• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Sanırım en salakça şeyi ben yapmışımdır ama ozamanlar daha evli değildik ve 16 yaşındaydım..
Yine rezil olduğum kişi eşim'di ama :KK53:

Şimdi biz bununla yeni yeni konuşuyoruz, e çocukluk tabi arada birbirimize trip atıyor, kıskandırmaya çalışıyoruz filan:KK14:

Pencereden baktım bu bizim kapıda dolanıyor, hemen cep telefonuma sarılıp aşağı indim, guya markete gitcem,onun önünden salına salına geçerkende telefonla hararetli bi konuşma içindeymişim gibi yapcam :KK66:

Şimdi çıktım yürüyorum, havalı havalı..
Telefon kulağımda, hmm evet..bilmiyorum artık nezaman olur filan diye kendi kendime konuşurken zırrrr zırrrr diye telefon çalmazmı o_O:skandal:

Hala bozmuyorum ama, telefon kulağimda, parmaklar her tuşa birden basıyorki telefon sussun ama susmuyor :))):olamaz:

16 yaşındaydım, dediğim gibi, suan 31im ve biz yıllardır yine aynı şeye güleriz:KK70:

Ama o an okadar hızlı uzaklaşmıstımkı gülmesine bile fırsat kalmamıştı :))))

Buda benden olsun, hahaha

Son düzenleme:
Bu topic cok hos arada okuyup guluyorum yasananlara;)
Gerci o an kimse eglenmiyordur ama yillar gectikce komik oluyor.
Bende unv deyken biri bana cikma teklif ediyor ben hayir dedikce israr ediyordu yurta cixek gondermeler,okuld aonume cikmalar en son kurtulmak icin benim sevgilim var dedim tabi yalan;)
Okuldna kankami aldim yanima cekti bu beni rahatsiz edeni bir kenara sen benim kiz arkadasimi nasil rahatsiz edersin dedi(bizde o kankamla hep kardes diyerek konusurduk)
Oglan afaladi ben rahatsiz etmedim dedi.bana dondu soyle kardes seni bu rahatsiz ettimi dedi;)
O arada bir de ustune sevgilisi aradi tmm askim diyerek konusyor oglanin yaninda telefonla;)
Oglan anladi tabi duzmece oldugunu yapismaya devam etti:/

Bu topic cok hos arada okuyup guluyorum yasananlara:KK66:
Bende unv deyken biri bana cikma teklif ediyor ben hayir dedikce israr ediyordu yurta cixek gondermeler,okuld aonume cikmalar en son kurtulmak icin benim sevgilim var dedim tabi yalan:KK66:
Okuldna kankami aldim yanima cekti bu beni rahatsiz edeni bir kenara sen benim kiz arkadasimi nasil rahatsiz edersin dedi(bizde o kankamla hep kardes diyerek konusurduk)
Oglan afaladi ben rahatsiz etmedim dedi.bana dondu soyle kardes seni bu rahatsiz ettimi dedi:KK66:
O arada bir de ustune sevgilisi aradi tmm askim diyerek konusyor oglanin yaninda telefonla:KK66:
Allah iyiliginizi versin ya arkadaslarinda senin gibi manyakmis nasil guldum ya

Buradaki yorumları okuyup gülerken, gün geldi o kocaya rezillik benimde payıma düştü :KK53:
Bir hafta sonu için ailemin yanında kalmamız gerekti. Gece için erkek kardeşimle anlaşılıp PlayStation oynayacaklarmış. Neyse yattık uyuduk. Kocam beni uyuttuktan sonra kardeşimi çağırıp odayı hazırlamışlar başlamışlar oynamaya.
KOcam aşkım bu gol sana gelsin diyormuş ben pıt diye gaz çıkarıyormuşum. Bu iki, üç kere böyle tekrar edince eşinde yok sana daha gol demiş :olamaz::olamaz:
Sabah bunları kardeşim anlatınca yerin dibine girdim. Naptın sen kızım gece bizi resmen havasız bıraktın deyince akşama kadar eşimin yüzüne bakamadım :KK33:

Bu topic cok hos arada okuyup guluyorum yasananlara:KK66:
Bende unv deyken biri bana cikma teklif ediyor ben hayir dedikce israr ediyordu yurta cixek gondermeler,okuld aonume cikmalar en son kurtulmak icin benim sevgilim var dedim tabi yalan:KK66:
Oglan afaladi ben rahatsiz etmedim dedi.bana dondu soyle kardes seni bu rahatsiz ettimi dedi:KK66:
O arada bir de ustune sevgilisi aradi tmm askim diyerek konusyor oglanin yaninda telefonla:KK66:

Senin bu anlattigin aklima duydugum birssyi getirdi hani universitelerde ülkuculer reisler olur ya bunlar kizlara bacim bacim diye hitap edermis

Bigun reislerden biri sinifa girmis kizin birinin sirasinin ustune yüzük koyup benimle evlenirmisin bacim demis :bicak:aklima geldikce gulerim

Senin bu anlattigin aklima duydugum birssyi getirdi hani universitelerde ülkuculer reisler olur ya bunlar kizlara bacim bacim diye hitap edermis

Bigun reislerden biri sinifa girmis kizin birinin sirasinin ustune yüzük koyup benimle evlenirmisin bacim demis :bicak:aklima geldikce gulerim
Komikmis cidden :)))

Bir aylık evliydik.kuzenimin düğünü vardı bir kış günü yani sonbahar ama soğuk. Gün boyu kıyafet aradım üşütmüşüm galiba.ordanda salona geçtik. Bizimkilerin arabaya sigmayacaktik biz eşimle salondan biraz daha erken çıktık. Annemlerin evine gidiyoruz.normalde başka şehirde yaşıyoruz.salondada biseyler içmişim meğersem.hic aklıma gelmedi.otobusten indik iner inmez yarabbim o kadar sıkıştım ki anlatamam.ayagimda topuklu ayakkabı gece 12 yi geçmiş.ustumde kısa elbise onun üstünde deri ceket.ellerimi sıkıyorum sıkıyorum allahım diyorum sabret kızım az kaldı eve.baktim olacak gibi değil bıraktım biraz yapayım dedim belli olmaz gece gece.yarabbim yaptıkça yapıyorum nasıl üşüttüysem bitmiyor.esim elimi bıraktı.arkaya baktı noluyor ya dedi.ben o an ölmek istedim o derece ama halen yapmaya devam ediyorum. Artık kostüm binaya girdim tuvalete zor yetiştim.esim 4 yıldır gülüyor rezil rusva oldum.annem gelmeden herşeyi makinaya attım rezaletti.sonra balkona çıktım yukardan baktım mübarek sokağa resmen şerit çizmişim çisimle

Bir aylık evliydik.kuzenimin düğünü vardı bir kış günü yani sonbahar ama soğuk. Gün boyu kıyafet aradım üşütmüşüm galiba.ordanda salona geçtik. Bizimkilerin arabaya sigmayacaktik biz eşimle salondan biraz daha erken çıktık. Annemlerin evine gidiyoruz.normalde başka şehirde yaşıyoruz.salondada biseyler içmişim meğersem.hic aklıma gelmedi.otobusten indik iner inmez yarabbim o kadar sıkıştım ki anlatamam.ayagimda topuklu ayakkabı gece 12 yi geçmiş.ustumde kısa elbise onun üstünde deri ceket.ellerimi sıkıyorum sıkıyorum allahım diyorum sabret kızım az kaldı eve.baktim olacak gibi değil bıraktım biraz yapayım dedim belli olmaz gece gece.yarabbim yaptıkça yapıyorum nasıl üşüttüysem bitmiyor.esim elimi bıraktı.arkaya baktı noluyor ya dedi.ben o an ölmek istedim o derece ama halen yapmaya devam ediyorum. Artık kostüm binaya girdim tuvalete zor yetiştim.esim 4 yıldır gülüyor rezil rusva oldum.annem gelmeden herşeyi makinaya attım rezaletti.sonra balkona çıktım yukardan baktım mübarek sokağa resmen şerit çizmişim çisimle
Hahahahaj cidden cok fena olmus:)
Insan hatirlaidkca guluyoda yasarken cok rezil hissediyor

Esimle daha yeni sevgiliydik bir kac aylik anca, henuz cok utangac donemlerimiz boyle. Kozmetik dukkanlarindan birine girmisim kendimi kaybetmisim reyonlarda cilginlar gibi alisveri yapiyorum garibim napsin yanimda dikiliyor oylece. Alt raftan birseye bakmak icin egildim o arada dengemi kaybettim ve tutunmaya calistim biryere ve canhavli adamin organina yapisiverdim hemde ne yapismak canini bile yaktim muhtemelen! Ben kipkirmizi o kipkirmizi bir yandan da yuzunde bir aci ifade:) hemen elimdeki alisveris sepetini biraktim ve ciktim magazadan ozur bile dileyemedim boyle bir sure konusmadik hic yuzumuze bakmadik felan:)

Esimle daha yeni sevgiliydik bir kac aylik anca, henuz cok utangac donemlerimiz boyle. Kozmetik dukkanlarindan birine girmisim kendimi kaybetmisim reyonlarda cilginlar gibi alisveri yapiyorum garibim napsin yanimda dikiliyor oylece. Alt raftan birseye bakmak icin egildim o arada dengemi kaybettim ve tutunmaya calistim biryere ve canhavli adamin organina yapisiverdim hemde ne yapismak canini bile yaktim muhtemelen! Ben kipkirmizi o kipkirmizi bir yandan da yuzunde bir aci ifade:) hemen elimdeki alisveris sepetini biraktim ve ciktim magazadan ozur bile dileyemedim boyle bir sure konusmadik hic yuzumuze bakmadik felan:)
:olamaz::KK48: Peki ne zaman konuşmaya başladınız ve ilk kelimeler ne oldu? :)

Back