Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Evim cadde ustu sagda solda her yer esnaf ve hep dukkanlarin önünde oturuyorlar. Sevgilicigim beni almaya geldi arabasiyla yine butun esnaf bizi izliyor tabi. Yol sıkışık diye arabayi kaldirima neredeyse sıfır parketmis sevgilim. Neyse bende geldim arabanin kapisinu acicam ayagimda topuklu ayakkabilarim var hep ovunurum her gun topuklu giyerim hic duz ayakkabi giyemem diye :KK15:
Kapiyq yonelmemle 38 numara miniş ayaklarim kaldirim ve kapi arasina sıkisti sevgilimde beni sofor koltugundan tutmak icin hamle yaparken diger ayagimda bosta kaldi pat diye popo ustu yere kapaklandim. Ayagım hala sıkıstigi yerde esnaf arabaya bindim mi diye zurafa gibi kafa uzatirken beni yere oturmus sekilde gorduler tabi.
Yanimdan gecen coluk combalak teyzeler herkes arkasina baka baka beni izledi.
Sonra sevgilim arabayi hareket ettirdi de ayagimi kurtardim. Kendimi arabaya zor attım sonra o esnaflarla her gun goz goze gelmeler yok mu iste o beni bitirdi. :cry:

Eşim yok sevgilim yok ama tabikide rezillikleriimm vaaar:KK71:
12 gün önce burun septum deviasyon ameliyatı oldum.
Ameliyat önce cesaret iğnesinin etkisiyle,doktoruma dosyama baktınız mı ne yapıcağınızı unutmadınız değil mi demişim,doktorumda taibiki bademciklerini alıcam demiş,hıçkıra hıçkıra ağlamışım:KK70:
Ameliyat sonrası gözüme buz koymuşlar,gözümü açamayınca kör oldum diye ağlamışım:KK73:
Odama taşırlarken anestezi uzmanına asansörde sarkşmışım yürümüşüm koşmuşum:KK70::KK70:ameliyatlı halimle sedyeden doğrulup adama yakınlaşıp güzelmiyim güzelim dimi demişim:KK71:
sonra ziyaretçilerim gelmiş,hemşirede o sıra tansiyon nabız almaya gelmiş odama. Kadını kapıda görür görmez gel hele gel çişim var altımıza mı yapalımm hadi beni çişe götür demişim. Baş dönmem olduğu için ayağa kalkmam yasakmış,götüremeyiz
demiş hastaneyi ayağa kaldırmışım çişim var çişimi yapcam kimse engel olamaz hepimiz çişimizi yapalım diye yasaklı çiş eylemi başlatmışım:rolleyes::KK71::KK70::KK70:

Evim cadde ustu sagda solda her yer esnaf ve hep dukkanlarin önünde oturuyorlar. Sevgilicigim beni almaya geldi arabasiyla yine butun esnaf bizi izliyor tabi. Yol sıkışık diye arabayi kaldirima neredeyse sıfır parketmis sevgilim. Neyse bende geldim arabanin kapisinu acicam ayagimda topuklu ayakkabilarim var hep ovunurum her gun topuklu giyerim hic duz ayakkabi giyemem diye :KK15:
Kapiyq yonelmemle 38 numara miniş ayaklarim kaldirim ve kapi arasina sıkisti sevgilimde beni sofor koltugundan tutmak icin hamle yaparken diger ayagimda bosta kaldi pat diye popo ustu yere kapaklandim. Ayagım hala sıkıstigi yerde esnaf arabaya bindim mi diye zurafa gibi kafa uzatirken beni yere oturmus sekilde gorduler tabi.
Yanimdan gecen coluk combalak teyzeler herkes arkasina baka baka beni izledi.
Sonra sevgilim arabayi hareket ettirdi de ayagimi kurtardim. Kendimi arabaya zor attım sonra o esnaflarla her gun goz goze gelmeler yok mu iste o beni bitirdi. :cry:
ay bu kötüymüş, sevgiline değil de çevredekilere:) neyse taşınıca kurtulursun:KK35:

İlk buluşma heyecanları zamanında eşimle sabah buluşması gerçekleştirdik (henüz ben kahvaltı bile yapmamışken, lakin saç makyaj 10 numara ) onun tok olduğunu öğrenince ısrarlarına rağmen tok olduğumu söylemiştim .Halbuki ,neden bu kadar yemek yemez Wc yolu bilmez biblo gibi davranıyorsam (heycandan ) :oops: Menü geldi ama bu menü standart bildiğiniz kahvecilerin menüleri gibi değil dünya üzerinde yaklaşık 100 200 kahve çeşidinin olduğu bir menü ve her bir kahvenin adı şiir kadar uzun...Ben de eşimde sıkılıp tıkılıyoruz ama ikimizde yeni sevgili olmanın verdiği heyecanla rüzgarın düşürdüğü kahkül bile kusur olur mu ki diye iç geçirdiğimiz dönemler yani :)) sonra ben gelen garsona şunu denemek istiyorum diyip bir kahve gösterdim o da tamam dedi eşimde bir kahve seçti ....ve kahveler geldii.........
Yüzümdeki içerken ki acı ifade tarif edilemezdi ilk içtiğimde anason bile daha hafif bir kokuydu tarif etmek gerekirse .
Belli etmeden aç karnına kahvenin beni içmesini bekledim çünkü ben kahveyi içerken her yudumda içim kıyılarak geçti...
Eşimin kahvesine gelince zavallı adam itiraz etmemek için bir kalıp margarin içti yaklaşık 20 katlı bir evin minyatürü gibi dibinde bir çay bardağı kahve ve üstünde traş köpüğü gibi yağlı bir krema vardı ikimizde kahvelerden memnun olmadığımızı gün sonundaki mide hasarından anladık itiraf ettik ama oradayken mekanın müdavimlerinden gibiydik. :KK28:
margarin kısmına bir dakika boyunca güldüm:-)neyse güzel bir anı olmuş işte, kahve güzel olsa hatırlmazdınız bile belki

margarin kısmına bir dakika boyunca güldüm:-)neyse güzel bir anı olmuş işte, kahve güzel olsa hatırlmazdınız bile belki

Teşekkür ederim ...Bunun gibi nice komik anılarımızın olduğu bir günlük tutuyorum yazsam roman olur dedim ve ilk günden beri :))okudukça margarinler kremşantiler havalarda uçuyor :)))

2 gündür uykusuzdum, sahurda da çok su içtiğim için gece uykumdan uyanamadım yatağa işemişim:KK57:gerçektennn:KK57:şok geçirdim yuuhhh dedim hemen kalkıp pijamamı çıkardım yatağın sidikli kısmınada yorganı kapattım eşim görmesin diye:KK22:neyse farketmedi sabah hızla kalkıp gitti ama ben yerin dibine geçtim.

2 gündür uykusuzdum, sahurda da çok su içtiğim için gece uykumdan uyanamadım yatağa işemişim:KK57:gerçektennn:KK57:şok geçirdim yuuhhh dedim hemen kalkıp pijamamı çıkardım yatağın sidikli kısmınada yorganı kapattım eşim görmesin diye:KK22:neyse farketmedi sabah hızla kalkıp gitti ama ben yerin dibine geçtim.
çok güldümmm...

Sinemadayken içtiğim kola yüzünden garip sesler gelmeye başladı benden korku filmi izliyoruz bozuntuya vermiyorum.
Ben tabii filme onun zoruyla girdiğim için koltuğa gömülmüş gözlerimi ellerimle kapatmış ya noldu noldu diyip duruyorum oda bana anlatıyor.
Bendeki garip sesler yükselmeye başlayınca bi tedirgin oldu sonra dayanamadı; "-canım o garip sesler senden mi geliyor yoksa bana mı öyle geliyor?" diyince bi bastım kahkahayı :-)
korkmuş garibim
canım çok güldümmmm

Güüül güüül ölüyorum suan :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Bende biraz anlatayim... Ablam nisanlimi dayimi annemi babami falan yemege davet etti...
bana dedi ki : Yagmur asagaya in bahceye nane topla süs olarak kullaniyim yemeklere... (Bahce koskocaman, yani öbür komsularinda bahceleri orada) ilk bahceye bak dedi... neyse kuzenimle ben göya nane toplucaz bahceden ... tüm yesillikleri kokladik hangisi nanedir acaba diye (aslinda bilirim naneyi ama ne biliyim o gün neolduysa)
Neyse kuzenimle ben kopariyoruz kopariyoruz .... ciktik gururlu gururlu ... ablam elimizdeki otlari görünce kahkaha üstüne kahaha atti yengem annem herkes :KK70: Nisanlimda oturuyor tabi orda :KK70: Neoldu diyorum saskin saskin megerse domates dallarini koparmisim :KK70: :KK70: :KK70: Cok utandimmmmmm

Merhaba hanımlarr :)
Şu dil sürçmesi herkes gibi benim basima da bela :) Hele en olmadik anlardaysa ...
Geçen yakın bir akrabamizin düğünü vardı sabah erkenden Uyandık hazirlandik kuafore git saç baş yaptır makyajla uğraş diğer şeyleri hallet derken baya yorulduk birde uykusuzluk var zaten durumlar fena anlayacağınız. Dugunumuz de çok eğlenceli geçti topuklularda fazlasıyla yordu bizi haliyle eve zor attık kendimizi. Kuzenler teyzeler yengeler dayilar falan hep beraber oturuyoruz guluyoruz saat oldu 1.30 . Dedim su topuzu nasıl açacağım eziyet resmen bi ton toka var . Daha dusa girecegim birde ..
Yengem dedi sizin ki basit yine benim eşarbı kadın nasıl dikti baksana bunu nasıl açacağım onu dusunuyorum.
sonra gösterdi burası bozuldu burayı iyi dikemedi şurası söküldü burayi yamuk dikti falan baya anlattı birşeyler .
Bende bir kere kes devamı gelir demeye çalıştım o sıra :)
Tabi Sökmek-Dikmek-Kesmek bir arada bu kadar çok kullanilinca agzimdan bu çıktı
"Ya bi kere s*k devamı gelir zaten "
agzimdan çıktığı an irkildim ve utanca boğuldum resmen o_O

Merhaba hanımlarr :)
Şu dil sürçmesi herkes gibi benim basima da bela :) Hele en olmadik anlardaysa ...
Geçen yakın bir akrabamizin düğünü vardı sabah erkenden Uyandık hazirlandik kuafore git saç baş yaptır makyajla uğraş diğer şeyleri hallet derken baya yorulduk birde uykusuzluk var zaten durumlar fena anlayacağınız. Dugunumuz de çok eğlenceli geçti topuklularda fazlasıyla yordu bizi haliyle eve zor attık kendimizi. Kuzenler teyzeler yengeler dayilar falan hep beraber oturuyoruz guluyoruz saat oldu 1.30 . Dedim su topuzu nasıl açacağım eziyet resmen bi ton toka var . Daha dusa girecegim birde ..
Yengem dedi sizin ki basit yine benim eşarbı kadın nasıl dikti baksana bunu nasıl açacağım onu dusunuyorum.
sonra gösterdi burası bozuldu burayı iyi dikemedi şurası söküldü burayi yamuk dikti falan baya anlattı birşeyler .
Bende bir kere kes devamı gelir demeye çalıştım o sıra :)
Tabi Sökmek-Dikmek-Kesmek bir arada bu kadar çok kullanilinca agzimdan bu çıktı
"Ya bi kere s*k devamı gelir zaten "
agzimdan çıktığı an irkildim ve utanca boğuldum resmen o_O
çok iyi ya:)

Sinemadayken içtiğim kola yüzünden garip sesler gelmeye başladı benden korku filmi izliyoruz bozuntuya vermiyorum.
Ben tabii filme onun zoruyla girdiğim için koltuğa gömülmüş gözlerimi ellerimle kapatmış ya noldu noldu diyip duruyorum oda bana anlatıyor.
Bendeki garip sesler yükselmeye başlayınca bi tedirgin oldu sonra dayanamadı; "-canım o garip sesler senden mi geliyor yoksa bana mı öyle geliyor?" diyince bi bastım kahkahayı :-)
korkmuş garibim
:KK70: :KK70: süper ua

Bir kaç gündür tatsızdık.
Malum havalar sıcak,nemden dolayı yapış yapışız.
Duşa gireyim dedim,garibim eşimde arkamdan gelip güya hem gönlümü alacak hem de fantazi yapacak :KK12:
Tek hatırladığım suyu yanlışlıkla soğukta açmam ve ıslanmamla birlikte altıma kaçırmam!
Arkamı döndüğümde eşim şok olmuş şekilde bi yüzüme bi de bacak arama bakıyordu :eek:
Bunca zaman rezilliklerim olmuştu ama hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum.
Adımın sidikliye çıktığına mı yanayım, eşimin fantazisinin içinde patladığına mı yoksa haklı olduğum halde küs olduğumuz olayın kapandığına mı? :63:

Ayyyyy :-)
Felaket :-)
Bir kaç gündür tatsızdık.
Malum havalar sıcak,nemden dolayı yapış yapışız.
Duşa gireyim dedim,garibim eşimde arkamdan gelip güya hem gönlümü alacak hem de fantazi yapacak :KK12:
Tek hatırladığım suyu yanlışlıkla soğukta açmam ve ıslanmamla birlikte altıma kaçırmam!
Arkamı döndüğümde eşim şok olmuş şekilde bi yüzüme bi de bacak arama bakıyordu :eek:
Bunca zaman rezilliklerim olmuştu ama hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum.
Adımın sidikliye çıktığına mı yanayım, eşimin fantazisinin içinde patladığına mı yoksa haklı olduğum halde küs olduğumuz olayın kapandığına mı? :63:

kızlaaaarrrr allah sizin iyiliğini versin emiiii :KK70::KK70::KK70::KK70:

dün akşam kavga ettik bunları okuyorum diye tripte atamadım adama:KK70::KK70::KK70:

şuan aklıma gelen büyük bi rezilliğim yok ama nişanlıyken heyecanda sürekli karnım guruldardı eşimin yanında oda bi susmadı şu karnın kızım açsan yemek yiyelim derdi yok aç değilim diyincede o zaman sal gitsin gazdandır derdi yerin dibine geçerdim :oops:

halada karnım guruldadığında dalga geçer:KK47:

Ay ben bu topiği unutmuşum bayadır okumuyordum. Gülme krizine girdim yine.:-):-) Çok yaşayın e mi:-)

bundan 2 3 ay önceydi sanırım yani henüz 7 8 aylık evliyiz tabi cilveleşmeler şakalaşmalar falan:KK68: bi akşam oturuyoruz eşimle tv izliyoruz sigara içmek için dışarı çıkmaya kalmış bende cilve yapıcam ya aşşkııımm ama nereyeee falan diyorum gelicem dedi arkasını döndü bende kalkıp arkasından bi sarılmışım sanki gidip gelmiycek bida :KK68: sarılmamla kendimizi yerde bulmamız bir oldu ben altta kocam üstümde yerde yatıyoruz bi yandanda gülüyoruz :KK70::KK70:artık her sigara içmeye gidişinde aşkım panik yapma hemen gelicem diyo:KK68::KK68:

X