Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ya yemin ederim gözümden yaş ağzımdan salyalar aktı gülmekten süpersinnnnn

kizlar bitanede ben anlatayim benim aile drum klinikde calisiyor klinikde 5katli kizimin ayaginin altinda sivilce gibi birsey cikmis okuldan gelince yedik ictik saat olmus 5 kizim anne ayagim cok aciyor baksana derdemez atladik arabaya goturdum otoparka park ettim arabayi bekle bekle asansorun kapi acilmiyor bende araba bileti alinan yerden geceyim dedim yokus yukari cikarken karanlik zaten top gibi yuvarlan yokus asagi teee indim arabayi park ettigim yere kizim anne nerdesin dedi gel cocugum annenin 99 kemigi kirildi dedim kizim gulmekden zor kaldirdi neyse asansor manyagininda kapisi acildi bindik asansor ikinci katta acilmiyor kapi ugras ugras yok acilmiyor ben nekadar acil servis dugmesi varsa bastim orda calisan sekreter kiz megafondan bagirarak ingilizce nedir sorun dedi hanimefendi asansorde kilitli kaldik dedim kapi imkani yok acilmiyor bir dk geliyorum neriyeeeeee geliyon acaba allahin safi anlamadimi kiz yoksa bu saftirikkkk dedim kizima bide ne gorurum kat G ye gelince bizim kapi sakkkkk acildi karsimda megafonda konusdugum turk kiz nicin anlimiyor bennn asil sen anlamiyorsunnn sadece altkat acik oldugundan asansoru otomotik olarak G ye basicaksin o zaman aciliyor dedi 1-2 bastinmi acilmiyormus saat 5 den sonra bide ortaligi ayaga kaldirdim safligimdan bitane daha acil olayi basima geldi hastanenin acil servisine gittim cok yuksek atesim vardi neyse kactane serum igne verildi derken tuvalete gitme ihtiyaci duydum dra soyledim oda hastabakiciya soyledi beraber gidin ve soyle ne yapmasi gerektigini diye adam bak bu acil tus birsey olursa bas hemen dedi ben gozler atesimden olmus bulanik bulanik gozlerimin ici yaniyor ben sifona basiyorum diye bas aciiilllll dugmesine hemde defalarca bide diyorum ulennnn acil bolumu sifon calismiyor tabi adam kapiya tik tik vurmus ses yok tuvaletin ustunden kafayi cikarmis korkmayin sizi kurtarmaya geldim dediiiiamannnnn allahim totomu nasil kapatacagimi sasirdim

ayyy aynısını ben eşime dedim de ne dalga geçti nerden bileyim öyle filmlere dediklerini sonra öğrendim ama rengim yani kıpkırmızı

oy potun kralı ya çoooookkkk iyi

Hem deli hem de bacak bacak üstüne atarak uyurum.
1 haftalık evliyiz. Eşimin kuzenleri ve ailelerimizle oturuyoruz.
Konu nerden geldiyse uyku pozisyonlarına geldi.
Eşim: Bu konuda güniçenin üzerine kimseyi tanımam. Karımla mı uyuyorum kahvedeki Recep emmiyle mi belli değil.
Ev halkı:
Ben:

Ilk kepazeligim nisandan once oldu.benim dilim cok doneer sacma sapan anlam veremedigim kelimeler cikar agzimdan bu da onlardan biri. Esim bi gun biz nisanlaninca aileler ne oluyodu dedi.dunur diyecegime durum dedim..

Eski sevgilim vardı..birgün tlde hararetli şekilde burda gök gürlüyor diyorum ama anlamıyor kısık gelmiş olacakki ona sesim ben " g.t gürlüyor burda g.t" diyiveriyorum sanırsın karşı ki dağlara sesleniyorum uzun havalı biçimde

Bi tane daha var.
Yeni evliyiz ev temizligine pek hevesliyim hrr gun makina calistiriyorum. Ust katt bitti sira geldi alt kata. Merdivenlere gectim supure supure assagiya iniyorum esim evde yok bi yandan da sarki soyluyorum. Supurgenin hortumunu boynuma sal gibi gecirmistim bi anda dengem kayboldu ne oldugunu anlamadan tepetaklak oldum. O supurgenin hortumu bi tur dondu boynumda merdivenlerim donemecli en dar alanda sikistim kaldim elimde supurge boynumda hortum... kalkmak icin cirpinirken sevgili kocacigim geldi tabi. Manzara rezaletin son perdesi...
5 ay oldu saolsun hala dalga gecer

ayy çok tatlı ya hayal ettim de bi an

Daha evli değilim ama eski sevgilime rezil olmuşluğum çoktur :) Bir keresinde konsere gitmiştik onun üniversitesinin şenliğine. Kendi öğrencilerine ücretsiz ben dışarıdan geldim diye bilet almak zorundaydım. Neyse ben biletimi aldım o da öğrenci kartını gösterip direk girecek. Ama biletli olanları başka bir kısımdan, okulun öğrencilerini başka bir kısımdan içeri sokuyorlar. Neyse ben girdim konser alanının sol tarafından, o da girmiş sağ tarafından bir de kalabalık hınca hınç dolu dedim eyvah biz birbirimizi nasıl bulucaz. Hemen telefona sarıldım bir de baktım ki telefonlar doğru düzgün çekmiyormuş. Birkaç mesaj attım cevap yok sonra aradım ulaşılamıyor diyor. Neyse kızlar konser başladı ben tek başıma takılıyorum bulamadık birbirimizi, telefonla da iletişim kuramadık, sinirlerim bozulmuş zaten. Sonra ben tekrar aradım telefonumun çektiği bir an ama konserden dolayı telefonun çalıp çalmadığını duyamıyorum. Ekrana baktım saniyeler atmaya başladı dedim herhalde telefonu açtı. Konuşmaya başladım "bak ben çok öndeyim çok ses var sesten dolayı seni duyamıyorum ama ben şu taraftayım gel beni bul" falan diye kapadım sonra. Bekliyorum gelen yok giden yok sonra tekrar aradım yine saniyeler atmaya başlayınca saydırmaya başladım "ya niye beni bulmaya gelmiyorsun yerimde bulunmayacak gibi değil, madem tek izlicektim ben bu konseri, niye geldim bari sen yerini bana mesaj at da ben seni bulayım" falan sinirlendim triplenip kapadım yüzüne yine.

Neyse biz bir şekilde konserin sonlarına doğru buluştuk. Çocuğa diyorum sana o kadar yerimi tarif ettim niye gelmedin kaç kere aradım. O da diyor canım valla biz konuşmadık emin misin sen benle konuştuğuna. Bende ısrar ediyorum ya nasıl konuşmadık bak kanıtlarım var. Arama kaydını açıyorum ilk aramamda şu kadar saniye konuşmuşuz, ikinci aramamda şu kadar saniye, üçüncü de bu kadar falan diye. Sonra bana dur bir dk dedi. Telefonuna baktı meğer benim onu aradığım sıralarda telefonu hala çekmiyormuş, bende sesten dolayı ulaşılamıyor mesajını da duyamadığım için telesekreterin sinyal sesinden sonra mesaj bırakabilirsiniz demesinin ardından hep sesli mesaj bırakmışım, o saniyelerde o yüzden atıyormuş telefon açıldı gibi. Kendi kendime kavga ediyormuşum telefonda ama haberim yokmuş Açtı o sesli mesajları dinledi tek tek. Ben nasıl sinirlenip atarlanmışım karşımda biri varmış da konuşuyor gibi triplere girmişim ki hiç sormayın :) Sonra da benle günlerce dalga geçmişti aşkım trip atma konusunda yeni bir dönem başlattın, bi kendi kendine konuşup tribe girmediğin kalmıştı diye :))

Evli değilim ama sevgilime rezil olmuşluğum çoktur. . Yine böyle rezil olduğum günlerden birinde birlikte otobüse bindik çok kalabalık olduğundan ikimizde ayakta duruyoruz. O kalabalığın arasında bir telefon sesi. . Hemde uzun uzun çalan bir telefon sesi. . Ve ardından benim : 'Ne sorumsuz insanlar var yaa telefona bakmak istemiyo olabilirsin tamam anlarım ama bari sessize al ne kadar sinir bozucu' diye kendi kendime söylenirken sevgilim bombayı patlattı 'Aşkım telefon sesi senin çantandan geliyo' O an ne kadar boşboğaz olduğumu bi kez daha anladım

Sinemadayken içtiğim kola yüzünden garip sesler gelmeye başladı benden korku filmi izliyoruz bozuntuya vermiyorum.
Ben tabii filme onun zoruyla girdiğim için koltuğa gömülmüş gözlerimi ellerimle kapatmış ya noldu noldu diyip duruyorum oda bana anlatıyor.
Bendeki garip sesler yükselmeye başlayınca bi tedirgin oldu sonra dayanamadı; "-canım o garip sesler senden mi geliyor yoksa bana mı öyle geliyor?" diyince bi bastım kahkahayı
korkmuş garibim

İlk buluşma heyecanları zamanında eşimle sabah buluşması gerçekleştirdik (henüz ben kahvaltı bile yapmamışken, lakin saç makyaj 10 numara ) onun tok olduğunu öğrenince ısrarlarına rağmen tok olduğumu söylemiştim .Halbuki ,neden bu kadar yemek yemez Wc yolu bilmez biblo gibi davranıyorsam (heycandan ) Menü geldi ama bu menü standart bildiğiniz kahvecilerin menüleri gibi değil dünya üzerinde yaklaşık 100 200 kahve çeşidinin olduğu bir menü ve her bir kahvenin adı şiir kadar uzun...Ben de eşimde sıkılıp tıkılıyoruz ama ikimizde yeni sevgili olmanın verdiği heyecanla rüzgarın düşürdüğü kahkül bile kusur olur mu ki diye iç geçirdiğimiz dönemler yani :)) sonra ben gelen garsona şunu denemek istiyorum diyip bir kahve gösterdim o da tamam dedi eşimde bir kahve seçti ....ve kahveler geldii.........
Yüzümdeki içerken ki acı ifade tarif edilemezdi ilk içtiğimde anason bile daha hafif bir kokuydu tarif etmek gerekirse .
Belli etmeden aç karnına kahvenin beni içmesini bekledim çünkü ben kahveyi içerken her yudumda içim kıyılarak geçti...
Eşimin kahvesine gelince zavallı adam itiraz etmemek için bir kalıp margarin içti yaklaşık 20 katlı bir evin minyatürü gibi dibinde bir çay bardağı kahve ve üstünde traş köpüğü gibi yağlı bir krema vardı ikimizde kahvelerden memnun olmadığımızı gün sonundaki mide hasarından anladık itiraf ettik ama oradayken mekanın müdavimlerinden gibiydik.

Ben evli değilim, 3 senelik ilişkim var. Yaptığım rezillikler burdan Fizan'a yol olur vallahi

Bir gün yine havuza gidiyoruz. Ben o zaman bayağı bir şişmanım (90 kg) sevgilim ile şakalaşıyoruz havuz kenarında neyse ben utanıyorum görüntümden tabi bu da bakıcam bakıcam diyor sürekli efendim vücuduma bakacakmışş bende de o sıralar selülitt yağ ne ararsan fazlası var dedim valla elden gidecek bakarsa o yüzden kaçıyorum koşa koşa önden havuza atlayayım dedim ne olduğunu anlamadım bir an, yerdeydim ayaklarım dik havada 90 derece duruyorlar.
Sevgilim: Ben:

Bu hikayenin sonu bel ağrısı ve dirsek yırtılmaları ile hastanede bitti. Havuza da giremedik tabi.

Bir tane daha fırlayatım Bu biraz utanç verici ama olsun

Doğum günüm, Ağva'ya gittik, bir de yanımızda en yakın arkadaşlarımız (onlar da çift) var. Konaklama da düşündük çok seversek uzatırız biraz daha dedik. Buraya kadar her şey mükemmel. Efendim içki girdi devreye, bizim pehlivanın bünye alışık. Enişte beyin de alışık. Biz arkadaşcağızımla ezilmemek için pot kırmıyoruz ama benim yanaklar oldu al al, arkadaşım uyuyakaldı, benim kafam gitti. Erkek arkadaşım arkadaşımı uyandırdı pasta merasimi için kız ayakta duramıyor. Bende de üfleyecek nefes yok zaten. Neyse ben zar zor mumu üfledim arkadaşıma sarıldım "iyi ki hayatımdasın kardeşim" diyorum ama bir bırakmadım kızı, enişte bey ve erkek arkadaşım da hiç bozuntuya vermedi. Arkadaşım da ağlıyor "ya iyi ki doğdun iyi ki tanıdım ya" diye susmuyor ama bir türlü Erkek arkadaşım korkudan ne yapacağını bilemedi keza enişte bey de öyle. Neyse bizim önümüzden aldılar ne var ne yoksa tabi 2 de kahve söylediler bize ama yok ne ben düzeliyorum ne arkadaşım uyanıyor. Neyse ben de baktım hava püfür püfür esiyor kafayı masaya koyduğum gibi uyumuşum. En son hatırladığım beni kucaklayan bir adam ve ona "dokunma bana ş..siz benim sevgilim var" diye bağırışım, arkadaşım da "alwayswish'i bırakmazsan annesini arıyorum" diye oradan çıkışıyor. O adam tabiki erkek arkadaşımdan başkası değil. Çocuk beni gülmekten taşıyamadı susmazsan dereye atarım vallahi dedi diye de kıyamet kopardım. Sarhoşa şaka mı olur? Zaten afedersiniz Ağva'ya çift olarak gidenlere kesin odada seks hayatı yaşıyolar diye bakılıyor halbuki bana dokunan yılanın başını ezerim bi de üstüne bu olay olunca birileri jandarmaya haber vermiş burası aile oteli diye. Ulan biz sanki ne yapıyoruz adam bana dokunmaya tenezzül edemedi 3 senedir vallahi ümüğünü sıkarım o da bilir Neyse jandarma bey geldi ifade mifade e reşit insanlarız bir iki uyarıp gitti. Arkadaşım jandarmaya "siz neresinin askerisiniz vatanı korusanıza" diye saçma çıkışlar yapıyor, jandarmalar da güldü duruma tabi gbt'mize baktılar bir şey yok, e gittiler. Neyse biz odaya geçtik, erkek arkadaşım pjamalarını giyinince kapıya tıklat içeri geleyim demiş tabiki duymadım. Tabiki uyudum. Tabiki kapı içerden açılıyor, tabiki akıllı rahatsız olmayayım diye anahtarı almamış. Diğerlerini de rahatsız etmek istememiş dışarıda uyumuş. Kendime geldiğimde inanılmaz kusma, baş ağrısı ile uyandım. Ulan bu çocuk nerde diyorum kendime, sonra afedersiniz öğürmelerimi duymuş yine çaldı kapıyı seslenerek. Ben tabi kendi canımı düşünmekten onu düşünemedim, ikimizde direk sorgusuz sualsiz uyuduk yatağa yatıp. Uyanınca akşam yemeği vaktiydi neyse bizim diğer çift uyanmış hatta günümüzü uzatmış bile. Kalktık, akşam yemeğine hazırlandık, hiçbir şey konuşmadık "nasılsın" dedi "sen niye dışarda kaldın ya?" diyince tabi her şeyi anlatmaya başladı gülüyor zaten ama bi de sinir bastı adama adam oldu iki büklüm Akşam yemeğine indik arkadaşım ve sevgilisi de orda bizi bekliyor neyse onlar da devreye girince arkadaşım ve benim yaptığımız rezillikler ortaya çıktı. Gülmekten yemek de yiyemedik buz kesti yemekler. Bi de ben yemeğime gazoz döktüm. Neyse baktık durmuyoruz otelden çıktık hem rahat güleriz hem zaten dün insanlara rezil olduk hem de açız. Gece uyumak ve duş dışında oteli kullanamadık, kaçarak hareket ederek tatili bitirdik. Bu arada ben "öyle oldu böyle oldu şöyle söyledi" diye anlatıyorum da, bunların hepsini sevgilimden ve enişte beyden dinledik kız arkadaşımla Hiçbir şeyi net olarak hatırlamıyoruz yani jandarma sahnesi dışında, o da korkudan aklımıza kazındı heralde Sonraki kaldığımız 2 gün boyunca hiç kimse koladan başka bir şey içmedi

Son düzenleme:
Bir tane daha anlatayım bu günlük son olsun

Trafikteyim okuldan eve dönüyorum. Erkek arkadaşım da o zamanlar Antalya'daydı aile tatilinde. Aradı açtım aux radyodan konuşuyorum, dışardaki seslerden haberim yok yani. Bu yüzden aynayı kontrol ediyorum biri sollayacak mı falan diye. Bu nasıl kontrolse!? Nasılsın falan filan dedi hiç uğraşıyorum e-5 işte bildiğin gibi falan filan. Şu an hangi istikamettesin dedi hangi şerittesin dedi ya dedim neden soruyorsun ben de aynı şeridi kullanıcam dönüşte geçtiğin yerden geçeyim diye falan filan dedi. Ben de saf, ay ne romantiksin diye şeride kadar söyledim. Neyse biz konuşuyoruz o an arkamdan birisi selektör yakıyor kornaya basıyor. Ben de dikiz aynasına baktım ama gözüme kadın çarptı. Israrla ama selektör yakıyor önümde de bir trafik var kontak kapattım. Ben normalde küfür yanında 3 senedir etmedim ama o an hem yorgunluk hem trafik gerginliği "dur ya bir o...çocuğu sürekli kornaya basıyor" dedim, bir sessizlik... Sonra aynaya bakış, sonra kadını görüş. O kadın bizim müstakbel kayınvalide oluşşşşş... Sonra bir ses "Aşkım, o o...çocuğu benim..."

Kayınvalide adayı "ben sana sormaz mıyım!!!" bakışıyla gülüyor, babası gülüyor, erkek arkadaşım zaten bir açığım olsa susmaz ve ben gerçekten küfür etmem öyle her zaman. Meğer beni Beşiktaş'tan beri takip etmiş hatta okulun önünde çıkmamı beklemiş süpriz yapmak için. O an çok utandım ve çok kızdım aslında. Ama duymamışlardır dedim, o akşam aradığımda "hoparlördeydin" dedi bir de. 3 gece düşündüm, sonra amaaaan dedim.

En Çok buna guldum ya 4 sene once ama burayı yeni keşfettim. Harikasiniz

Yok ya buna daha Çok güldüm ben de yazayım sklima gelirse

Aklıma geldi ne kadar unutmaya çalişşamda.dagınik yatarim ama oyle sayiklama falan olmaz. 1.5 yillık falan evliyiz.birgun gece bi baktim esimin eli benim agzimda.adamın elini ısırmaya çalışıyorum. Sabah hatırlattı sagolsun.ben de "himm oyle bisey oldu gece.ben mi senin elini isiriyordum sen mi benim elimi "diye hiç bozuntuya vermedim.bir de ben öyle şey yapmam dedim.en çok utandigim bu dur heralde.ben çok sakarımdır.çok kirar dokerim esim çok güler ama utanmiyorum artık. Babam hep ben çay dagitirken " yavas gel birden gelince ani fren yapinca uzerime dokulcek diye korkuyorum" der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…