Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ooo bayadır yazmamışım...
Geçen hafta bebeğin kalp atışlarını duymak icin dr a gittik.
Ben ultrasonda yatarken eşimde dr un tepesinde bekliyor,keseye bakıp seviniyor garibim.
Bebeğin kalp atışlarına o kadar konsantre olmuş ki
Dr ultrasonun sesini açadursun duyduğu sese ayyy minik fasulyeme bak nasıl atıyo kalbi diye sevinç naraları atmaya başladı.
Dr o an bi eşime bi bana garip garip bakarak
"Beyefendi o duyduğunuz bebeğinizin kalp atışları değil eşinizin bağırsak hareketleri!!"
O an eşimin yüzündeki şey dumurlukla hayal kırıklığı arası bişeydi sanırım kıyamam :KK53:

bende başımdan geçen bir olayı anlatayım :KK58:
bana lavabodan bir yerden mantar bulaşmış ve kuzenler gelmiş bizdeler. Ev kalabalık ve bacak aram aşırı kaşınıyor. Bacaklarımı birbirine sürtmekten ateş çıkaracam neredeyse... Hemen boş bir odaya koştum şu kaşıntımı gidereyim dedim oda karanlık yani daha doğrusu karanlık olduğu için ben göremiyorum. bacakları açtım öyle bir kaşıyorum ki pantolonu yırtacam sanki :confused: bir de baktım bir gülme sesi geliyor :KK57: ben dondum kaldım. karanlıkta sesin geldiği yeri seçmeye çalışıyorum bir de baktım kuzenim koltuğa uzanmış tabi ben böyle :KK17::KK53: benim yüzümün halimi görünce daha bir sesli gülmeye başladı resmen kahkaha atıyor o odadan bir kaçışım vardı ki sormayın:KK43: onlar gidene kadar kuzenimin yüzüne bakamadım beni gördükçe gülmemek için zor tutuyordu kendini birde.. kaç yıl geçti hala o utancımı unutamıyorum

bir gün erkek arkadaşımla alışveriş merkezine gitmişiz. Sinema bölümü en üst katta. biz çıktık kocaman bir ağaç var süslemişler. Bizimki beni kandırmayı çok sever.:KK48: dedi aaa bak biliyor musun bu hindistan cevizi ağacı, bak hindistan cevizlerini görmüyor musun ? ben ağzım açık bir şekilde hindistan cevizlerini arıyom gözler böyle:confused: bizimki bir kahkaha atmaya başladı :KK70: adam durmuyo bir türlü... hindistan cevizi burda ne arar yaa diyor.. rezil oldum yine :eek:

bende başımdan geçen bir olayı anlatayım :KK58:
bana lavabodan bir yerden mantar bulaşmış ve kuzenler gelmiş bizdeler. Ev kalabalık ve bacak aram aşırı kaşınıyor. Bacaklarımı birbirine sürtmekten ateş çıkaracam neredeyse... Hemen boş bir odaya koştum şu kaşıntımı gidereyim dedim oda karanlık yani daha doğrusu karanlık olduğu için ben göremiyorum. bacakları açtım öyle bir kaşıyorum ki pantolonu yırtacam sanki :confused: bir de baktım bir gülme sesi geliyor :KK57: ben dondum kaldım. karanlıkta sesin geldiği yeri seçmeye çalışıyorum bir de baktım kuzenim koltuğa uzanmış tabi ben böyle :KK17::KK53: benim yüzümün halimi görünce daha bir sesli gülmeye başladı resmen kahkaha atıyor o odadan bir kaçışım vardı ki sormayın:KK43: onlar gidene kadar kuzenimin yüzüne bakamadım beni gördükçe gülmemek için zor tutuyordu kendini birde.. kaç yıl geçti hala o utancımı unutamıyorum
Ya bu çok fenaymiss kuzenin erkek mi?

Ayyy bir kere sevgilimi ev arkadaşlarımdan gizli eve almıştım yani evde kimse olmayacak zannediyordum yemek filan yedik sevgilimle.
Sakalasiyoruz filan kapıda anahtar sesi geldi hemen odama girdik. Ben disari çıktım kapiyi kapattım. Ev arkadaşım ve 3 tane kız arkadaşı eve gelmişler. Aman yarabbim ne yapacagim evden nasil çıkaracağım sevgilimi diye düşünüyorum. Biraz kızlarla oturdum sonra odaya girdim.
Sevgilim yok ortada yav nereye gider ki bu diyorum kendi kendime camdan atlayamaz 4. Kattayiz.
Sessizce ""aşkım nerdesin " dedim.
Dolaptan ses geldi :-)
Normalde 2 kişi kalıyorduk odada ama oda arkadaşım evden ayrıldığı için ben tek kaliyordum 1 tane dolapta boştu onun içine girmiş :-)
İçinde de benim coraplarim ve ic camasirlarimin olduğu hurclar var. Ay bi utandim anlatamam.
Açtım dolabın kapısını Napiyon sen burda dedim ama zor tutuyorum kendimi gülmemek icin :-)
Benim tuvaletim var dedi. Ya aşkım ne yapacağız nasil yapacaksın tuvaletini dedim. Sise getir aşkım sesi dedi.
Alıverdi beni bir gülme :-)
Su sisem vardi onun içindeki suyu camdan aşağıya döktüm verdim dolaptan. Kapattım kapiyi bekliyorum dışarda yapmasını.
Neyse yapmış bu verdi bana şişeyi ay hem gülüyorum hem igreniyorum napiyoruz la biz diye :)
Sonra bir şekilde çıkardım dışarıya sevgilimi.
Aklıma geldikçe dalga geçiyorum kendisiyle :-)

Yıllar önce annem küçük kardeşime süt alırdı bi amca her sabah getirirdi derken okuduğum lise yeni açılmıştı evede yakın birgün erken gitmişim bahçede oturuyorum o sütçü amca beni görüp aaaa buramı taşındınız dedi:confused:oranın okul olduğunu anlamadın beee adam üzerimdeki formadandamı anlamadın yok anlamadı:KK57:evet amca buraya taşındık dedim iyi annene babana slm söyle dedi gitti ikinci günü kızlar eğlenceye hazırmısınız dedim onlarda tamam dedi dersimiz edebiyat hocada daha gelmedi sütçüyü bekliyorum camda derken geldi sütçü amca 2 kilo süt istiyor annem dedim camdan bağırarak kapıda d yazıyor kapı açık sen aç gir dedim tamam çoçuğum şu karşı daireninkileri vereyimde sonra size gelirim dedi gitti derken öğretmen girdi derse sütçü dan diye derse girip getirdim abla sütü derdemez öğretmen desturrr beee adam diye bi bağırdııı sütçü amca aaaa okulmuş yaaa burası laaaaa dedi adam3 aydır süt getiriyor karşı daireye oranın okul olduğunu bilmiyormuş :KK53:ertesi gün yine bağırdım camdan süt getir iki kilo diye vala getirme beni oraya süt gügümleriyle döverim seniiii dediiii :cry:

Hepinizin agzina saglik.cok hossunuz:KK15::KK15::KK15:Bende anlatayim birtane...
Birgun esimle pazara ciktik tabi aksam saati ortam biraz loss. ..:110:ben etrafima bakiniyorum ne var ne yok diye..baktim esim tutmus bi adamin elini gayet normal bi sekilde ilerliyor canm bnm adami bn sanmis:KK49::KK49:beni yaninda gorynce sok olmustu:KK57::KK57:

Kızlar yeni evli olduğumuz yıllar yemek yapmak benim için çok zordu çünkü 0 denecek kadar azdı deneyimin annem yapardı ünide ablamla okudum kahvaltıma kadar ablam hazırlardı neyse evlendik eşim 1 gün önceden dolabı doldurmuş yok yok evliliğimiz sabahı kalkdım eşim süper sofra hazırlamıştı ikinci sabahı o uyurken ben hazırlayım dedim önce kaşar peynirlerini yıkadım:KK43:zeytini içinde yağı var ye yıkamadım kıyma kanlı diye bi güzel suda beklettim vıcık vıcık olmuştu o_Oherşey berbattı yinede gıhhh demeden doyurmaya çalıştı kendini evliliğimizin 2. Haftası çok samimi 3 arkadaşı eşimin iş yerine gidip akşam yemeğinde sizdeyiz demiş eşimde yok hanım rahatsız ne dediyse ikna edememiş çünkü biliyor benim mikemmel yemeklerimi beni aradı aşkım arkadaşlar yemeğe gelcek ne yapsakki dedi bende tereddütsüz gelin dedim eşim korka korka içeri girdi şıkkk masa masanın üzeri donanmış yemeklerle adam şokdaaaa:KK57:yedik içtik buda mutfağa yardıma geldi sen neymişsin beee övdükçe övüyor bende demezmiyim senin arkadaşının babası ismail amca yokmu heee var dedi ona şu kadar borçluyuz eşimde niyekiii dedi eeee yediğin yemekleri kim yaptı sanıyorsun aşçı ismail amca:KK53::KK70::KK70:

Yine de iyi dusunmusunz bence sşıppp diye el atmissinz.. yerinizde oturmamissinz yapici olmuş yani :) simdi yapiyormusnuz :) kasari yikamak cok akillica olmus :KK70:

Yine de iyi dusunmusunz bence sşıppp diye el atmissinz.. yerinizde oturmamissinz yapici olmuş yani :) simdi yapiyormusnuz :) kasari yikamak cok akillica olmus :KK70:
Görümcem sağolsun o demişti ismail amcadan alır eşime kayınvalideme elticiklerime hava atarım ben yaptım diye dedi aklımda kalmış benimde:63:avustralyada o kadar çok yer ve evinden yapıp satan varkiii şıpşak çözümdür şimdiii ooooo ustayım artık her yemekde :KK50:o kaşar olayında bittim zaten birde bunu gidip eşimin kuzenine anlattım çok iyi birşeymiş gibi :eek::oops:

Görümcem sağolsun o demişti ismail amcadan alır eşime kayınvalideme elticiklerime hava atarım ben yaptım diye dedi aklımda kalmış benimde:63:avustralyada o kadar çok yer ve evinden yapıp satan varkiii şıpşak çözümdür şimdiii ooooo ustayım artık her yemekde :KK50:o kaşar olayında bittim zaten birde bunu gidip eşimin kuzenine anlattım çok iyi birşeymiş gibi :eek::oops:
Haha iyi niyetinizden sanirim. Kaşari bile yikiyo dememstir insallah :KK70: Oh oh masallahh insan yeterki istesin yaparrrr akilli kadin herseyi :))

ilk doğum...başıma neler geleceğini bilmediğimden hastane yoluna kadar gergin ve endişeliyim.ama doğum vakti gelip de beni doğumhaneye aldıklarından sancıdan uçuyorum....herşey olup bittikten sonra uyanıyorum bi bakıyorum ki eşim yanımda saçımı okşuyor.bebek iyimi diye soruyorum evet diyor sonra da gülümseyerek bombayı patlatıyo:'aşkım küfür lügatının bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum açıkcası..' 'ne,nasıl yani?'diyorum sersemlikle. gülmeye başlıyo:'içeride canın yandıkça ebe,hemşire doktor önüne kim geldiyse...'diyo.
Ay buna bayıldım ben fena küfrederim acıdan biliyorum ihihi

Kızlar en son rezilliğimi anlatayım biryerde işlem yaptırıyorum akşamıda chrismas işlemde hangi dine mensupsun diye sordu bende islam yazdım işlem bitti uleeeennnn dedim kadına müslümanın ne kadar kibar olduğunu göstereyim dedim giderken merry chrismas deyeceğim yerde ağzımdan ne biçim laf çıktı merrilerde karılar varrr:eek:kadın ne dedin dedi merriii meriiideee kadınlar var bide türkçe kadın türkçe anlamadığı halde bastı kahkayı rezil oldum yahuuuu :oops::oops:orda bulunan herkes bana baktı:KK61:

Ayyy benim değil ama arkadaşımın doğum mecerasını anlatayım arkadaşımın kimsesi yok burda doğuma ben girecem diye yazdırmış bir sabah tel çaldı acil gittim bunun belden aşşağısını uyuşturdular sezeryan olcak dr herkese işaret etti durun diye buda bana sordu kızzzz niye duruyorlar doğum yapmıyorlar. Doğum ekibide epey kalabalık kim dr kim ebe kim diken kim kesen belli değil herkesin görevi başkaa hepsinin ağzında maske şapka üstlerinde yeşil mavi uniform ve hepsinde beyaz önlük neyse o sırada türk bi oğlan dediki niye olcak bacım kırk yıllık çişini şimdi yapıyorsun buda yetmezmiş gibi bide sıçıyon :eek:arkadaş kulağıma fısıldadı arkadaşım ne yapıp ne edip bu türkü burdan yok edelim neysekiiii doğum bitti birdaha görmedik o çoçuğu :KK50:

Normalde hiç küfür etmem ve yanımda edilince de çok rahatsız olurum. Bu arada migrenim olduğu için uyku konusunda aşırı takıntılıyım. Uykumu almazsam bütün günüm cehennem azabında olacağı için uykumu alamadığım gecelerde evde terör estiririm ki normalde sinirli bir insan da değilimdir. Ama o gece uyuyamıyorsam (eşimin horlamasından dolayı ya da bir yeden ışık, ses gelmesi gibi durumlardan dolayı veya sebepsiz yere uyuyamıyorsam) öbür odadan ses çıkara çıkara yorgan alırım, yataktan yastığımı alırım ve söylene söylene salonun yolunu tutarım.. Sabahları kendime inanamıyorum bunları nasıl yapıyorum diye.. Yürek mi yiyorum, cesaret ilacı mı içiyorum farkında olmadan bilmiyorum (bir gün eşim de "yeter be, başlarım senin uykuna" diyecek gibi geliyor) ama o an aşırı sinirli oluyorum. Bir gece yine kalktım, lavaboya girdim, teharet musluğunu açtım.. Kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor!! Tam da zamanında bozuldu ve her yer su oldu. Uykum kaçacak diye nasıl sinirlendiysem ağzımdan okkalı bir küfür çıktı :KK57: içimden "ayy, ben ne diyorum yaa" demeye kalmadan eşim yataktan kahkahalarla kalkarak yanıma geldi. "Ne dedin sen" diye sordu ve bütün gece, sonrasında bütün bir hafta olayı hatırlayıp güldü. O anki utancımı hiç unutmuyorum. Normalde sessiz, sakin, kırılgan bir yapım var ve bunu anneme anlattığımda annem bile şok oldu. Eşim halen arada "aman küfür etme hatun" diye dalga geçiyor. :110:

Tamam bnde anlatıcam biggün evliliğinizin ilk aylarında kayınvalıdemlerdeyz elektrkler gitti heryer karanlık bnde eşimi mıncıklaynca oda refleks olarak kim sıktı beni dedi vee ben herkese rezil oldm

tam malmış o da.
kim sıkacak Allah aşkına, babası cilve yapacak değilya.

X