Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Düğünümüzden yaklaşık 2 hafta sonra idi kaynanam sık sık arıyor mutlumusunuz varmı bi sıkıntınız diye ben bir firmanın satınalma departmanında müdürüm eşimin çalıştığı firmada bizim müşterimiz olan bir firma eşimde aynı şekilde oranın satın alma müdürü)ay sonları firmalar ile mutabakatlaşma yapıyoruz bi ay sonu eşimle de mutabakatlaşma yaptık benim hesaplarıma göre 458 tl açık var kafayı yicez fişleri faturaları karşılaştırıyoz yok benim kasa açık evde konuşuyoz işte konuşuyoz yok bulamıyoruz bi gün yine eşimin dizinde tv izlerken uyuyakalmışım o tabi farketmemiş uyuduğumu o sıra kaynananm aramış eşimle konuşmuşlar sonra eşim beni dürttü aşkım annem seni istiyo diye ben hiç hatırlamıyorum tabi olanları almışım elime teli kaynanam demiş bana napıyorsun , nasılsın bizim oğlanla aranız nasıl falan benim cümleler aynen şöyle olmuş:
-kakaladın bana hırsız oğlanı al işte kasam açık napacam ben şimdi kesin dövecek beni patronum mutlumusun ha söyle mutlumusun demişim
kaynanam teli kapamış tabi ben uyumaya devam sabah bi baktım eşim yerlere yatıyo kahkahalar uçuşuyo aşkım dayak yerken haber ver dedi ne dayağı be dedim patronun dövecek ya dedi sonra anlattı düşünün artık halimi

Yine bir uyku maduriyetliğim iş yoğunluğumdan dolayı eşime pek vakit ayıramıyordum gece erkenden yattım eşimden ben uyuduktan sonra gelmiş sırnaşıp duruyo tabi ben hatırlamıyorum bunları o anlattı sonradan neyse bu öpüyomuş ben arkamı dönüyomuşum of puf yapıyormuşum yaklaşmaya çalışıyomuş itiyomuşum eşim tabi ısrarla yanaşmaya çalışırken ben kalkmışım bunu bi yumruklamışım yapma diyoz yapma malmısın anlamıyonmu demişim yatmışım ertesi sabah herşeyden habersiz olan ben kahvaltıyı hazırladım eşimin yanına gittim gıdıklaya gıdıklaya uyandırıyorum tosbağam kalk hadi mama yicez falan diye bizimki yorganı çekti tepesine konuşmuyo benle ne oldu aşkım dedim sen daha iyi bilirsin diyo mor çatıya sığıncam falan diyo sonra gece olanı biteni bi anlattı ben kahkalarla yerdeyim

Bu seferki eşim ile değil bi arkadaşım ile olan anımız arkadaşım ile sürekli birbirimize gelir gideriz ben havuçlu toplar varya o tatlıdan yapmıştım arkadaşım çok beğendi dedi hafta sonu misafirlerim gelecek bana versene bunun tarifini bende yapayım tamam dedim verdim tarifi -havuçları rendele şekeri üstüne kat suyunu kat ağda gibi kıvama gelmesini bekle sonra ................... Diye devam ediyo tarif benim saftirik leylam almış önüne leğeni havuçları rendelemiş atmış leğene üstüne dökmüş şekeri katmış suyu başında bekliyo aradan yarım saat falan geçince beni aradı dediki tarifi vermek istemiyorsan güzellikle söyleyebilirdin falan ben şoklardayım noldu tatlım tutmadımı diyom tavır yapıyo bana dedim sen bi anlat hele balım nasıl yaptın diyo havucu koydum şekeri koydum suyu koydum hiçte ağda kıvamı falan yok dur sen bana gel dedim beraber burda yapalım dedim tamam dedi geldi havucu rendeledim attım tavaya bizimki başladı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demeye ne oldu dedim ama sen bana tavada yapılıyo demedin ki dedi hem tüpü aç falan da yazmamışsın dedi başladık gülmeye o günden sonra arkadaşıma tarif veriken tüpü aç çakmağı çak diye başlıyorum tariflere :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

çok sağol şekerim kızımız oldu şimdi kızın gaz çıkarmalarına gülüyoruz öyle komik hallere giriyor ki gözleri şaşı filan oluyor çocuğun ağzı yüzü bükülüyor bi de koca adam gibi zooott diye yapıyor gazını babasına mı çekti nedir :KK9:

ahah :KK1::emir_bebek: sağlıklı olsun daaa :nazar:

Bi tane daha anlatayım evliliğimizden 1 ay falan sonra eşim aradı dediki akşama ben biraz geç geleceğim yurt dışından misafirler gelecek patron yok ben ilgileneceğim onlarla dedi tamam dedim işten çıktım gittim eve dedim hazır benimki yokken şöyle bi bakım yapem kendime dedim yüzüme yeşil maskeyi sürdüm oturum ağdayla uğraşıyorum yere bi gazete kağıdı serdim işi biten ağdayı atıyorum üstüne baya bi yaptıktan sonra dedim şu saçımada bi fön yaptıkmı tamamdır fönün gürültüsünden kapıyı duymamışım eşimin odaya girip bebeğim demesiyle ha s..tir demesi bi oldu nasıl tırstı anlatamam yemyeşil yüz mosmor vücut yerler kıl içinde saçlar dağınık adamı etkileyim dedim ama bu kadarını beklemiyordum:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: O günden sonra anahtala eve girmez oldu hep zile basıyo:KK52::KK52::KK52:

düğünümüzden yaklaşık 2 hafta sonra idi kaynanam sık sık arıyor mutlumusunuz varmı bi sıkıntınız diye ben bir firmanın satınalma departmanında müdürüm eşimin çalıştığı firmada bizim müşterimiz olan bir firma eşimde aynı şekilde oranın satın alma müdürü)ay sonları firmalar ile mutabakatlaşma yapıyoruz bi ay sonu eşimle de mutabakatlaşma yaptık benim hesaplarıma göre 458 tl açık var kafayı yicez fişleri faturaları karşılaştırıyoz yok benim kasa açık evde konuşuyoz işte konuşuyoz yok bulamıyoruz bi gün yine eşimin dizinde tv izlerken uyuyakalmışım o tabi farketmemiş uyuduğumu o sıra kaynananm aramış eşimle konuşmuşlar sonra eşim beni dürttü aşkım annem seni istiyo diye ben hiç hatırlamıyorum tabi olanları almışım elime teli kaynanam demiş bana napıyorsun , nasılsın bizim oğlanla aranız nasıl falan benim cümleler aynen şöyle olmuş:
-kakaladın bana hırsız oğlanı al işte kasam açık napacam ben şimdi kesin dövecek beni patronum mutlumusun ha söyle mutlumusun demişim
kaynanam teli kapamış tabi ben uyumaya devam sabah bi baktım eşim yerlere yatıyo kahkahalar uçuşuyo aşkım dayak yerken haber ver dedi ne dayağı be dedim patronun dövecek ya dedi sonra anlattı düşünün artık halimi

tatlım çok güldüm ya ilahi patron dövecek falan kaynananın suratını çok merak ettim doğrusu:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

gerçekten çok samimi anılar var burda :) iki saattir okuyorum bari bende anlatıyım dedim:)

eşimle yeni evliyiz balayından yeni evimize gelmişiz. tbi eşim pek romantik davranıyor yataga kahvaltı getirmeler akşamları mum yakıp yatakta sohbetler fln:KK70: bende hiç hazetmem öyle şeyleri aslında ama birşeyde demem .bir akşam benim müthiş uykum gelmiş ölü gibi yatıyorum saat 12 olmamış bile, uyumuşum tabi.eşimde kıvrılmış yatmış ama adamın içinde kalmış olmalıki kalkıp mumlar yakmış meyve tabağı hazırlamış planlar yapıyo:) o yatagın köşesinde oturmuş elindede tabak ayagıma dokunup duruyo gıdıklıyo :) ben sinirle ayagımı birr kaldırdım pattt suratına geldi tabak doküldü halı mahvoldu adamın elmacık kemiği morardı:KK43: birde halı gittiiii ya diye bagırınca tam bir fiyasko kocam için:KK70: ne kadar üzülmüştüm ne kadar utanmıştım bide üstüne ertesi gece uyurken yataktan düşürmüşüm sabah kalkınca söyledi :KK70: ahh şu uyku halim başıma daha ne işler açtı :KK70:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: :KK52::KK52::KK52:

yazılanları okurken aklıma bir anım geldi :)

sevgilimle pikniğe gittik mangal yaktık yemekten sonra dinlenmek için başımı yastığa koydum uzandım , o da başını göbeğime koydu.O ara komik birşey söyledi ben gülmeye başlayınca göbeğimde olan başı da top gibi hoplamaya başladı . ben güldükçe başı nasıl sallanıyor . kafasını öyle sallanırken görünce ben daha mı çok gülüyorum . e haliyle kafası daha çok sallanıyor :KK60:
ne ben gülmekten duruyorum ne de o kafasını kaldırmayı deniyor :KK17:

hayatımın en rezil anı ona karşı :KK43:
aklıma geldi şimdi :KK43:

mezuniyet balom vardı ,haliyle elbisemi aksesuarlarımı alıcam diye bir koşturma içindeyim . Kendi koşturmamı geçtim bir de onun kravatını elbiseme uydurcam diye mağaza mağaza dolaşıyoruz , of Allahım nasıl bir telaştı :KK4:

o da her anımda yanımda , çıkıcam birşeyler bakıcam aksesuar falan bakıcam dyorum ben de geliim beraber bakalım diyor .Bir kez olsun yalnız dolaştığımı hatırlamıyorum .Ama çamaşır falan da almam lazım, elbisemin sırtı açık ona uygun çamaşır almalıyım sırtı gözükmesin diye almam lazım ama devamlı yanımda gidemiyorum

En sonunda aşkım sen bekle de beni ben şu mağazaya giriim dedim anladı tamam dedi ,içeriye girdim yok aradığımı bulamıyorum ona buna bakıyorum yok olmaz , sevgilimi de bayaa beklettim o mağazada bulamadım öbürüne gittim onda da yok başka yere gittim .
sonunda buldum ama mağazada da çok uzun süre kaldım , üstümde kalsın diye acele edip aldım kendi süty..nimi de paketin içine koydum çıktım çok şükür dedim .

sonunda yorgun argın eve geldim poşetlerimi attım evin ortasına yattım uyudum .sabah sevgilim işe gidecek arabaya binmiş beni aradı ,
Aşkım senin şeyin arabada kalmış
dedim neyim kalmış
şeyin burda işte gel alınca görürsün dedi
bende ısrrla birşeyim yok yaa ne kalmış olabilir ki diye zorluyorum
en sonunda dedi
aşkım süt...ni arabanın arkasında unutmuşşun
Nefesim kesildi dedim yer yarıl yerin dibine giriim , açmış paketi bakmış offf benim şeyimi onun elinde düşünemiyorum :KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
Hatırladıkça kendimi tutamadığım bir rezilliğim daha ama bu sefer sadece eşime değil tüm sülalesine rezil oldum
geçen bayram kayınvalidemlere gittiğimizde ev çok kalabalıktı malum bayram uzun yoldan gelen yakın akrabaları hep onlarda kaldı gece bizde dahil velhasıl gece uyur iken ben elimin üstüne yatmışım gecenin bi yarısı su içmek için kalktığımda elimde bi sızlama uykulu iken hiçte aklıma gelmedi uyuştuğu bir çığlık attım yetişin elimi böcekler kemiriyo diye benimki bi uyandı noldu aşkım noldu diyo ben zırlamaya başladım bi yandanda çığlık atıyom yetişin imdaaaaaaaaaatttttt diye kaynanam geldi ışığı açtı böm böm bakıyo suratımıza görünürde hiçbir sıkıntı yok eşim kaynanama kabus gördü dedi gönderdi sonrada bana yok bişey bebeğim uyuşmuş bak geçti dedi hala da benle yatarken dalga geçer eller yukarı diye:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

hayatımın en rezil anı ona karşı :KK43:
Aklıma geldi şimdi :KK43:

Mezuniyet balom vardı ,haliyle elbisemi aksesuarlarımı alıcam diye bir koşturma içindeyim . Kendi koşturmamı geçtim bir de onun kravatını elbiseme uydurcam diye mağaza mağaza dolaşıyoruz , of allahım nasıl bir telaştı :KK4:

O da her anımda yanımda , çıkıcam birşeyler bakıcam aksesuar falan bakıcam dyorum ben de geliim beraber bakalım diyor .bir kez olsun yalnız dolaştığımı hatırlamıyorum .ama çamaşır falan da almam lazım, elbisemin sırtı açık ona uygun çamaşır almalıyım sırtı gözükmesin diye almam lazım ama devamlı yanımda gidemiyorum

en sonunda aşkım sen bekle de beni ben şu mağazaya giriim dedim anladı tamam dedi ,içeriye girdim yok aradığımı bulamıyorum ona buna bakıyorum yok olmaz , sevgilimi de bayaa beklettim o mağazada bulamadım öbürüne gittim onda da yok başka yere gittim .
Sonunda buldum ama mağazada da çok uzun süre kaldım , üstümde kalsın diye acele edip aldım kendi süty..nimi de paketin içine koydum çıktım çok şükür dedim .

Sonunda yorgun argın eve geldim poşetlerimi attım evin ortasına yattım uyudum .sabah sevgilim işe gidecek arabaya binmiş beni aradı ,
aşkım senin şeyin arabada kalmış
dedim neyim kalmış
şeyin burda işte gel alınca görürsün dedi
bende ısrrla birşeyim yok yaa ne kalmış olabilir ki diye zorluyorum
en sonunda dedi
aşkım süt...nin arabanın arkasında unutmuşşun
nefesim kesildi dedim yer yarıl yerin dibine giriim , açmış paketi bakmış offf benim şeyimi onun elinde düşünemiyorum :KK43::KK43::KK43::KK43:

banada bi benzeri olmuştu canım nişan için alışveriş yaptığımızda poşetleri karıştırmışız yerin dibine girmiştim halada dalgasını geçer gıcık nişanda bana az kalsın ne giydirecektin diye:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Düğünümüzden yaklaşık 2 hafta sonra idi kaynanam sık sık arıyor mutlumusunuz varmı bi sıkıntınız diye ben bir firmanın satınalma departmanında müdürüm eşimin çalıştığı firmada bizim müşterimiz olan bir firma eşimde aynı şekilde oranın satın alma müdürü)ay sonları firmalar ile mutabakatlaşma yapıyoruz bi ay sonu eşimle de mutabakatlaşma yaptık benim hesaplarıma göre 458 tl açık var kafayı yicez fişleri faturaları karşılaştırıyoz yok benim kasa açık evde konuşuyoz işte konuşuyoz yok bulamıyoruz bi gün yine eşimin dizinde tv izlerken uyuyakalmışım o tabi farketmemiş uyuduğumu o sıra kaynananm aramış eşimle konuşmuşlar sonra eşim beni dürttü aşkım annem seni istiyo diye ben hiç hatırlamıyorum tabi olanları almışım elime teli kaynanam demiş bana napıyorsun , nasılsın bizim oğlanla aranız nasıl falan benim cümleler aynen şöyle olmuş:

yerlerdeyim :KK60::KK60::KK60: bu geline noldu demistir kaynana :KK60::KK60:

Bugün sevgilim hatırlattı sağ olsun:)) geçen sene istanbula gitmiştik.gece istiklal de yürüyoruz nerde otursak diye.ikimiz de öyle gürültülü ortamları sevmiyoruz.böyle bir yerden bob marley şarkısı geliyo.ben baya ısrar ediyorum tabi.aşkım hadi bak müzikleri çok iyi sakin bi yere benziyo diye.sevgilim şöyle kafasını uzattı bi baktı.aşkım orası gay bar dedi.tabi ben ne yapsam bilemedim.nerden biliyorsun falan dedim.aşkım tipleri görmüyor musun hiç kız var mı orda dedi.bende aşkım ben uzağı görmüyorum ki müzik hoşuma gitmişti dedim :))) bitanecik aşkım sayesinde tüm çevremiz biliyo bu salaklığımı, uzağı göremiyorum ona mı yanayım,gay bar da çalan müziklerin hoşuma gittiğine mi yanayım bilemiyorum :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hatırladıkça kendimi tutamadığım bir rezilliğim daha ama bu sefer sadece eşime değil tüm sülalesine rezil oldum
geçen bayram kayınvalidemlere gittiğimizde ev çok kalabalıktı malum bayram uzun yoldan gelen yakın akrabaları hep onlarda kaldı gece bizde dahil velhasıl gece uyur iken ben elimin üstüne yatmışım gecenin bi yarısı su içmek için kalktığımda elimde bi sızlama uykulu iken hiçte aklıma gelmedi uyuştuğu bir çığlık attım yetişin elimi böcekler kemiriyo diye benimki bi uyandı noldu aşkım noldu diyo ben zırlamaya başladım bi yandanda çığlık atıyom yetişin imdaaaaaaaaaatttttt diye kaynanam geldi ışığı açtı böm böm bakıyo suratımıza görünürde hiçbir sıkıntı yok eşim kaynanama kabus gördü dedi gönderdi sonrada bana yok bişey bebeğim uyuşmuş bak geçti dedi hala da benle yatarken dalga geçer eller yukarı diye:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Aynisi bnada oldu :)) allah mutlulugnuzu bozmasin

hehe gece yarisi okuyorum yatakta yatak zipliyo valla kahkaha atmiyim diye:))))
bende anlatiyim seneler once annemlerle alisverise ciktik ltb kot aldim ama servisin kalkmasina 10 dk var acele ettiriyolar hadi hadi diye neyse aldim ciktik kostur kostur servise bindik anneme gittik ordan soyunduk dokulduk:))camasirim yoktu annemden giydim (kocaman beyaz)o arada ay su kotu deniyim dedim buaradada cekmecede kendi camasirim varmis onu buldum neyse kot buyuk geldi o telasla yanlis bedeni almisim hopp cikardim kotu:))posete koydum annemde biraktim tekrar gidip kucuguyle degistiricem yaa:))
aradan bi iki gun gecti aldim gittim ltb (o magazaya son gidisim oldu)
neyse gittim buaradada havam yerinde saclar rofleli makyaj topuklularr falann dedim kotu yanlis almisiz cocuk bakti diyoki hanimefendi bi bakarmisiniz torbayi icini gosteriyo hicccc aklima gelmiyo icimdende ayy bu denyo telefonunumu veriyo torba icinde diye dusunuyorumm:))ayyy ayy bi baktimmkiii annemin koca beyazzz donuu kotunn icindee:))))))abooo oleyimm yanayimm tas olayimm:)))dunya durdu sankii o koca donu nasi geri aldim cantaya koydum yenisini nasi aldim tamamenn silindi hafizamdan hatirlamiyorum bile ama cook utandim bidahada gitmedim oraya arkamdan kesin anlatmistirr herkese:))))

Uzun zamandir bu kadar gulmemistim ya gözlerimden yas geldi :))))))

Bugün sevgilim hatırlattı sağ olsun:)) geçen sene istanbula gitmiştik.gece istiklal de yürüyoruz nerde otursak diye.ikimiz de öyle gürültülü ortamları sevmiyoruz.böyle bir yerden bob marley şarkısı geliyo.ben baya ısrar ediyorum tabi.aşkım hadi bak müzikleri çok iyi sakin bi yere benziyo diye.sevgilim şöyle kafasını uzattı bi baktı.aşkım orası gay bar dedi.tabi ben ne yapsam bilemedim.nerden biliyorsun falan dedim.aşkım tipleri görmüyor musun hiç kız var mı orda dedi.bende aşkım ben uzağı görmüyorum ki müzik hoşuma gitmişti dedim :))) bitanecik aşkım sayesinde tüm çevremiz biliyo bu salaklığımı, uzağı göremiyorum ona mı yanayım,gay bar da çalan müziklerin hoşuma gittiğine mi yanayım bilemiyorum :)))

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

2005 in ağustos ayının 13 de evlendik neyse düğün 7 de bitti sabahda balayına çıkcaz bende eşimde heyecanlıyız 2 yıl sonra birbirimizin olacağız hem bedenen hemde ruhen neyse 7 de biten düğün ardına biz eve gelmek istiyoruz ama akrabalar ısrarla düğün yemeğine çıkalım diyorlar neyse çıkdık dağın başına gitik saat oldu 9 kimsede gidelim deme isteği yok ay gelinlik sıkdı ayyakabı vurdu derken saat 11 de acıyan sevgili dostlar kalkalım dedi eve geldik birazda evde oturdular gece yarısı herkez dağıldı bizde koşa koşa gelinliği çıkaracaz eşim dedi ben duş alıyım sende yıkanırsın sonra güzelce uyuruz dedi :KK69: yani neyse o girdi çıkdı banyoya sıra bende ben girdim çıkdım anam ne göriyim eşim sızmış bende kıyamadım uyusun dedim sabaha çuvalmı girdi :) diyerekden bende yatım bu arada saat 2 yani sabahın 6 da kapı vuruyor pat pat diye kapıyı açdı eşim kalk kalk geç kalmışız otobüs biletini babam 8 e almış hazırlan dedi tabi sinirliyiz ikimiz şuydu buydu kahvaltıydı derken otobüse zor yetişdik otobüse bindik 6 saat sonra altın olukdaydık kan ter içindeyiz dedik bari eşyaları yerleştirelim denize girip serinleriz sonra :) anlarsıznız işde 3 gibi indik kumsala içtik birer bira uzandık şenzloklara uyuya kalmışız saat 6 da bizim piştiğimizi anlayan can kurtaran abi kalkın kalkın uyuya kalmısınız bir kalktık eşimin sırtı su toplamış benimde yüz tanınmayacak halde bacaklar su toplamış odaya çıkdık eşim bir tarafdan ahhhhhhh ben bir tarafdan uyyyyyy yanıyoruz yanıyoruz anlayacağınız bir hafta daha muradımıza eremedik eşimle hala düşünürüz kimin ahını aldık diye millet balayında mutlulukdan uçarken biz yandık başkalarıda bizimki gibi yanmasın diye düşünüp düşünüp kahkalarla güleriz :) :KK66::KK66::KK66::KK66:

Cankurtaran kisminda koptum artik:KK52::KK52::KK52::KK52:

Yorumları okuyunca aklıma geldi benim de dil sürçmesi ya da yanlış ifadeden kaynaklı rezilliğim var :KK14: :KK1:

orta sondaydım sanırım. bir gün babamın iş yerinde ziyarete gittik.. babam " eeee ne ısmarlayayım size ekmek arası ister misiniz" dedi.
Kardeşim de ekmek arası ne demek ki ,dedi.. düşünüyorum şuan ben zaten 14 yaşındayım kardeşim de 9 yaşlarında bunun anlamanı bilmemesi normal kabul edilebilir.
Babam da anlatıyor hani ekmeğin içine köfte ya da tavuk ,yeşillik konur ya o diye. kardeşim de haaa o mu ekmek arası dedi.. ben : " yok ,bacak arası "dedim. :KK53::KK9:

bir sessizlik oldu sonra babam ,annem zoraki güler gibi oldular.Ama işin garibi ben kırdığım potun ve ağzımdan çıkanın nereye gittiğinin hala farkında değilim..

Bir ,iki gün geçti .Annem odama geldi.dedi ki :" kızım geçen babanın yanında ne dedin ? utanmıyor musun sen" ben hala ne demişim ya diyorum :KK60: :KK60: farkında değilim yani saf saf .
Sonra annem bi düşün bakalım dedin kelime ne dedi.. ben "annnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK17::18: ben o anlamda demedim gerçekten şuan farkeettim ya dedim..

ama hala unutamam bu rezilliğimi :KK9::KK9::KK53:

ayyy öldüm gülmektenn:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

X