- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
Nişan günümdü ev tıklım tıklım.eşim şehir dışında çalışıyordu (artık eşim oldu tebiii :) ) izni çok kısa olduğu için her şey acele oldu.elbisemi de aceleyle.seçmiştim.benim göğüsler malesef minicikler elbiseyi doldurmadı.silikonlu sütyen bile fayda etmedi.sivri zekâlı bende pamuk tıktım.yanımda kuzenler vardı o ara.neyse erkek tarafı geldi zama ilerledi yüzük takılacak biz ortadayız.yüzükler bekleniyor bir anlık sessizlik oldu.kuzenimin dört yaşındaki oğlu baktım elbisemi çekiştiriyo. (Bu arada bana gelin diyo e gelin olcam ya.onuda tam söyleyemiyo delin diyo :)) elbisesmi çekerek Şşişşt delin pambığın düşmüş dedi.bende zınk diye jeton düştü tabi.elinde kocaman pamuk bana vermeye çalışıyor.bende kıpkırmızı oldum ama çaktırmıyorum güya.zorla gülümseyerek ahahaha canım ya şeker seni o pamuk benim değilki dedim.çocuktaki cevap: hayır o senin senden düştü. hani memelerin küçükmüş ya içine sokmuştun al geri koy dedi.işte o an biri beni vursun dedim.nişandaki herkese rezil oldum.
canım çokk kötüü olmuşş amaa çokk güldüm yaa sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünn al geri koy diyo bideee yaaaa