Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper güldüm yaaa harikasın :)Eşim yok sevgilim yok ama tabikide rezillikleriimm vaaar
12 gün önce burun septum deviasyon ameliyatı oldum.
Ameliyat önce cesaret iğnesinin etkisiyle,doktoruma dosyama baktınız mı ne yapıcağınızı unutmadınız değil mi demişim,doktorumda taibiki bademciklerini alıcam demiş,hıçkıra hıçkıra ağlamışım
Ameliyat sonrası gözüme buz koymuşlar,gözümü açamayınca kör oldum diye ağlamışım
Odama taşırlarken anestezi uzmanına asansörde sarkşmışım yürümüşüm koşmuşumameliyatlı halimle sedyeden doğrulup adama yakınlaşıp güzelmiyim güzelim dimi demişim
sonra ziyaretçilerim gelmiş,hemşirede o sıra tansiyon nabız almaya gelmiş odama. Kadını kapıda görür görmez gel hele gel çişim var altımıza mı yapalımm hadi beni çişe götür demişim. Baş dönmem olduğu için ayağa kalkmam yasakmış,götüremeyiz
demiş hastaneyi ayağa kaldırmışım çişim var çişimi yapcam kimse engel olamaz hepimiz çişimizi yapalım diye yasaklı çiş eylemi başlatmışım
Çok tuhaf ya niye bir kişi de seni uyarmamış????Kızlar en bomba rezilliğimi anlatayım dün sabah yine 5 de kalkdım abar topar çoçuklara kahvaltı ettir o bu derken ben evden aşçı kıyafetlerimi giyip gidiyorum trafik var yol uzun gider gitmez anca derse giriyorum derken o telaşla çıkdım evden ders ortasındaaa öğretmen oooo magıccc bugün harika görünüyorsun dediiii bende banamııı dedin banamıııı teşekkür ederim full enerji doluyum dedim ohhh ohhhh süper dedi neyse kızlar bu ikide bir öyle diyor sonra bizim diğer öğretmen geldi oda erkek magıccc bugün çok güzelsin dedi anammmm bugün ne şanslı günüm arkadaş dedim bu arada pantalon ve üst ceketin düğmelerini kapatmak belki 20 dk aldı bu sabah bir terslik var bende hayırdır inşaallah dedim çıkışda eşim geldi almaya hayatım bugün harikasın dedi gülmekden çatladı uleeeeennnn sıfır makyajjjj bakım falanda yok bugün ne oluyor bu erkeklere dedim üstüme başıma bakmak bu kadarmı zormu arkadaş bi bakdım baştan aşağı kendime bide neeee göreyim bütün kıyafetlerimi ters giymişim eşşek kadar yıkama talimatlar etiketi dışarda marka etiketi dışardaaa hele o düğmeleri nasıl tersden bağlamışımrezil oldum dahada gitmem diyorum okula eşim nedemek gitmem insanız olur öyle şeyler diyorrr offfff çok kötüüü rezil oldum demekki bütün sınıffff gördüüüü rezilliğimiii
Ay bu cok guzeldi cok yasayin sizokey bende bı vaka anlatıyrum o zaman.
benım uykum cok agırdır hee bıde uyku sersemlık halım vardır onuda bı gorsenız gulmekten olursunuz.
Bı gece cok rahatsızdım erken yattım (esım cok gec yatar)
uyku sersemı (1-1,5 aylık evlıyım, tabıı adamın yanında falan daha cıplak falan kalamıyorum utanıyorum) kalktım lavaboya gıttım cok afedersınız ındırdım oturdum klozete. sonra "askımmmm" dıye bır ses duydum adam dıs fırcası agzında bakakaldı bana .
o kadar cok utandım kı , anlatamam.
çok iğrenç bir rezillik anlatacağım
benim rahmetliyle oturuyoruz denize karşı elimizde kolalarımız
mis gibi hava buluşma son dk ayarlandığı için bone falan takamadım direk şalı attım başıma çıktım evden
Burnumda hep sorunluydu ameliyat olmamışım daha o zamanlar
Burnum bi kaşındı daha yeniydik rahmetliyle,ben arkamı döndüm çaktırmadan kaşıdım burnumu
Kaşırken sen git sümük çık bonemden çıkan iki tutam saça yapış,ben cilve yaparkene bu birden aşkım saçın çıkmış birşey var dur aliyim dedi,nazlı nazlı edalarla al aşkım noldu ki diyorum
Bu eline aldı baş parmağı ile işaret parmağı arasına almış eline yapışan bişey,ben sümük olduğunu anlar anlamaaaz
eline asılıyorum birşey yok aşkım eee baksanaa ayyy vapur geçiyor diye şirinlik yapıyorum
Çocukta anladı ne olduğunu tabi,ahh bee nasıl iğrençti son görüşmeydi zaten ayrıldım sonra
aynen ceyloş oAhahahahah
Bu adliyede çalışan mi bebeğim ?
ben mikız sen nerdesin en son banlıydın
ben mi
muniş abla banladıydı geçen günlerde 2 günlük mapıs yediydim