Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Daha çıkıyoruz eşimle. Bostancıya deniz gittik, eşim çok iyi yüzer. Yani dizime gelen suya dalar yüzer gider. Bununla el ele tutuştuk azıcık gittik su daha dizime gelmiyo, bu bana atla dedi ve kendi suya daldı. Bende bi an boşlukta bulundum bi atladım. Gümmmm kayaya çaıldım. Kalktım dudağım patlamış burnum kanıyo ağzımın içi falan patlamış. Hemen kıyıya doğru koşarak çıktım eşimde geldi yanıma. O gün dalga geçmedi benle ama aradan 4 yıl geçmesine rağmen o burnum dahada bi köprüleşiyo ve o çakılmamla gün geçtikçe dahada çok dalga geçiyo. :KK3:

Daha çıkıyoruz eşimle. Bostancıya deniz gittik, eşim çok iyi yüzer. Yani dizime gelen suya dalar yüzer gider. Bununla el ele tutuştuk azıcık gittik su daha dizime gelmiyo, bu bana atla dedi ve kendi suya daldı. Bende bi an boşlukta bulundum bi atladım. Gümmmm kayaya çaıldım. Kalktım dudağım patlamış burnum kanıyo ağzımın içi falan patlamış. Hemen kıyıya doğru koşarak çıktım eşimde geldi yanıma. O gün dalga geçmedi benle ama aradan 4 yıl geçmesine rağmen o burnum dahada bi köprüleşiyo ve o çakılmamla gün geçtikçe dahada çok dalga geçiyo. :KK3:

uffffff çok kötü olmuş yaaaaaa

ayyy eşin ikizler burcumuuu bizde ev hazırlıgındaykeneve gittik baktım salonun kapısını kitlemiş ben gelince gözlerimi kapattı içeri soktu beni süprizzzzzzzzz diyerek LCD yi gösterdi:KK53:gerçi herşeyimiz tamdı ama yapacak başka süpriz yokmuş gibi pehhh:63:kendileri maç izleyecek süprizi bize yapıyolar

yok canım eşim kova, ben balık:nazar:

Sıra eşimin rezilliğinde. Kayınvalidemden çanak lnb uydu falan getirdik. Ertesi gün uyducu gelicke sözde. Gece yatıyoruz. Bir gürültü koptu ama evede daha yeni taşındık zaten. Eşim kalktı hemen sıçrayarak ben mantık yürütüyorum ne olabilir diye. Çanak düşmüştür dedim ama eşime söylemiyorum.Eşimin peşinden yürüyorum. Yatak odasının kapısında bağırıyo kim var lan orda. 'ıııı Şey abi ben hasan sizin tvyi götümeye gelmiştim' dedim. Bu baktı yüzüme. Çekil be ben bakarım çanaktır o dedim. Gittim baktım çanakmış attım balkona geçtim yattım. Vay yavru herkülüm benim diyo. Bide oynaşıyo o korkudan sonra dedim alta geç sen :KK66:

cumartesi günü eve gittim. Limonlu bisküvili pasta yapıyorum. Muhallebisini hazırlıyorum daha doğrusu. İçinde limon çekirdekleri var diye onlara odaklanmışım eşimin geldiğini duymadım. Kafam nerdeyse tencerenin içinde çekirdek ayıklıyorum bi baktım bi karanlık gölge. Bi çığlık attım ama hala muhallebi karıştırıyorum. Bu ayy benim karım korktumu falan dedi geldi sarıldı, hemen ağladım. Ama cidden korktum. Bunu yanına bırakmıycam bu gece üstüne soğuk su dökücem senin dedim. Sabaha kadar korkudan 4 tane film izlemiş uyumamış korkudan :26:

Bu ara havalarda soğuk içimden gelmiyo hiç kıl almak. Göbeğimde 3 tane siyah kıl var. Bacaklarım orman gibi. Kaşlarımda öyle. Geçen gün eşortmanın bacağı toplanmış dizime kadar açılmış bizde eşimle kağıt oynuyoduk. Bacağım onun burnunda nerdeyse kılları bi gördü yakından, kağıtları bıraktı yere kendi paçasını açıp bide kendi bacağına baktı. Erkekliğimden utanıyorum dedi.
20 gün öncede bıyıklarımı tutup burkmuştu ve senin o kaytan bıyıklarını sürsem nerelerime dedi. Ertesi günde permatik almış bana :KK17: Aşkım bak sana ne aldım dedi.:86:

eşim tam bir beşiktaş fanatiği,bende futboldan hiç anlamama rağmen tek başına izlemek zevkli olmaz diye ,pazar akşamı beşiktaş-fenerbahçe maçını izlerken eşlik edeyim dedim..eşim sevinirse ben de yuppi diye bağırıyorum,abuk subuk tepkiler veriyorumm felan :)sonrasında kendimi o kadar kaptırmışım ki her her golde göbek atıyorum,saçmasapan sevinç gösterileri yapıyorum....veee bir ara eşimle gözgöze geldik ,o anda beni öldürceğini sandım,gözlerinden alev çıkıyooo...meğer se fenerbahçe 4 gol atmış,ve ben o gollere göbek atıyomuşumm:KK60::KK60::KK60:

eşim tam bir beşiktaş fanatiği,bende futboldan hiç anlamama rağmen tek başına izlemek zevkli olmaz diye ,pazar akşamı beşiktaş-fenerbahçe maçını izlerken eşlik edeyim dedim..eşim sevinirse ben de yuppi diye bağırıyorum,abuk subuk tepkiler veriyorumm felan :)sonrasında kendimi o kadar kaptırmışım ki her her golde göbek atıyorum,saçmasapan sevinç gösterileri yapıyorum....veee bir ara eşimle gözgöze geldik ,o anda beni öldürceğini sandım,gözlerinden alev çıkıyooo...meğer se fenerbahçe 4 gol atmış,ve ben o gollere göbek atıyomuşumm:KK60::KK60::KK60:

ohhh en güzelini yapıyomuşun :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

madem rezillikler konusunda önce kendimiz sonra eşimiz oldu, ben üçüncü bi boyut katarak kayınvalidemi de eklemek istiyorum... :KK9: evliliğimizin ilk yılında oturmuşuz albümlere bakıyoruz. kayınvalidem kendisinin ne kadar güzel olduğundan, ne kadar narin ve zayıf olduğundan bahsedip hayıflanmıştı "ahhh ahhh ben evlendiğimde inceciktim, dal gibi, fidan gibiydim" işaret parmağını yukarı doğru kaldırarak: "nah bööleydim işte..." ama eşim ve ben resimlerde farklı bi şey görüyorduk o ise ısrarla fotocu objektifi tam ayarlayamamışta ondan bööle diyordu ben bozuntuya vermedim ama eşim benim kadar sabırlı değil ve nihayeyinde sordu "valide sultan sen evlenirken kaç kiloydun?" gururulu bi r edayla kayınvalidem cevap verdi:" tam 75 kiloydum (bu ara boy 155 cm.):KK9: eşim boş boş baktı bi yutkundu ve "o kadar zayıfta diilmişsin be anne" dedi kayınvalide buna çok kızarak: "hadi be zevzek!" diyip hışımla albümü toparladı ve küs bir küçük kız edasıyla odayı terk etti :KK60::KK60::KK60:

2 abim ve annemle beraber yaşıyoduk evlenmeden önce. Abimler çok çay içiyolar. Annem 2 günde bir kavanoz çay dolduyo. Artık kadına fenalık gelmiş. Kavanozun üstüne yazı yazmış. ANGUTLAR ÇAYI Bİ KAŞIK ATIN! akşama kadar abimlerle krizlere girdik gülmekten. Bi araştırdıkki angut dünyanın en sadık hayvanlarından biriymiş. Akşam anneme daha bi şefkatle çay demledik. :KK76:

Son bomba
bütün sülale oturuyoruz 5 yaşındaki erkek yiğenimi annemlerin sevdiği gibi seviyorum, senin pipini yerim diyorum. Eşim kızgın kızgın bana bakıyo. Belliki utanıyo. Ben dünyanın en salak şahsiyeti boş bulunup. Ne kızıyosun seninkinide yerim diyorum. Ve eşimle beraber eve gidiyoruz direk. Sanırım çoooook uzun zaman oldu eşim anneme gidemiyo:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Son bomba
bütün sülale oturuyoruz 5 yaşındaki erkek yiğenimi annemlerin sevdiği gibi seviyorum, senin pipini yerim diyorum. Eşim kızgın kızgın bana bakıyo. Belliki utanıyo. Ben dünyanın en salak şahsiyeti boş bulunup. Ne kızıyosun seninkinide yerim diyorum. Ve eşimle beraber eve gidiyoruz direk. Sanırım çoooook uzun zaman oldu eşim anneme gidemiyo:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

vallahi bravo :KK60: :KK60:

flocke bence kupayı hakeder bu bomba:KK19: :KK60: :KK60:

sıcak mı sıcak yaz akşamı ve kayınvalide ile bitmek bilmeyen balkon sohbetleri (bazen kayınvalidem monolog yapıyor ama olsun) ve hamilelik anıları... eşim 3 kardeş ve ortanca bi tane tekne kazıntıları var. kayınvalidem 2 çocuk anısını anlatıp yine ne kadar narin bir hamilelik dönemi geçirdiğini anlatıyordu. en son küçük kaynımın hamilelik dönemine gelince "en zayıf hamileliğim ondaydı" dedi. :KK9::KK9::KK9:
eşim yine boş boş baktı "yapma be anne 3 dünya birbirine kol kola girmiş onlarda sen de bütünleşmiş gibiydi" dedi. kayınvalide sus dercesine katil bir bakış attı eşim mesajı alamadı ve çoook eğlenerek onu yine köpürtmeyi başardı: "hatta ben anne içinde NBA oyuncusu barındırdığını düşünerek topu ile dışarı çıkar sanıyodum ama bu tıfıl şey doğdu meğer sen kendine yiyomuşsun çocuk doğdu üniversiyeti kazandı sen hala aş eriyosun" sonra fırtına öncesi sessizlik yaşandı ve atik bir hareketle kayınvalide ayağındaki terliği çıkarıp eşime nişan aldı o da ani bir refleksle balkonu terk etti :KK64:

okudum baya bi çok güldüm hepinize :KK1:

ben eşime sık sık rezil oluyorum uyurgezerlik hatta uyurişerlik var bende :KK1:

bi gece yine kalkmışım(hatırlamıyorum bile :KK70:) eşimin uykusu çok hafiftir :KK1:yataktan doğrulsam uyanır. neysem bu düşmüş peşime. uykulu uykulu dolaşıp bütün evi sonra banyoya klozete gidip oturmuşum bi de ışığı kapat ayıppp diye bağırmışım kocişime :KK17: bi güzel işimi bitirim elimi yıkamış yatağa geri dönmüşüm.

aynı gece camları silcem diye uyanıp eşimi bütün gece gülme krizine sokmuşum. hala uyurgezerlik konusu açılınca gülüyo bana :78:

Son bomba
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
okudum baya bi çok güldüm hepinize :KK1:

ben eşime sık sık rezil oluyorum uyurgezerlik hatta uyurişerlik var bende :KK1:

bi gece yine kalkmışım(hatırlamıyorum bile :KK70:) eşimin uykusu çok hafiftir :KK1:yataktan doğrulsam uyanır. neysem bu düşmüş peşime. uykulu uykulu dolaşıp bütün evi sonra banyoya klozete gidip oturmuşum bi de ışığı kapat ayıppp diye bağırmışım kocişime :KK17: bi güzel işimi bitirim elimi yıkamış yatağa geri dönmüşüm.

aynı gece camları silcem diye uyanıp eşimi bütün gece gülme krizine sokmuşum. hala uyurgezerlik konusu açılınca gülüyo bana :78:

ayyy iyiki cama çıkmamışın :KK1::KK1:

Son bomba

:KK1::KK1::KK1: aay çok güldüm:KK9:

Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 4 ziyaretçi)

canom_14,kirmizzi,aReLi,Katreee,_deryaw_,selva2009,_zeynep,sampuan,nymph_d,meryus,gulse84,melsss,fstklkurabye,niyyan,askbocugum,soulfly_eu,linda08,mehlika86,cennet35,aydemir_15,
heyyy maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 4 ziyaretçi)

canom_14,kirmizzi,aReLi,Katreee,_deryaw_,selva2009,_zeynep,sampuan,nymph_d,meryus,gulse84,melsss,fstklkurabye,niyyan,askbocugum,soulfly_eu,linda08,mehlika86,cennet35,aydemir_15,
heyyy maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh:nazar::nazar::nazar::nazar:
amaaaannnn nazar değmesin :nazar:

X