- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
ayyy çok hoşsunuz kızlar bende bi tane yazayım bari
1 yada 2 aylık evliyiz daha çok yeniyiz yani
ben koltuğun dibinde yerde oturuyorum gazetemi ne var elimde tam hatırlamıyorum eşimde yanımda o da bişeylerle uğraşıyo ben birden şiddetli bir hapşurukla birlikte zort diye gaz çıkarmadımmı yanlışlıkla...
eşim şok oldu o neydi dedi gülmeye başladı ben de kıvırmaya çalışıyorum yanlış anlama aşkım birden hapşırınca koltuk geriye kaydı onun sesiydi dedim
e tabi inanmadı bizimki gece boyunca güldü bana az utanmamıştım bende
Birgün caddede yürüyorduk.kücük dilenci kız geldi.abla neolur falan yapıştı.bende sende varsa bna ver dedimkeşke dmez olaydım.bana "sen ne diyon k..tak dedi:)baktım sçlarımı çekiyo vala o ne kuvvetse tekme falan da atyo du yolda.eşim kızı itti.kız küfür ediyordu durmadan.ne dedi orda biliymusun "abla dişlerinde maydonz kalmıs.ya bide bagrarak diyodu .bende tamam gel gel hadi yaramaz seni al bu parayı ama bidaha küfür yok dedim:) orda dövdüm kızı valla ya neyapm.snra suyumu içerken dişlerimi temzldm.eşme rezl olmaym dye.eşme varmı dedm yok dedi.kız dogru söylemişti keşke dövmeseydm :)))
Üniversitedeyken bi çocuk hoşlanıyodu benden yemeğe davet etti. Ben de pek elektrik alamamıştım açıkcası ama kabul ettim. Niye kabul ediyosam sevmediğim çocuğun davetini. Neyse buluştuk, elinde kocaman bi buket çiçekle beni bekliyo karşıda, pofff diyorum içimden ne çiçeği yeeaaaaa fln diye geçiriyorum.
Neyse yalancıktan gülümsedim aldım çiçeği. Yürüyoz bi yandan da herkes bana bakıyo gibi geliyo elimdeki çiçekten dolayı amaan bi de bunu taşıyorum diyorum içimden. Hayatımda aldığım ilk çiçekti bu arada
Alışveriş merkezinin önünde durduk. Yok ben dayanamıycam çiçekle gezmeye çantama soksam nasıl olur aa çok iyi fikir ben bunu çantaya sokuyım dedim içimden. Sora başladım çiçeği sokmaya. Çiçeği tepiyorum böle çantanın içine bi ara göz göze geldik çocukla,dehşet içinde beni izliyoduböle gözler faltaşı gibi açılmış. Ben de hiç sallamıyom tepmeye devam. Yıllar sora anladım bu öküzlüğümü tabi
İçeri girince x-raydan geçiriyom çantamı çocukta bakıyo garip garip. Noldu dedim, hiiç çiçekler x-rayde nası görünüyo ona bakıyodum dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Burası süper bir yer ya herkesin yazdıklarına ayrı ayrı güldüm rezillik konusunda tek değilmişim
Bir gün erkek arkadaşımla triliçe diye bir tatlı var ondan alalım dedim zaten regliydim canım acayip çekti ama çaktırmıyorum regli olduğumu böyle şeyleri söyleme taraftarı değilim -lakin büyük dillerimden buldum!-ordan da anneannemlere gidecektim teyzemler falan hep oradalardı okuldan çıkmıştım paramın yarısından çoğu bitmişti haliyle öğrencilik zor meslek okulda sürekli yiyip içiyorum para dayanmıyor otopark parasıydı yemekti derken cebimde 20 tlm var nasılsa Cuma hafta bitti, hem harçlık günüm yaklaşıyor diye rahatça tatlımı alırım hatta bir 10 tl de cebimde bana kalır dedim. Girdik tatlıcıya "aa teyzemler de var 5 dilim alayım ben dedim, tatlıcı dilimleri koyuyor bende de bir rahatlık tabi ödeme yapıcam 20tl çıkardım ne kadar dedim "25 tl" demez mi? Yahu altın mı koydun içine kardeşim ne demek 25 tl keşke bütün pasta alsaydım kalanını yarın yerdim falan diye içimden söverken kıpkırmızı oldum! Erkek arkadaşım anladı ters gittiğini bir şeylerin 25 tl uzattı 'benden olsun' dedi ama nasıl gülüyor suratıma bakıp. Neyse çıktık biz ben dedim bu 20 tlyi al kabul etmem falan elimde para önden artist artist yürüyorum vericem ya o parayı içim rahat değil birden bana "hemen hırkamı beline sar doğru eve arkan göl olmuş" demesin mi? Ne gölü ya bir şey bulaşmış su mu acaba dedim bir de ayrıca arkama neden bakıyorsa onun kavgasını yapmıştım "benim iki ablam var haliyle bilgim de var neyin ne olduğunu biliyorum o para da sende kalsın çikolata alırsın senden uzak duruyorum bu birkaç gün" dedi hırkasını da yıkadığımı belirterek geri teslim ettim
Bu çok fena olmuş. Bir süre yüzüne bakmaya utanırdım sanırım. Bir yandan da başka kimler gördü diye içim içimi yerdi.
tapatalk by samsung note 2
Utanmaz olur muyum üstünden zaman geçti diye böyle rahat anlatıyorum, göl oldu dediği 1-2 damla bir şeydi öyle aman aman değildi ama yine de içim gitmişti, eve gidince sıkıntımdan ağladım hatta rezil oldum diye sonra dedim boşver kızım Allah başka rezillik yaşatmasın zamanla gülüyor haline insan işte, sonra akıllandım rahat hareket etmek için uzun ped kullanıyorum ilk ve son kez yaşadım o sıkıntıyı önemli olan okulda olmamasıydı çıkarken tuvalette arkama bakmıştım oysa ki arabada oldu sanırım
Bende ciddi bir leke var zannettim göl oldu deyince sevgiliniz. Hiç dert etmeyin o halde. Ben de uzunlardan kullanırım hep başım epey bir derde girdiği icin önceden. Tedbirli olmakta fayda var.
tapatalk by samsung note 2
Yok o abartıya kaçmıştı sağolsun dalga geçecek ya 1'e 1000 eklerama inanın insan çok üzülüyor depresyona girdim bile denebilir 1-2 gün, böyle şeylere çok önem veririm normalde aksilik işte evet haklısınız yaşasın uzun ped:13:
Evli değilim ama erkek arkadaşımla bir olay yaşadım onu paylaşmak istiyorum, bir daha vizem olduğu gecelerde konuşmayı düşünmüyoruz
Erkek arkadaşım yakın arkadaşıyla kavga etmiş bu durumu da bana anlatmak için beni aradı. Sınav çalışıyorum o esnada ertesi gün vizem var. Efendim dedim bana "ya vizen var biliyorum ama sen yorumlarsın bana bir akıl ver" dedi, demez olaydı. Anlattıkça anlattı bu ben de bir yandan dinliyorum bir yandan notlarımda gözüm antopoloji dersiydi spermlerle alakalı bir şey yazıyordu ne işi varsa spermin antropolojide hocanın her ağzından çıkanı örnek diye yazıyorum! Neyse uzatmayayım bu bana "sence diğerlerinin bu durumda ne yapması gerekir? Orta yolu bulmaları gerekmiyor mu?" dedi keşke demeseydi, benden gelen cevap "bence de orta yolu bulmalı hatta aranızda sperm olmalılar" gibi bir cümle çıktı ağzımdan. Ben akıllı aranızda siper olmalılar diyeceğime yapıştır oraya spermi, bir de düzeltmek için "ay pardon sperm" dedim!Derin bir sessizlik yine ardından gülmeye başladı "siper olmak" dedi ama ben gülemiyorum bile o kadar gerildim ki sonra geçiştirdim neyse o işte hem benim ders çalışmam lazım dedim ama çok utanmıştım Ardından bana gelen mesaj: "Bir daha geceleri konuşmayalım gülmekten uyuyamıyorum zaten sana gece uyumaktan başka bir şey yaramıyor, iyi geceler"