Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

sevdim bu konuyu; denizde kum bende hikayeee.

sevgili kocacigimla henuz sevgili donemindeyiz, asagi yukari bir yil kadar once yani. keyifli bi kafede oturmusuz, guzeller guzeli o sehirin aksam isiklariyla, romantik romantik nehir manzarasiyla goz goze diz dizeler filan. telefonumda biseyler gosteriyorum adama. derken dank; bir mesaj. 'arayip hal hatir sormayin bakalim siz bize hic, yakinda ulke girisinize yasak getirticem haberiniz olsun' diye bir mesaj, hemde isim yaziyor gonderenin, 'levent bey'.
ay. kizarmalar, morarmalar.
eski flortlerim var okadar, onlardan biri yazsa, inanin kendime kizicam yaa iste gor bak nelere yol acti diicem.
ama yok, hayir, adamla ASLA flort etmedim, ASLA yani. gorevi geregi yardimci olmustu bir sikintima, denyo, aklina nerden dustu, listede hangi hatun var hangisinde sansimi denesem, aaa eeyla'ya yaziim ona hic sarmamistim sansimi deneyim mi dedi ne dediyse!
cok kiskanc bide bizimki, gerildi, bozuldu, oyle boyle degil. hikayeyi oldugu gibi anlattim, ama bir tatli diller bir guler yuzler neler neler. aninda adami blokladim ona gostererek, sonra konusmayi sildim, ardindanda numarasini sildim, ne o bana nede ben ona asla ulasamiicak sekilde. ya o kimmis, isimiz vardi halloldu bitti sildim bitti diye. bizimkide yumusadi tabi.

Selam hanımlar, bura çok iyiymis gerçekten tam benlik çünkü ben de çok dalgın bir insanım ve eşim artık baya alıştı bu durumlarımabi gün biz sevgiliyken eşimle durakta otobüs bekliyorduk ve hava yagmurlu olduğu icin bende şemsiye vardı sonra ben otobüse binerken birbirimizi öpüp ayrıldik ve ben o aşkla otobüse şemsiye açik bi şekilde binmişim şoförün bana tuhaf bakışıyla kendime geldim ama baya utanmıstım eşim de bana yine yaptin yapacagini der gibi bi hareket yaptiksonra bi kere de ilk durakta otobüse binip akbil basmayi unutmustum ve otobüste başkalari da vardi şoför benden tarafa doğru bakarak aynadan doğru "siz akbil basmadınız hanimefendi "dedi ama ben önce hiç üzerime almadım,diğer bayanlar biz mi fln diyolar "yok yok siz "diyo hala şoför israrla.En sonunda ben "ben mi?"demistim ve soför "evet siz"deyince nasil utandim anlatamam

eski eşimle yaşamıştım bi durum...
evde oturduk film izlicez sarmaş dolaş evliliğimin ilk yılı... hanimiş falan diye yanaklarını sıkıp şirinlik yapıyorum tabi... ayy bir sıkıştım bir sıkıştım adam bırakmıyor beni... tam kalkacakken sıkıca kolumu tuttu kucağına düştüm... ve altıma çok az kaçırdım ıslaklığını farketmedi bile okadar yani... tabi salak ben sinirlendimya al işte elin kolun rahat durmadı sanki kıtlıktan çıktın senin yüzünden altıma işedim dedim.
ay lavoboya bi gittim salak ben adam anlamamıştı bile sen neden söyledin diye utandım utandımmmm sonrası banyonun önünde 32 dişi sırıtarak aşkım bebek bezimi alsak artık eve demezmi... odunsun işte defol kendin film izle dedim birde üstüne küstümmmm ama 1 hafta boyunca evin içindeki 32 dişi kırmamak için kendimi de zor tuttum..

ALLAHım ne kadar güldüm yaaaa.

Bir operasyon geçirmiştim doktorun adı ömerdi ben ameliyathane de korkunca ömer bey beni sakinleştirmişti saha sonra genel anesteziyle uyuttu neyse ben uyanınca sürekli ömer diye sayıklıyormuşum nöbeti yeni devralan hemşire eşimin yanına gidip ömer sizsiniz sanırım eliniz sizi sayıklıyor buyrun yanına gidelim demiş saatler sonra anlatabildim eşime ömer beyin aneatezi doktoru olduğunu ama yıllar geçti hala neden onum adını sayıkladım hala anlamam

Bir kere de kızlar o zaman bir sınava hazırlanıyorum eşimle sevgiliyiz ama bende kavak yelleri esiyor ben bir gün kütüphanede ders çalışıyorum kütüphanede ki kitapların üzerinde olası bir hırsızlığa karşı barkod koymuşlar tabi haberim yok neyse eşim geldi kütüphaneye beni almaya ben alelacele kitap defter toplayıp çantama attım tam kapıdan çıkacağız birden alarmlar ötüyor güvenlik filan geldi çantayo boşatın dedi ama beni görmeniz lazım kıpkırmızı kesildim ağlayacağım nerdeyse meğer kendi kitaplarımla birlikte kütüphanenin kitabınıda çantama atmışım eşim güvenlikle konuştu da öyle çıktık bir dahada adım atmadım oraya

Kızım daha 5 yaşındayken bir gün kapıyı tıklatmadan odama girdi ve beni aynanın önünde elimde elektrikli epilatörle bıyıklarımı alırken gördü, zaten yılda bir iki kere yaptığım birşeydir diye hiç denk gelmemişti. Neyse çocuk bir an duraksadı ve geri geri gidip kapıyı kapattı. Ben de acaba bu çocuk neden geldi söylemedi acaba birşeymi gerekti diye peşinden giderken bir baktım ki eşimin önündeki koltuğa oturmuş bütün ciddiyetiyle:
Baba, ben annemin de erkek olduğunu bu güne kadar hiç bilmiyordum ,diyor. Çok utanmıştım

Ahhahahahahah ay ben onu yerim yaaaa

öyle gülüp gitmek yok hadi sende bir anını yaz bakalım

Öyle çok değişik bir anım yok maalesef. Ama yine de anlatayım aklıma geleni.

Eşimle nişanlı olduğumuz dönemde bir kez birlikte kalmıştık gece. Dışarda gezdik, yemek yedik vs. sonra geç saatte otele geldik uyumak için. Odadaki banyonun kapısını da mağazaların cam kapıları gibi yapmışlar. Kilit vs yok yani. Paravan gibi koyulmuş bir cam. Tabi biz kibarlıktan sadece küçük tuvaletimizi yapabildik ses koku olmasın diye

Sonra geç saate kadar gezmenin yorgunluğuyla derin uyumuşum. Zaaaaaarrrrrtttt diye bi sesle uyandım, ben salmışım komidinin üstünde de aynalı bi abajur var, oradan eşimin yansımasını gördüm, korkmuş şaşkın şaşkın etrafa bakıyorben de hiç bozuntuya vermedim, uyuyormuş gibi yaptım utancımdan. Sabah da Harika bi kahvaltı vardı otelde ama karın ağrısından hiçbir şey yiyemedik

Eve dönünce hemen tuvalete koşmuştum

çok geçmiş zaman çooook uzun zaman önce yani dün eşim önden ellerinde poşetlerle ıkış tıkış merdivenleri çıkmış zar zor kapıyı açmaya çalışıyorkeneeee bende elimi kolumu sallaya salyaya yaylana yaylana arkadan merdivenleri çıkarkene bir yankılandı apartmanın içinde bir döndüm baktımki merdivenin en üst bsamağında olmam gerekirken ben en alt basamaktayım eşimde sakince eğildi baktı hee sen mi düştün diyip kapıyı açmaya devam etti sonrasımı aşırı şiddet ve heyecan içerir :)

Ben de yazayım bir animi

Eşimle görücü usulü tanışmıştık ama gördugum an çok beğenmiştim ,ilk buluşmamızda da pastane gibi bir yere gitmistik,garson menü getirmişti ama menuye bakmadan İskender istiyorum demiştim,garson da eşim de tuhaf tuhaf yüzüme bakmıştı ayy hala guleriz.

canın iskender çekmiş gitsin bulsun gelsin naz ayları onlar :)))

Allah'ım gulerken altima yapiyodum aaaaayyy

Yaaa gece gece nasil guldum anlatamam ne tatliymis kizinizi opun bizim yerimize:)

Bi tane daha anım aklıma geldi. Üniversiteye hazırlanıyorum. Edebiyyat kitabı elimde kardeşimin odasında yüksek sesle şiir okuyorum. Ben hep yüksek sesle okurum. O zaman aklımda tuta biliyorum. Neyse Dede Korkut şiiri var. Azerbaycanlıyım bu arada. Şiirin şöyle bi kısmı var. "Ayrana doyran demedim men Dede Qorqud, tikene söken demedim men Dede Qorqud"
Benim yalnışlıkla "tikene s*ken demedim" çıktı ağzımdan. Bi de nasıl yüksek sesle. Ağzımı kapatıp o kadar gülmüştüm ki. Kız kardeşim falan bildiler koptuk gülmekten

hay allah olsun hamilikten sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…