Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

İlk değil ama dün ki rezilliğimi anlatayım :)
Erkek arkadaşım aradı
Ben:Efendim hayatım
O:Kiminle görüşüyorum ?
Ben:Özge :)
O:Kiminle görüşüyorum ?
Ben: Özge :)
O:Ne diyorsun ya kiminle görüşüyorum ?:KK47:
Ben:Bir tanecik hayatın canın güzel sevgilin :KK52:
O:Hayatım ne saçmalıyorsun kiminle konuşuyordun diyorum sana sen Özge canın sevgilin deyip duruyorsun
dedi ve benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü meğerse görüşüyorum demiyormuş daha önce aramış meşgul çalmış bana kiminle konuşuyordun diyormuş bende nazlı cilveli cevap veriyorum sonra ikimizde bastık kahkahayı deli miyim ne :KK9::KK8:

ahahahaa alemsin valla :KK60:
sağır duymaz uydurur diye boşuna dememişler

Ben kolay kolay rezil olmam ama ilk ve son olur mu bilmem :KK1: rezilliğimi yazmak istedim :KK1: Bundan 4 sene önce sevgilimle msnde tartışıyoruz. Konu neydi hatırlamıyorum ama o kadar sinirlenmişim ki hızlı hızlı yazıyorum. En sonunda artık 'sil beni' yazmıştım. Msnden sil , konuşmayalım anlamında :KK70: Tabi ben onu öyle yazdığımı sanıyorum. Sinirli sinirli camdan ona bakıyorum. Benimkinin yüz ifadesi değişti 'anlamadım ne yapayım ?' yazmış. Allah allah neyini anlamadı diyorum ve okumamla birlikte başımdan aşağı kaynar suların dökülmesi bir oluyor :KK17: Çocuğa 'sil beni' yazacağima 'si. beni' yazmışım 'l' ve 'k' harfi yan yana olunca elim ötekine gitmişşş. Offfff baya bi dalga geçmişti benimleee tabi kavga falan orda bitti :KK17::KK17::KK9:

buna benzer bir olay benim de başıma gelmişti "l,k" davası tabii :KK60:

ne diye dalga geçmişti ki :KK53::18:

kızlar daha önce iki rezilliğimi de yazmıştım buraya:)

dün eşime mesaj attım ".....haber ver" diye. eşim de "haber vettim." yazmış cevap olarak. Ben başladım tabi aşkolsun 2 sn de mesaj yazıcam diye nasıl yazıyorsun. 2 dakka işine ara verip yazsan olmaz mı.. vs diye bir sürü trip attım. "bana attığın önceki mesaj bak" diye mesaj geldi eşimden. bir baktım haber vet yazmışım bende. sonra kıvırdım tabi olabilir insanlık hali vs diye ama iş işten geçti tabi. Allahtan yanımda değildi de dometes rengi oluşumu görmedi:KK53:

kızlar daha önce iki rezilliğimi de yazmıştım buraya:)

dün eşime mesaj attım ".....haber ver" diye. eşim de "haber vettim." yazmış cevap olarak. Ben başladım tabi aşkolsun 2 sn de mesaj yazıcam diye nasıl yazıyorsun. 2 dakka işine ara verip yazsan olmaz mı.. vs diye bir sürü trip attım. "bana attığın önceki mesaj bak" diye mesaj geldi eşimden. bir baktım haber vet yazmışım bende. sonra kıvırdım tabi olabilir insanlık hali vs diye ama iş işten geçti tabi. Allahtan yanımda değildi de dometes rengi oluşumu görmedi:KK53:

ahahahaa kötü yakalanmışsın :KK60:

ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....

İlk ne zaman hatırlamıyorum ama bi keresinde nişanlıyken buluştuk yemek yemek için dışarda. bende ceketimi nasılsa çıkarmıcam diye içine absürt bi badi giydim..tabi ben bizimkinin içine düşerken ön düğmem açılmış farkında değilim..tam göğüs bölgemde çok komik bir görüntü...eşim bakıp duruyo anlamadım niye..sonra imalı bir biçimde gülerek dedi 'kilo mu aldın kız?' o anda anladım..ama iş işten geçti tabi...:26::26::26:

Bi gün okuldan çıktım sevgilimle onların eski evine gidiyoruz ev sahibinden para alıcaklarmış benim yurdumada çok yakındı öncek evleri..
Bende bişeyler anlatıyorum.
Ama susmak yok bende :KK1:
Yerde pet şişe varmış ama ezilmiş bendeona basmışım kayıyorum bi yandnda anlattığım konuya devam ediyorum ''öyle oldu işte ya'' falan diyorum
Sevgilim beni tutmaya çalışıyo ben kayıyorum hemde konuuyorum sonunda durdum
''Hadi çok konuşuyosun anlıyorumda dşüceksin hala niye konuşuyosun '' :KK52:
Rezil olmuştum..

------------

Bu bana dyordu kadınar çok konuşuyor diye bende tiraz edyorum ama nasıl :KK70:

''Yok ya hç konuşur muyuz ağzımı bıçak açmaz hep erkeklern yalanları bizim kadar ağzı sıkı konuşmayan etmeyen bi canlı yok dedikoduda yapmayız masum masum otururuz arada güleriz falan ama oda bi snye sürer ben aslında hiç konuşmam gerçekten bak sen beni yanlış tanımışsın bak konuşuyor muyum hiç konuşmam sen konuşuyorsun desen bile inanmam ki ben kendimi tanıyorum konuşmam yani'' Diyipi 1 saat konuşmuştum inadına :KK52::KK52::KK52:

------------

Daha çok var böyle ya :KK52::KK52:

Seni hastaneye fötürene kadar nasıl uyanmadın

Onu 1 yıldır bende kendime soruyorum.
Sanırım 3 günün sonunda sızmak mı desem bilemedim. :26:
Ama arada olurdu böyle bana günlerdir uyuyamamak ve sonra fil gibi uyumak :KK17:

Sonrası kızaran bozaran ben. Ve rezilliklerimle başedemeyen herifim bi kahve içtik uykum açılsın diye :KK24:

Kizlar henuz 125. Sayfadayimm kocami deli eden kahkahalarla karnim agriya agriya guluyorumm.. Bende hikayeee cooook dayanamadim bitirmeyi yaziyorum bitane:-)

Yeni ev almisiz gecen sene, iki sene ayni semtte kiraciydik neyse yatak odamiz yin olarakda degisti tabi.
Benim uykum cok hafiftir citirtita ayaktayim yani heleki benim kocis gece parendeler attigi icin devamli uyanip geri uyuyorum. Neyse gece gozumu bi actim, karanlikta egilmis simsitah bi adam parmak uclarinda yuruyo tam yatagin onunde. Dedim hah yeni ev hirsiz girdi, bu arada evimiz cati dubleks mumkun degil hirsizin gelebilmesi. Bikac saniye baktim ki kesin eminim hirsiz dikkatli dikkatli adimlar atiyo ben BASTIM CIGLIGI ESIMIN ADINI SOYLUYORUM SIREN GIBI BAGIRIYORUM. Bizim hirsizda bagirmaya basladi ve bianda UZERIME ATLAYIP AGZIMI KAPATTI ELIYLE... DEdim bitti hersey adam beni ÖLDÜRMEYE BOGMAYA CALISIYO... Anam eli agzimda ben hala cirpinip ciglik atmaya calisiyirum buda bagiriyo agzima iyice sIkıyo resmen boguya beni zannediyorum. Anammm sapik hirsiz beni sacimi gozumu fln opmeye basladimi iyice cirpiniyorum ki---- kocamin sesi SAKIN OL ASKIM SAKIN OL BENIM KORKMA!
Kendime gelene kdr abartisiz 10 dakika konusamadim kitlendim. Ama sonra sabah olana kdr gulduk halimize ki yeni komsularimiz ne dusundu hic bilmiyorum hakimizda.
Adamcagiz yani biricik kocacim uykumun hafif oldugunu bildigi icin yine uyanirim korkusuyla yataktan sessiz sessiz cikiyor ve ben ebeveyn banyosu tarafinda yattigim icin wc ye gitmeye calisirken parmak ucubda yuruyor, zaten tedirgin ustune ben cigligi basinca benden cok korkup o da cigligi basiyor ve butun mahallenin ayaga kalkmasindan korktugu icin ve sarilip sakinlestirmek icin panik halinde yataga ziplayip agzimi kapatip bana sarilmaya calisiyor....

Bende bomba cok yeni kesfettim burayi azcik sabredin 4 yillik evliyim nee hikayeler ne olaylar:-)

ya latif

Kizlar henuz 125. Sayfadayimm kocami deli eden kahkahalarla karnim agriya agriya guluyorumm.. Bende hikayeee cooook dayanamadim bitirmeyi yaziyorum bitane:-)

Yeni ev almisiz gecen sene, iki sene ayni semtte kiraciydik neyse yatak odamiz yin olarakda degisti tabi.
Benim uykum cok hafiftir citirtita ayaktayim yani heleki benim kocis gece parendeler attigi icin devamli uyanip geri uyuyorum. Neyse gece gozumu bi actim, karanlikta egilmis simsitah bi adam parmak uclarinda yuruyo tam yatagin onunde. Dedim hah yeni ev hirsiz girdi, bu arada evimiz cati dubleks mumkun degil hirsizin gelebilmesi. Bikac saniye baktim ki kesin eminim hirsiz dikkatli dikkatli adimlar atiyo ben BASTIM CIGLIGI ESIMIN ADINI SOYLUYORUM SIREN GIBI BAGIRIYORUM. Bizim hirsizda bagirmaya basladi ve bianda UZERIME ATLAYIP AGZIMI KAPATTI ELIYLE... DEdim bitti hersey adam beni ÖLDÜRMEYE BOGMAYA CALISIYO... Anam eli agzimda ben hala cirpinip ciglik atmaya calisiyirum buda bagiriyo agzima iyice sIkıyo resmen boguya beni zannediyorum. Anammm sapik hirsiz beni sacimi gozumu fln opmeye basladimi iyice cirpiniyorum ki---- kocamin sesi SAKIN OL ASKIM SAKIN OL BENIM KORKMA!
Kendime gelene kdr abartisiz 10 dakika konusamadim kitlendim. Ama sonra sabah olana kdr gulduk halimize ki yeni komsularimiz ne dusundu hic bilmiyorum hakimizda.
Adamcagiz yani biricik kocacim uykumun hafif oldugunu bildigi icin yine uyanirim korkusuyla yataktan sessiz sessiz cikiyor ve ben ebeveyn banyosu tarafinda yattigim icin wc ye gitmeye calisirken parmak ucubda yuruyor, zaten tedirgin ustune ben cigligi basinca benden cok korkup o da cigligi basiyor ve butun mahallenin ayaga kalkmasindan korktugu icin ve sarilip sakinlestirmek icin panik halinde yataga ziplayip agzimi kapatip bana sarilmaya calisiyor....

Bende bomba cok yeni kesfettim burayi azcik sabredin 4 yillik evliyim nee hikayeler ne olaylar:-)

ya latif

Canım oku oku tekrar gülüyorum daha biçok anlatcak var demişsin valla şimdiden merak ettim 😃😃😃

Yazmaya baslamisken ayni tarz olaylardan devam ediyim:-)

Yeni evliyiz, balayindan yeni gelmisiz bikac hafta olmus, bizde adettir gelin kocasinin hanim akrabalarina bohca hazirlar ve her evine yemege davet edene goturur. Benim ailem akrabam az, esimin Masallah 5 teyzesi iki halasi birde yengesi var.
Annemde cok ozenir boyke seylere ozel bir firmaya saf ipekten seccade takimi islemeli ortusu inci tesbihi, tesbih kabi ve Kurani Kerimleri ipek kaplariyla ipek bohcasiyla kisi sayisina gore hazirlamis.
Ben calisiyorum, yeni evliyim kocaman mustakil bi evden daireye kiraci gelin gelmisim, ev bizim degil bide fazla buyuk diyede bir odayi bos biraktim, dolaplar var ve arkada bir oda. Gunduz evde degiliz diye yardimci abla cikarken panjurlarida kapatip cikiyo. Isten geldim yaz saat 8 gibi hava kapandi kapancak, esim daha gelmemisti yatakoadsina girdim makyaj fln sonra bizim bos odaya girdim aldim birtane bohcayi kucagima antreye koyucamki kocam gelir gelmez teyzesine yemege gidicez. Koridor karanlik bos odadan bi ciktim, SIMSIYAH BIR DUMAN IPINCE COP GIBI BIR ADAM SILUETINDE BIR DUMAN!!!!
ANAM DEDIM bu eski hurafeler dogruymus yeni gelini 3 HARFLILER YOKLARMIS EVDE YANLIZ BULUNCA! BEEEEN EUZU BILLAHI MINESSEYTANIRRRACIIMMMMM BILMILLAHIRRAHMANIR RAHIMMMM diyerekten basladim ciglik cigliga hatime ama KOCA koridor UCHARFLI BANA YAKLASIYO BI UGULTU VAR AMA BENIM SESIMDEN DUYAMIYORUM! BAKTIM HALA GELIYO O KOCA BOHCAYI ICINDEDE KURAN OLMASI DOLAYISIYLE DUA EDEREKTEN BI FIRLATTIM BU UCHARFLIYE!
Uc harfli iki seksen yerde aghhhaghhh diye basini tutuyo agliyo, o sirada elim buldu prizi yaktim elektrikleri:-)
Zavalli kocam yerde koyu renk slimfit jean ve dar siyah tshirt giymis.
Benim istn geldigimi anlamamis cunku hem ararim normalde bide evde yalniz korktugum icin annem iki sokak arkamda oturuyo genelde esim gelene dek ona giderim die dusunmus hemde arabami garaja koydugum icin( cuma gecesiydi haftasonu kullanmam esimle tek arac cikariz diye) hemde kapida ayakkabilarimi cantami gormemis, hirsiz girdi arka odayi karistiriyo diye dusunup sessiz sessiz karanlikta arkasina beyzbol sopasi alip koridorda ilerliyo:-)
Zavallim evlendigimizde 185 boya 70 kg incecikti zor zor simdi 4 kilo aldi. Bende o karanlikta onun koyu ustu ince bedenini 3 harfli sanip yaygarayi koparmistim.
Tabi kahkaha krizinden once yere dusmus olan bohcayi kaldirip sonra tum gece butun sulaleyle birlikte gulme krizi gecirdik:-)

ya latif

Okudum canımm valla inanırmısın oku oku tekrar güldüm.eşinde yazık sürekli hırsız damgası yiyo :-)) yalnız eşinde tetikte bekliyomus sanırım Allahtan ilk o vurmamıs :-)

Yok boyle bikac mwvzumuz var ben degisiklige cok adapte olamam kolay alisamam, bi ilk evlendigimizde perdeleri bile hayalet saniyordum birde ilk tasindigimizda eve alisana kdr psikopat gibiydim:-) buarada cocuk gelin sanma 23 yasinda evlendim universiteyi bitireli 2 sene olmustu yani:-) 4 yilda neler neler yasadik ve yasiyoruz dusmeler kartonpieri kafaya dusurmeler:-) soz ara ara, gecmisi okumaktan firsat buldukca yazicam soz, kk da kac yillik uyeyim nasil kacirmisim bu konuyu hala aklim almiyo:-)
Esime dedim yaziyorum diye, iyi halt ettin diyo TUM SULALE bizim vukuatlari bildigi ve dilden dile anlattigi icin kesin aciga cikicaz ama napiyimm kim anlarsa anlasin:-) baska konulardaki yazilarim burdan beni taniyip nickimi anlayanlar icin artik kremali pasta olur:-)

ya latif

Yok boyle bikac mwvzumuz var ben degisiklige cok adapte olamam kolay alisamam, bi ilk evlendigimizde perdeleri bile hayalet saniyordum birde ilk tasindigimizda eve alisana kdr psikopat gibiydim:-) buarada cocuk gelin sanma 23 yasinda evlendim universiteyi bitireli 2 sene olmustu yani:-) 4 yilda neler neler yasadik ve yasiyoruz dusmeler kartonpieri kafaya dusurmeler:-) soz ara ara, gecmisi okumaktan firsat buldukca yazicam soz, kk da kac yillik uyeyim nasil kacirmisim bu konuyu hala aklim almiyo:-)
Esime dedim yaziyorum diye, iyi halt ettin diyo TUM SULALE bizim vukuatlari bildigi ve dilden dile anlattigi icin kesin aciga cikicaz ama napiyimm kim anlarsa anlasin:-) baska konulardaki yazilarim burdan beni taniyip nickimi anlayanlar icin artik kremali pasta olur:-)
ya latif

Tamama canım sen yaz ben seve seve okurum. Bende de acayip bi hayalgücü var alakasız şeyleri nelere benzetirim :-))bu arada Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Tamama canım sen yaz ben seve seve okurum. Bende de acayip bi hayalgücü var alakasız şeyleri nelere benzetirim :-))bu arada Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Ahhahh evlimisin bilmiyorum ama Insallah kafana gore bir esin olur/vardir:-) annem hep derki bende senim gibiydim ama oyle bir kalasa denk geldim ki icimde hicbir duygu birakmadi... Buarada kotu bir evlilik ve 3 cocuktan sonra bosanma...
Neyse, GUZEL DILEGIN ICIN COOOOOK TESEKKURLER VE BILMUKABELE MISLIYLE SENDE COK MUTLU OL EVLILIK HAYATINDA :-)

ya latif

Ahhahh evlimisin bilmiyorum ama Insallah kafana gore bir esin olur/vardir:-) annem hep derki bende senim gibiydim ama oyle bir kalasa denk geldim ki icimde hicbir duygu birakmadi... Buarada kotu bir evlilik ve 3 cocuktan sonra bosanma...
Neyse, GUZEL DILEGIN ICIN COOOOOK TESEKKURLER VE BILMUKABELE MISLIYLE SENDE COK MUTLU OL EVLILIK HAYATINDA :-)

ya latif

Güzel dileklerin için teşekkr ederim canım ben henüz19 yaşındayımm bekarım umarım dediğin gibi mutlu bi evlilik kurabilirim.suan evleniceğim kişiyle henüz tanışmamış olsamda 😃bende baya bi çekceği var o kesin neyse canım dediğim gibi teşekkürler takipteyim gÜzel atraksiyonlu anılarını bekliyorum:-)😊😊

X