Kizlar henuz 125. Sayfadayimm kocami deli eden kahkahalarla karnim agriya agriya guluyorumm.. Bende hikayeee cooook dayanamadim bitirmeyi yaziyorum bitane
Yeni ev almisiz gecen sene, iki sene ayni semtte kiraciydik neyse yatak odamiz yin olarakda degisti tabi.
Benim uykum cok hafiftir citirtita ayaktayim yani heleki benim kocis gece parendeler attigi icin devamli uyanip geri uyuyorum. Neyse gece gozumu bi actim, karanlikta egilmis simsitah bi adam parmak uclarinda yuruyo tam yatagin onunde. Dedim hah yeni ev hirsiz girdi, bu arada evimiz cati dubleks mumkun degil hirsizin gelebilmesi. Bikac saniye baktim ki kesin eminim hirsiz dikkatli dikkatli adimlar atiyo ben BASTIM CIGLIGI ESIMIN ADINI SOYLUYORUM SIREN GIBI BAGIRIYORUM. Bizim hirsizda bagirmaya basladi ve bianda UZERIME ATLAYIP AGZIMI KAPATTI ELIYLE... DEdim bitti hersey adam beni ÖLDÜRMEYE BOGMAYA CALISIYO... Anam eli agzimda ben hala cirpinip ciglik atmaya calisiyirum buda bagiriyo agzima iyice sIkıyo resmen boguya beni zannediyorum. Anammm sapik hirsiz beni sacimi gozumu fln opmeye basladimi iyice cirpiniyorum ki---- kocamin sesi SAKIN OL ASKIM SAKIN OL BENIM KORKMA!
Kendime gelene kdr abartisiz 10 dakika konusamadim kitlendim. Ama sonra sabah olana kdr gulduk halimize ki yeni komsularimiz ne dusundu hic bilmiyorum hakimizda.
Adamcagiz yani biricik kocacim uykumun hafif oldugunu bildigi icin yine uyanirim korkusuyla yataktan sessiz sessiz cikiyor ve ben ebeveyn banyosu tarafinda yattigim icin wc ye gitmeye calisirken parmak ucubda yuruyor, zaten tedirgin ustune ben cigligi basinca benden cok korkup o da cigligi basiyor ve butun mahallenin ayaga kalkmasindan korktugu icin ve sarilip sakinlestirmek icin panik halinde yataga ziplayip agzimi kapatip bana sarilmaya calisiyor....
Bende bomba cok yeni kesfettim burayi azcik sabredin 4 yillik evliyim nee hikayeler ne olaylar
ya latif