Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ben olsam durmadan yüzüne vururdumm

ama adam romantikmiş yaaa

pot üstüne pot bu olsa gerekk

ahahaha çok güldümm ama yaaa

inanmıyoruuumm

bi tane de benden .. sinav donemi arkadasimda kalicam ertesi gun sinav var . (arkadsimda sevgilisiyle yasiyo ) ben dusa girdim kirlileri cantama koydum (! ) ciktim . sacimi falan kurutuyorum ama apartman inliyo arkadasimin sesiyle bi baktim arkadsimin elinde benm ic camasirim sevgilisine hesap soruyo kimle aldatiyon beni, bittii, defol git bu evden diye .SUSSAM olmaz SUSMASAM hic olmaz pasa pasa gittim aldim elinden camasirimi kipkirmizi bi vaziyette .sinav mi ? yalan oldu butun gece rezilligimden uyku tuttmadi

çok iyi yaaa annen sizi ifşa etmişş

vuvvv

2 yıl önce

Nişanlım : Aşkım günaydın.
Ben : Günaydın mı yeni mi aklına geldim günüm hiç aymadı insan bir arar gece o kadar telefon bekledim senden.
Nişanlım : Yav ne diyorsun askım kafayı mı yedin.
Ben : Tabi haksız yine benim gece niye aramadın ya o kadar saat bekledim hangi sürtükle konuştun kimbilir beni aramadın.
Nişanlım: Seninle konuştum birtanem.
Ben: Sen bana nasıl sürtük dersin ya.

SONUÇ:

Nişanlım o zamanlar gececi çalıştığı için beni hakikaten saat 2 gibi aramış ve 4 e kadar da konuşmusuz.Hatta sabah 8 gibi eve giderkende aramış açmamışım..Telefonumuz görüşme kaydediyordu nişanlım söyledi bir baktım şoklardayım
Hayır nasıl unuturum aklım almıyor insanın beyninden nasıl silinir ya.Hala dalga geçer hey gidi günler hey

Yıllar önce bi erkek arkadasımla sorunlar yasıyorum ama acayip anormal davranmaya başladı bu
dedim kesin baska biri var
face şifresini istiyorum vermiyo bu bana dedim ben bi kız buluyum sen onla mı çıkıyosun beni aldatıyoomusun falan deyim agzını arayım
eski paylaşımlarına baktım (arkadasları gizli profillinde yeni lerdede hep tanıdıktı)
neyse birini buldum başladım sen onu seviyosun beni degil onla sevgiliysen ayrılayım arnızdan falan nasıl bi abarttım ama
bu dedi nerden çıkarıyosun kurma kafanda bi şeyler o an nasıl bi gaza gelmişsem kız bana mesaj attı biz sevgiliyiz aramızdan çekil falan dedi diye .
sonra kapadım teli açmadım .
zaten oda çok sinirlendi bu duruma aradan zaman gecti bu salak benimle onu yüzleştiricem diye kızı ara sen bul.
sonra iş çıkısına geldi bu dedim tamam bu bana dönmek istiyo falan nasıl havalardayım.
seninle yüzleştirecektim sana msj atan kızı için rahatlasın diye
ama ne ögrendim biliyomusun.
o kız 6 aydır hapishanedeymiş dedi .
ama ben nasıl rezil oldum o an artık nasıl bi şans varsa bende.
dedim battı balık yan gider başladım saymaya
ne biçim arkadasların var hapishanelerde adam gibilerle takılmazsın sen.
demekki seni nasıl kafaya taktıysa hapishaneden buluyo beni falan nasıl saçmalıyorum.
en son sen şizofrensin ruh hastasısın dedi gitti
o günden sonra tövbe ettim böyle oyunlara girer miyim bi daha

Eşimle kuyumcuya gittik. Kuyumcu tanıdık olduğu için çay faslı filan oldu.
Ben çayı yarım bi şekilde koltuğa yan tarafıma koydum.
İstediğim tam tur geldiğinden gözüm ondan başkasını görmüyor malum
Neyse parmak ölçüme göre ayarlamalar yapılırken bi adam geldi dükkana sağına soluna bakmadan oturdu sanırım ki çatır çutur ses ve yandım diye bi çığlık duyduk.
Bi döndük ki ne görelim benim çay bardağı adamın p...suna yapışmış çaydan ıslanmış.
O dükkandan nasıl çıktık bilmiyorum.
Bildiğim tek şey tam tur hayalim başka bahara kaldı

koptum yaa.
bir ömür mutlu ol eşinle.

Arkadaşlar bi kaç sayfa okumama rağmen gülmekten yarılcam
Ayyy ay ne kadar alemsiniz yazan ellerinize sağlık
Şöyle bir düşündümde aklıma gelmiyor ama geldikçe inşallah bende yazarım

ay yazık ya üzüldüm bide yaşarken siz orda otursaydınız ne hikayeler yaşardınız. mekanı cennet olsun

saatin için de yazıyodur

oy süpermiş ya yere yapıştım gülmektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…