- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
Evim cadde ustu sagda solda her yer esnaf ve hep dukkanlarin önünde oturuyorlar. Sevgilicigim beni almaya geldi arabasiyla yine butun esnaf bizi izliyor tabi. Yol sıkışık diye arabayi kaldirima neredeyse sıfır parketmis sevgilim. Neyse bende geldim arabanin kapisinu acicam ayagimda topuklu ayakkabilarim var hep ovunurum her gun topuklu giyerim hic duz ayakkabi giyemem diye
Kapiyq yonelmemle 38 numara miniş ayaklarim kaldirim ve kapi arasina sıkisti sevgilimde beni sofor koltugundan tutmak icin hamle yaparken diger ayagimda bosta kaldi pat diye popo ustu yere kapaklandim. Ayagım hala sıkıstigi yerde esnaf arabaya bindim mi diye zurafa gibi kafa uzatirken beni yere oturmus sekilde gorduler tabi.
Yanimdan gecen coluk combalak teyzeler herkes arkasina baka baka beni izledi.
Sonra sevgilim arabayi hareket ettirdi de ayagimi kurtardim. Kendimi arabaya zor attım sonra o esnaflarla her gun goz goze gelmeler yok mu iste o beni bitirdi.
Kapiyq yonelmemle 38 numara miniş ayaklarim kaldirim ve kapi arasina sıkisti sevgilimde beni sofor koltugundan tutmak icin hamle yaparken diger ayagimda bosta kaldi pat diye popo ustu yere kapaklandim. Ayagım hala sıkıstigi yerde esnaf arabaya bindim mi diye zurafa gibi kafa uzatirken beni yere oturmus sekilde gorduler tabi.
Yanimdan gecen coluk combalak teyzeler herkes arkasina baka baka beni izledi.
Sonra sevgilim arabayi hareket ettirdi de ayagimi kurtardim. Kendimi arabaya zor attım sonra o esnaflarla her gun goz goze gelmeler yok mu iste o beni bitirdi.