Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Kilo takıntım var geçen yıl kullandığım antidepresanlardan dolayı epey kilo aldım
kilo vermeye uğraşıyorum.
sevgilimle devamlı gittiğimiz bi lokanta var iş çıkışı onunla buluşucaz
o benden önce varmış.
oturuyo beni bekliyo
kotumda totomdan düştü düşcek.
nası heyecanlıyım bunu ona haber vermeliyim
zira kilolu kadın sevmez , banada baskı yapmaz ama sevmezde işte.
ben o heyecanla koştura koştura gittim yanına
acayip sıkışmışım montu felan masada bırakıp haberi verip wc ye geçicem.
aşkım aşkım kot dötümden düşüyo kilo vermişim ne kadar güzel di miiiiiiiiiiiiiiii ? şirin bi yüz şekliyle
sevgilimin beni tebrik etmesi lazım ama dik dik yüzüme bakıyor
sonra sağıma
bi bakıyorum ki garson dibimde sevgilimle birlikte oda öğrenmiş totomun küçüldüğünü
kırmzıı bi suratla wc ye kaçıyorum
masaya döndüğümde
''o totonun kücüldüğünü öğrenmesi gereken benim lokantanın garsonları değil'' diyor.
Susuyorum susuyorum susuyorum..

Kilo takıntım var geçen yıl kullandığım antidepresanlardan dolayı epey kilo aldım
o benden önce varmış.
oturuyo beni bekliyo
aşkım aşkım kot dötümden düşüyo kilo vermişim ne kadar güzel di miiiiiiiiiiiiiiii ? şirin bi yüz şekliyle
sonra sağıma
bi bakıyorum ki garson dibimde sevgilimle birlikte oda öğrenmiş totomun küçüldüğünü
masaya döndüğümde
''o totonun kücüldüğünü öğrenmesi gereken benim lokantanın garsonları değil'' diyor.

Oyy yyaa :26::kk77::78:

o benden önce varmış.
oturuyo beni bekliyo
sonra sağıma
masaya döndüğümde
ayyyyyyy ay hatırlatma yaaa,benim bu tip olayım çoktur,ses tonumu bi türlü ayarlamayı öğrenemediğim için çevre ve çapımızda kim varsa,o anki heyecanıma şahit olur...:78:

Oyy yyaa :26::kk77::78:
:KK37:
ayyyyyyy ay hatırlatma yaaa,benim bu tip olayım çoktur,ses tonumu bi türlü ayarlamayı öğrenemediğim için çevre ve çapımızda kim varsa,o anki heyecanıma şahit olur...:78:

aslında ses tonum normaldi o koca göbekli garsonu nası görmedim
onu gectim adamın gözünün içine bak gör uyardığını yoook zafer kazandım ya kilo verdim ya :KK60:

işyerinde paydosta oturuyoruz yan yana karşımızda insanlar var.
konuşuyoruz.
tabi resmiyiz.
benim sağ kulak arızalı yıllar önce geçirdiğim bi kazdan ötürü cok az duyuyor
bu solumda oturuyor.
bişi diyor anlamıyorum
tekrarlıyor anlamıyorum
minik hanım duymuyor musunuz beni diyor
yahu ... biliyosun benim sağ kulağım duymuyor sağımda oturup bana niye laf anlatıyorsun diyorum
sağ kulak duymuyor di mi diyor
evet yahu kaç kere söylemem gerekiyor diyorum
size göre mi sağ bana göre mi sağ diyor
ufalıyorum ufalıyorum
bana göre sağ ama sen solumda oturuyorsun diyorum ve odama kaçıyorum
en son dün dalga geçti aşkım biliyosun ben sol kulakta tutuyorum telefonu yoksa duyamıyorum dedim
sevgilim sana göre mi sağ bana göre mi dedi :KK14:
bazende karşıdan karşıya geçerken yapıyor aşkım sağa bak ama sana göre diyor :KK14:
of of

sIkI takipcisiyim bu konunun... :81:
rezilliklerini anlatip kahkaha atmamizi saglayan tüm bayanlarin yüreginden öpüyorum... :KK16: :KK16: :KK16:
cok düsündüm benim rezilligim varmi diye ama ben biraz unutkan oldugum icin hatirlamiyorum... :78:

Ünivestedeyiz . SEvgilimle kavgalıyız. Eve gittim. Öğrenci evi buzdolabı yok. Biralar ısınmış bilen bilir sıcak bira daha cabuk sarhos yapar. Aç karnına 4 birayı götürdüm. Sonra bizim çcocukların macına gittik. İyi amigoluk yaparım. HEp çağırırlar ısrarla.
Neyse miniübse binmek üzere yürüyoruz. Arkamda kızlar. Minik yamık yürüyosun. Siz öyle görüyonuz diyorum. Koluna girelim diyolar ,kükrüyorum. Sonra birden dannnnnnnnnnkkkkkkk diye bir ses. Benim kafacağızım trafik levhasıyla bütünleşti. Sarhoşum. Verdiğim ilk tepki sesli bi şekilde ''Kim koymuş ulen bunu burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'' . Koluma giren kızlar ve maç alanı başka bişe hatırlamıyorum :78:

Bugünlük son buda
Erkek arkadasımla aynı lokantadayız.
Sigara içilcek bölümde yer kalmamış.
Bizi tenha bi köşeye almışlar. Sigara iççem ya.
Cilveleşiyoruz. Çay+sigara.
Sonra bende peş peşe 2 tane pırtttttt pırttttttttttt sesi geliyor.
Aşırı gürültülü değil ama duyulcak düzeyde.
Ben kıpkırmızı .Özür dilerim aşkım çok özür dilerim.
Niye özür diliyosun dedi.
Sölemesene kızım.
Aşkım osurdum ya az önce. Benim ki ciddi. Olur öyle şeyler takma kafana. Demek ki benim yanında kendini evde hissediyorum.
Kendi kendimi ele verdim:78:

Ünivestedeyiz . SEvgilimle kavgalıyız. Eve gittim. Öğrenci evi buzdolabı yok. Biralar ısınmış bilen bilir sıcak bira daha cabuk sarhos yapar. Aç karnına 4 birayı götürdüm. Sonra bizim çcocukların macına gittik. İyi amigoluk yaparım. HEp çağırırlar ısrarla.
Neyse miniübse binmek üzere yürüyoruz. Arkamda kızlar. Minik yamık yürüyosun. Siz öyle görüyonuz diyorum. Koluna girelim diyolar ,kükrüyorum. Sonra birden dannnnnnnnnnkkkkkkk diye bir ses. Benim kafacağızım trafik levhasıyla bütünleşti. Sarhoşum. Verdiğim ilk tepki sesli bi şekilde ''Kim koymuş ulen bunu burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'' . Koluma giren kızlar ve maç alanı başka bişe hatırlamıyorum :78:
yeni evliyken yılbaşında biraz fazla kaçırmıştım ben de...hafiften öte,ben bayağı bi 'pilot' olmuşum kafa dönüyor!!!gece çıkarma hissiyatınla kalkmıştım,yatağa dönerken portmantoda asılı olan eşimin montuna gözüm takılmıştı.hem sarhoş olmam hem de karanlıktan olsa gerek ben orta eşimin durduğunu algılamıştım.ona bişeyler anlatıyorum,gülüyorum ve bana cvp vermemesine sinirleniyorum.en sonunda:'iyi dur sen orda öyle!!!ben yatmaya gidiyorum!'diip kızgınca yatak odasına yönelmiştim.tam o esnada eşim de gecelambasının ışığını yakıp:'kiminle konuşuyorsun sen ya???'dedi uykulu uykulu...ben adamı yatakta görünce ödüm patladı:'sen burdaysan kapının ordaki kim?'eşim de hızla yataktan fırladı ve sokak kapısına yöneldi,evi aradı taradı kimse yok tabe.ben de yeminler ediyorum:'vallaha adamın teki montunu giymiş öölece duruyordu...'diye.eşim olayı biraz deşince ne olduğunu kavradı ve:'yat hadi,allah cezanı vermesin,ben de hırsız filan sandım!'demişti...ertesi gün beni bayağa ti'ye almıştı...meret şişede durduğu gibi durmuyo işte...

3 gün önce bizde bi vaka yaşandı:KK1:.bizim kapıcı biraz psikopattır,bu yüzden evimizde daima tropikal bir iklim mevcuttur.dereceler asla 32derecenin altını göstermez...hepimiz şortlarla dolanıyos.kapıcımız özellikle sabah namazına kalktığı vakit saplantılı bi şekilde kazan dairesine uğramadan edemez.yine dozunu kaçırmış olmalı ki gece uyurken bana artık nası afakanlar bastıysa:'hyaaaaaaaaayt!!!'diip yorgana bi tekme sallamışım,yetmemiş doğrulup bi kaç depik daha atıp sonna tekrar yatmışım.eşim önce göz kapaklarının sınırlarını zorlarcasına pörtletmiş gözlerini sonra hiç kıpırdaman yavaşça kafasını bana doğru çevirmiş...adam tırsmış:18:.sabah bana anlatıyo ben:'hadi be..bunnarı yapcem ve hatırlamicam!'diyom.gülümsedi ve:'valla bi an exorcist'teki kız gibi sesin filan değişcek sandım,nolur nolmaz diye bi kıdım öteye kaydım!'dedi.ben koptum o an:KK60:...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy yarılacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Of ya geçmişe biraz bakım dedim okumadıgım yerler varmış kocişede yemek yapşıyodum etler tavaya yapışmış bidaha açsam çözülmez naapcam ya ben :18: şimdi dalga geçccek ölede önüne koyamamki ev yanık kokuyo ama güzel kokktu haaaa fikri olan sölesin arkadaşlar imhamı edim ...aradı biraz önce sana yemek yapıyorum et kavuruyorum dedim :KK1:

Of ya geçmişe biraz bakım dedim okumadıgım yerler varmış kocişede yemek yapşıyodum etler tavaya yapışmış bidaha açsam çözülmez naapcam ya ben :18: şimdi dalga geçccek ölede önüne koyamamki ev yanık kokuyo ama güzel kokktu haaaa fikri olan sölesin arkadaşlar imhamı edim ...aradı biraz önce sana yemek yapıyorum et kavuruyorum dedim :KK1:
valla nöbetçi kasap diye de bişey yok ki be hevuk-can...:KK1:işin zor gari,geçmiş olsun...

yillar once yasadim bi animi paylasmak istiyorum kizlar,ben teyzem ve enistemin marketinde calisiyordum.toptancilar geldi tavuklar paketlenecek bilirmisiniz tavuk yuregini tavuk tasligini,onlari paketledim,etiketlenecek,fiyatini ogrenmek icin enistemin yanina gittim,marketin icinde 2 musteri.3 erkek toptanci, enistem kasada.....bu yurekler kaca diyecegime .....AYNEN SOYLE OLDU...ENISTECIMMM BU Y...R...KLAR KACA dedim o anda oyle sok oldumki maf olmustum toptancilar gulmemek icin kendini zor tuttu enistem afalliyarak toptancilara sasirdida diyebildi.oanda teyzem geldi ,ben maf oldum diyebildim neoldu dedi hala ben maf oldum gidiyorum dedim soyle neoldu dedi ben bu yurekler kaca diyecegime bu y,,r..klar kaca dedim teyzem guluyo ama ne guluyo ben dukkana 1 hafta ugramadim.. simdi hala bu anariz gulerizzzz

offff yaaaa koptum buna uygun harfleri bulana kadar anlamamıştımmm :KK28: :KK60: :KK60: :KK60::KK60::KK60::KK60:

bugünkü performansımdan bir kısmını aktarıyorum müsadenizle
bugün beni seven çocukceğiz ve iki arkadaşıyla buluştum bütün gün cici kız halimi korumayı başardım ta kii haydarpaşaya doğru yürürken önünden geçtiğimiz büfedeki adam köftieeeee diye bağırana kadar bi an boş bulunup adamın taklidini yaptım haddinden yüksek sesle ve üçü birden şok ifadesiyle bana bakakaldılar... :2:

bizde memur daha soruları sormadan biri hart diye yanımdan mikrofonu uzatmıştı.bir anlık irkilmemden sonra 'şimdi bu benim ne dememi istiyor ki?' diye düşünmüştüm...ben daha mikrofonla ne etcem düşüncesindeyken memur kendini otomatiğe bağlayarak soruları sormaya başlamıştı.sonradan dank etti mikrofonun ulu amacı tabe...stressten kısa devre yapmış olmalıyım ki,adım dahil her soruya harflerin üstüne basa basa konuşuyordum,kaseti her izleyişimde ne kadar spastikçene konuştuğumu görüyorum ben de...:86:

bu bir rezillik degil ama nikah konusu acildi ya aklima geldi.
bizim nikahta evet dedikten sonra sira imzya gelmisti. imzami atip defteri esime uzattim. kafami çevirdim baktim esim defterle butunlesmis sekilde. Bir de adam resim cekiyor olamaz yani boyle bisey. ben dik duruyorum poz vermek için, esimin yuzu defterde. bide kis kis guluyor. Nikahtan cikarken dedim noldu nie deftere girdin o kadar? aldigim cevap su. "KArsimda seyirciler, patlayan flaslar e onumde de defter. Kendimi sozlesme imzalayan futbolcu gibbi hissettim" yuh yani insan evlenirken bile futbol aklina gelir mi :KK53::KK53::63::63:

Son düzenleme:
bu bir rezillik degil ama nikah konusu acildi ya aklima geldi.
bizim nikahta evet dedikten sonra sira imzya gelmisti. imzami atip defteri esime uzattim. kafami çevirdim baktim esim defterle butunlesmis sekilde. Bir de adam resim cekiyor olamaz yani boyle bisey. ben dik duruyorum poz vermek için, esimin yuzu defterde. bide kis kis guluyor. Nikahtan cikarken dedim noldu nie deftere girdin o kadar? aldigim cevap su. "KArsimda seyirciler, patlayan flaslar e onumde de defter. Kendimi sozlesme imzalayan futbolcu gibbi hissettim" yuh yani insan evlenirken bile futbol aklina gelir mi :KK53::KK53::63::63:

Vayy be hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey duyacagm =):KK1::KK1:

Son düzenleme:
ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayın :KK50: neyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım :KK9: hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak :KK60: e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım :KK60:

buna kahkahayi bastim, aklima da bisey geldi.

bigun annem kardesim ben manti yaopiyoruz babam da uzaniyo, daha dogrusu uyumus uzaniyim derken. saga sola donerken arka arkaya pirtladi, tzabi biz de kizdik. uff felan dedik. Annem hic kendini bozmadan " siç kiz siç" dedi. biz mantiyi biraktik ve koptuk.

X