Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayyyy bitane daha aklima geldi anlatayim bari nisanliyken kpder aksamdan aradi yarin hanim kizimiza alis verise cikacagiz diye neyse gorumcemler kp annem esim gittik alis veris yapmaya sira geldi gecelik almaya tezgahdar kiz ne kadar dekolteli gecelik var cikardi kutusundan tek tek tanitim yapiyor ben saftirik bakip bakip bombayi patlattim hanim efendi bunlar ne kadar acik boyle bunlari kapalisi yokmu kizda ve ozamanlar nisanlim olan esim soklarda :KK53:niye sen bunlari giyeceksin iste derdemez ikinci bombayi patlatti ehhh insaf yani elin adami namahrem yerlerimi ne diye gorsun deme ama sen dekoltesiz olanlardan ver dedim neyse zaten hicbiri begenmedim disari cikinca benim jeton dustu eve gelince ablam ve kardesimle yerlere yattik azicikda utanmisdim esim ne zannetti kim bilir :KK53:hediye olarak 3 tane bogazli kazak almisti benim o hareketimden sonra:KK30:

Sahildeyiz yürüyoruz sevgilicanım ileride yüksek bir binayı göstererek bak bu binayı yeni yaptılar gördün mü dedi dialog şöyle

O-Şu binayı görüyor musun?
Ben-Hangi binayı o bina mı:26: ? ( o ara o devasa yapıyı uzaktan bir şeye benzetemiyorum)
O-Gökdelen ( Ben gökdeleni yok deden anlıyorum ve yaygarayı kopartıyorum:KK53:)
Ben- Sen benim dedem hakkında öyle nasıl konuşursun,rahmetli adam ne demek yok deden bla bla..:88:
O:Ne dedesi gökdelen diyorum diye gülmekten konuşamaz :KK60: :KK60:
Ben:KK70:umur :KK17::KK17::KK37:

Sağır duymaz uydurur ama güzelde uydurur.:KK53::KK53:

ayyyy bitane daha aklima geldi anlatayim bari nisanliyken kpder aksamdan aradi yarin hanim kizimiza alis verise cikacagiz diye neyse gorumcemler kp annem esim gittik alis veris yapmaya sira geldi gecelik almaya tezgahdar kiz ne kadar dekolteli gecelik var cikardi kutusundan tek tek tanitim yapiyor ben saftirik bakip bakip bombayi patlattim hanim efendi bunlar ne kadar acik boyle bunlari kapalisi yokmu kizda ve ozamanlar nisanlim olan esim soklarda :KK53:niye sen bunlari giyeceksin iste derdemez ikinci bombayi patlatti ehhh insaf yani elin adami namahrem yerlerimi ne diye gorsun deme ama sen dekoltesiz olanlardan ver dedim neyse zaten hicbiri begenmedim disari cikinca benim jeton dustu eve gelince ablam ve kardesimle yerlere yattik azicikda utanmisdim esim ne zannetti kim bilir :KK53:hediye olarak 3 tane bogazli kazak almisti benim o hareketimden sonra:KK30:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

2 yıl önce dershanede coğrafya dersindeyiz ama nedense canım çok sıkılıyor dersi dinlemiyorum. Hocanında notebook'u var ordan ders anlatırdı ama o gün getirmemiş. Bana kalk pink tablet al gel dedi bende kalktım ayağa bütün sınıf bana bakıyor bende notebook'u unuttu öğretmen odasında alıp gelicem zannediyorum ne alakaysa adam bana tablet diyor dalgınlıktan herhalde. Sonra bütün sınıf kahkaha atmaya başladı meğersem konuyla alakalı demiş ki öyle herşeyi hemen alamazsınız şuanda gidip tablet alamayız demiş benide örnek olarak kullanmış nasıl alayım demem gerekiyormuş :KK17::KK17:. Sınıfın %90ınıyla ya aynı okuldaydım ve bizim sınıftaydılar ertesi gün sınıfta bile anlattılar tam bir rezillikti :KK17: Sevgilim sıra arkadaşımdı allahtan o gün gelmemişti derse :KK33::KK33:

Son düzenleme:
selam şekerler:KK16::KK16:dün hastaneye gitmiştim bebiş için uğraşıyoruz:KK5:neyse muayene oldum doktor test filan istedi okey dedim muayene odasından çıktım ve asansöre bindim ama insanlar bana tip tip bakıyor:26::26:neyse ben hastaneden çıktım durağa doğru gidiyorum ama hala bana bakıyorlar:KK19::KK19:hayret bir şey sanki bir yerim de bir şey varda bakıyorlar diye söyleniyorummm:KK53::KK53:veeeee şöyle üzerime bakmamla anammmmmmmmmm dedimmmmmmmmmm ayağımda galoşlar ve ben otobüs durağındayımmmmmmmmm:KK52::KK52:ne yapacağımı şaşırdım ve oradan hemen kaçtımmmmm:KK17::KK17:ne rezil oldum ama yaaaaa:KK9::KK9:ah bebiş sen bir gel bu annene bak sana neler yapacak nelerrrrrrrrrrrrrr:nazar::KK34:

Şincik geçen gün ben annem babiş oturuyoruz :KK53: :KK53:
Annem yemeği ocağa koymuş yimek pişmiş annem git ocağın altını kapat didi tamam dedim kalktım :KK23:
Babiş:Kızım nereye?
Ben :KK53: : Altını kapatmaya babaa
Babiş: :KK53::KK53:
Ben:Sey yemegin altını babiş :KK30: :KK30:
Babiş:Hııı :KK9: :KK9:

bi kahkaha bombası da benden o zaman :)))
gecen aksam teyzemler geldi bize,yemek,cay neyse
sonra kalkacak oldular 10 dk lık bi mesafeye bıraktım geldim.
Evden cıkmadanda wc var diyemedim.
Eve geldik bıraktın sonra,kapıyı calıyorum calıyorum kociss acmıyoo.
Elimle yumrukluyorumm acmıyoorr.sonra kapıya geldi ask ya wc girdim tam geldin dedi.
Bana baktııı nolduu dedi,seni beklerken altıma yaptım dedim :)))))
cookk utandım dedim,bebegim benim yaa dediii :26:

Bugün başımıza gelen bir olayı anlatayım nişanlımla.
Görümcemin 25 günlük minik bi kızı var.
Bugün öğlen nişanlımla onu sevmeye gittik...
Kucağıma aldım doğduğu günden beri benimde kokuma alışık olduğundan ablamdan sonra benim kucağımda sakinleşiyor bir tek.
Ablam dedi "Bizim kız buldu yumuşak yeri gıkı çıkmıyor uslu uslu duruyor."
Nişanlım ardından ilk bombayı patlattı;"Ben bile duruyorum orda abla!!!"
Ablamla bizim yüz şeklimiz :KK53:
Tabi ben durur muyum alışmışsın 5 yaşına kadar annemi emmeye elbetteki orda sakinleşirsin bir tek :KK53:
Laf ağızdan çıktı bi kere dönüşü de yok. Nişanlımla çift indiriminden yararlanıp magmaya jet hızıyla gidiverdik :KK53: :KK60:

gözümden yaş geldiiii gülerkeen :KK1::KK1::KK52::KK52::KK53::KK53: bir gün aynı konudan patlıcaz diye korkuyorumm bende :KK43::KK53:

Hepiniz harikasınız bayanlar emeğinize sağlık bir rezilliğimide ben anlatayım:KK52:
Eşim normalde pek sevgililer günü vs kutlamaz adamın beynini yiye yiye en sonunda dediğimi yaptırdım....eşim sevgililer gününde çiçek yaptırmış ve çok güzel bir hediye almış bende tabiki elime kırk yılda bir geçen bu fırsatı ölümsüzleştirmek için eşime fotomu çek diye ısrar ediyorum :21::KK37:adamcağız işten gelmiş bense hemen hemen diyorum.....neyse eline benim telefonu tutuşturdum pozumu aldım çekmesini bekliyorum bir yandan da ağzımı kıpırdatmadan çekseneeeeeeeeee diyorum ama adamda çıt yok öyle duruyor tlf elinde tabiki ben manzarayı çaktım efendi videoya çekiyormuş beni:KK34:bende anladım ve elinden tlfyi almaya çalışırken eşim elini buzdolabına çaktı ve elim koptu diye bağırmaya başladı bende koptuysa ben dikerim diyeceğime sen merak etme hayatım ben s...kerim dedim ve eşim aynen bu halde:KK53:ayrıca tlf video çekmeye devam ediyormuş:KK53:eee eşim bundan sonra dururmu videoyu izleyip izleyip rezil etmeye başladı beni gıcık şey nolcek :KK47::KK47::KK47:

ayyy dil sürçmesii altıma yapıcam gulmekteeeennnnn :KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Kafam bu aralar çok dolu finaldi bütüydü haliyle bendeki dil sürçmelerinin haddi hesabı kalmadı.

- Aşkım beni sevelim ( Benimle ilgilen )

- Aşkım bize kahve yap ( sadece kendimi kastederek çoğul konuşmam galiba delirdiğimin işareti )

- koşa koşanın asidi gitmiş ( coco cola yı nasıl böyle çevirebildim hayret )

- dışarıdan mahmacun mu söylesek :KK1:

Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama daha çok var eminim :)

Kafam bu aralar çok dolu finaldi bütüydü haliyle bendeki dil sürçmelerinin haddi hesabı kalmadı.

- Aşkım bize kahve yap ( sadece kendimi kastederek çoğul konuşmam galiba delirdiğimin işareti )

çok hoşsunuz :KK9: sevgiliniz bu duruma nasıl tepki veriyor :))

sanırım, 6-7 sene evveldi...
henüz nişanlı falan bile değildik..
akşam, iş çıkışı, benim evimde buluşup, yemek yiyip, dışarı çıkacaktık.

fakat ben, kendimi birden, onun evinde, zili çalarken budum.
beni aradı, geldim yoksun evde diye.... dedim, geç köprüyü bu saatte, karşıya gel. ben senin evindeyim, kapıda kaldım, seni bekliyorum.

'e ama sende buluşup gidecektik, o taraf çok ters'
'boşver ya, gitmeyelim, gel keyif yapalım'
'alla allaaaaa...' :))

eşimle birgün arabayla şehir dışından geliyoruz. dışarda mecbur kalınmadıkça umumi tuvalete girilmnesini pek sevmem. eşimde mecbur kaldı ve girmişti. ben de arabada bekledim. neyse geldi wc de. ben eline kolonya döktüm bol bol.. ama o zeki insan ne yaptı daha elindeki kolonya tam kurumadan sigara yaktı ve tabii kolonyadaki alkolün etkisiyle eli alev aldı:KK1: ama nasıl bağırıyor elim elim diye ben zaten yerlerdeyim:KK52:

yok ya insan sevdiğine rezil olur mu bende yanında istifra ettim ama ne iğrenmek ne rezillik hatta o bakmıştı bana :KK70: ve nişanlı bile değildik o zamanlar :KK23:

aşkım beni sevelim :KK1::KK1::KK1::KK1: çok gldüm yaa

Benimkiler bitti sanırım,bi tane de eşimin rezilliğini anlatayım hem de ne rezillik :KK52:

Eşim bankacı,geleni gideni eksik olmayan çokça kalabalık bi şubede çalışıyo.
Bi akşam eve gelmiş kapıda ayakkabıları çözmeye çalışıyo sana bişey anlatçam deyip gülüyo.Ne oldu diyorum dur içeri geleyim,kapıda olmaz diyo.
Neyse içeri girdi.Ben meraktan çatlicam anlat anlat diye zıpzıp zıplıyorum.

İçeri girdi kahkahalarla anlatmaya başladı.Müşterinin biri gelmiş,bozuk parasını yere düşürmüş.
Eşim alayım derken eğilince caaaaaarrrttt diye pantolon patlamış.Müşteriye demiş ki "senin 10 kuruş yüzünden kaç liralık pantolonu patlattım" :KK1:
Sonra önemli bişey olmadığını düşünüp şubede gezinirken güvenlikçi kıkır kıkır gülmeye başlıyo.
Eşim durumun vahimliğini anlayınca arkadaşından askıdaki ceketini isteyip beline bağlıyo
Şopar bankacı bütün gün şubede tarık mengüç gibi dolaşıyo :KK52:

Şube eve çok uzak değildi,o gün biraz yürüyüş olsun diye de arabayı evde bırakmış akıllı yürüyerek gitmiş.
Dönüşte eve kadar yırtık yırtık yürümüş tabi.Bütün mahalleye k.çımı göstere göstere geldim diyo bide :KK52:
Biz tabi kırılıyoz gülmekten falan.

Ama asıl bombası sonra patlıyo,bunları anlattıktan sonra dedi ki "aşkım iyi ki içime beyaz don giymemişim,belli olmamıştır heralde"
Bakim dön arkanı dedim.Arkayı döndüğü gibi totoda bembeyaz üstü mavi çızıklı don meydanda :KK53:

Ben o an yerlere yattım sen arkanı dön de bi bak dedim beyaz mı siyah mı :KK52: :KK52:
Ayna karşısında beyaz donu görünce ikimiz de yerde yuvarlandık :KK53:

gülmekten eşime anlatıcam anlatamıyorum. en sonunda güldüm rahatladım sonra anlatabildim

birgun sevgilimle disarda bulusacagiz bi kizla el ele geldi bi sevgilime bakiyorum bi kiza bakiyorum sanki kiz sevgilime gore biraz daha buyuk gibiydi ama o an ki saskinliktan ona pekte dikkat etmemistim. Hemen dalga mi geciyosun sen benmle buraya beni cagiriyosun el ele bi kizla geliyosun diyip ellerini ayirmistim. Kiz dedigimde meger annesiymis bana saka yapmak istemisler kadincagiz dur kizim ben annesi diyince cok utanmistim :)) annesiylede tanısma anımız böyle oldu :KK1::KK1:

X