Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

İçler acisi (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mayıs ne alaka ozaman

Benimde aklima birtane geldi aksam esime sordum ama kahkahalara boguldu yok dedi kisaca yardimci olmadi hatirlamama ama guldu demek ki sakladigi seyler var.

Neyse

Esimlebilk bulusmamizdi flort doneminde, ben o zamanlar kopeklerden oype boyle degil acayip korkuyorum anlatamam yani. Yolda yururken benim tarafimda iki metre otede bi sokak kopegi gordum. Aman allahim nasil bir telas! Esimi ittiriyorum ittiriyorum kacicam itiyorum yerinden oynamiyor. Ama cıglıkta atıyorum bır yandan hıc bısey umrumda degış. Kopekte aynı noktada yatıyor aslımda tepkı de yok. Esım bana dondu "nıye durtuyorsun axelia" dedı bende kopeeek kopeeek dıye bagırıyorum hala ... Ben butun gucumle itiyorum o bana neden durtuyorsun diyor arti adamin diger trafina gecmek aklima zaten gelmiyor cildiriyorum. Sonra dusununce tam rezillikti esim de cok guldu gucsuz narin sevgilim diye :) ilk bulusmaydi sonucta dusundukce ne rezil oldum demistim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birsey daha hatirlafim bu cok yeni

Enerji bakani trafolara kedi girdi deyince esim de yazik olmustur o kediler dedi bende yari uykulu olmezler sarj olmuslardir gozleri parlasin diye dedim
Esim basti kahkahayi ama espri diye dememistim bilinc alti iste

Bir de her sabah telefon alarmi calar bende esime kapa sunu saat kac derim. "Ya aksam kimdi "der "ne" . Derim saate bak derim alir eline telefonu evirir cevirir tua kilidini acar iki dakoka bakar sonra yere koyar foner yatar askim saat kac diye bagiririm trkrr ne ha kim geldi der :) ben saat kac canim derim tekrar alir telefonu sonra birakir benimkini alir benimkini birakir sonra is telefonunu alir ona bakar sonra donup saati soyler.

Dun gece bunu ona anlattim evet hatirliyoum dedi catlayana kadar gulduk . Sabahlari sinir oluyorum.

Ilk evlendigimiz siralarda gece sarki soyluyormusum uyurken . Esim de durtuyor noluyor diye ben uyaniyorum gidip geldin mi annem aradi dimi diyorum sonrada pazarda patates ucuzlamis alalim diyorum geri uyuyorum. Esim ilk zamanlar cok korkmus :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)))))) cok guldum buna

Gulmekten sonunu okuyamadim 2 saat :)))))))

Gulmekten okuyamiyorum bile nasil komik degil cok guldum sagolun yaaa :)))))))))

Nişanlımla yeni sözlenmişiz.
Midemdeki kelebeklerden mi desem,rahat batması mı desem ne desem işte bi sebepten dolayı 3 gündür uyumamışım.
Neyse haftasonu yemeğe gidelim dedik ve sevgilim yemekler gelmeden tuvalete gitmek istedi.
Buraya kadar herşey normal.
Geldiğinde masaya başını koymuş uyur halde buluyor beni.Ve uyandıramıyor,bundan dolayı da fena halde paniklemiş. (Uykum çok hafiftir)
Hastaneye götürmüş beni. Bayıldım sanmış
Doktor uyuduğumu anlayınca sevgilime geceleri bu kıza napıyosun da uykusuz kalmış garibim bu kadar güçsüz düşmüş diye zalim koca damgasını vurmuş.
Konuşma tartışmaya dönüşmüş.
Tek hatırladığım bi ara uyanıp "Yeter susun be tepemde vıdı vıdı uyutmadınız bi" diye çemkirmem.
Doktor beni deli,sevgilimi zalim koca olarak mimleyip eve postaladı iyi mi?

Seni hastaneye fötürene kadar nasıl uyanmadın

sonra peki

kizlar yeni yeni anlatayim bizim evcek cok sevdigimiz ablamiz birseyler hazirlamis tum tanidigi ailelerin cocuklari topladi bir araya evinde bende yolladim benim cocuklari eve geri donen 3.numaramiz kucuk cadimiz ben ufurukcu utcuyu istiyom dedi tam 20 dk dusunduk kari koca bulamadik bi ara esim naaannn ufurukcu diye biri okuyup cocugami ufledi dedik yok anam kizzz ayazi cikdigi kadar bagirip aglamaya basladi dayanamip ablayi aradik ufuruklu utcu ne diye kadincagizda telefonda 10 dk sonrada tam bir saat dusunmus bulamadik neyse sana sut vereyimmi kelebegim derdemez evet anne iste bende onu istiyorum birde bundan istiyorum deyince is ortaya cikdi cocuk sutlu cay istiyormus buda bize 5 saat kafa utulemesine mal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…