Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aklima simdi geldi utandim tekrar
Ben unv.deyken birinden hoslaniyorudm ayni memlektliyiz tatilerde birlikte gelirdik gee uyunusum yolculukta bi uyandim gaz yaptim geri gozumu kapattim olu takliti yaptim resmen
Allah iyiliginizi versin ya arkadaslarinda senin gibi manyakmis nasil guldum yaBu topic cok hos arada okuyup guluyorum yasananlara
Gerci o an kimse eglenmiyordur ama yillar gectikce komik oluyor.
Bende unv deyken biri bana cikma teklif ediyor ben hayir dedikce israr ediyordu yurta cixek gondermeler,okuld aonume cikmalar en son kurtulmak icin benim sevgilim var dedim tabi yalan
Okuldna kankami aldim yanima cekti bu beni rahatsiz edeni bir kenara sen benim kiz arkadasimi nasil rahatsiz edersin dedi(bizde o kankamla hep kardes diyerek konusurduk)
Oglan afaladi ben rahatsiz etmedim dedi.bana dondu soyle kardes seni bu rahatsiz ettimi dedi
O arada bir de ustune sevgilisi aradi tmm askim diyerek konusyor oglanin yaninda telefonla
Oglan anladi tabi duzmece oldugunu yapismaya devam etti:/
Aynen yaOff ya cok fena bir durum su gaz kacirma rezaleti
Insani yerin dibine sokuyor
Bu topic cok hos arada okuyup guluyorum yasananlara
Gerci o an kimse eglenmiyordur ama yillar gectikce komik oluyor.
Bende unv deyken biri bana cikma teklif ediyor ben hayir dedikce israr ediyordu yurta cixek gondermeler,okuld aonume cikmalar en son kurtulmak icin benim sevgilim var dedim tabi yalan
Okuldna kankami aldim yanima cekti bu beni rahatsiz edeni bir kenara sen benim kiz arkadasimi nasil rahatsiz edersin dedi(bizde o kankamla hep kardes diyerek konusurduk)
Oglan afaladi ben rahatsiz etmedim dedi.bana dondu soyle kardes seni bu rahatsiz ettimi dedi
O arada bir de ustune sevgilisi aradi tmm askim diyerek konusyor oglanin yaninda telefonla
Oglan anladi tabi duzmece oldugunu yapismaya devam etti:/
Komikmis cidden :)))Senin bu anlattigin aklima duydugum birssyi getirdi hani universitelerde ülkuculer reisler olur ya bunlar kizlara bacim bacim diye hitap edermis
Bigun reislerden biri sinifa girmis kizin birinin sirasinin ustune yüzük koyup benimle evlenirmisin bacim demis aklima geldikce gulerim
Hahahahaj cidden cok fena olmus:)Bir aylık evliydik.kuzenimin düğünü vardı bir kış günü yani sonbahar ama soğuk. Gün boyu kıyafet aradım üşütmüşüm galiba.ordanda salona geçtik. Bizimkilerin arabaya sigmayacaktik biz eşimle salondan biraz daha erken çıktık. Annemlerin evine gidiyoruz.normalde başka şehirde yaşıyoruz.salondada biseyler içmişim meğersem.hic aklıma gelmedi.otobusten indik iner inmez yarabbim o kadar sıkıştım ki anlatamam.ayagimda topuklu ayakkabı gece 12 yi geçmiş.ustumde kısa elbise onun üstünde deri ceket.ellerimi sıkıyorum sıkıyorum allahım diyorum sabret kızım az kaldı eve.baktim olacak gibi değil bıraktım biraz yapayım dedim belli olmaz gece gece.yarabbim yaptıkça yapıyorum nasıl üşüttüysem bitmiyor.esim elimi bıraktı.arkaya baktı noluyor ya dedi.ben o an ölmek istedim o derece ama halen yapmaya devam ediyorum. Artık kostüm binaya girdim tuvalete zor yetiştim.esim 4 yıldır gülüyor rezil rusva oldum.annem gelmeden herşeyi makinaya attım rezaletti.sonra balkona çıktım yukardan baktım mübarek sokağa resmen şerit çizmişim çisimle
Ben halen gülemiyorum.allahtan geçmişimiz vardı.düşünsene görücü usulü falan olsa tümden rezil olmuştum ayyyHahahahaj cidden cok fena olmus:)
Insan hatirlaidkca guluyoda yasarken cok rezil hissediyor
Peki ne zaman konuşmaya başladınız ve ilk kelimeler ne oldu? :)Esimle daha yeni sevgiliydik bir kac aylik anca, henuz cok utangac donemlerimiz boyle. Kozmetik dukkanlarindan birine girmisim kendimi kaybetmisim reyonlarda cilginlar gibi alisveri yapiyorum garibim napsin yanimda dikiliyor oylece. Alt raftan birseye bakmak icin egildim o arada dengemi kaybettim ve tutunmaya calistim biryere ve canhavli adamin organina yapisiverdim hemde ne yapismak canini bile yaktim muhtemelen! Ben kipkirmizi o kipkirmizi bir yandan da yuzunde bir aci ifade:) hemen elimdeki alisveris sepetini biraktim ve ciktim magazadan ozur bile dileyemedim boyle bir sure konusmadik hic yuzumuze bakmadik felan:)
:) vala yoksaydik o ani epey sonra aciktin mi biseyler yesek mi felana dondu olay:)Peki ne zaman konuşmaya başladınız ve ilk kelimeler ne oldu? :)
Adamda anca toparlanmıştır. :) Daha sonra konuştunuz mu peki bu olayı.:) vala yoksaydik o ani epey sonra aciktin mi biseyler yesek mi felana dondu olay:)
7 yil sevgililik 2,5 yol evlilik ve hala aramizda birdefa bile konusu acilmadi:)Adamda anca toparlanmıştır. :) Daha sonra konuştunuz mu peki bu olayı.
:)7 yil sevgililik 2,5 yol evlilik ve hala aramizda birdefa bile konusu acilmadi:)