eşimin işi nedeniyle geceleri sabaha kadar tek başıma otururum
ilk evlendiğimizde bu duruma alışmam biraz zor oldu tabi
yine böyle gecelerden biri hiç uyumadım ertesi günde misafir geldi ben yine uykusuz 48 saattir hiç uyumamanın verdiği sarhoşlukla koltukda uyuya kalıyorum ve kabus görüyorum hısrızlar girmiş eve felan..
kalkıyorum eşime anlatıyorum uyku sersemi çişimde gelmiş acayip tuvalete gitmeye bile korkuyorum hdi bekle beni diyorum tuvalete geçiyorum
giriyorum ama öyle uykum varki çişimi yapıyorum uyumaya başlıyorum
eşim kapıda hadi hadi diye sayıyomuş bana
içerden küttt diye bi ses
eşim kapıyı açıyo ne olduuu tabi o düşmeyle uykum açılıyo artıkhiç aşkımm uyumuşum
eşim bana hem gülüyo hem acıyo tabi
ee karıcım anlaşıldı bizim odaya bi tane lazımlık lazım
buna koptum,nası bi beklenti bu yaaa!!!
Herşey bir gün x markalı hiç kullanmadığım bir yoğurdu almakla başladı.Oysa 6 ay pamuk prenses gibi yaşamış, hiç falso vermemiştim.Bu körolasıca yoğurtla akşam epey yoğurtlu şeyler yedik.Gece ilerledi, benim bağırsaklar trampet çalıyor.Uzun bir koridorumuz var, ucunda da banyo.Dedim gizli gizli kaçayım, halledeyim.Eşimde bir muziplik yaptı güldürdü.Anam, pamuk prensesten bildiğin "zort" çıktı.Dayanamadım, kahkahalara boğuldum, eşim ayrı gülüyo ben ayrı.Benim toto, ben güldükçe eski vosvos arabaların motoru olurya tor tor tor ses çıkarır, allahım güldükçe torluyo, durdurabilene aşk olsun! Biz yarılmışken eşim dedi :"Hayatım, istiklal marşının on kıtasını totonla çaldın".
Ben tortorlayarak banyoya koştum, bir daha da o yoğurdu kullanmadım.Ama artık pamuk prenses değildim, maskem düşmüş, karizmam bozulmuştu.
uffffffffffffffffff......Bu yazdığımı daha önce adını hatırlayamadığım bi topikte daha yazmıştım ama şu an buraya daha uygun olduğunu düşünerekten yazıyorum.
Rezillik sınırlarını aşan bir olay.
Benim çok yakın bir arkadaşım var, uçuk kaçığın tekidir.
Kendisi nişanlıydı o zamanlar ve Nişanlısıyla muhabbet sınılarını aştılar artık tabi.
Bir gün anne-babasının yatak odasında annesine emanet ettiği bir şeyi arıyormuş.
Ardından çekmecelerin birinde prezarvatif bulmuş.
Bizim akıllı da tuvalete gitse nişanlısına mesaj atar zaten
Ve onun sonunu getirecek mesajı sevgilisine atmak niyetiyle yazar.
"Aşkımm, babamın çekmecesinde prezarvatif buldum, nihahaa"
Hemen sonrasında iletim raporu gelir.
"İletildi: Babam" !!
Kız zaten ilk yarım saat şoku atlatamaz. 1 hafta odasında bitkisel hayatta yaşar..
Sonra araya düğün dernek olayları girince unutulmuş.. Babası ne kadar unutmuştur tartışılır ama...:18:
eşimin işi nedeniyle geceleri sabaha kadar tek başıma otururum
ilk evlendiğimizde bu duruma alışmam biraz zor oldu tabi
yine böyle gecelerden biri hiç uyumadım ertesi günde misafir geldi ben yine uykusuz 48 saattir hiç uyumamanın verdiği sarhoşlukla koltukda uyuya kalıyorum ve kabus görüyorum hısrızlar girmiş eve felan..
kalkıyorum eşime anlatıyorum uyku sersemi çişimde gelmiş acayip tuvalete gitmeye bile korkuyorum hdi bekle beni diyorum tuvalete geçiyorum
giriyorum ama öyle uykum varki çişimi yapıyorum uyumaya başlıyorum
eşim kapıda hadi hadi diye sayıyomuş bana
içerden küttt diye bi ses
eşim kapıyı açıyo ne olduuu tabi o düşmeyle uykum açılıyo artıkhiç aşkımm uyumuşum
eşim bana hem gülüyo hem acıyo tabi
ee karıcım anlaşıldı bizim odaya bi tane lazımlık lazım
balayındayken konu nası atışlara geldi hatırlamıyorum,geçmiş zaman ola...oturduk,silahla nası atış yapılacağı hakkında konuşuyos,daha doğrusu eşim anlatıyo ben sadece:'hıııııı.'diyorum.ertesi gün için bana bunu öğretmesini söylüyorum,o da tamam diyor.balayı olarak seçtiğimiz yer,aslında benim yabancı olmadığım bir yerdi.şöyle ki,çocukluğumdan beri gittiğim,en ufak noktasını cebim gibi bildiğim bir yerdi.güvenli olsun,kimseye zarar gelmesin diye bu beldenin bir tepesini seçtim ben de...tepe denize nazır,üstünde tek bir yapı bile bulunmayan bir yer.neyse,eşim silahı bana verdi ve iki elimin arasında nası sabitlemem gerektiğini mermiyi nası sürmem gerektiğini,nişanın nasıl alındığını anlattı.dediklerini yaptım ve ateş ettim.o vakite kadar bir silahın bu kadar ses çıkarabileceğini düşünmemiştim,tepe yankılandı resmen.ben daha silahın sesi hakkında fikir yürütürken bir baktım,tepenin yanından bir askeri bot geçmeye başladı bununla birlikte bir de helikopter havalandı.eşim ne olduğunu anlamaya çalışırken ben panikledim:'aşkıııııım,bu tepenin arkası NATO'ya ait,ben bunu unuttum!!!!' eşimin o anki paniğini hiç unutmuyorum:'allah seni bildiği gibi yapsın,koskoca yerde bula bula NATO'nun dibini mi buldun?' alel acele silahı tıkıştırdı ve hemen bana sıkıca sarılarak beni uzunca öpmeye başladı....tahminimce bizi sevgili zannederek atış yapanların bizim olmadığımıza inandılar ki bot da helikopter de uzaklaştı bi müddet sonra...eşim ise akşama kadar suratını astı ve ilk küskünlüğümüzü böylece yaşadık
Bu yazdığımı daha önce adını hatırlayamadığım bi topikte daha yazmıştım ama şu an buraya daha uygun olduğunu düşünerekten yazıyorum.
Kendisi nişanlıydı o zamanlar ve Nişanlısıyla muhabbet sınılarını aştılar artık tabi.
Bir gün anne-babasının yatak odasında annesine emanet ettiği bir şeyi arıyormuş.
Kız zaten ilk yarım saat şoku atlatamaz. 1 hafta odasında bitkisel hayatta yaşar..
Sonra araya düğün dernek olayları girince unutulmuş.. Babası ne kadar unutmuştur tartışılır ama...:18:
Bu yazdığımı daha önce adını hatırlayamadığım bi topikte daha yazmıştım ama şu an buraya daha uygun olduğunu düşünerekten yazıyorum.
Bir gun kayinvalide ile Cankiri'ya kizkardesine gidiyoruz, otobuse bindik. Onumuzde biri yasli iki kadin bir de 3-4 yaslarinda bir kiz cocugu var ama hallerinden daha kasabalik yerde yasadiklari belli.
Yola ciktik ondeki kiz mizmizlanmaya basladi. Annesi ne yaptiysa susturmak icin kiz icli icli isyan etti ama sivesi evlere senlik, nasil seker...
minik kiz: kesugem(keske) Angaraya gelmeyeyeduk...
annesi: Neyeymis?
minik kiz: Ni zaman Angaraya gelsek sen benu tepukluyon..!
Tabii biz kayinvalide ile yerlerde
Konusmalari ara ara devam etti ama su vurucu diyalogla biz iyice koptuk:
Minik kiz: yaaaaa...! Bubanneme gitcem yaaaaaa...!
Anneannesi: Ne varimis bubaannende? össün (ölsün) senin bubaannen..!
Minik kiz: yaaaa..?? neye ölecegimis? Seng öl!
Anneanne almış ağzının payını