- 12 Temmuz 2014
- 106
- 95
Düğünümüzden yaklaşık 2 hafta sonra idi kaynanam sık sık arıyor mutlumusunuz varmı bi sıkıntınız diye ben bir firmanın satınalma departmanında müdürüm eşimin çalıştığı firmada bizim müşterimiz olan bir firma eşimde aynı şekilde oranın satın alma müdürü)ay sonları firmalar ile mutabakatlaşma yapıyoruz bi ay sonu eşimle de mutabakatlaşma yaptık benim hesaplarıma göre 458 tl açık var kafayı yicez fişleri faturaları karşılaştırıyoz yok benim kasa açık evde konuşuyoz işte konuşuyoz yok bulamıyoruz bi gün yine eşimin dizinde tv izlerken uyuyakalmışım o tabi farketmemiş uyuduğumu o sıra kaynananm aramış eşimle konuşmuşlar sonra eşim beni dürttü aşkım annem seni istiyo diye ben hiç hatırlamıyorum tabi olanları almışım elime teli kaynanam demiş bana napıyorsun , nasılsın bizim oğlanla aranız nasıl falan benim cümleler aynen şöyle olmuş:
-kakaladın bana hırsız oğlanı al işte kasam açık napacam ben şimdi kesin dövecek beni patronum mutlumusun ha söyle mutlumusun demişim
kaynanam teli kapamış tabi ben uyumaya devam sabah bi baktım eşim yerlere yatıyo kahkahalar uçuşuyo aşkım dayak yerken haber ver dedi ne dayağı be dedim patronun dövecek ya dedi sonra anlattı düşünün artık halimi
-kakaladın bana hırsız oğlanı al işte kasam açık napacam ben şimdi kesin dövecek beni patronum mutlumusun ha söyle mutlumusun demişim
kaynanam teli kapamış tabi ben uyumaya devam sabah bi baktım eşim yerlere yatıyo kahkahalar uçuşuyo aşkım dayak yerken haber ver dedi ne dayağı be dedim patronun dövecek ya dedi sonra anlattı düşünün artık halimi