- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Hahahhhahahah gözlerimden yaş geldi yaaa hahhahhahaBundan aylar önce sevdicek daha askere gitmemişken, daha sık buluşmaya başladık gidecek diye.
Bende iş yerindeki yemekler yüzünden mideyi bozmuşum sürekli çalışma var içerde
Birde kasıtlı gibi onun yanındayken daha da yükseliyordu bu sesler, öff heyecandan mideme yine ağrılar girdi diye saçmalıyorum tabi ben Gazdır o aşkım rahat bırak artık onu diye dalga geçiyordu benimle nöküz
Neyse film izleyelim dedik izlerken ikimizde sızıp kalmışız 2 saati geçik uyumuşuz bi uyandım bu beni izliyor böyle romantik romantik Dedim aşkım bi soda içsek iyi olur neyse getirdi içiyoruz ne uyuduk bee diyorum böyle konuşmaya devam ederken benim nöküz bi geğirdiiii
Ben nasıl kahkahalara boğuluyorum ama ayaklarımı yere vurarak öyle böyle bir ses değildi çünkü
Tabi sen misin böyle haykırarak gülen ben gülmekten krize girmişken ritimli bir şekilde pırt yapmaya başladım ama durduramıyorum kendimi
Oda başladı kahkalarla gülmeye ben tabi şok geçirdim o an utandım baya sarıldı bana utanma aşkım benim bu ilk değil ki biraz önce uyurken görmeliydin kendini ben alıştım yani çekinmene gerek yok dedi Gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama en azından karşılıksız bırakmamış oldum onu hihi
eveeet ben anlatım...
bız evlendıkden 2 gun sonra balayına gıttık 5 gunlugune
kapadokya ve cevresını didik didik gezdık coook yorulduk
donustede adanaya ugradık muzlu sut ıctık ordan mersıne gıttık tantunı yedık en son memleketımız antebe dogru gelırken
okadar yorulmusum ve okadar uykusuzumkı sacmalamama bı bakın...
yıldız kaydı... arabanın on camına dogru elımı uzatıp aaa dur yakalıyım dedım ?
elım cama carptı
aaa cam varmıs dedım
sonra esımle bırbırımıze baktık bı sure sessızlık oldu
ve bı kahkahayı bastı
ben cok uykusuz kaldıgımda boyle sacmalamanın dibine vuruyorum
o yıldızı gercekden tutabılecegımı sandım ,arabanın on camı oldugunu unutttum ,elıme carpınca acıdı dıye ustelık kızdım
ahhahahaha çok iyidi yaa bende uyukusuzken inanılmaz oluyorm