Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Kilo takıntım var geçen yıl kullandığım antidepresanlardan dolayı epey kilo aldım
kilo vermeye uğraşıyorum.
sevgilimle devamlı gittiğimiz bi lokanta var iş çıkışı onunla buluşucaz
o benden önce varmış.
oturuyo beni bekliyo
kotumda totomdan düştü düşcek.
nası heyecanlıyım bunu ona haber vermeliyim
zira kilolu kadın sevmez , banada baskı yapmaz ama sevmezde işte.
ben o heyecanla koştura koştura gittim yanına
acayip sıkışmışım montu felan masada bırakıp haberi verip wc ye geçicem.
aşkım aşkım kot dötümden düşüyo kilo vermişim ne kadar güzel di miiiiiiiiiiiiiiii ? şirin bi yüz şekliyle
sevgilimin beni tebrik etmesi lazım ama dik dik yüzüme bakıyor
sonra sağıma
bi bakıyorum ki garson dibimde sevgilimle birlikte oda öğrenmiş totomun küçüldüğünü
kırmzıı bi suratla wc ye kaçıyorum
masaya döndüğümde
''o totonun kücüldüğünü öğrenmesi gereken benim lokantanın garsonları değil'' diyor.
Susuyorum susuyorum susuyorum..

Oyy yyaa :26::78:

ayyyyyyy ay hatırlatma yaaa,benim bu tip olayım çoktur,ses tonumu bi türlü ayarlamayı öğrenemediğim için çevre ve çapımızda kim varsa,o anki heyecanıma şahit olur...:78:

Oyy yyaa :26::78:

ayyyyyyy ay hatırlatma yaaa,benim bu tip olayım çoktur,ses tonumu bi türlü ayarlamayı öğrenemediğim için çevre ve çapımızda kim varsa,o anki heyecanıma şahit olur...:78:

aslında ses tonum normaldi o koca göbekli garsonu nası görmedim
onu gectim adamın gözünün içine bak gör uyardığını yoook zafer kazandım ya kilo verdim ya

işyerinde paydosta oturuyoruz yan yana karşımızda insanlar var.
konuşuyoruz.
tabi resmiyiz.
benim sağ kulak arızalı yıllar önce geçirdiğim bi kazdan ötürü cok az duyuyor
bu solumda oturuyor.
bişi diyor anlamıyorum
tekrarlıyor anlamıyorum
minik hanım duymuyor musunuz beni diyor
yahu ... biliyosun benim sağ kulağım duymuyor sağımda oturup bana niye laf anlatıyorsun diyorum
sağ kulak duymuyor di mi diyor
evet yahu kaç kere söylemem gerekiyor diyorum
size göre mi sağ bana göre mi sağ diyor
ufalıyorum ufalıyorum
bana göre sağ ama sen solumda oturuyorsun diyorum ve odama kaçıyorum
en son dün dalga geçti aşkım biliyosun ben sol kulakta tutuyorum telefonu yoksa duyamıyorum dedim
sevgilim sana göre mi sağ bana göre mi dedi
bazende karşıdan karşıya geçerken yapıyor aşkım sağa bak ama sana göre diyor
of of

sIkI takipcisiyim bu konunun... :81:
rezilliklerini anlatip kahkaha atmamizi saglayan tüm bayanlarin yüreginden öpüyorum...
cok düsündüm benim rezilligim varmi diye ama ben biraz unutkan oldugum icin hatirlamiyorum... :78:

Ünivestedeyiz . SEvgilimle kavgalıyız. Eve gittim. Öğrenci evi buzdolabı yok. Biralar ısınmış bilen bilir sıcak bira daha cabuk sarhos yapar. Aç karnına 4 birayı götürdüm. Sonra bizim çcocukların macına gittik. İyi amigoluk yaparım. HEp çağırırlar ısrarla.
Neyse miniübse binmek üzere yürüyoruz. Arkamda kızlar. Minik yamık yürüyosun. Siz öyle görüyonuz diyorum. Koluna girelim diyolar ,kükrüyorum. Sonra birden dannnnnnnnnnkkkkkkk diye bir ses. Benim kafacağızım trafik levhasıyla bütünleşti. Sarhoşum. Verdiğim ilk tepki sesli bi şekilde ''Kim koymuş ulen bunu burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'' . Koluma giren kızlar ve maç alanı başka bişe hatırlamıyorum :78:

Bugünlük son buda
Erkek arkadasımla aynı lokantadayız.
Sigara içilcek bölümde yer kalmamış.
Bizi tenha bi köşeye almışlar. Sigara iççem ya.
Cilveleşiyoruz. Çay+sigara.
Sonra bende peş peşe 2 tane pırtttttt pırttttttttttt sesi geliyor.
Aşırı gürültülü değil ama duyulcak düzeyde.
Ben kıpkırmızı .Özür dilerim aşkım çok özür dilerim.
Niye özür diliyosun dedi.
Sölemesene kızım.
Aşkım osurdum ya az önce. Benim ki ciddi. Olur öyle şeyler takma kafana. Demek ki benim yanında kendini evde hissediyorum.
Kendi kendimi ele verdim:78:

yeni evliyken yılbaşında biraz fazla kaçırmıştım ben de...hafiften öte,ben bayağı bi 'pilot' olmuşum kafa dönüyor!!!gece çıkarma hissiyatınla kalkmıştım,yatağa dönerken portmantoda asılı olan eşimin montuna gözüm takılmıştı.hem sarhoş olmam hem de karanlıktan olsa gerek ben orta eşimin durduğunu algılamıştım.ona bişeyler anlatıyorum,gülüyorum ve bana cvp vermemesine sinirleniyorum.en sonunda:'iyi dur sen orda öyle!!!ben yatmaya gidiyorum!'diip kızgınca yatak odasına yönelmiştim.tam o esnada eşim de gecelambasının ışığını yakıp:'kiminle konuşuyorsun sen ya???'dedi uykulu uykulu...ben adamı yatakta görünce ödüm patladı:'sen burdaysan kapının ordaki kim?'eşim de hızla yataktan fırladı ve sokak kapısına yöneldi,evi aradı taradı kimse yok tabe.ben de yeminler ediyorum:'vallaha adamın teki montunu giymiş öölece duruyordu...'diye.eşim olayı biraz deşince ne olduğunu kavradı ve:'yat hadi,allah cezanı vermesin,ben de hırsız filan sandım!'demişti...ertesi gün beni bayağa ti'ye almıştı...meret şişede durduğu gibi durmuyo işte...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy yarılacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Of ya geçmişe biraz bakım dedim okumadıgım yerler varmış kocişede yemek yapşıyodum etler tavaya yapışmış bidaha açsam çözülmez naapcam ya ben :18: şimdi dalga geçccek ölede önüne koyamamki ev yanık kokuyo ama güzel kokktu haaaa fikri olan sölesin arkadaşlar imhamı edim ...aradı biraz önce sana yemek yapıyorum et kavuruyorum dedim

valla nöbetçi kasap diye de bişey yok ki be hevuk-can...işin zor gari,geçmiş olsun...

offff yaaaa koptum buna uygun harfleri bulana kadar anlamamıştımmm

bugünkü performansımdan bir kısmını aktarıyorum müsadenizle
bugün beni seven çocukceğiz ve iki arkadaşıyla buluştum bütün gün cici kız halimi korumayı başardım ta kii haydarpaşaya doğru yürürken önünden geçtiğimiz büfedeki adam köftieeeee diye bağırana kadar bi an boş bulunup adamın taklidini yaptım haddinden yüksek sesle ve üçü birden şok ifadesiyle bana bakakaldılar... :2:

bu bir rezillik degil ama nikah konusu acildi ya aklima geldi.
bizim nikahta evet dedikten sonra sira imzya gelmisti. imzami atip defteri esime uzattim. kafami çevirdim baktim esim defterle butunlesmis sekilde. Bir de adam resim cekiyor olamaz yani boyle bisey. ben dik duruyorum poz vermek için, esimin yuzu defterde. bide kis kis guluyor. Nikahtan cikarken dedim noldu nie deftere girdin o kadar? aldigim cevap su. "KArsimda seyirciler, patlayan flaslar e onumde de defter. Kendimi sozlesme imzalayan futbolcu gibbi hissettim" yuh yani insan evlenirken bile futbol aklina gelir mi

Son düzenleme:

Vayy be hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey duyacagm =)

Son düzenleme:

buna kahkahayi bastim, aklima da bisey geldi.

bigun annem kardesim ben manti yaopiyoruz babam da uzaniyo, daha dogrusu uyumus uzaniyim derken. saga sola donerken arka arkaya pirtladi, tzabi biz de kizdik. uff felan dedik. Annem hic kendini bozmadan " siç kiz siç" dedi. biz mantiyi biraktik ve koptuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…