ya yemin ederim gözümden yaş ağzımdan salyalar aktı gülmekten süpersinnnnnDoğumgünümde nişanlım bi buket gül almış
Sağolsun çiçekçi de basmış simleri güllere...
Ben sürprizin verdiği keyif ve heyecanla gülleri koklayadurayım bi yandan da nişanlımın anlattıklarını dinliyorum.
Konuşmak için başımı bi kaldırıyorum ve nişanlımın gülmemek için ısırdığı dudaklarıyla gözgöze geliyorum...
Alçak çiçekçi yüzünden tüm gece burnum ve üst dudağım sim içindeydi!
Nasıl bişeyse ne yıkamakla geçti ne de ıslak mendille!!!
Yeni yaşıma ışıl ışıl giriverdim vesselam!
ayyy aynısını ben eşime dedim de ne dalga geçti nerden bileyim öyle filmlere dediklerini sonra öğrendim ama rengim yani kıpkırmızıÜniversitedeki sevgilimle sinemaya gitmeye karar verdik. Bindik dolmuşa kalabalık bi de. Hangi filme gitsek dedi. Ben de valla aşkım saçma sapan filmler izlemek istemiyorum şöyle konulu bi film izleyelim dedim. Bi an bi sessizlik oldu otobüste. Tip tip baktılar bana nolduki aşkım dedim. Sus bi daha konulu film fln deme öyle dedi. Soradan açıkladı o tarz kötü filmlermiş ay ne bilim yaw bilmiyodumki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oy potun kralı ya çoooookkkk iyieşime olmasa da iş arkadaşlarıma rezil oluşumu anlatabilirim;
insan kaynakları bir oryantasyon programı hazırlamış, bi yerlere gidiyoruz sürekli ben de önde oturuyorum, ikcı beyefendi de arabayı kullanıyor bize burası bu şu diye şehri tanıtıyor. avm nin yanında bir şey söyledi ben de avm yi gösteriyor sanıp, aa iyi ya gelirim dedim. meğer adam bana ben de burada oturuyorum diye evini gösteriyormuş...
ayy çok tatlı yaBi tane daha var.
Yeni evliyiz ev temizligine pek hevesliyim hrr gun makina calistiriyorum. Ust katt bitti sira geldi alt kata. Merdivenlere gectim supure supure assagiya iniyorum esim evde yok bi yandan da sarki soyluyorum. Supurgenin hortumunu boynuma sal gibi gecirmistim bi anda dengem kayboldu ne oldugunu anlamadan tepetaklak oldum. O supurgenin hortumu bi tur dondu boynumda merdivenlerim donemecli en dar alanda sikistim kaldim elimde supurge boynumda hortum... kalkmak icin cirpinirken sevgili kocacigim geldi tabi. Manzara rezaletin son perdesi...
5 ay oldu saolsun hala dalga gecer
En Çok buna guldum ya 4 sene once ama burayı yeni keşfettim. HarikasinizÇatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
Yok ya buna daha Çok güldüm ben de yazayım sklima gelirseBir tane daha fırlayatımBu biraz utanç verici ama olsun
Doğum günüm, Ağva'ya gittik, bir de yanımızda en yakın arkadaşlarımız (onlar da çift) var. Konaklama da düşündük çok seversek uzatırız biraz daha dedik. Buraya kadar her şey mükemmel. Efendim içki girdi devreye, bizim pehlivanın bünye alışık. Enişte beyin de alışık. Biz arkadaşcağızımla ezilmemek için pot kırmıyoruz ama benim yanaklar oldu al al, arkadaşım uyuyakaldı, benim kafam gitti. Erkek arkadaşım arkadaşımı uyandırdı pasta merasimi için kız ayakta duramıyor. Bende de üfleyecek nefes yok zaten. Neyse ben zar zor mumu üfledim arkadaşıma sarıldım "iyi ki hayatımdasın kardeşim" diyorum ama bir bırakmadım kızı, enişte bey ve erkek arkadaşım da hiç bozuntuya vermedi. Arkadaşım da ağlıyor "ya iyi ki doğdun iyi ki tanıdım ya" diye susmuyor ama bir türlüErkek arkadaşım korkudan ne yapacağını bilemedi keza enişte bey de öyle. Neyse bizim önümüzden aldılar ne var ne yoksa tabi 2 de kahve söylediler bize ama yok ne ben düzeliyorum ne arkadaşım uyanıyor. Neyse ben de baktım hava püfür püfür esiyor kafayı masaya koyduğum gibi uyumuşum. En son hatırladığım beni kucaklayan bir adam ve ona "dokunma bana ş..siz benim sevgilim var" diye bağırışım, arkadaşım da "alwayswish'i bırakmazsan annesini arıyorum" diye oradan çıkışıyor. O adam tabiki erkek arkadaşımdan başkası değil. Çocuk beni gülmekten taşıyamadı susmazsan dereye atarım vallahi dedi diye de kıyamet kopardım. Sarhoşa şaka mı olur? Zaten afedersiniz Ağva'ya çift olarak gidenlere kesin odada seks hayatı yaşıyolar diye bakılıyor halbuki bana dokunan yılanın başını ezerim bi de üstüne bu olay olunca birileri jandarmaya haber vermiş burası aile oteli diye. Ulan biz sanki ne yapıyoruz adam bana dokunmaya tenezzül edemedi 3 senedir vallahi ümüğünü sıkarım o da bilir Neyse jandarma bey geldi ifade mifade e reşit insanlarız bir iki uyarıp gitti. Arkadaşım jandarmaya "siz neresinin askerisiniz vatanı korusanıza" diye saçma çıkışlar yapıyor, jandarmalar da güldü duruma tabi gbt'mize baktılar bir şey yok, e gittiler. Neyse biz odaya geçtik, erkek arkadaşım pjamalarını giyinince kapıya tıklat içeri geleyim demiş tabiki duymadım. Tabiki uyudum. Tabiki kapı içerden açılıyor, tabiki akıllı rahatsız olmayayım diye anahtarı almamış. Diğerlerini de rahatsız etmek istememiş dışarıda uyumuş. Kendime geldiğimde inanılmaz kusma, baş ağrısı ile uyandım. Ulan bu çocuk nerde diyorum kendime, sonra afedersiniz öğürmelerimi duymuş yine çaldı kapıyı seslenerek. Ben tabi kendi canımı düşünmekten onu düşünemedim, ikimizde direk sorgusuz sualsiz uyuduk yatağa yatıp. Uyanınca akşam yemeği vaktiydi neyse bizim diğer çift uyanmış hatta günümüzü uzatmış bile. Kalktık, akşam yemeğine hazırlandık, hiçbir şey konuşmadık "nasılsın" dedi "sen niye dışarda kaldın ya?" diyince tabi her şeyi anlatmaya başladı gülüyor zaten ama bi de sinir bastı adama adam oldu iki büklüm Akşam yemeğine indik arkadaşım ve sevgilisi de orda bizi bekliyor neyse onlar da devreye girince arkadaşım ve benim yaptığımız rezillikler ortaya çıktı. Gülmekten yemek de yiyemedik buz kesti yemekler. Bi de ben yemeğime gazoz döktüm. Neyse baktık durmuyoruz otelden çıktık hem rahat güleriz hem zaten dün insanlara rezil olduk hem de açız. Gece uyumak ve duş dışında oteli kullanamadık, kaçarak hareket ederek tatili bitirdik. Bu arada ben "öyle oldu böyle oldu şöyle söyledi" diye anlatıyorum da, bunların hepsini sevgilimden ve enişte beyden dinledik kız arkadaşımla Hiçbir şeyi net olarak hatırlamıyoruz yani jandarma sahnesi dışında, o da korkudan aklımıza kazındı heralde Sonraki kaldığımız 2 gün boyunca hiç kimse koladan başka bir şey içmedi