Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Hahahaha benimde aynı ceninle ilgili tabuda bi rezilliğim var ki sorma...
Nişanlım: "Bizim anne karnına düştüğümüzdeki ilk halimiz"
Ben: Gayet kendinden emin ve heyecanla "Spermmmmmm" :rolleyes:
Nişanlım ve 12 kişilik arkadaş grubumuzun yüz şekilleri :KK57::KK57::KK57::KK70:
Tabi nişanlımdan fena fırça yemiştim :oops:

oww senin ki daha fenaymışşş :KK70::KK70::KK70::KK70:

Banyomuza yeni duşakabin almak için yapı market mağazasına gittik.
Bende yine her zamanki bilmiş ve ukala tavırlar...
Şu modelimizin öyle özelliği var,böyle güzel, şöyle kullanışlı diye övdükçe övüyor satış temsilcisi.
Neyse bende içine gireyim de bi bakayım şu tuşlar ne işe yarıyor dedim.
Merak başa bela!!!
Bi güzel girdim duşakabinin içine kapadım kapısını.
Çıkıcam çıkarıyorum açılmıyor kapı!!
Gelen geçen bana bakıyor. Nişanlım klozet bakmaya gitmişti toplamanan kalabalığı merak edip gelmiş.
Malum ben mimliyim adamın gözünde sakar yine ne kırdı kimbilir diye geçirmiştir içinden.
Bi geldi ki ne görsün ben kapana kısılmış kobay faresi gibi oturuyorum duşakabinin içinde :KK57:
Gülmekten kimse açamıyor kapısını.
Zor bela müdürün yardımıyla açabildiler de kurtuldum. :KK53:
Nişanlım gülsün mü kızsın mı şaşırmıştı adamcağız :KK48:

Banyomuza yeni duşakabin almak için yapı market mağazasına gittik.
Bende yine her zamanki bilmiş ve ukala tavırlar...
Şu modelimizin öyle özelliği var,böyle güzel, şöyle kullanışlı diye övdükçe övüyor satış temsilcisi.
Neyse bende içine gireyim de bi bakayım şu tuşlar ne işe yarıyor dedim.
Merak başa bela!!!
Bi güzel girdim duşakabinin içine kapadım kapısını.
Çıkıcam çıkarıyorum açılmıyor kapı!!
Gelen geçen bana bakıyor. Nişanlım klozet bakmaya gitmişti toplamanan kalabalığı merak edip gelmiş.
Malum ben mimliyim adamın gözünde sakar yine ne kırdı kimbilir diye geçirmiştir içinden.
Bi geldi ki ne görsün ben kapana kısılmış kobay faresi gibi oturuyorum duşakabinin içinde :KK57:
Gülmekten kimse açamıyor kapısını.
Zor bela müdürün yardımıyla açabildiler de kurtuldum. :KK53:
Nişanlım gülsün mü kızsın mı şaşırmıştı adamcağız :KK48:
Allah iyiliğini versin :KK70::KK70:

benimde rezilligim coktur gecen gun olani anlatayi 2yasindaki ogluma tuvalet ogretmeye calisiyorum ama olmuyof ne zaman ben girsem bende gelcem cis geldi diyo oysa yalan wcde kucuk ve klozet kapinin onune onun klozetini koydum kapiyi tam kapatinca basiyo cigliyo bende yarim biraktim meger kapinin kulpunda bocek varmis ben onu sonradan gordum gormemle ayaga kalkmam bir oldu geri otur kalk derken idrarin birazi klozete birazi ustume yaptim bocegi gorunce bagirdim tabi cok korkarim bocekten esimde icerden bagriyo ne oldu diye ben gelme gelme dedikce o ne oldu diyo neyse bi cesaret kapinin altindan tutp kapiyi tam acdim usdumu gemen cekip ciktim esim ne kldu dedi bende dedimki ustume yaptim esimin cevabi oglana ustune yapiyo diye kizarsan boyle olur isde hala ara ara soyleyip guluyor gicik:KK48::KK48:

Bugün nikah günümüz netleşti.
Nişanlımla ailemi arayıp müjde verelim hem de tepkilerine bakalım dedik,aradık.
Nişanlıma "Duyunca çok duygulanacaklar. Hatta belki sesleri bile bozulur ağlarlar da belli etmezler."
Hapörlorü açtım.
Ben: Alooo babaa gelin olmuş gidiyorum size veda ediyorum.
Babam: Güle güle,selametle.
Ben: !!!! Aldık günümüzü 25 Nisan'da evleniyoruz baba.
Babam: Ciddi misin?
Ben: Gerçekten çok ciddiyim.
Babam,annem,kardeşim hepsi bi ağızdan "Allahhhh beee evleniyormuş,kurtuldukkk."
Nişanlım gülmemek için dudaklarını ısıradursun ben mosmor bi şekilde yerin yedi kat dibine indim.

ahahaha daha neleerrr yaa yazııkk kıyamam :KK53::KK53:

birgunde babaannem yalniz kaliyordu dedem almanyaya gitmisti babamda kizim git babaannende kal bu yaz oda yalniz kalmaz dedi bende Kabul edip neyim varsa toplayip gittim tam 15 gun olmustu gece 2 siralari dedem surpriz yapip gelmis babaannem kapiyi acti bende babaannemle yatiyorum dedem yedi icti tabiki konusulanlari duyuyorum ama uykudan gozumu acamiyorum dedem basladi haniiiimmmm askiiimmm seni cok ozledim bi yanakcik ver babaannemde deli deli olma cocuk duycak diye bu azicik pusuyo kalk kiz atalim onu halasinin yatagina sonrada bakalim isimize diyo ben kaldirmam sen tasiyabilirsen gotur dedi dedem bi ugrasti 2 ugrasti yok anam kaldiramadi benii ya bak o kadar ugrasdik hanim tik yok o duymaz dedi tam ise girisecekler ben bi bagir sabahi kadar bekleyemediniz sabaha kadar beee insaf dedem yasinda insanlarsiniz dedim babaannem ani refleksle dedeme ucan tekmeyi bi vurdu adam uctu resmen havada takla atip yere buyuk bir mayin patlamasi gibi dustu :oops:o sesle arkadas nasil uykum varsa kalkdim yatakdan yerde yatan dedemin yanina yativerdim zavalli dedem oyyyyy anammmm kirildi yaaaa butun kemiklerim inlemesi halen kulaklarimda :KK23:

bunu anlatmisda olabilirim tam hatirlamiyorum..

bir gun nisanliyken kv delere davet ettiler..
ben tabi oyle utangacimkii anlatamam..

neyse tuvalete gideyim dedim, ciktim oturdum tekrar yerime..

kp bana bakti baktii ah kiziim terlik vermedilermi sana dur dur getireyim dedi.
tabi ben oyle utaniyorumki.nede deseler duymuyorum resmen, basimi salliyorum hep :KK48:
Jeton biraz sonra dustu ayakarima bakayim dedim banyo terlikleriyle hole gidip oturmusum.. Meger ayagima giyince sicacik iyi gelmis olmaliki cikartmayi unutmusum..

o gun bugundur terliklerimin yeri bellidir, hatta daha kolay alayim diye kapinin hemen yaninda dururlar :KK48:

AÖF sınavininz oldugu zamanlar. Nasıl soğuk nasıl soğuk dondumm ayaklarım filan buz kesti. Neyse girdik sınava sessiz herkes sınava konsantre olmuş durumda. Zaten nöbetten çıktım uyki gözümden akıyo okudugumdan bişey anlamıyorum.oturmadan totosum ağrıdı az kipirdanayim dedim. Amanin kipirdamamlan beraber zoooort dedi. :KK47:Kipkirmizi oldumm.:oops: Yani hiç var gibi de değildi çok aniydi ve cok sesliydi.çoğu insan tanıdık. Napcami bilemedim ve hic istifimi bozmadan sanki onu yapan ben degilmisim gibi sınavima geri döndüm :KK14:
içimden güldüm :KK70:

ben erkek arkadaşımınla yemek yerken khve bian genizime kaçtı burnumdan geldi ıyhhh iğrenç öksürdüm bide suratına doğru ay rezalet kahve içinde kalmıştı suratı hahahahhahahaha daha birsürü var hergün yazcam hemen tüketmiyim dedim hahahah

Bi kere 24 ten çıkıp memleketime gitcektim.
çok yoruldum zaten yogun bi nöbetti uyuyamadm hiç.otobüse biner binmez kafami cama dayadm gözler gidiyo en son Hatirladigim otogardan çıkışımiz. Bi ara tekrar gözlerimi açtım yanıma biri oturmuş da ondan uyanmışm. Ama hemen geri uyudum. bide müzik dinliyorum kulaklıkla.
o kadar uykum var ki otobüs camı bile rahat geliyo uyuyorum :-)
sonraaaaaaa biri bana hanfendi hanfendi diye dürtüyo. Gözlerimi bi açtım
ben koltuktan kaymışm bonem kafamin yarisina kadar gelmiş saçlar çıkmış kulaklığın biri kulagimda biri değil ağzımdan salyalar akmış filan tipimi bi düşünün. Azcık dogrulayim dedim muavinler bana gülüyo heryanim tutulmus bi yandan üstümü başımı toplamaya çalışıyorum bi yandan etrafima bakıyorum burasi neresi diye.. :-)
Meğerse biz geleli yarım saat olmuş ben iyice yayilinca koltuğa beni gören olmamış herkes inmis otobüsü garajin arkasına cekmisler temizliceklermis otobüsü beni öylece farketmisler :-)
sonra ben indim otobüsten valizim yok bu bilet satılan yerler varya oraya götürmüşler sahipsiz diye. Oraya gittim otobüsün şoförü. Bende çok sık gelip gittiğim icin az çok taniyolar beni. "Kızım sen bizim otobuste degil miydin niye almadn valizini " dedi.bende caktirmiycam yaa "ya benim çok acelem vardı da valizi almadan gitmisim evden geri döndüm"dedim.aldım ve utana utana eve gittim.
Bundan sonra saat kuruyorum 15 dk öncesine kendimi Düzeltiyorum iniyorum gidiyorum ooh :-)
ha gittigim mesafede 1.5 saatlik yani 8 10 saat süren bi uzaklığı yok :-) :-) :-)

Eşimle sevgiliyken öğrenci evinde akşam oturmuş tv izliyoruZ. Daha 2 yıllık felanız. TV proğramında bir olay var gülmeye başladık ikimizde sonra benden bir ses "pırt" ama Ufacık böyle Gülerken Kaçar ya:oops: mahvoldum utancımdan geberdim. Göz Göze geldik o koptu ben mahvoldum. Tabi kahkaha atmaya başladık. Hala hatırlar güleriz :cool::KK70:

Ben de anlatayım bari arkadaşlar :cool:

Olay bu yaz deniz kenarında geçiyor
Nişanlımla mayolarımızı kaptığımız gibi bi kaçamak yapalım dedik ve gittik günü birlik yüzmeye :)
Neyse biz denize girdik eğleniyoruz gülüyoruz falan birden bu katil balina gibi beni kovalamaya başladı.
Ben de çok heyecanlanırım öyle biri kovalayınca can havliyle kaçıyorum sanki yicek beni :-)
Ben o heyecanla kaçarken benim bikini kayıvermiiiş
İkiz minnaklarım çıkmış meydana
İşin kötüsü ben hala farkında değilim deli gibi sırıta sırıta kaçıyorum suyun içinde
Sevgili nişanlım bir anda durup " Aşkım ciciklerin ! " diye feryadı basınca farkettim ne olduğunu şoktayım tabi :KK57:
Hemen toparlandım kafamı suya gömüp boğulmak istedim kızlar hala güleriz hatırladıkça :)

Çok güldüm. Bir tane de ben anlatayım. Tamamen eşimin beni rezil etmesiyle alakalı..

Mağazaya gittik. Denemek istediğim kıyafetlerimi seçtim. Eşime kabinler nerde biliyor musun dedim. Sağolsun hemen gösterdi. O kıyafet bakmaya devam ediyor. Ben kıyafetlerimi denemeye çalışıyorum kiiiiiiii.....başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Komple erkek sesi geliyor.
Canım eşim bana erkek kabinlerini göstermiş, ben de hiç fark etmemişim. Küfür ede ede giyindim. Çıktım. Erkeklerin şaşkın suratlarını görmemek için başımı gömdükçe gömdüm. Kıyafetleri de eşimi de mağazada bırakıp uzaklaşabildiğim kadar uzaklaştım...:KK62:

Yazarken bile kızardımo_O

Geçenlerde kaymakli elma tatlisi yaptik malum gida boyasi koyunca serbete kipkirmizi oldu su.
Ben elmalari cikarip ceviz dolduruyorum yanimda da kuzenimin esi var muhabbet ediyoruz babannem sordu bu ne diye tencerede kalan serbete bende dedim serbet diye her neyse misafirler falan geldi oturuyoruz babannem elinde bir bardak kirmizi icecekle geldi.
Basta anlamadim ne olduğunu Yengem sordu o ne yenge diye bizim ki koca bir yudum aldi şerbetten aynen bunu dedi
" Ceylin lohusa şurubu yapmış size de getirsin " :-) :-)
Dökülecek şurubu icirdi misafirlere :-)

Ben eşime rezil olmadım henüz ama bi kere bütün sınıfa rezil olmuştum dil bilgisi gibi bi dersti, tahtaya kalktim bi cümle yazcam yapraklar suzuluyordu gökyüzünden filan diye devam ediyor. Ben yazdim bütün sınıf kahka atiyor bu arada hala anlamiyorum üstümde başımda bisey mi var aceba diye düşünüyorum sonra bi arkadaş sayesinde ayiktim megerse "yapraklarin " içindeki "p " harfini yazmamisim :KK48::KK53: ayy nasıl oturdum yerime biliyorum

Nişanlım ve ailesi istemeye geleceği günün sabahı kahvaltı masasında babamla aramızda geçen konuşma...
Babam: Acaba bu akşam seni versem mi?
Ben: Sen bilirsin babacım ben nasıl olsa vereceğimi verdim
Babam: !!!!!! :KK57:
Ben: Kalbimi yani babacım kalbimi :p
(Yersen) :KK23:

Eşim normalde ciddi biridir ama en büyük hobilerinden biri beni korkutup eğlenmektir. Bende acayip korkağımdır mesela mutfakta yalnızım eşim su içmeye gelsin bende bir çığlık! böh yapsa çığlığımdan komşular ayağa kalkar... Neyse çok sevdiğim bir kayınpederim var kayınvalidem rahmetli olduktan sonra her yıl gelir bizimle 20-30 gün kalır. Adamcağız 82 yaşında kalp tansiyon ne ararsan var.. Eşim de tekne kazıntısı olduğu için en çok onu severler.. Kayınpederim yine bizde ve eşimin keyfi gayet yerinde. Ya mutfağa gidiyorum böh salona gidiyorum böh artık sinir olmaya başladım! En son çay döktüm bardak taşıyorum yine böh, çayı döktüm elim yandı. İyice cinlerim tepeme çıktı dedim senin ben gününü göstericem öküz! Kayınpeder yatsıyı kılar yatar sonra sabah namazı için kalkar.eşimle biz biraz daha otururuz bu istinasız böle.. Neyse plan yaptım tüm çakallığımla ben mutfakta dizi izlicem siz oturun baba oğul dertleşin dedim gittim mutfağa bekliyorum. İçerden iyi uykular falan dendi.İlk oda kapısı kapandı dedim hah kayınpeder yattı. Bu kez bir kapı daha kapandı banyo kapısı bu da eşim banyoda diye düşündüm ara ışığı kapattım geçtim banyo kapısının yanına yattım soteye :) kapı açıldı benim ayı gibi kükrememle Allahuuuueekber diye bir inleme baktım kayınpederim!! Eşim erken yatmış :KK70: adam yalpalamaya başladı rengi kaçtı tövbe yarabbi! Hemen eşime bağırdım koooşşş diye. Allahtan kardiyolog hemen dil altı verdi adamcağız kendine geldi :) hem rezillik hem korku offff unutmak istiyorum yaa :))

Bugün nikah günümüz netleşti.
Nişanlımla ailemi arayıp müjde verelim hem de tepkilerine bakalım dedik,aradık.
Nişanlıma "Duyunca çok duygulanacaklar. Hatta belki sesleri bile bozulur ağlarlar da belli etmezler."
Hapörlorü açtım.
Ben: Alooo babaa gelin olmuş gidiyorum size veda ediyorum.
Babam: Güle güle,selametle.
Ben: !!!! Aldık günümüzü 25 Nisan'da evleniyoruz baba.
Babam: Ciddi misin?
Ben: Gerçekten çok ciddiyim.
Babam,annem,kardeşim hepsi bi ağızdan "Allahhhh beee evleniyormuş,kurtuldukkk."
Nişanlım gülmemek için dudaklarını ısıradursun ben mosmor bi şekilde yerin yedi kat dibine indim.

evli değilim ama sevgilime nasıl rezil olduğumu anlatayım :)
Biz iş ortağıyız. Ofisimiz var birlikte çalışıyoruz.
Birgün iki tane bayan geldi sevgilimle özel konuşmak istediler.
Normalde çok hanım hanımcık görünüyorlardı sevgilim bana canım dışarı çıkabilir misin özel dedi.
Ama sonuçta kadınız biz nasıl görünürlerse görünsün ne konuşcaklar acaba diye merak ettim
Kapının önünde dikeldim bir güzel dinliyorum bir de safa yatar gibi etraftaki arkadaşlara bakıyorum uzaktan gülümsüyor öyle selamlaşıyor gibi haller..
ofisin de kapısı kapalı tabi pencerede yok durdugum yerde güya nerden görecek..
neyse bayanlar gittiler uğurladık falan içeri girdim sevgilim bana hafif sert ve senden beklemezdim der gibi '' neden dinleme gereği duydun ki avukatlık bir mevzuydu özel kalmasını istediler '' dedi
Aaa ne alaka ya dedim nasıl bağırıyorum görseniz hayatta öyle şey yapmam ben meraklı melahatmıyım ben sen var ya beni hiç tanıyamamışsın dedim..
O da gülmeye başladı doğru tanıyamamışım armut gibi koskoca kamerada izledim seni konuşma bitene kadar durdun dedi :KK70:
yahu insan kendi ofisindeki güvenlik kamerasını unutur mu :KK70:

ay kızlar bende bir şey anlatacağım. O an boş bulunup beynimin çalışmadığı bir andı. Facede yer bildirimleri yapılıyor, şu AVM bu AVM diye. Bende eşimle o an AVM deyim. Dedim ki ya neymiş bu AVM AVM dedikleri dedim. Suratıma baktı, dedi ki aşkım çüş! Alış veriş merkezi ! :) o an dünya başıma yıkıldı heee dedim. evet ondan :)

koptum hepsine :KK70:

Birtanede ben anlatayım ben gece konuşan birisiyim. Gündüzkü yaşadıklarımdan etkilenip gece konuşuyorum. Neyse daha 2 aylık evliyken ben gündüz kardeşimle monopony diye bir oyun oynadım.Para biriktirip otel ev filan alıyorsun. Ben o günün gecesinde sabaha kadar kocamı kaldırıp bu paraya otel alınır mı diye sorup durmuşum oda he aşkım alınır hadi şimdi uyu yarın alırız diyip durmuş garibim sabah anlatınca kahkahalarla gülmüştük ama :KK70: ben utanmıştım çok :KK70:

Hep bizim mi rezilliğimiz olcak bide kocamın rezilliğiğni anlatayım :KK70: Bende flormanın bir ruju var kalıcı bir ruj ilk başta rengi açık oluyor ama sonra koyulaşıyor birşey yiyip içtiginde silinmiyor filan. :KK70: Eşim bir sabah naz yapıyor bana hadi öp barışayım diyor nerenden dedim heryerimden dedi :KK70: bende başladım yüzünün heryerini öpmeye kelini bile öptüm yani :KK70: neyse bu aynaya baktı birşey yok işe gitti ilerleyen saatlerde beni arıyor sen naptın bunlar kalkmıyor gittikçe kızarıyorum herkes dalga geçiyor diyor :KK70: :KK70: :KK70: bende yıkama daha çok kızarır dedim kremle sil dedim :KK70: ama ben gülme krzleri geçiriyorum :KK70: :KK70: :KK70:

Hep bizim mi rezilliğimiz olcak bide kocamın rezilliğiğni anlatayım :KK70: Bende flormanın bir ruju var kalıcı bir ruj ilk başta rengi açık oluyor ama sonra koyulaşıyor birşey yiyip içtiginde silinmiyor filan. :KK70: Eşim bir sabah naz yapıyor bana hadi öp barışayım diyor nerenden dedim heryerimden dedi :KK70: bende başladım yüzünün heryerini öpmeye kelini bile öptüm yani :KK70: neyse bu aynaya baktı birşey yok işe gitti ilerleyen saatlerde beni arıyor sen naptın bunlar kalkmıyor gittikçe kızarıyorum herkes dalga geçiyor diyor :KK70: :KK70: :KK70: bende yıkama daha çok kızarır dedim kremle sil dedim :KK70: ama ben gülme krzleri geçiriyorum :KK70: :KK70: :KK70:
iyi olmuş hahaha :KK70::KK70::KK70::KK70:

Birşey daha anlatıcam ayy resmen itiraf köşem gibi oldu :KK70:
Bu sefer eşime değil ama başkasına rezil oldum.
Okulum yeni bitmiş daha tazecik stajer avukatım..
Yanında staj yaptıgım avukatın izmirden avukat arkadaşı geldi ama daha çocuk 25 yaşalrında genç birisi. Benimle muhabbet etmeye başladı. Hangi okuldan mezun oldun alışabildin mi falan filan :KK70: Neyse bende ona sordum siz hangi okul mezunusunuz dedim. Adamda ''Özel Çag Üniversitesi Hukuktan mezunum'' dedi. Bendeki tepki şöyle;
'' HE SEN ZENGİNSİN...'' :KK70: Etrafta birsürü avukat tüm ofis bana bakıyor.. Ben yerin dibine girdim :KK70: ve hala adamdan cevap bekliyor gibi yüzüne bakıyorum.. :KK70: Adamda güldü kafa salladı bende hemen odama kaçmıştım :KK70:

Pekii böyyle karın ağrısıyla,gaz sıkışmasıyla okul tuvaletine gidip, rahatladığın ann sen gel dışarda uzuun kuyruk oluşsunn,çıkmanı beklesin..
nerelere kaçayım, nerelere saklanayım:KK23:
o tuvaletten çıkınca , girecek olan kişiyemi yanayıım, rezil olmamamı..:oops:

Geçen eşime değilde kayınpedere rezil oldum bende.
Eşim işten donerken annesini biyerden alıp onuda evine bırakıyor. Bırakmadan öncede babası arıyor eşime diyorki telefonu acık bırakta dinleyim annen hakkımda neler soyluyor diyor. Araları bozuktu cunku ozaman. Kaynanamda cok arkadan konusur.
Neyse annesini bırakmış eşim geldi eve.
Bizde cok geyik yaparız ben saçma saçma komiklikler yapıyorum cocuk taklidi yapıyorum gidip eşimi öpüyorum şapur şupur oh moh diyerek.Neyse bende ogun diyetteyim ve deli gibi su içiyorum butun gun çişe gittim durdum ama nasıl işiyorum kaç kilo işemişimdir bilmem ne diye anlatıp duruyorum eşime:KK53:
Neyse sonra eşim birden dondu kaldı noldu dedim parmağını ağzını goturdu yavasca şşş dedi
Baktıkki telefon açık. Dinledik belki kayınpeder teli bırakıp gitmiştir acık oldugunu unutmustur diye. Hiç olurmu telefon kulagında sigara içme sesi geliyor nefes alışları fln. O ordan bizi dinliyor biz burdan onu dinliyoruz:KK57::KK57:
Zart diye kapattık telefonu o heyecanla.
Sonra birbirimize soruyoruz onlar hakkında kötü bişey dedikmi neler konustuk ah çiş dedik ah kufur ettik bilmem ne diye.
Ama aşırı sinirlenmiştim bizi dinlemesine ya terbiyesizlik resmen:KK20::KK20::KK20:

evli değilim ama sevgilime nasıl rezil olduğumu anlatayım :)
Biz iş ortağıyız. Ofisimiz var birlikte çalışıyoruz.
Birgün iki tane bayan geldi sevgilimle özel konuşmak istediler.
Normalde çok hanım hanımcık görünüyorlardı sevgilim bana canım dışarı çıkabilir misin özel dedi.
Ama sonuçta kadınız biz nasıl görünürlerse görünsün ne konuşcaklar acaba diye merak ettim
Kapının önünde dikeldim bir güzel dinliyorum bir de safa yatar gibi etraftaki arkadaşlara bakıyorum uzaktan gülümsüyor öyle selamlaşıyor gibi haller..
ofisin de kapısı kapalı tabi pencerede yok durdugum yerde güya nerden görecek..
neyse bayanlar gittiler uğurladık falan içeri girdim sevgilim bana hafif sert ve senden beklemezdim der gibi '' neden dinleme gereği duydun ki avukatlık bir mevzuydu özel kalmasını istediler '' dedi
Aaa ne alaka ya dedim nasıl bağırıyorum görseniz hayatta öyle şey yapmam ben meraklı melahatmıyım ben sen var ya beni hiç tanıyamamışsın dedim..
O da gülmeye başladı doğru tanıyamamışım armut gibi koskoca kamerada izledim seni konuşma bitene kadar durdun dedi :KK70:
yahu insan kendi ofisindeki güvenlik kamerasını unutur mu :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:çok iyiydi

Geçen eşime değilde kayınpedere rezil oldum bende.
Eşim işten donerken annesini biyerden alıp onuda evine bırakıyor. Bırakmadan öncede babası arıyor eşime diyorki telefonu acık bırakta dinleyim annen hakkımda neler soyluyor diyor. Araları bozuktu cunku ozaman. Kaynanamda cok arkadan konusur.
Neyse annesini bırakmış eşim geldi eve.
Bizde cok geyik yaparız ben saçma saçma komiklikler yapıyorum cocuk taklidi yapıyorum gidip eşimi öpüyorum şapur şupur oh moh diyerek.Neyse bende ogun diyetteyim ve deli gibi su içiyorum butun gun çişe gittim durdum ama nasıl işiyorum kaç kilo işemişimdir bilmem ne diye anlatıp duruyorum eşime:KK53:
Neyse sonra eşim birden dondu kaldı noldu dedim parmağını ağzını goturdu yavasca şşş dedi
Baktıkki telefon açık. Dinledik belki kayınpeder teli bırakıp gitmiştir acık oldugunu unutmustur diye. Hiç olurmu telefon kulagında sigara içme sesi geliyor nefes alışları fln. O ordan bizi dinliyor biz burdan onu dinliyoruz:KK57::KK57:
Zart diye kapattık telefonu o heyecanla.
Sonra birbirimize soruyoruz onlar hakkında kötü bişey dedikmi neler konustuk ah çiş dedik ah kufur ettik bilmem ne diye.
Ama aşırı sinirlenmiştim bizi dinlemesine ya terbiyesizlik resmen:KK20::KK20::KK20:
o gün bugün telefonu kapatmamış mı :KK57: eşiniz niye kapatmamış ayrıca :KK57::KK30::KK70::KK70:

o gün bugün telefonu kapatmamış mı :KK57: eşiniz niye kapatmamış ayrıca :KK57::KK30::KK70::KK70:

Akşam annesini bırakırken babası dinlesin diye telefonu acık bırakıyor sonrasında annesini bırakınca telefonu cebinde eve geliyor. Telefonun açık kaldıgınıda unutuyor. Yarım saat boyuncada babası telefonu kapatmamıs bizi dinlemiş

Akşam annesini bırakırken babası dinlesin diye telefonu acık bırakıyor sonrasında annesini bırakınca telefonu cebinde eve geliyor. Telefonun açık kaldıgınıda unutuyor. Yarım saat boyuncada babası telefonu kapatmamıs bizi dinlemiş
ne ayıp ya :KK57::KK57::KK57:
belki siz başka bişi yapcaktınız
ya da bişi konuşacaktınız...
aman eşiniz de bir daha böyle şeyler yapmasın.

Birşey daha anlatıcam ayy resmen itiraf köşem gibi oldu :KK70:
Bu sefer eşime değil ama başkasına rezil oldum.
Okulum yeni bitmiş daha tazecik stajer avukatım..
Yanında staj yaptıgım avukatın izmirden avukat arkadaşı geldi ama daha çocuk 25 yaşalrında genç birisi. Benimle muhabbet etmeye başladı. Hangi okuldan mezun oldun alışabildin mi falan filan :KK70: Neyse bende ona sordum siz hangi okul mezunusunuz dedim. Adamda ''Özel Çag Üniversitesi Hukuktan mezunum'' dedi. Bendeki tepki şöyle;
'' HE SEN ZENGİNSİN...'' :KK70: Etrafta birsürü avukat tüm ofis bana bakıyor.. Ben yerin dibine girdim :KK70: ve hala adamdan cevap bekliyor gibi yüzüne bakıyorum.. :KK70: Adamda güldü kafa salladı bende hemen odama kaçmıştım :KK70:

Ay çok güldüm :KK70:

X