Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

:KK60::KK60::KK60::KK60:süpermiş
haziranda ev o kadar sıcaktıkii evleneli 3 ay olmuş hiç adetim değil bir uyandım çıplagım hani nuri alco gazoz atıp uyuturya kadını ben böle :KK53:ne oldu ne yaptın bana diye kocamı suçlamıştım meger akşam kalkıp işe gitcem diye soyunmuşum eşimde yatırmış beni:KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK60::KK60::KK60:......

Benim yaatağın içinde komple pijama çıkarmışlığımda vardır :KK1: :KK1: nasıl becerdiysem artıkk cebelleşiyom yatağın içinde herhalde :KK53: :KK53:
3 gün önce bizde bi vaka yaşandı:KK1:.bizim kapıcı biraz psikopattır,bu yüzden evimizde daima tropikal bir iklim mevcuttur.dereceler asla 32derecenin altını göstermez...hepimiz şortlarla dolanıyos.kapıcımız özellikle sabah namazına kalktığı vakit saplantılı bi şekilde kazan dairesine uğramadan edemez.yine dozunu kaçırmış olmalı ki gece uyurken bana artık nası afakanlar bastıysa:'hyaaaaaaaaayt!!!'diip yorgana bi tekme sallamışım,yetmemiş doğrulup bi kaç depik daha atıp sonna tekrar yatmışım.eşim önce göz kapaklarının sınırlarını zorlarcasına pörtletmiş gözlerini sonra hiç kıpırdaman yavaşça kafasını bana doğru çevirmiş...adam tırsmış:18:.sabah bana anlatıyo ben:'hadi be..bunnarı yapcem ve hatırlamicam!'diyom.gülümsedi ve:'valla bi an exorcist'teki kız gibi sesin filan değişcek sandım,nolur nolmaz diye bi kıdım öteye kaydım!'dedi.ben koptum o an:KK60:...

ayy kızlarr süpersiniz yeni üye oldum ve ilk mesajım buraya :KK3: biz sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz anca yazları görüşebiliyoruz işte öyle bi yaz günü ailecek pikniğe gittik neyse herkes eğleniyo falan bi ara kendimde bi gariplik hissettim ve tuvalete gittim hazırlıksızdım ve adet oldum mecburen kuzenim bana kızının bezinden ped yaptı bildiğiniz bebek bezi kocaman bişey mecburen onu koydum neyse eve dönücez sevgilimin ısrarlarına dayanamayan ben o bezle onun yanına gittim ve üzerimde ince siyah bi pantolon var buluşma anında herşey normaldi sonra eve gttim akşam sevgilimden gelen mesaj aynen şu: aşkım bugun totondaki o kocaman şey neydi ??? utancımdan 2 gün boyunca mesaj atamamıştım :KK1:

ayy kızlarr süpersiniz yeni üye oldum ve ilk mesajım buraya :KK3: biz sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz anca yazları görüşebiliyoruz işte öyle bi yaz günü ailecek pikniğe gittik neyse herkes eğleniyo falan bi ara kendimde bi gariplik hissettim ve tuvalete gittim hazırlıksızdım ve adet oldum mecburen kuzenim bana kızının bezinden ped yaptı bildiğiniz bebek bezi kocaman bişey mecburen onu koydum neyse eve dönücez sevgilimin ısrarlarına dayanamayan ben o bezle onun yanına gittim ve üzerimde ince siyah bi pantolon var buluşma anında herşey normaldi sonra eve gttim akşam sevgilimden gelen mesaj aynen şu: aşkım bugun totondaki o kocaman şey neydi ??? utancımdan 2 gün boyunca mesaj atamamıştım :KK1:
aramıza hoşgeldin yassemn,yatmadan önceki son kahkaha için teşekkürler...:KK60:

bitanede benden geliyor kışın abanta gitmiştik orada böyle büyük ortası delik şamyellerle bayır aşağı kayıyorsun neyse ben korkuyorumya eşime sen öne bin dedim bende tam arkaya oturacaktımki bizimki yol almış gidiyor :KK55: benim totiş deliğin tam ortasında ben öyle bir bağırıyorumki :KK30: eşim bu kadar korkacak ne var ne bağırıyorsun dedi:95: bende k.çım sürtünmeden alev alabilir dedim tam orta yere çöktüm ve siz düşünün artık acımı o da yetmezmiş gibi sen aşağıda devril ayaklarım havada bütün millet karşımda bana bakıyor :KK17::KK17:ay yerin dibine girmiştim bide oturup millete :86: salak salak bakışım yokmu bidaha binmedim tabi:KK57:

yine birgün işten dönüyorum eşim benden önce gitmiş eve ben yorgunum diye sana ne yemek hazırlayayım dedi sanki repertuarı çok genişmiş gibi neyse ne istersen dedim patates kızartayımmı dedi çok severim olur dedim neyse eve bir geldim patatesler kızarmış kızarmasınada tavanın içinde ve ne kadar yağ varsa o da patatesin içinde bunu niye tabağa almadın dedim çokmu acıktın canım soğumasın diye çıkarmadım dedi hemen koyarım sofraya otur demezmi:KK53::KK53: ıyyy adama bişey desem kalbi kırılacak yesem kusacam :KK37: ne yapacağımı bilemedim o an sonra o deyince yağlı olmuş diye canım patatesi bidaha kızartınca altını kapatmadan alırsan daha az yağlı olur dedim kırmadan ama kendimi tutamayıp güldüm tabi o da biraz :KK17:

3 gün önce bizde bi vaka yaşandı:KK1:.bizim kapıcı biraz psikopattır,bu yüzden evimizde daima tropikal bir iklim mevcuttur.dereceler asla 32derecenin altını göstermez...hepimiz şortlarla dolanıyos.kapıcımız özellikle sabah namazına kalktığı vakit saplantılı bi şekilde kazan dairesine uğramadan edemez.yine dozunu kaçırmış olmalı ki gece uyurken bana artık nası afakanlar bastıysa:'hyaaaaaaaaayt!!!'diip yorgana bi tekme sallamışım,yetmemiş doğrulup bi kaç depik daha atıp sonna tekrar yatmışım.eşim önce göz kapaklarının sınırlarını zorlarcasına pörtletmiş gözlerini sonra hiç kıpırdaman yavaşça kafasını bana doğru çevirmiş...adam tırsmış:18:.sabah bana anlatıyo ben:'hadi be..bunnarı yapcem ve hatırlamicam!'diyom.gülümsedi ve:'valla bi an exorcist'teki kız gibi sesin filan değişcek sandım,nolur nolmaz diye bi kıdım öteye kaydım!'dedi.ben koptum o an:KK60:...

arkadas olay bi komik, esinin verdigi cevap bi komik. :KK9::KK9:

bir gece ruyamda, odada yilan oldugunu gordum. gercekten çok korktum ve uyandim. basladim odada yilan aramaya. esim kalkti "napiyosun gece gece" dedi. ben "yilan ariyorum" dedim. esim yine soklarda tabi. hic kendini bozmadan isigi kapatti bana sarildi ve uyudu. allahtan sabah hatirlamiyodu bunlari :KK70:

Son düzenleme:
kızlar hepiniz süpersiniz vallahi gülmekten gözlerimden yaşlar geldi bende düşünüyorum böyle anlarımı ama aklıma gelmiyor fazla gülmekten olsa gerek . :KK9:
bol bol en tatlısından gülücükler herkese :KK1:

süpersiniz kızlar.gülmekten karnıma ağrılar girdi...bir tanede benden gelsin bakalımm..
eşimle nişanlanalı 1-2 ay olmuştu,hava buz gibi ve kar yağıyo...akşam beni işten almaya geldi ,elele yürüyoruz romantizm hat safada....evlerimiz çok yakın bu arada ,ilk önce beni eve bıraktı ve biz binanın girişinde,merdiven başında masumane öpücükler konduruyoruz :KK17: neysee eşim binadan çıktı kendi evine doğru yürüyo ,bende muziplik olsun diye arkasından koşup kartopu atayım dedim,baktım bi arkadaşıyla karşılaşmış konuşuyolar...ben hiç hızımı kesmeden yanındaki park halinde arabanın arkasından önüne çıkayım dedim...elimde kartopu bekliorum,geçerken korkutucamm ,,sonrada muckkkkk:))
veee beklenen an geldii,pattt diye kartopunu attım veee aşkımmmm diyeee tam öpecekken bir baktım kii,arkadaşı sandığım kişi kayınpedermişşşşş:KK17: adamın bana bakışı hala gözümün önündeee
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ayyy ben adet günlerinde görüşmezdim eşimle:KK1::KK1::KK1:
bitanede benden geliyor kışın abanta gitmiştik orada böyle büyük ortası delik şamyellerle bayır aşağı kayıyorsun neyse ben korkuyorumya eşime sen öne bin dedim bende tam arkaya oturacaktımki bizimki yol almış gidiyor :KK55: benim totiş deliğin tam ortasında ben öyle bir bağırıyorumki :KK30: eşim bu kadar korkacak ne var ne bağırıyorsun dedi:95: bende k.çım sürtünmeden alev alabilir dedim tam orta yere çöktüm ve siz düşünün artık acımı o da yetmezmiş gibi sen aşağıda devril ayaklarım havada bütün millet karşımda bana bakıyor :KK17::KK17:ay yerin dibine girmiştim bide oturup millete :86: salak salak bakışım yokmu bidaha binmedim tabi:KK57:

ayyyy çok geçmiş olsun bacımmmm

arkadas olay bi komik, esinin verdigi cevap bi komik. :KK9::KK9:

bir gece ruyamda, odada yilan oldugunu gordum. gercekten çok korktum ve uyandim. basladim odada yilan aramaya. esim kalkti "napiyosun gece gece" dedi. ben "yilan ariyorum" dedim. esim yine soklarda tabi. hic kendini bozmadan isigi kapatti bana sarildi ve uyudu. allahtan sabah hatirlamiyodu bunlari :KK70:
bu da iyimiş...:KK60:.oğlum değil de kızım çok hayalcidir...bir gece rüyasında kardan adamın odasına gelip yatağın başucunda eridiğini görmüş.artık nası korktuysa 1ay boyunca yatmadan önce yatak altı ve dolap içi kontrol edilmeden yatamıyordu.bir gece kalkıp yanımıza gelmiş ve uykunun derinliğinden olsa gerek ördekleri yüzdürmüş:KK1:.sabah bi kalktık,yatak göl!haliyle biz de ıslanmışız.eşim kızmadan bunun nasıl olduğunu sordu,bizimki tabi utanç içinde:'gece yanınıza gelecektim,bi baktım kardan adam yatıyo orda,erimesini bekledim.eridikten sonra sizi dürttüm uyanmadınız ben de bu ıslak yerde yatmak zorunda kaldım...'tip de aynen şu::78:....yutmuş gibi yaparak bi daha açmamıştık konuyu...

bu da iyimiş...:KK60:.oğlum değil de kızım çok hayalcidir...bir gece rüyasında kardan adamın odasına gelip yatağın başucunda eridiğini görmüş.artık nası korktuysa 1ay boyunca yatmadan önce yatak altı ve dolap içi kontrol edilmeden yatamıyordu.bir gece kalkıp yanımıza gelmiş ve uykunun derinliğinden olsa gerek ördekleri yüzdürmüş:KK1:.sabah bi kalktık,yatak göl!haliyle biz de ıslanmışız.eşim kızmadan bunun nasıl olduğunu sordu,bizimki tabi utanç içinde:'gece yanınıza gelecektim,bi baktım kardan adam yatıyo orda,erimesini bekledim.eridikten sonra sizi dürttüm uyanmadınız ben de bu ıslak yerde yatmak zorunda kaldım...'tip de aynen şu::78:....yutmuş gibi yaparak bi daha açmamıştık konuyu...

ayyyyy kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK19::nazar:

evliyken degil de kucukken uykuda kalkip kendi basima sole yapmisim; karsimda biri varmis gibi demisim ki;" al tasi, ver tasi". annem anlatmisti bunu

biz halamla altli ustlu oturuyoruz. bir sene okullarin yeni acildigi bi zamanda uykumda halama cikmisim. "annem bant istiyo, kitaplarimizi defterlerimizi kaplicak" demisim. ertesi gunu halam indi elinde bantla, boyle boyle dedi. biz soklarda. hic hatirlamiyorum, halam kiziyor. kizim geldin de bant istedin ya diyor. hatta ben seni gonderdim " bu saatte ne banti ne kapligi yarin yapin" dedim ya diyo. e hatirlamiyorum napayim. :KK24::KK24:

evliyken degil de kucukken uykuda kalkip kendi basima sole yapmisim; karsimda biri varmis gibi demisim ki;" al tasi, ver tasi". annem anlatmisti bunu

biz halamla altli ustlu oturuyoruz. bir sene okullarin yeni acildigi bi zamanda uykumda halama cikmisim. "annem bant istiyo, kitaplarimizi defterlerimizi kaplicak" demisim. ertesi gunu halam indi elinde bantla, boyle boyle dedi. biz soklarda. hic hatirlamiyorum, halam kiziyor. kizim geldin de bant istedin ya diyor. hatta ben seni gonderdim " bu saatte ne banti ne kapligi yarin yapin" dedim ya diyo. e hatirlamiyorum napayim. :KK24::KK24:
bense çocukken wc.'ye gittiğimi görürdüm,hep kaçırmaya ramak kala uyanmışımdır bu yüzden...:78:

bende çocukken olan 3 anımı anlatayım

annemin genç kızlıgından kalma elbiseleri vardı onları giyip güzelim makyaj malzemeleriyle boyamıştım kendimi (güya annem akşam gelecek o gün erken gelecegi tuttu)kadehlere vişne suyu koyup kardeşimle masa hazırlayıp parti yapmıştık tabi ev dandini biz kardeşimle ladyler gibi sohbet ediyoruz kapı bir acıldı ne yapacagımızı şaşırdık ben o heyecanla masadan kalkarken kocaman topuklu ayakkabıyla güzelim elbiseye basıp yere kapaklanmıştım:KK1::KK1::KK1:annem çok gülmüştü bana allahtan kızmadı yoksa saçımdan tutup bütün duvarları öptururdü bana:KK1::KK1:

diğeride okuldan kaçtık mal gibi eve geldik kardeşim ben birde nehir pasta almışız harçlıkları birleştirip neyse müzik açıp pastayı yicez birer dilim yedik dedikki pastanın kalanını ne yapcaz ben tam sen eve götür derken nehir sen pastayı eliyle bir parça koparıp suratıma yapıştırrr:KK53:kardeşimde ondan gazı alarak o pasta halıda duvarda perdede heryerdeydi tabii temizleyende bendim:KK53::KK53::KK53::KK53:

bir diğeri ben ortaokula giderken okuldan gelip evi temizlerdim bir gün kardeşimi sokaga attım temizlik yapcam diye allahın sopası yokya süpürgeyi pirize takarken elektrik çarptı nasıl titremiştim varyaaaaaaaaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1:

canım çok tatlıymış senin bu küçük flocken hayal gücü ve zekaya bakarmısın?:KK19:

bir anım daha var ama çok yaratıcı bişey değil basit sıradan bir okuldan yırtma taktikleri akşam oldu ertesi gün okulvar gitmek istemiyorum sindi bebeklerimle oynamak istiyorum.düşündüm düşündüm odaya gittim kırmızı pastel boya ile yüzümü kırmızı noktalar halinde boyadım salona geçtim teyze teyze bana bişey oldu bak su çiçeği kızamaık falan oldum galibaokula gidemicem ateşim var bak yüzüme diyorum.

teyzem bi bakış attı 5 sn sonra git yıka yüzünü gerizekalı bide boyamış beni kandıracak kuş kadar aklıyla dedi bende ya nasıl inanmazsın baksana yüzüme felan dedim bağrdı tabi burcuuuuu diye uff yemedi diye sinirlenip yuzumu yıkadım.çocuk aklı işte 2 dk önce birşey yok 2 dkka sonra su çiçeği nasıl olcak ki sanki nasıl kandırcaksam işte.

birde hep sınıftan tebeşir çalar akşama yer ateşimin çıkmasını beklerdim ama hiç olmadı yutuyodum tebeşir tozunu elim alnımda geziyordum......

X