Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ha ha ha çok güldüm yaaa
çocuk demiştir eyvah biz görmeden başkaları gördü

taze bi rezillik

dün akşam saat 10da banyo yaptım bi baktım regl olmuşum.açtım kapıyı kuzenime bagırdım (5. sınıfa gidiyo)
- kıııız gel bi buraya
-noldu ya
-hasta olmuşum çantamdan ped ver bana
-neee bende bakcem nasıl oluyo
-kızım salak mısın kan geliyo neyine bakcen
-olsun olsun göster
-yavruuum elimde kalırsın ver şunu

neyseeee getirdi sonunda bide pedi açarak veriyo nasıl bişey ki diye. pek meraklı böle şeylere

neyse bunu 1.siydi.
banyomu yaptıktan sonra dedim ki elimde yıkıyem şunları işlemesin içine.cıktım banyodan elimde iç çamaşırlarım sutyen flan
balkona çıkcem kapıyı açtım dayım sigara içiyomuş.
anaaam dedim girdim içeri
noldu kız korktun mu dedi.
yok yaaa dedim.

o cıktıktan sonra serdim artık

korkmadım ama çok utandım

Son düzenleme:
arkadaşım rezil olmuşta bak o geldi aklıma onu anlatayım bende

sevgilim evinde davet etmişti sözü vardı bizim kızlara bizde gttik tabi erkekler çoğunluktaydı neyse masadayız hem yemek yiyoruz hemde sohbet ediyoruz nargileden açıldı konu arkadaşta ben o nargileyi geçen pipisi kalmamışta pipisiz içtim dedi herkez yerle bir oldu tabii bizim kız sipsi yi pipisi diye biliyomuşş öldük gülmekten

aaayyyyyyyyy çatladım gülmekteeeennnnnnnn

ben de bi anımı anlatayım dört yıl önce sevgilimle daha bir iki aylık çıkma aşamasındayken en yakın kız arkadaşımla okulda bi kız hakkında çekiştiriyoduk kızın hakkında çıkan haberleri birbirimize anlatıyoduk ben arkadaşıma baya müstehcen bi mesaj yazdım gönderdim bi baktımki mesajı sevgilime göndermişim!!!!başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü o da mesajı okuyunca şok olmuş ne diyo bu kız diye bende anlatmıştım artık böyle böyle diye konu kapanmıştı

gecen kaptirdim kendimi sarki söylüyorum

senin yerinde olsaaam

ufak ufak uzarim durmaam

pilimi tirtimi toplaa dedim kaldim

Bı tane daha anlatıyım tam düğün hazirliklarindayiz cok fena stresli donem nisanlimin ailesi falan küstü neyse bigun carsidayim ailemle alışverişte esimin kuzeniyle baya bı tel.de dertlestik anlatımda anlattım kıza teli kapatinca dedim amaan şimdi kız dedim gidip esime söylenmesin nişanlıni niye üzüyorsun diye şöööyle bir mesaj döşedim 3 sayfa yazdım yazdım sonunda aman sen konuştuklarımızı kuzenine söyleme (yani nişanlım) vede şaaak mesajida atıverdim nişanlıma o an dünya kaydı ayaklarımın altından böyle telefonu sallıyorum çarşının ortasında sanki sallayinca gitmicek mesaj anında aradım ben cok salağım canım diyerek cümleye girdim yanımda annem bile salaksin sen diye destek veriyordu bana
Tabi hemen nişanlımın kuzeninde aradım kıza hikayeyi yazdım seni ararsa iste amaan ne desin iste çarşıda falan bunalmış kız onu anlattı de diye

bende evli degilim ama erkek arkadasima rezil olmuştum nargile içiyordu siniftan bir kac kisi ve erkek arkadasimda icti bende hic icmedim hayatimda e tabi biraz da ergenligin verdigi etkiyle oradaki kızlardan geri kalmiyim diye erkek arkadasim istersen ic sende diyince icmistim ve dönüşte arabaya kustum:18: kustuktan sonrada bayildim .cunku bu bir fobi gibi oldu bende kusmak hep en büyük korkumdur .o gunden sonra benden ayrılır sandim ama sukur ki ikinci yilimiz dolacak

bende anlatım bi tanee:
bizim ev küçüktür o zamanlar sevgiliydik bende annemde hep beni dinler biriyle konuştuğumda tabi duymasın diye tuvalete girdim konuşuyorum sevgilimler ne kadar zaman geçmişse artık 1 saaf flan dalmışız öyle annem kapıya vurup bağırmasınmı kızıımm midenimi bozdun niye çıkmıyosun diye o reflexle telefonu nasıl kapattım bilmiyorum ama iş işten geçmiişti

bende sevgilim ve sevgilimin erkek arkadaşları ile oturuyor televizyon izliyorduk. televizyona ismail yk çıktı. bende ismail yk dan bahsederken şahin k dedim. herkes dona kaldı. ben anlamadım çünkü şahin k nın kim olduğunu bile hatırlamıyordum.. anladım bir gariplik olduğunu. 1 hafta öncesi arkadaş ortamında muhabbeti yapılmış aklımada ordan kalmıştı.sevigilim sen nerden biliyorsun o adamı diye çıkışmıştı... bu utanç verici olayı hiç unutmayacağım

Eveet gene ben

hastanede stajdayım.kadın doğum servisinde yapıyorum stajımı o zamanlar.doğumhanede yataklar var.işler bitti arkadaşlarla oturduk muhabbet ediyoz.telefon yakalatma mevzusu açıldı.(staja ve okula tel götürmek katiyen yasak )
3 kızdık.biri dedi ben geçen hafta yakalattım getirmedim bugün dedi
diğeri valla ben cok yakalttım hala da yanımda dedi çıkardı telefonu mesaj attı filan
bende bugüne kadar cok getrdim ama hiç yakalatmadım dedim
ve göğüs banktan çıkardım telefonu çıkartmamla hocanın içeri girmesi bir oldu
hemen ayaga kalktık ben g.tüme atıverdim
- askzor ver o telefonu
- hangi telfnu hocam
-hadi hadi ver
dönün arkanıza dedim
neyse döndü bunlar çıkardım verdim

bu olay bi pazartsi günü oldu.ben cuma günü okul çıkışı verirler sandığımdan annemlere sölemedim.yaklaşık 1 hafta telefonsuz durdum bizimkilerin haberi yok
cuma günü oldu vermediler telefonu
cumartesi anneme söledim annemde babama
babamda yazılılarım var diye taaaaaa öbür cuma aldı mı telefonu
kaldım mı 2 hafta telefonsuz
bide üstüne sevdiceğimin telefonunu aldım onunkini gizli kullandım evde
hey yarabbim ne kadar deliyim yaaaa

bende bazen koltuklarda böyle damgalar görüyorum ve oturmuyorum oralara
bikeresinde eşimi uyarmışdım " orda sakın oturmaaaaaa" diye

çok büyük rezillik hla kendimden utanıyorum:
ozamanlar daha lisedeyim. yeni evimize taşınmıştık, yeni halı filan almıştık. dayım dedi ki " neden heryere halı aldınız, belki hediye getiren olurdu filan".
bende" hangi aptal bize halı alır dedim sırıtarak. o da sustu yazık. meğer dayıcığım bize halı almış

bende bazen koltuklarda böyle damgalar görüyorum ve oturmuyorum oralara
bikeresinde eşimi uyarmışdım " orda sakın oturmaaaaaa" diye

ay ama çok kötüydü yaa normalde olsa temizlerim filan ama okadar erkeğin içinde bunu izah etmesi cidden çok zor olurdu eşiniz neden oturmayacağım filan demiyor mu

ay ama çok kötüydü yaa normalde olsa temizlerim filan ama okadar erkeğin içinde bunu izah etmesi cidden çok zor olurdu eşiniz neden oturmayacağım filan demiyor mu

haklısın canım. Bende lisedeyken eteğime geçmiş, bende çalışkan öğrenciyim ya, hoca soruyu kim çözecek diyince fırladım tahtaya soruyu çözüyorum arkam sınıfa dönük Allah tan eteğim ekoseydi çok farkedilmiyordu leke.

Eşime orası lekeli diyorum, o da bakıyo, lekeyi görüyo ve oturmuyo. Artık lekenin kaynağını anlıyormu anlamıyor mu bilemiyorum. Bişey sormuyo çünkü

offf çok fena iyi ki düz gri fln değilmiş eteğiniz

sene 2001 ler felan gencim çılgınım tabii

çok sancılı bir aşkın kalıntılarını atmaya çalışıyorum üstümdem,hayatıma kimsenin girmesine izin vermiyorum.o zamanda kızlı erkekli kalabalık bir grubumuz var,içlerinden biri adı ahmet olsun oda bana aşık,benimle beraber olmak istiyor her gün aramalar,çiçekler böcekler felan yok diyorum başka bir şey demiyorum ama herkes bize sevgiliymişiz gibi davranıyor..

neyse efendim 10 kişilik bu grubumuz dışarda bir yere oturduk önden aparatif şeyler yiycez üstüne okey oynuycaz..
tabi bu ahmet benim yanıma oturdu..
garson colalarımızı getirdi tam yanımda dağıtırken ben salak nasıl elimi uzattıysam kola olduğu gibi masanın üzerine devril
neyse anacım kızardım bozardım tabii gitti garson yeni kola getirdi..içtim içtim tam sonuna geldim derken elimden bi kaydı hopp ahmetin patateslerine
velhasıl kazasız belasız masa toplandı okeyler geldi.çift olarak oynuycaz oyunu tabi ben hava atıyorum okeyde kimse beni yenemez diye,iki kere ahmete müdahele edicem diye okeyi yanlışlıkla attım,bi kere okey çektim ,sevincem diye ahmetin ıstakasını devirdim

tabii rezil oldum

neyse ordan 7-8 kişi arkadaşlardan birinin evine gittik,beyler maç izliycek bizde kız kıza dedikodu yapıcaz.

orda nelermi yaptım

sucuk doğrarken elimi kestim,
2 kere salon kapısına tosladım,
çayı ocağın içine döktüm
çay bardağını kırdım

ve bu ahmeti son görüşüm oldu.

muhtemelen benim bir embesil olduğumu düşündü ve o günden sonra telefonlarımı bile açmadı

maşallah mev*can

ben ilk rezilliğimi yine aşırı sakar oluşumdan dolayı yaşamıştım

ilk defa buluştuğumuzda malum bir korku bir heyecann

tam merabalaştık annem aradı

sahil kıyısında olduğumuz için telefonu kayalara sabitlemiş ve bütünleştrimiştim

tam ikimizde eğildiğimizde almak için kafa atmıştım kocamanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…