Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

eşimin işi nedeniyle geceleri sabaha kadar tek başıma otururum
ilk evlendiğimizde bu duruma alışmam biraz zor oldu tabi
yine böyle gecelerden biri hiç uyumadım ertesi günde misafir geldi ben yine uykusuz 48 saattir hiç uyumamanın verdiği sarhoşlukla koltukda uyuya kalıyorum ve kabus görüyorum hısrızlar girmiş eve felan..
kalkıyorum eşime anlatıyorum uyku sersemi çişimde gelmiş acayip tuvalete gitmeye bile korkuyorum hdi bekle beni diyorum tuvalete geçiyorum
giriyorum ama öyle uykum varki çişimi yapıyorum uyumaya başlıyorum
eşim kapıda hadi hadi diye sayıyomuş bana
içerden küttt diye bi ses
eşim kapıyı açıyo ne olduuu tabi o düşmeyle uykum açılıyo artık hiç aşkımm uyumuşum

eşim bana hem gülüyo hem acıyo tabi
ee karıcım anlaşıldı bizim odaya bi tane lazımlık lazım

kızlar hepiniz çok harikasınız gülmekten karmnıma ağrılar girdi bi tanede ben anlatayım baya uzun zaman önce ben sağlık problemim için tomogragfi çektirmem gerekiyodu tomografi günü geldi 2 gün önceden bi şey yemiyorum ama devamlı su içiyorum su içmem gerekti o günde 2 lt su ve tomografi çekilirken 2 şişe serum tomografiyei çekildikten sonra arkadaşıma gitcem arkadaşkar hep toplanıp gittik 12, katta oturuyo arkadaş o kadar çok sıkışmışimki asansördeyiz ben salı vermişim yanımdaki arkadaş işiyosun dedi bi anda dona kaldım çok utanmıştım neyse 1,kata geldik evine gitcemiş arkadaşımız kapıyo açtı bana diyolar gel diğer arkadaş gelemez altına işedi diyo hep si gülmeye başladı ben arkadaşın banyosuna girdim banyo yaptım sağolsun arkadaş ban yeni çamaşır ve kıyafet vermişti giydim o günü hiç unutamam tam bi rezillikti

buna koptum,nası bi beklenti bu yaaa!!!

sorma
eşime kalsa kadınlar,büyük abdest yapmayacak,aşağıdan ve yukarıdan gaz çıkarmayacak..
üniv.de çok sevdiğim bi arkadaşım vardı erkek
o kadar doğaldık ki biz geğirirdik bile yanında bazen tepkileri aynen şöyleydi
"olamaz yaa siz bi de geğiriyo musunuz"
bu erkekler bazı kadınların iç yüzünü tam olarak bi görseler soğurlar herhalde

Bu yazdığımı daha önce adını hatırlayamadığım bi topikte daha yazmıştım ama şu an buraya daha uygun olduğunu düşünerekten yazıyorum.

Rezillik sınırlarını aşan bir olay.

Benim çok yakın bir arkadaşım var, uçuk kaçığın tekidir.
Kendisi nişanlıydı o zamanlar ve Nişanlısıyla muhabbet sınılarını aştılar artık tabi.
Bir gün anne-babasının yatak odasında annesine emanet ettiği bir şeyi arıyormuş.
Ardından çekmecelerin birinde prezarvatif bulmuş.
Bizim akıllı da tuvalete gitse nişanlısına mesaj atar zaten
Ve onun sonunu getirecek mesajı sevgilisine atmak niyetiyle yazar.
"Aşkımm, babamın çekmecesinde prezarvatif buldum, nihahaa"
Hemen sonrasında iletim raporu gelir.
"İletildi: Babam" !!
Kız zaten ilk yarım saat şoku atlatamaz. 1 hafta odasında bitkisel hayatta yaşar..
Sonra araya düğün dernek olayları girince unutulmuş.. Babası ne kadar unutmuştur tartışılır ama...:18:

uffffffffffffffffff......

henüz bi eşim yok lakin yedi senelik birlikteliğimi ele alırsak beni ilk öptüğünde refleksle yanağımı silmiştim :)) sonra günlerce utancımdan yüzüne bakamamıştım

süpermiş bu ayyy çok güldüm yaaaaa

kız sen ne yapmışsın?valla şimdiye kadar okuduklarıma hayret ederdim,gülerdim ama bu varya fenaaaaaa

ayy süper olmuş bu ya
babası damadı her gördüğünde hatırlıyordur artık

12 13 yaşlarındayken istanbulda feci bir yağmur yagmıştı bizde kardeşimle okuldan dönüyorduk artık botlarımız montumuz falan sırılsıklam yokuştan çıkıyoruz ama öyle böyle bir yokuş değill dimdikkk kaldırımda yürürken kardeşimlede itişiyoduk kardeşim bana bir vurduu ben kaldırımdan aşagı yagmurdan dolayıda sanki nehir suyuu akıyor o su beni bir aldıı kardeşim ardımdan bagırıyorrr ama ayaga kalkamıyorum yoldan gecen bir amca tuttu beni kolumdan kurtardıaaa hanım bak ne buldum demezmi korkudan konuşamamıştım 3 gün okula yollamamıştı annem

Valla flock cum yaklaşık 1 haftadır düşünüyorum herhalde anca hatırlayabildim

üniversitedeyiz eşimle 1 yıldır tanışıyoruz ama fazla sohbetimiz yok. Bi akşam ortak arkadaşımızla bizim eve gelmişlerdi. şöyle bi sohbet edip yakından tanışma fırsatını yeni bulabilmiştik. Neyse ertesi gün sınav yorgunluğuyla gündüz uyuduk. Eşim arkadaşımı aramış benim hakkımda konuşmak için. Arkadaşlarla aramızda sır olmadığı için görüşmesini kendi odasında yapınca şüphelendik. Kimdi ne dedi falan deyince döküldü arkadaşım yavaş yavaş.
"x aradı sohbet ettik biraz, nası biri acaba, hoş çocuk" diyerek kıvranıyo.
Tabi ben gözüme kestirdim yaa hemn çıktım koltuğun tepesine
"sana mı teklif etti yoksa o benimdi ama" diyorum bir yandan da tepiniyorum halimi görmelisiniz. Arkadaşımda böyle şeyleri pek sevmediğimi bildiği için nasıl söyleyeceğinin planını yapıyomuş. Ekmeğine yağ sürdüm anlayacağınız.
Gerçeği öğrenince sıkı sıkı tembihledim "sakın birşey söyleme meraklısı olduğumu anlayıp totosu kalkmasın" diye. Tabi durur mu arkadaşım yumurtlamış hemen olanları. Iyice samimi olup nişandan sonra anlatmıştım böyle böyle oldu aslında diye. Benim sevgili kocam 'evet biliyorum'dediğinde çok utanmıştımm. Meğer baştan beri ağır takılmalarım falan boşunaymışş. Adam zaten avcunda olduğumun farkındaymışş.

Bi tane daha
ben uykudan hemen uyanamam bi şapşallık vardır üstümde hep. Eşim benden yaklaışık 15 dk erken işe gider. Her sabah kahvaltısını yaptıktan sonra beni uyandırır. Yataktan kalktıktan sonra ilk işim klozete oturup uykuma orda devam etmektir. Eşim üzerini giyinip dişlerini fırçalayana kadar da uyurum orda en son beni klozetten alıp yüzümü yıkayıp öyle gider işe .
Valla hayatım birgün seni klozet tepesinde unutup işe gitcem diye korkuyorum hep der..

Coştum galiba aklıma gelmişken anlatayım

gece uyuyoruz rüyalarımın etkisinde çok kalırım. Kalktım bi çığlık attım. Gayet bilinçli. Eşim uyandı "noooldu yineeeeeee" "akşım yaaaa camı niye açık bırakıyosun. Bak canavar girdi işte eve" deyip tekrar uyudum. Hatırlıyorum aslında ama yaptıklarıma anlam veremiyorum. Ben uyudktan sonra eşim bayağı evi dolaşmış ne var ne yok diye. Zorda uyumuş sonra. Sabah anlatıyo. "haaaa bi eve canavar sokmadığın kalmıştı onu da yaptın. Bu gece de artık tazmanya canavarı falan gelir."

Yine bir rüyanın izleri
en yakın arkadaşımla beni aldattığını görüyorum arkadaşımın kızını da bana bırakmışlar
uyandım ama kuduruyorum. 2 gün çin işkencesine maruz kaldı kıyamam. öyle de bi huyum var sinirim geçmeden asla oturup orta yol bulamam. Kuyruğuna başılmış kedi gibi sataşırım etrafa. 2 günün sonunda nihayet rüyamı öğrenebildim. Cevabı beni gayat tabii ikna etti
merak etme hayatım rüyanda görünce hayatı bana dar eden sen, gerçekten yapsam başıma gelecekleri tahmin edemiyorum. O yüzden için rahat olsun. Aklım başımdayken cesaret edemem seni aldatmaya.. Tebrik ettim ben de yapacak birşey yok.

rezillik ötesi,

Bir gun kayinvalide ile Cankiri'ya kizkardesine gidiyoruz, otobuse bindik. Onumuzde biri yasli iki kadin bir de 3-4 yaslarinda bir kiz cocugu var ama hallerinden daha kasabalik yerde yasadiklari belli.
Yola ciktik ondeki kiz mizmizlanmaya basladi. Annesi ne yaptiysa susturmak icin kiz icli icli isyan etti ama sivesi evlere senlik, nasil seker...

minik kiz: kesugem(keske) Angaraya gelmeyeyeduk...
annesi: Neyeymis?
minik kiz: Ni zaman Angaraya gelsek sen benu tepukluyon..!

Tabii biz kayinvalide ile yerlerde
Konusmalari ara ara devam etti ama su vurucu diyalogla biz iyice koptuk:
Minik kiz: yaaaaa...! Bubanneme gitcem yaaaaaa...!
Anneannesi: Ne varimis bubaannende? össün (ölsün) senin bubaannen..!
Minik kiz: yaaaa..?? neye ölecegimis? Seng öl!

Anneanne almış ağzının payını

hep okuyodum yazmaya başlıyım bende artık. Çocukluktan başlıyım.

müstakil bir evimiz var, bahçe içinde süper bir ev deniz ayağımızın altı.
O süper evin su giderlerini yaptırmıyoruz tabi, bi yaprak gelmiş kapanmış o delikler. Bütün o yağmur suyu bizim evde. Zaten 1+1 evimiz. Bi odada annem babam. Bi odada abimle ben yatıyoruz. Benimle sidik yarıştıramaz kimse o derece işerim yani. Abim tuvalete kalkıyo nerdeyse ayak bileğine kadar su. Bana dediği şey ' ya nazlı ya buralara da mı çiş yaptın?' Bende 'ya abi ben o kadar çişi nerden bulıyım varille su mu içtim' dediğimde annemlerin ışığı açmasıyla farkettikki, yüzüyomuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…