Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Şimdi ben bademcik ilthbı olmuştum .ama çok hastaydım tir tir titriyodum.daha blmyduk ama.eşimde gel seni buhara tutaym ben öyle yapıyorum geçiyor dedi.bagdaş kurup oturttdu beni tencereye sıcak su koydu başımdan aşagyj boylu boyunca battaniye.bu arada ateşim 40 kendmde dglm.bna limon falan kaynatmaya gitti agzm açık battaniye altnda tencere üstnde öyle baylmsm.beni hastaneye götrdüler.ben sedyeye uzanıydum.doktor siz neypysunuz ya dedi eşime .kv ve kp orda .bende baygınım yeminle yaptgm hareket bu sdce kafami kaldırmişm işaret parmagmla da evet doktor bey bunlar beni öldürmeye çalıştılar.:) sonra geri baylmşm.hayatmda ilk defa bayıldm bu arada :)ben hatırlamyrum ama.eşim ve ailesi sonra anlattılar.doktor da süphelenmiş polis çgrckmş ama k.pedr polis oldugu icn bşy olmamş.:)ah ah bide tipimi görseniz sirkten kaçmışım gibi

Kızlar şu en bi ağlak günlerimde beni güldürüyorsunuz Allahta sizi güldürsün :)

süpersinnnn yaaaaaaa cok hostu

kayınvalidemlerin evlerinde kusmuştum hemde 1aylık evliyken,ozman eşime çok rezil oldugumu düşünüyorum 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evli değilim ama erkek arkadaşımla bir olay yaşadım onu paylaşmak istiyorum, bir daha vizem olduğu gecelerde konuşmayı düşünmüyoruz
Erkek arkadaşım yakın arkadaşıyla kavga etmiş bu durumu da bana anlatmak için beni aradı. Sınav çalışıyorum o esnada ertesi gün vizem var. Efendim dedim bana "ya vizen var biliyorum ama sen yorumlarsın bana bir akıl ver" dedi, demez olaydı. Anlattıkça anlattı bu ben de bir yandan dinliyorum bir yandan notlarımda gözüm antopoloji dersiydi spermlerle alakalı bir şey yazıyordu ne işi varsa spermin antropolojide hocanın her ağzından çıkanı örnek diye yazıyorum! Neyse uzatmayayım bu bana "sence diğerlerinin bu durumda ne yapması gerekir? Orta yolu bulmaları gerekmiyor mu?" dedi keşke demeseydi, benden gelen cevap "bence de orta yolu bulmalı hatta aranızda sperm olmalılar" gibi bir cümle çıktı ağzımdan. Ben akıllı aranızda siper olmalılar diyeceğime yapıştır oraya spermi, bir de düzeltmek için "ay pardon sperm" dedim! Derin bir sessizlik yine ardından gülmeye başladı "siper olmak" dedi ama ben gülemiyorum bile o kadar gerildim ki sonra geçiştirdim neyse o işte hem benim ders çalışmam lazım dedim ama çok utanmıştım Ardından bana gelen mesaj: "Bir daha geceleri konuşmayalım gülmekten uyuyamıyorum zaten sana gece uyumaktan başka bir şey yaramıyor, iyi geceler"

Son düzenleme:
Iş görüşmesine gittik.ben muhabesebe için gtcektm megr tavuk kescekmşm:)
Neyse bna patron soruyor falan filan.bende dedm tavuk falan kesemem.patronda diyoki evde tavk kesmiyormusun?bende"yj kesiyorum ama kafama göre dedm müşteriye göre nasıl keseyim dedim.patron eşime dönüp"inanırmısınz eşim çok güzel tavuk kesiyor dedi ya inanamadm:)bende artık hangi akılla söyldysem "olabilir herkes birşey birşey keser bende bşka birşey keserim dedim.;(((halbuki ben "dilden bahşetmştm.((

Birgün caddede yürüyorduk.kücük dilenci kız geldi.abla neolur falan yapıştı.bende sende varsa bna ver dedimkeşke dmez olaydım.bana "sen ne diyon k..tak dedi:)baktım sçlarımı çekiyo vala o ne kuvvetse tekme falan da atyo du yolda.eşim kızı itti.kız küfür ediyordu durmadan.ne dedi orda biliymusun "abla dişlerinde maydonz kalmıs.ya bide bagrarak diyodu .bende tamam gel gel hadi yaramaz seni al bu parayı ama bidaha küfür yok dedim:) orda dövdüm kızı valla ya neyapm.snra suyumu içerken dişlerimi temzldm.eşme rezl olmaym dye.eşme varmı dedm yok dedi.kız dogru söylemişti keşke dövmeseydm :)))

Geçenlerde burayı okurken düşündüm acaba sevgilimle aramızda böyle komik anlar geçti mi diye muhakkak bi yıldır çok yaşadık ama hatırlayamadım bi türlü demez olaydım hemen ertesi günü bi rezillik .. benlik bişey değil ama sevgilim çok fena rezil oldu benim için yazık çocuğa ya hala hatirladikca gülüyorum. Ben köpeklerden çok korkarım neredeyse fobim oldu artık ne hikmetse nereye gitsem karşıma çıkar. o gun de okulda yürüyoruz bi lavaboya girip ellerimi yikicaktim hay gitmez olaydım tam kapiya vardim karşımda koccaaaman bi köpek serilmis yere yatıyo. Ben nasıl fena oldum gelen geçen de bana bakıyo içeri giremiyorum . Erkek arkadaşım yazık elim mahlum deyip benle içeri girdi ben ellerimi yıkayana kadar durdu köpeğin başında. Gelen geçen kızlar da tuhaf tuhaf baktı. Nasıl güldüm ama ya :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Burası süper bir yer ya herkesin yazdıklarına ayrı ayrı güldüm rezillik konusunda tek değilmişim

Bir gün erkek arkadaşımla triliçe diye bir tatlı var ondan alalım dedim zaten regliydim canım acayip çekti ama çaktırmıyorum regli olduğumu böyle şeyleri söyleme taraftarı değilim -lakin büyük dillerimden buldum!- ordan da anneannemlere gidecektim teyzemler falan hep oradalardı okuldan çıkmıştım paramın yarısından çoğu bitmişti haliyle öğrencilik zor meslek okulda sürekli yiyip içiyorum para dayanmıyor otopark parasıydı yemekti derken cebimde 20 tlm var nasılsa Cuma hafta bitti, hem harçlık günüm yaklaşıyor diye rahatça tatlımı alırım hatta bir 10 tl de cebimde bana kalır dedim. Girdik tatlıcıya "aa teyzemler de var 5 dilim alayım ben dedim, tatlıcı dilimleri koyuyor bende de bir rahatlık tabi ödeme yapıcam 20tl çıkardım ne kadar dedim "25 tl" demez mi? Yahu altın mı koydun içine kardeşim ne demek 25 tl keşke bütün pasta alsaydım kalanını yarın yerdim falan diye içimden söverken kıpkırmızı oldum! Erkek arkadaşım anladı ters gittiğini bir şeylerin 25 tl uzattı 'benden olsun' dedi ama nasıl gülüyor suratıma bakıp. Neyse çıktık biz ben dedim bu 20 tlyi al kabul etmem falan elimde para önden artist artist yürüyorum vericem ya o parayı içim rahat değil birden bana "hemen hırkamı beline sar doğru eve arkan göl olmuş" demesin mi? Ne gölü ya bir şey bulaşmış su mu acaba dedim bir de ayrıca arkama neden bakıyorsa onun kavgasını yapmıştım "benim iki ablam var haliyle bilgim de var neyin ne olduğunu biliyorum o para da sende kalsın çikolata alırsın senden uzak duruyorum bu birkaç gün" dedi hırkasını da yıkadığımı belirterek geri teslim ettim

Bu çok fena olmuş. Bir süre yüzüne bakmaya utanırdım sanırım. Bir yandan da başka kimler gördü diye içim içimi yerdi.

tapatalk by samsung note 2

Bu çok fena olmuş. Bir süre yüzüne bakmaya utanırdım sanırım. Bir yandan da başka kimler gördü diye içim içimi yerdi.

Utanmaz olur muyum üstünden zaman geçti diye böyle rahat anlatıyorum, göl oldu dediği 1-2 damla bir şeydi öyle aman aman değildi ama yine de içim gitmişti, eve gidince sıkıntımdan ağladım hatta rezil oldum diye sonra dedim boşver kızım Allah başka rezillik yaşatmasın zamanla gülüyor haline insan işte, sonra akıllandım rahat hareket etmek için uzun ped kullanıyorum ilk ve son kez yaşadım o sıkıntıyı önemli olan okulda olmamasıydı çıkarken tuvalette arkama bakmıştım oysa ki arabada oldu sanırım

Bende ciddi bir leke var zannettim göl oldu deyince sevgiliniz. Hiç dert etmeyin o halde. Ben de uzunlardan kullanırım hep başım epey bir derde girdiği icin önceden. Tedbirli olmakta fayda var.

Bende ciddi bir leke var zannettim göl oldu deyince sevgiliniz. Hiç dert etmeyin o halde. Ben de uzunlardan kullanırım hep başım epey bir derde girdiği icin önceden. Tedbirli olmakta fayda var.

Yok o abartıya kaçmıştı sağolsun dalga geçecek ya 1'e 1000 ekler ama inanın insan çok üzülüyor depresyona girdim bile denebilir 1-2 gün, böyle şeylere çok önem veririm normalde aksilik işte evet haklısınız yaşasın uzun ped:13:

Tabi ki insan ister istemez üzülür. Hele ki kimler gördü acaba diye düşününce. Halbuki kim görürse görsün sonuçta tanımadığımız kişiler. Kendimizi üzmeye değmez. İnşaallah bir daha tekrarlanmaması dileğiyle.

Yorumları okuyunca aklıma geldi benim de dil sürçmesi ya da yanlış ifadeden kaynaklı rezilliğim var

orta sondaydım sanırım. bir gün babamın iş yerinde ziyarete gittik.. babam " eeee ne ısmarlayayım size ekmek arası ister misiniz" dedi.
Kardeşim de ekmek arası ne demek ki ,dedi.. düşünüyorum şuan ben zaten 14 yaşındayım kardeşim de 9 yaşlarında bunun anlamanı bilmemesi normal kabul edilebilir.
Babam da anlatıyor hani ekmeğin içine köfte ya da tavuk ,yeşillik konur ya o diye. kardeşim de haaa o mu ekmek arası dedi.. ben : " yok ,bacak arası "dedim.

bir sessizlik oldu sonra babam ,annem zoraki güler gibi oldular.Ama işin garibi ben kırdığım potun ve ağzımdan çıkanın nereye gittiğinin hala farkında değilim..

Bir ,iki gün geçti .Annem odama geldi.dedi ki :" kızım geçen babanın yanında ne dedin ? utanmıyor musun sen" ben hala ne demişim ya diyorum farkında değilim yani saf saf .
Sonra annem bi düşün bakalım dedin kelime ne dedi.. ben "annnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :18: ben o anlamda demedim gerçekten şuan farkeettim ya dedim..

ama hala unutamam bu rezilliğimi

Offf hepsi cok komik ya kendi kendime gülüp duruyorum kizlarr nutfen akliniza geldikce paylasinn :) :) insanin kafasi dagiliyo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahahahahah yanlışı yanlışla düzeltmek çok güldüm ya

Daha yeni evliyiz en geceleri nefes alamadgm günler doktorun tavsiyesyle sprey kullanydum.burnuma skıp yatıyodum.o gece de sıktım ama tuvalet içn eşimin gelmesin bekledm.neyse geldi odaya bi baktm gülmeye başladı.bana "sümüklü ne beklysun ayakta dedi:)bende ne sümüklüsü ya dedim.:)aynaya bi baktm resmen burnum sümük gibi akmış dudaklarıma:).hiçte hissetmedm .aslnda hissettm ama ter sandm.:)ya belki yapanlar bilir ama ben hissetmdm.ben hemen "valla o sümüjk degil gel bak o ilaçtan öyle oldu ilaç o ilaç dedim.inandıramadm ama:)kendiside bilydu da işte maksat eline düşmeym.ama yinede utandm ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…