Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

2 günde 100 sayfa okudum. Gülmekten ağlıyorum artık. Konu sahibi Teşekkürler :KK1::KK45:
Neyse ben de minicik bi rezil oldum o_O
Sevgilimin annesiyle yüz yüze ilk tanışmam evlerine gittim. Hamarat gelin olucam ya hemen mutfağa gittim kadın çayı bardaklari hazırlamış ben de doldurdum girdim içeri. Ama dekolte tişört giydiğimi unutup annesine bi güzel eğilip çayları verdim o_O tabi sevgilime de :oops: sevgilimin kaş gözle orayı göstermesi benim direk gibi olmam bir oldu ama geç oldu.... ana oğul ilk defa ciciklerimi görüverdiler yanlışlıkla :oops: müstakbel kv o günden beri pamuk prensesim der bana :KK200::KK49: ona ilk rezilliğime mi utanayım o_O sevgilim çaydan sonra beni yalnız odasına götürmesine mi bilemiyorum o_O
:KK48:

Lise 2 deyiz. Bizde daha sevgili değildik, bakışıyorduk sadece sınıfta hoşlanma zamanları yani.. :KK22:Ben bunla nasıl konuşsam diye düşünürken tenefüste Konuşmuş olalım diye ''Aaa telefonun ne güzelmiş markası ne ?'' Dediğimde bana verdiği cevap ''Sanane'':KK57: Şok olmuştum rezil oldum diye düşünürken kendimi kızlar tuvaletine koşarken bulmuştum. Bi daha bakmamıştım bile o günden sonra. Ta ki çıkma teklifi gelene kadar :) 5 yıldır da aşkıma aşığım biraz odun olsada :KK68:
ben olsam durmadan yüzüne vururdumm:KK59:

Az önce gerçekleşti bu diyalog catladim gülmekten :)

Sevdiğimle telefonda konuşuyoruz birazdan duşa gireceğini söyledi bende boşver girme kokta kimse de sana yaklasmasin dedim ve sakalastik biraz. Bu konusmadan biraz geçmişti ki minigim geldi "Abla evde kötü bişey kokuyor" diye. Bakindim biraz kablolara yanik falan mi var diye, birsey bulamayinca sevdiğime geri döndüm. İşte diyalog;

Geranio:Geldim askm ee?
Sevdiğim:Askm beni dinleseydin evde bakinmaya gerek kalmazdi.

G:Anlamadim askm nasil yani?
S:Ben yaniyorum sana evde yanik bisey yok. (En romantik sesiyle)

G: Aaaa askm sen mi kokuyosun?
S:Tamam kapa kapa ben dusa giriyorum.

G:ahahahahahahah:KK53::KK53:
S:Bu sondu bi daha romantik bişey bekleme (farkettirmeden gülüyor burada)

G:Olsun askm ben seni odunken de severim.
S::KK57::KK57:
ama adam romantikmiş yaaa:rolleyes:

Kuaför bir çocukla mesajlasiyordum yeni yeni taniyoruz birbirimizi :KK66:
1-sormak istedigim tek babasinin onu niye bu meslege verdigini-ki birazdan dicekleri mi duysaydi vermezdi :KK25:

Sorum aynen şöle" baba dediğin tamirciye verir seninki kuaföre mi vermiş" :p
2-kesiminin 50 tl oldugunu söylüyor bende güya yapistircam cevabi....
Benden ona giden cümle " niye şeyin altın mı ":KK70:
Demek istedigim makasti :KK53::KK53:
pot üstüne pot bu olsa gerekk:KK70::KK70:

Daha 1 ay olmadı hem nişanlıma hem anneme rezil oldum.
Nişanlım 2 günlüğüne memlekete gelmişti. Kabuklu fıstıkta çok sever. Döneceği zaman valizine koydum bende biraz. 1 hafta sonra falan telefonda görüntülü konuşuyoruz buda bir seyler yiyor.
Ben: askım ne yiyorsun?
O: fıstık askım.
Ben: aaa sen benim fıstığımı yedin mi?
O: :KK53::KK53::KK53: yok aşkım yemedim daha zamanı var.
Ben: :KK57::KK57::KK57: ya ne kadar fesatsınız siz vs vs saydırdım.
Tabi annemi görmedi kadın yanımda oturuyor ikisi birden bastılar kahkahayı ben rezil tabi :eek:
ahahaha çok güldümm ama yaaa:KK70::KK70:

Benim aklıma sevdiceğimden çok babamla geçen diyalog geldi
18 bilemedin 19 yaşlarında ergenliğe girmiş hayattan bir haber olan ben.
Tv'de bir türkü bar güzel bir kadın türkü söylüyor eğleniyor gülüyor.Annem babam abim kardeşim de oturuyor bir yerden izliyor bir yerden meyve yiyorlar.Benden 2 yaş büyük kız kuzenimde benimle tekli koltukta oturuyor.
Artık ne kadar cahilsem anlamını dahi bilmediğim kulağıma nereden ilişdiğine dair en ufak fikrim olmayan kelimeyi kullandım..

AntiD. : Anne ne güzel eğleniyorlar ya.
Annem : Hııı biz de gideriz.
AntiD : Babaaaaa sahiden bizide götürsene keraneye.

Herkes şok.Babam duymamazlıktan geldi.Kız kardeşim zaten anlamadı.Annem krizlerde.Abim Ters ters bakıyor.
Ben noliyiiii ya modundayım..
Tabi kuzenimin kulağıma yaklaşıp manyakmısın ahahah hehehe demesi.Ve keranenin anlamını öğrenmemle odayı müthiş bir sesszlikle terk etmem..Sanırım rezillik budur :KK70:
inanmıyoruuumm:KK57::rolleyes:

bi tane de benden .. sinav donemi arkadasimda kalicam ertesi gun sinav var . (arkadsimda sevgilisiyle yasiyo ) ben dusa girdim kirlileri cantama koydum (! ) ciktim . sacimi falan kurutuyorum ama apartman inliyo arkadasimin sesiyle bi baktim arkadsimin elinde benm ic camasirim sevgilisine hesap soruyo kimle aldatiyon beni, bittii, defol git bu evden diye .SUSSAM olmaz SUSMASAM hic olmaz pasa pasa gittim aldim elinden camasirimi kipkirmizi bi vaziyette .sinav mi ? yalan oldu butun gece rezilligimden uyku tuttmadi

bu da benden olsun
kardeşimle evde yalnızız.. Annem babam falan da yeni dükkan açıyoruz oradalar koşturuyorlar bir de Kayseriden çok yakın bır aıle dostumuz nıhat abımız var o da bızde kalıyordu o zaman dükkanda çalışacak falan neyse hepsi dükkanla ilgileniyor biz iki safto evde takılıyoruz benım tuvaletım geldı bır de lanet tutma huyum vardır tuttum tabı iyice sıkışınca gideyim dedim. Banyonun kapısını açmaya çalışıyorum açılmıyor nasıl zorluyorum ama elımde kalacak kapının kolu yok açılmıyor bır turlu kım kıtledı bu kapıyı dıye saydırıyorum kardeşim geldı ben tabı delı gıbı kapıyı açmaya çalışıyorum o da denedı yok arkadaş kapı kılıtlenmış açılmıyor uğraş uğraş kardeşim de iyice sıkıştı apartmanda da bı tane komşumuz yok hepsı bı tuhaf. Artık çaremız kalmadı bi yere işemek zorundayız 2 deli çıktık balkona balkon panjurlu tabı elımızde poşetler:KK70: o bana bakıyor ben ona :KK70: oturduk işedik yapacak bışey yok ama rezilliğimizi anlatamam. dedim ki bunu bırıne anlatırsan senı boğarım. gülmekten ölüyoruz bı yandan ama nasıl rahatladık çatlıcaktık. sonra annem geldı bızım boşboğaz hemen anlattı annem gül gül öldü. dedim ki anne bak sakın kımseye söyleme rezil oluruz tamam dedi. Nihat abi geldi kapı hala kılıtlı bu arada. Annemin dediği laf şu Nıhat banyonun kapısı kılıtlenmış napıcaz bı açsana kızlar açamamış balkona işemişler :KK57::KK57:
rezalet yaa adamın suratına bakamadık. Sonra babamla nıhat abı kapıyı kırıp açtılar. zalım kapıya ne olduysa ağzımıza mıçtı.
çok iyi yaaa:KK70: annen sizi ifşa etmişş:KK53:

Esimle nisanliyim .hani nisanlilikta hersey daha tatlidirya her animiz bir heyecanla geciyodu.nisanlim birgun beni gormeye eve geldi salona gectik oturuyoruz nisanlim karsimda kalkti yanima oturdu .bir kerecik opuyum lutfen falan derken dudaklarini dudagima yapistirdi tam o sirada 7 yasindaki erkek kardesim iceri girmezmi ne oldugumuzu anlamadik cok utandim vede annemlere ya soylerse korkusuda cabasi.
vuvvv:KK8::KK48:

2 yıl önce

Nişanlım : Aşkım günaydın.
Ben : Günaydın mı yeni mi aklına geldim günüm hiç aymadı insan bir arar gece o kadar telefon bekledim senden.
Nişanlım : Yav ne diyorsun askım kafayı mı yedin.
Ben : Tabi haksız yine benim gece niye aramadın ya o kadar saat bekledim hangi sürtükle konuştun kimbilir beni aramadın.
Nişanlım: Seninle konuştum birtanem.
Ben: Sen bana nasıl sürtük dersin ya.

SONUÇ:

Nişanlım o zamanlar gececi çalıştığı için beni hakikaten saat 2 gibi aramış ve 4 e kadar da konuşmusuz.Hatta sabah 8 gibi eve giderkende aramış açmamışım..Telefonumuz görüşme kaydediyordu nişanlım söyledi bir baktım şoklardayım :KK70:
Hayır nasıl unuturum aklım almıyor insanın beyninden nasıl silinir ya.Hala dalga geçer hey gidi günler hey :KK70:

Yıllar önce bi erkek arkadasımla sorunlar yasıyorum ama acayip anormal davranmaya başladı bu
dedim kesin baska biri var
face şifresini istiyorum vermiyo bu bana dedim ben bi kız buluyum sen onla mı çıkıyosun beni aldatıyoomusun falan deyim agzını arayım
eski paylaşımlarına baktım (arkadasları gizli profillinde yeni lerdede hep tanıdıktı)
neyse birini buldum başladım sen onu seviyosun beni degil onla sevgiliysen ayrılayım arnızdan falan nasıl bi abarttım ama
bu dedi nerden çıkarıyosun kurma kafanda bi şeyler o an nasıl bi gaza gelmişsem kız bana mesaj attı biz sevgiliyiz aramızdan çekil falan dedi diye .
sonra kapadım teli açmadım .
zaten oda çok sinirlendi bu duruma aradan zaman gecti bu salak benimle onu yüzleştiricem diye kızı ara sen bul.
sonra iş çıkısına geldi bu dedim tamam bu bana dönmek istiyo falan nasıl havalardayım.
seninle yüzleştirecektim sana msj atan kızı için rahatlasın diye
ama ne ögrendim biliyomusun.
o kız 6 aydır hapishanedeymiş dedi .
ama ben nasıl rezil oldum o an artık nasıl bi şans varsa bende.
dedim battı balık yan gider başladım saymaya
ne biçim arkadasların var hapishanelerde adam gibilerle takılmazsın sen.
demekki seni nasıl kafaya taktıysa hapishaneden buluyo beni falan nasıl saçmalıyorum.
en son sen şizofrensin ruh hastasısın dedi gitti
o günden sonra tövbe ettim böyle oyunlara girer miyim bi daha :KK70:

Eşimle kuyumcuya gittik. Kuyumcu tanıdık olduğu için çay faslı filan oldu.
Ben çayı yarım bi şekilde koltuğa yan tarafıma koydum.
İstediğim tam tur geldiğinden gözüm ondan başkasını görmüyor malum :KK49:
Neyse parmak ölçüme göre ayarlamalar yapılırken bi adam geldi dükkana sağına soluna bakmadan oturdu sanırım ki çatır çutur ses ve yandım diye bi çığlık duyduk.
Bi döndük ki ne görelim benim çay bardağı adamın p...suna yapışmış çaydan ıslanmış.:eek:
O dükkandan nasıl çıktık bilmiyorum.
Bildiğim tek şey tam tur hayalim başka bahara kaldı :63:

Eşimle kuyumcuya gittik. Kuyumcu tanıdık olduğu için çay faslı filan oldu.
Ben çayı yarım bi şekilde koltuğa yan tarafıma koydum.
İstediğim tam tur geldiğinden gözüm ondan başkasını görmüyor malum :KK49:
Neyse parmak ölçüme göre ayarlamalar yapılırken bi adam geldi dükkana sağına soluna bakmadan oturdu sanırım ki çatır çutur ses ve yandım diye bi çığlık duyduk.
Bi döndük ki ne görelim benim çay bardağı adamın p...suna yapışmış çaydan ıslanmış.:eek:
O dükkandan nasıl çıktık bilmiyorum.
Bildiğim tek şey tam tur hayalim başka bahara kaldı :63:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK9::KK9::KK9: koptum yaa. :confused::KK53::KK53::KK53:
bir ömür mutlu ol eşinle.:KK74:

Arkadaşlar bi kaç sayfa okumama rağmen gülmekten yarılcam
Ayyy ay ne kadar alemsiniz yazan ellerinize sağlık
Şöyle bir düşündümde aklıma gelmiyor ama geldikçe inşallah bende yazarım

Sorma valla...Birde o evde gerçekten oturcağımızı düşünsene..Teyze bunamış yazık iyiden iyiye.Dedikodu arıyo bide aklınca:KK47: Ev alma komşu al diye boşuna dememişler gerçekten.
Bu arada geçen haberi geldi teyze vefat etmiş...üzüldüm :KK43:
ay yazık ya üzüldüm bide yaşarken siz orda otursaydınız ne hikayeler yaşardınız. mekanı cennet olsun

ay bir bilsem..:mad:Heyecandan bi falso yaptım kesin ama ne??? Ya benim eşim çokta ketumdur..Yeni sordum geçen gün yine nasıl anladın diye pis pis sırıtıyo bişey demiyo..Ya beni denedi salladı çok iyi tutturdu:rolleyes:...ya benim ki fazla temiz kalpli malum oldu:-)...ya da beni uzaktan izliyodu da söylemiyor:cool:...başka hiçbişi gelmiyor aklıma:confused::KK12:
saatin için de yazıyodur

Banyomuza yeni duşakabin almak için yapı market mağazasına gittik.
Bende yine her zamanki bilmiş ve ukala tavırlar...
Şu modelimizin öyle özelliği var,böyle güzel, şöyle kullanışlı diye övdükçe övüyor satış temsilcisi.
Neyse bende içine gireyim de bi bakayım şu tuşlar ne işe yarıyor dedim.
Merak başa bela!!!
Bi güzel girdim duşakabinin içine kapadım kapısını.
Çıkıcam çıkarıyorum açılmıyor kapı!!
Gelen geçen bana bakıyor. Nişanlım klozet bakmaya gitmişti toplamanan kalabalığı merak edip gelmiş.
Malum ben mimliyim adamın gözünde sakar yine ne kırdı kimbilir diye geçirmiştir içinden.
Bi geldi ki ne görsün ben kapana kısılmış kobay faresi gibi oturuyorum duşakabinin içinde :KK57:
Gülmekten kimse açamıyor kapısını.
Zor bela müdürün yardımıyla açabildiler de kurtuldum. :KK53:
Nişanlım gülsün mü kızsın mı şaşırmıştı adamcağız :KK48:
oy süpermiş ya yere yapıştım gülmektenn:KK67::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

X