yillar once lise 2. siniftayim, aylardan agustos inanilmaz bir sicak var ve biz hangi akla hizmetse salonun camini ve yattigimiz odanın cami acik yatmısız. ev 2. kat. saat gece 2 sulari ben yatakta don Allah don uyuyamiyorum bir sikinti icimde..
ay dedim bildiğim dualari okuyim de hem unutmus muyum bi kontrol olsun hem de icim rahatlar.
ne kadar sure varsa okudum hepsini. o sirada da disarda biri dolaniyo böyle belli terlik var ayaginda surte surte bi asagi bi yukari camin altinda dolaniyo. aman dedim ayyasin tekidir. ergenlikteki hormonlardan midir nedir zerre tinlamiyorum o sesi
ama uyku da yok.
kalktım yataktan isik bile yakmadan atarli atarli annemin odaya gittim . anne ya bi ses var camin altinda uyuyamadim kalk bakalim suna bi dedim. amac annenin de uykusunu kacirip uykusuzluga ortak etmek. napalım o zaman daha internet minternet yok simdiki gibi.
annem tabi cesur yurek bi anda apar topar cama kostu hem de silahsiz
balkonun altinda sapik gibi dikilen bi adamla goz goze gelmis, amaan dedim sarhostur koy g..ne :89: (bu son iki kelimeyi eklemeden tabi) neyse salona kostuk biz ordaki camdan bakicaz,
adam yok sokakta cit cikmiyo. biz iki safoş o cami hic kapatmadan yine ilk gordugumuz yer olan arka odanin camina kostuk bakmaya
ama orda da yok kimse.:97:
annem diyo abini kaldiralim. sacmalama yaa diyorum cocuk ise gidicek, yok iste hic kimse yatalim hadi.
(bendeki de nasil bi rahatliksa o zaman marijuana icmis zenci kafasi yasiyorum resmen, az zorlasam bi sonraki cumlem "hey dostum senin sorunun ne haa" filan olucak o kadar ucmusum)
neyse, tam annemle bi sonraki salon kontrolu icin arkamızı donup depara kalkmisken, a aaa kız abin kalkmis zaten dedi, karanlikta abime laf yetistiriyo bu "ay valla bi ses duyduk sonra adamin biriyle goz goze geldik camin altinda, cok korktuk gorunce kacmis demek ki yok bak " :79:filan dediği sırada sag taraftan kapi bi açıldı :83
abimin yatak kapnin dibinde yattigi yerden eli uzanabilecek konumda ) abim: noluyo be gece gece bi uyutmadiniz dedi. anammmmm sırtımdan küloduma doğru ılıl ılık bi seyler indi, annem bana-ben anneme
ayyy hulki burdaysa bu kimmmmm :84: aaaaaaaaaaa imdaaaaattt hirsizzzzzzz
:84:
diye yaygarayi basıp abimin odaya üstüste düşerek üstümüzden kapıyı kilitleyip yere yattık. sonra paldir kuldur bi gurultu oldu artik nasil bagirmissak adam camdan atlamıs
dısarı bakinca duse kalka seke seke giden hırsızı görünce arkasindan "imdaattttt komsularrrrr uyanin hirsiz varrr ayyy kaciyo hirsizzzzzz " :84: diye bagiran annemin feryatlari hirsizi geri dondurup "abla tamam teslim oluyorum tobe bile edicem valla sen yeter ki sus , ay cocugumu kesicem sus " dedirtmedi ya ben ona sasiyorum.
ayh bi de annem bi saat abim diye hırsızla konustu ya la
tabi boyle anlatirken komik ama biz iki saftirik
arkamiz donuk camdan bakarken adamin arkamizda crit atiyo oldugunu dusundukce hala 3.5 atarim.