Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Eşim, nişanlıyken benim montumla sırt çantanı bırakmak için bize uğramıştı. İçeri geldi çay içmek için o zaman teyzemde bizde bide 3 yaşında fırlama yeğenim var,
benimki çocuklara bayılır illa bi alıp sevecek, bizimkini aldı kucağına sen kimin oğlusun filan, biraz oynadılar yeğenim seni dün Ablamla gördüm parkta dedi evet dün ablanı eve getirdim kitapları kalmış bugün de onları getirdim.
Sen ablamı seviyonmu
Bnmki ne cevap vereyim diye bana bakıo
Fırlama susmuyor daha soruyor onuda kucağına alcanmı
Bnmkinin rengi gitmeye başladı.
Ben aldım kucağından gel bak top oyna diye şu küçük bowling oyuncaklarından koydum önüne bu sefer lobutları alıyor dizine vuruyor en son elinde top vardı dizine vurcam diye topla sen tut benimkinin ortaya vur, topta epey ağırdı. Bi acıyla wcye gitti. Biraz oturdu çıktı kapıda abin olsaydı bu sıpa kadar eziyet etmezdi bana diye söylendi
Annemde teyzeme söylenio oğlana düğünü göstermiycekti sıpa diye.

Bi rezilliğimde
Nişanlımın ailesi Başka şehirde nişanlım bizim şehirde öğrenci aile arasında yüzüğümüz filan takıldı. Ailesi gitti 2-3 gün sonra babam bi akşam yemeğe gelsin garib değil artık bu şehirde diye
Neyse bizimki geldi yemekten önce çay içelim dedi babam normalde bizim evde çay duble bardak ve tek küp şeker ile içilir, dolaba baktım bardakların boyut farkı var. Benimkinede öyle verdim zor içiyo.
farkettim babam içiyo buda bozuntuya vermemek için yudum yudum içiyo, babam farketmiş oğlana şeker getirin ne eziyet ediyonuz dedi, bende kapıdan hee tamam onunki büyükya küçük gelmiş dedim (küp şeker )
Sofrada da yemekleri bölerken şu tabağa şunu koycam diye kısık sesle konuşuyorum.
Babam mesir ezmesinide koyun kışın vücudu sıcak tutar dedi. Yok daha var ona dedim
Mutfakta annem sen ne arzıslaştınki diye lafı sokmuştu

Nişanlım saçı uzundu o zaman 4 senelik filandı, okul dönüşü bindik otobüse boş koltuk yoktu. Önümüzdeki koltukta Simaen tanıdığım 2 oğlan vardı Benim yüzüm onlara dönük nişanlımın arkası dönüktü, buyrun ayakta kalmayın diye yer verdi. Oğlanlar nişanlımı görünce lan saçın kızınkinden iyiymiş dedi ben sinir oldum yolda bi onun saçından koparıyor bi Kendi saçımdan onun montu açık renk diye onun üstüne atıom saçları bide en son bu Benim elimi itiyor ne varya 2mizdede var filan diyorum sonra bi baktım elime sert bişey geliyor.2-3 dk adamın önüyle oynamışım
Bazen diyorum allah bana öyle birini vermişki, yatıp kalkıp şükretmem lazım diye. Eşim değilde başka biriyle tanışsaynışım benim halim ne olurdu

Son düzenleme:
Ahahahhahahah Allah canını almasın hahajahahajahah

Koptum

Ay çok güldüm ya koptum koptum of benim hiç aklıma gelmiyo gelse de yazsam

Bi mekana gitmiştik alkol falan almıştık kuzenim ve onun arkadaşı falan hep birlikte mekanda sevgilimin tanıdığıydı bide erkek arkadaşım da baya bilindik biriydi. Arka masada eski kız arkadaşı vardı şunları tanıyorum dedi kulağıma neyse mekandan çıkıcaz o kızlarda arkamızdan çıkıyodu ben tabi topuklular ayağımda havalı havalı yürüyorum onların bana baktığı hissederek merdivenden ayağım bir boşluğa geldi ben şaaap yere sevgilimde üzerime düşüyodu nerdeyse beni kaldırıyım derken ilk o şekilde rezil olmuştum bidahada adım atmadım benimki oraya gidelim diyo yok ben sevmiyorum o mekanı diyorum hemen kapatıyorum konuyu :)

O zaman yaşadığım ilçe çok küçük hemen herkesin aynı yerlerde takıldığı bir yerdi.
Yaklaşık 2 ayı gecik süredir iş yerimize gelen doktor beyle bakisip duruyorduk..Bir ara tanışmak istedi servisi kaciririm diye bekleyemedim.
Neyse efendim bir gün homini gırtlak 2 tabak pilav üzerine fasulye bir de tavuk yemiştim afedersiniz yenmek fiili yanında abes kalır gömmüstüm diyelim..Aman Allah'ım sabahın 4 ü karın ağrım facia tuvalette yasayabilirim o derece..
Annem ve abimi kaldirdim doğruca beni acile götürdüler...Hemşire siz sedyeye geçin doktor geliyor şimdi dediler..
Sedyede cenin halinde yatıyorum doktor geçmiş olsun Özge hanım neyiniz var dedi.
" İshalim " dedim..Koskoca koç gibi adama aylardır bakistigim içten içe niyet ettiğim adama İshalim dedim. İnanın o ağrı ile adamı tanıyamadım sonradan düştü jetonum 2 dk falan sürdü..
Tabi anlamamla dumur olmam paha biçilemez..
İşte en son ne yedigimi sordu adama ben şimdi nasıl diyeyim yediklerimi diye düşünüyorum annem iki tabak pilav yedi oğlum birde fasulye yemeği baska şeylerde yedi de hatırlamıyorum yeme dedik ama yedi dedi..
Evet dedim anne sende mum diktin tebrik ederim..
Gözlem odasına alindim serum taktılar..Bir kaç saat sonra da rahatlayinca çıktım eve geldim.Sabah Facebook a bir baktım beni eklemiş doktor.Birde mesaj atmış " Birlikte Fasulye yiyelim mi ? " diye...

Fasulye olmasa da birlikte çok şeyler yedik 1,5 sene kadar sevgili olduk daha sonra tayini çıktı ve hemen evlenmek istiyordu..Bende daha erken olduğunu düşündüğüm için erteliyordum nitekim ayrılmak zorunda kaldık..

İnşallah bir yerlerde mutludur. :)

Esime degil ama bugun cok fena sekilde rezil oldum
Hamileyim ve son gunlerim artik, esim rahatsiz oldugundan bugun mecburen markete ben gitmeliydim ve market biraz evimize uzak o yuzden toplu tasima aracini bekliyordum. Beklerken durakta beni komsular gormus arabayla gecerken durdular ve beni markete birakmak icin teklif ettiler, kabul ettim tabiki.
Marketin oraya vardik, arabadan indim komsunun eside indi elimdeki el arabasini arkaya koymustu onu cikarmak icin. Bende o ara eyildim komsuyla konusuyodum tesekkur felan etmek icin ama cam kapaliydi cunki cocuk vardi camdan tarafa.

Ve bammm, irenc bi sekilde gaz biraktim
Hic bisey olmamis gibi yaptim ama komsunun esi gulumsiyodu

Sanirim bu binadan tasinmamiz gerekecek bu utancla yasayamamm

Bu utancı tahmin bile edemiyorum. Adam o an bozuntuya vermezdi belki ama kendini tutamamış :)))

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:

Valla ben buna gülemedim ya aksine üzüldüm doktora. :)

Diye bir anımı anlatacaktım. Mesajı yazdım yolladım ama bir baktım ki konuştuğum bir üyeye mesaj olarak atmışım

Aslında ilişkiniz güzelmiş anladığım kadarıyla. Evlenmek istemesi, sizin istememeniz. Tabi herkesin kendi hayatı ve kendi fikirleri ama üzüldüm sonunun ayrılık olmasına. :)

Evet haklısınız fakat egitimimden feragat etmem bekleniyordu..Bu da kabul edebileceğim bir şey değildi..
Yoksa normal düzeyli bir ikiskiydi.
İyi ki de bitti diyorum şu anda çok sevdiğim bir eşim var hayatimın her noktasında olduğuna sukrediyorum.
Tabi umarım o da iyidir neticede düşman değilim :)

Kızlr beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün

Asıl sebepleri bilmiyordum tabi ki. Ben okuduğum kadarıyla duygusal açıdan baktım ve bundan dolayı üzüldüm. :) Siz çok haklısınız. Elbette eğitiminiz çok daha önemli. O yüzden doğru kararı vermişsiniz diye düşündüm şu anda :) Ama dediğim gibi duygusal açıdan bakınca içim burkulmuştu sadece. Allah size ağzı tadı versin. Evliyseniz ve mutluysanız ne kadar güzel. Allah daim etsin :)

Eşimle evlenmeden önceydi. Orta da daha nişan vs yok.
Eşimin kız kardeşiyle beraber yaşıyorduk. Kız kıza takılıyorduk. İkimizde öğrenciydik.
Bir akşam eşim, kız kardeşi ve ben sinema ya gittik. Sinema salonunda karnıma ağrı girdi, gaz sancısı. Kendimi orda tuttum. Ama nasıl ağrıyor karnım. Dört büklüm oturuyorum koltukta. Neyse sonra tam evin önüne geldik. Ben hemen tuvalete koşarım hayaliyle, eşimin kız kardeşi eşime abi gel bize oturalım diyor. Neyse yukarı çıkıyoruz. Hep birlikte salona geçiyoruz. Karnım o kadar ağrıyor ki. Tuvalete gitsem bir türlü. Can havliyle kendimi salonun balkonuna atıyorum. Tabi orda birikmiş ne varsa çıkarıyorum. İşim bitince içeri girince eşimle kız kardeşi yerlere yatmışlar kahkaha atıyorlar. Başta anlamadım, meğersem o hızla balkona çıkınca kapıyı örtmemişim. Herşeyi duymuşlar

haha! fenaaaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…