Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Iyi tarafından bakın eminim moreli yerine gelmiştirr d

Ben öğrenci evinde makine deterjanı bitince denemiştim bütün mutfak köpüük ah ne günlerdi

Nişanlıyken "Şarap - peynir" niyetiyle başlayıp "çilingir sofrasına" dönen bi gecemiz olmuştu.

Hayatında içki içmemiş biri olarak şarabı yutamayınca nişanlım votka+meyve suyu verdi. Bunun tadı güzel geldiğinden bi kaç tane içtim sanırım(ayrıntısıyla hatırlamıyorum). Yanından tuvalete kalkmaya hicap duyduğum adamın halısının üzerine ne varsa çıkarmışım tabi. bir saat klozetin içine kaçmasın diye saçlarımı tutmuş, kustuktan sonra adamın yanında bi de işemeye kalkmışım En fecisi de utancımdan tamamını izleyemediğim telefonumdaki video. Neler söylemişim

Ay bu ne ya daha bi kac bise okumama ragmen gulmekten karnima agrilar girdi valla ya esim delirdigimi dusunmeye badladi artik bende bitane anlatayim pek o kadar komik deil ama esimle yeni evliyim kendisi yurtdisinda kaliyor ben buraya gelin geldim neyse pek fazla degisik yemekler bilmiyorlar Esim ve ailesi turk olmasina ragmen birgun oyle yemeklerden bahsediyom bugunde patates oturtmasi yapiyim sordu iste nasil yapiyodun falan bende anlattim durdu durdu ne derse begenirsiniz ya dedi tamamda o patesleri nasil oturtuyosun tabi ben bi afalladim oyle baktim ona tabi oda sacmaladigini anladi sonra ikimizde bastik kahkahayi halen aklimiza geldikce guleriz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu çok çok iyiydi ;D

Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk

Merhaba kızlar sizlerle yeni rezilliğimi paylaşayım hemen...
Eşim ile bir giyim mağazasına girdik dolaşıyoruz, ben üst kata çıkmak istedim.Asansörü çağırdık, asansör geldi ama 4 kişilikmiş ben bakmadan atladım hemen asansöre eşimede diyorum gelsene ne duruyorsun orda öyle; eşimde ' hayatım 4kişilik yazıyor baksana, benimle birlikte 5kişi oluyoruz sen asansörle çık ben yürüyerek geleyim bir üst katta buluşuruz diyor.'

Ben taktım kafaya ya illa bindiricem eşimi ' ya hu adam binsene şuna zaten ikisi çocuk toplasan bir yetişkin etmez diyorum.'
Eşim bana bakıyor ben arkama dönüpte hiç kim var arkamda diye bakmıyorum ama....Aynı cümleyide bir kez yetmezmiş gibi tam üç kez tekrarlıyorum.

Sonra asansör iniceğimiz kata geliyor arkamdan bir ses:
'Annecim biz bu katta inmeyeceğiz bir üst katta iniceğiz diyor.'
Başımdan aşagı kaynar sular dökülüyor...
Meğer asansördekiler aileymiş; adam,kadın ve çocuk...Bende kadınıda çocuk sanıp ha bire eşime 'iki tane çocuğu toplasan bir yetişkin etmez ne duruyosun gelsene' deyip duruyorum...
Eşimden ses çıkmıyor ve ben yine saçmalıyorum 'ama napayım canım o da çocuk gibi görünüyor ' diye sanki herkez benim gibi iri yarı olmak zorundaymış gibi...:18:

en çok size güldüm

çok güzel hikaye amaaaa

Bu hikayeler yanlız okunmalı

Hepsi mükemmel☺☺bende rezilligimi anlatayım. Erkek arkadaşımın adı Serhan ve ben önceden bu ismi kimsede duymamisim iliskimiz yeni baslamisiz oyle askim falan demiyorum bazen serkan diyesim geliyor kendi kendime kızıyorum salak misin bir ismi ogrenemedib falan sonra bir gün buluştuk bir olay anlatıyorum heyecanlı heyecanlı kendimi nasıl kaptirdiysam sen ne dusunuyorsun serKAN bizimkinden ses yok sinirleniyorum da evet serKAN bey cevap bekliyorum diyorum atarli atarli 😀 aşkım demez mi valla canım serkanin değil serhaninkini merak ediyorsan solim o zaman anladım ne halt yediğimi 😃😃

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kızlar konu sahibi vefat etmişti öyle hatırlıyorum topikler arası gezerken okumuştum o yüzden kitap işi olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…