ALLAHım ne kadar güldüm yaaaa.akşam akşam yine şarkı dinlerken aklıma geldi, hemen anlatayım
erkek arkadaşım ağır abidir. öyle pek gülmez, güldüğünde de nabzım saniyede 6373627382 falan olurben de ona göre fazla neşeliyim fazla gülerim.
neyse, Edis'in Çok Çok isimli şarkısını bilirsiniz. sözlerini ben çok seviyorum bir de sanki sesim güzelmiş gibi bağıra bağıra söylerim
alışverişe gidiyoruz. birden arabada bu şarkı çalmaya başladı. ben de bir aşka geldim ki nasıl söylüyorum böyle
yine yine yerlere, ser beni mindere
...
yanına yanına, al beni yanına, yakışırız ama çok çok
diye adeta şakıyorum, cilve yapıyorum.bu da gülüyor o güldükçe ben daha da gaza geliyorum
neyse girdik avm ye. ona takım elbise bakıyoruz. aklımda kaldığı için de hala aynı şarkıyı söylüyorum. bilirsiniz şöyle bir kısmı var;
yarası hatırlatır bütün dikenleri
diye. nasıl olduysa benden şöyle bir cümle çıktı;
yarası hatırlatır bütün s.kenleri
aha başlayacak söylenmeye diye düşünürken benimki resmen kendini yere attı nasıl gülüyoro an öyle rezil oldum öyle kızardım ki anlatamam
Ahhahahahahah ay ben onu yerim yaaaaKızım daha 5 yaşındayken bir gün kapıyı tıklatmadan odama girdi ve beni aynanın önünde elimde elektrikli epilatörle bıyıklarımı alırken gördü, zaten yılda bir iki kere yaptığım birşeydir diye hiç denk gelmemişti. Neyse çocuk bir an duraksadı ve geri geri gidip kapıyı kapattı. Ben de acaba bu çocuk neden geldi söylemedi acaba birşeymi gerekti diye peşinden giderken bir baktım ki eşimin önündeki koltuğa oturmuş bütün ciddiyetiyle:
Baba, ben annemin de erkek olduğunu bu güne kadar hiç bilmiyordum ,diyor. Çok utanmıştım
Kızım daha 5 yaşındayken bir gün kapıyı tıklatmadan odama girdi ve beni aynanın önünde elimde elektrikli epilatörle bıyıklarımı alırken gördü, zaten yılda bir iki kere yaptığım birşeydir diye hiç denk gelmemişti. Neyse çocuk bir an duraksadı ve geri geri gidip kapıyı kapattı. Ben de acaba bu çocuk neden geldi söylemedi acaba birşeymi gerekti diye peşinden giderken bir baktım ki eşimin önündeki koltuğa oturmuş bütün ciddiyetiyle:
Baba, ben annemin de erkek olduğunu bu güne kadar hiç bilmiyordum ,diyor. Çok utanmıştım
öyle gülüp gitmek yok hadi sende bir anını yaz bakalım
Ben de yazayım bir animi
Eşimle görücü usulü tanışmıştık ama gördugum an çok beğenmiştim ,ilk buluşmamızda da pastane gibi bir yere gitmistik,garson menü getirmişti ama menuye bakmadan İskender istiyorum demiştim,garson da eşim de tuhaf tuhaf yüzüme bakmıştı ayy hala guleriz.
Allah'ım gulerken altima yapiyodum aaaaayyyHadi bende bugün olan olayı anlatayım hamileliğimin son dönemlerindeyim bebeğimin başı artık yerleşti bir de tam mesanemin üstüne bi kaç gün önce evde eşimle oturuyoruz ben bir öksürdüm foşşş diye kaçırdım altıma koltuk bile çiş oldu eşim tabi koptu gülüyor sidikli falan diye neyse bu gün de dışarıdaydık eve taksiyle dönüyoruz arkada oturuyoruz müzik çalıyor tam o sırada ben öksürdüm eşim döndü bana işedin mi yine kız dedi gülerek ve bunu dediği an müzik pat diye kapanmıştı taksicinin bana bakan gözleriyle dikiz aynasında buluştu gözlerim direk savunmaya geçtim tabi eşimle aramızda bi mizah tabi ki öyle bişey söz konusu değil diye. Taksici de demez mi olsun abla benim hanımda hamileyken kaçırıyordu çişini diyeneye uğradığımı şaşırdım hiç sesimi çıkarmadım ve benim uyuz kocam yol boyunca hem güldü hemde taksiciyle hamilelik geyikleri yaptı
Kızım daha 5 yaşındayken bir gün kapıyı tıklatmadan odama girdi ve beni aynanın önünde elimde elektrikli epilatörle bıyıklarımı alırken gördü, zaten yılda bir iki kere yaptığım birşeydir diye hiç denk gelmemişti. Neyse çocuk bir an duraksadı ve geri geri gidip kapıyı kapattı. Ben de acaba bu çocuk neden geldi söylemedi acaba birşeymi gerekti diye peşinden giderken bir baktım ki eşimin önündeki koltuğa oturmuş bütün ciddiyetiyle:
hay allahEsime degil ama bugun cok fena sekilde rezil oldum
Hamileyim ve son gunlerim artik, esim rahatsiz oldugundan bugun mecburen markete ben gitmeliydim ve market biraz evimize uzak o yuzden toplu tasima aracini bekliyordum. Beklerken durakta beni komsular gormus arabayla gecerken durdular ve beni markete birakmak icin teklif ettiler, kabul ettim tabiki.
Marketin oraya vardik, arabadan indim komsunun eside indi elimdeki el arabasini arkaya koymustu onu cikarmak icin. Bende o ara eyildim komsuyla konusuyodum tesekkur felan etmek icin ama cam kapaliydi cunki cocuk vardi camdan tarafa.
Ve bammm, irenc bi sekilde gaz biraktim
Hic bisey olmamis gibi yaptim ama komsunun esi gulumsiyodu
Sanirim bu binadan tasinmamiz gerekecek bu utancla yasayamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?