Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

evleneligi 3 hafta olmustu daha. ben türkiyedeydim internetten mobilyalari sectimn dügünden önce. esim aldi. dügün Türkiye de oldu. geldim esyalar gelmis ben dizdim. yatagimiz artik nasil bir yataksa siparis yanlis olmus. oturunca ayaklarim havada kaliyordu. boyumda kisa degildir. temizlik falan cok yoruldum gece tuvalete gidecem uyku sersemi yataktan uctum resmen daha dogrusu kendimmi bosluga biraktim. ama nasil bir gürültüydü o.esimin uykusu agrdir. o bile uyandi ben yerdeyim kalkamiyorum. ne kadar öyle kaldim blmiyorum. esim de gülmekten yardim edemiyor ben gülmekten kalkamiyorum

aklima geldi bir tane daha: nisanlilik döneminde

ben bayiliyorum haslanmis misira ne zamn ciksak aliyorum. yine bir gün ciktik böyle sulak bir yer dogada selale falan. benim elimde misir bir yandan yiyorum bir yanda konusuyorum. karsiya gececez su akiyor üstünde taslar. ben bastim bir tasa konusmaktan artik nasil bastiysam. culup suyun icinde buldum kendimi. elimdeki misira zarar gelmesin diye bir elim havada, lafim da bitmemis bir yandan konusuyorum, kalmaya calisirken.esim gülüyo sirilsiklam oldun ne lafini unutuyorsun ne misiri diye

esim uyandi kahkahama

Ayyyyy birkere bende dusmustum yataktan cok utanmistim

Hepsini bitiremedim ama okuduklarım harika
Bir tane de benden olsun.
Erkek arkadaşımla oturuyoruz bir gün sıkıldık falan ben kendi telefonumdan instagrama girdim bakınıyorum sonra erkek arkadaşımın profiline girim dedim girdim.Buraya kadar bir şey yok sonra bana ne oldu neyin kafasını yaşadım bilmiyorum Kendi telefonumu erkek arkadaşımın telefonu sandım galiba instagramda erkek arkadaşımın profili açık diye de onu erkek arkadaşımın hesabı zannettim salak gibi:26:
Sonra aa bakayım benimkini kimler takip ediyormuş edim erkek arkadaşımın takipçilerine tıkladım.
Aman Allahım birsürü arkadaşı erkek arkadaşımı takip ettiği halde erkek arkadaşım hiçbirini takip etmiyordu.Aaa dedim ayıp olur benimkide onları takip etsin neden etmemiş ki.Hepsine takip isteği yolladım heh dedim halletttiiim ve normal hayatıma geri döndüm
1 saat sonra yeniden instagram hesabıma girdim ama biliyorum ki o telefon benim o hesap benim anasayfada erkek resimleri çıkmaya başladı ( bendeki herkes bayan) ulan dedim ne oluyo bu adam da kim ismide hakan
O an kafamda şimşekler çaktı:78::78::78::78::78:
Kendi kendime sen ne yaptın o senin kendi hesabındı dedim takip ettiklerime bi tıkladım birsürü erkek var Meğer ben kendi hesabımdan sevgilimin takipçilerini takip ete basmışım:26:
Kıpkırmızı oldum kendimi salak gibi hissettim ama anlatmalıydım benimkine
B:Aşkıııııııııııııım ben bir şey yaptımmmm
O:Ne yaptın gene
B:Aşkım ben kendi hesabımı senin hesabın sanıp senin takipçilerini takip ettim napıcaz şimdi
O:Salakmısn aşkım ver şu telefonu bana dedi aldı elimden benimkini hesabıma girdi takipleri bıraktı
o erkekleri tanımıyordum allah bilir ne düşündüler takipleri geri aldık ama biri vardı ki onu takip etmem için onun onay vermesi lazımdı garibim neyseki o insanla tanışmışlığım vardı o yüzden onu takip ettiğimi sandı ve kabul etti
Hem erkek arkadasima rezil oldum hem o adamlafa oof cok utanmistim ama kendimi hic bu kadar salak hissetmemistim

Son düzenleme:
yemin ederim karnımağrıdı

hahahahaaha böyle okyunca komik oluyor ama yaşadığımı düşünüyorumda böyle bişeyi kalp krizinden giderdim herlade :18:

Son düzenleme:

sen sevgiline faceden mesaj atıp sonra da onun face'E girdiğin bir günde mesaj bildirimini görüp ama bu askerdeydi ne alaka diyen, bakan ve kendi yazdığı mesajı gören kızsın değil mi

sen sevgiline faceden mesaj atıp sonra da onun face'E girdiğin bir günde mesaj bildirimini görüp ama bu askerdeydi ne alaka diyen, bakan ve kendi yazdığı mesajı gören kızsın değil mi

Yaa evet o da benim orda kendi kendime rezil oldum ama

Biz nişanlımla bayram gezmesine gidiyoduk bizim akrbaların her neyse apartmanın önunde gtcegimiz ewin anne babsyla karşlaştk bi yere gidiyolardı kızlar evde eve çıkın dediler apartmanın balkonundada kızlar el salladık apartmana girdik nişanlımla kapı açık eve girdik evde kimse yok gezindik evi benimkyle aynada birbirmize bakyoz yoklar evde ama ben laf sayıym icimdn bide borç oduyolar eve yeni eşya almışlar falan evde aryoz bunları yok balkna baktım arkaları dönuk tabi bana allah allah bizimkiler şişman iriler bunlar fidan gibi o an anldım yanlış eve girmişiz nişanlmı kaptm çık çabuk yanlş ev dedim dogru eve üst kata çıktık :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 8 yıldır tanıdığım 2 yıldır evli olduğum eşimin yanında geçen gün yanlışlıkla pırt yaptım, ilk utandığım an oldu, sonra ben yapmadım bebek yaptı diye kıvırdım, güldük geçtik

Nişan günümdü ev tıklım tıklım.eşim şehir dışında çalışıyordu (artık eşim oldu tebiii :) ) izni çok kısa olduğu için her şey acele oldu.elbisemi de aceleyle.seçmiştim.benim göğüsler malesef minicikler elbiseyi doldurmadı.silikonlu sütyen bile fayda etmedi.sivri zekâlı bende pamuk tıktım.yanımda kuzenler vardı o ara.neyse erkek tarafı geldi zama ilerledi yüzük takılacak biz ortadayız.yüzükler bekleniyor bir anlık sessizlik oldu.kuzenimin dört yaşındaki oğlu baktım elbisemi çekiştiriyo. (Bu arada bana gelin diyo e gelin olcam ya.onuda tam söyleyemiyo delin diyo :)) elbisesmi çekerek Şşişşt delin pambığın düşmüş dedi.bende zınk diye jeton düştü tabi.elinde kocaman pamuk bana vermeye çalışıyor.bende kıpkırmızı oldum ama çaktırmıyorum güya.zorla gülümseyerek ahahaha canım ya şeker seni o pamuk benim değilki dedim.çocuktaki cevap: hayır o senin senden düştü. hani memelerin küçükmüş ya içine sokmuştun al geri koy dedi.işte o an biri beni vursun dedim.nişandaki herkese rezil oldum.

Canim cok kotu olmussss yaaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…