Ne güldüm sabah sabah, alemsiniz:)
Ben de nişanlıma çoğu kez rezil rüsva olmuşumdur.
Yeni çıktığımız zamanlar, ben nezle olmuşum. Espriler yapıyor, gülüşmeler, kahkahalar derkeeeeeen, aniden burnumda oluşan kocaman bir baloncuk, hem de kafedeyiz. O anda yerle bir olan karizma...:))))
Yine daha ilk haftamızda başıma gelen bir olay. Bir organizasyona bilet aldım, otobüs bekliyoruz, gideceğiz. O anda bir rüzgar esince biletler elimden fırladı. Alayım dedim. Düşük bel pantolon giyimiştim, içimde de atlet yok. Eğilmemle benim çanak ay gibi çıktı ortaya. Duraktaki herkes şok. Nişanlımın yüzü mordan yeşile çalıyor, arkama geçip pantolonu yukarı çekmişti.:)))
arkadaşım rezil olmuşta bak o geldi aklıma onu anlatayım bende
sevgilim evinde davet etmişti sözü vardı bizim kızlara bizde gttik tabi erkekler çoğunluktaydı neyse masadayız hem yemek yiyoruz hemde sohbet ediyoruz nargileden açıldı konu arkadaşta ben o nargileyi geçen pipisi kalmamışta pipisiz içtim dedi herkez yerle bir oldu tabiibizim kız sipsi yi pipisi diye biliyomuşş öldük gülmekten
Ne güldüm sabah sabah, alemsiniz:)
Ben de nişanlıma çoğu kez rezil rüsva olmuşumdur.
Yeni çıktığımız zamanlar, ben nezle olmuşum. Espriler yapıyor, gülüşmeler, kahkahalar derkeeeeeen, aniden burnumda oluşan kocaman bir baloncuk, hem de kafedeyiz. O anda yerle bir olan karizma...:))))
Yine daha ilk haftamızda başıma gelen bir olay. Bir organizasyona bilet aldım, otobüs bekliyoruz, gideceğiz. O anda bir rüzgar esince biletler elimden fırladı. Alayım dedim. Düşük bel pantolon giyimiştim, içimde de atlet yok. Eğilmemle benim çanak ay gibi çıktı ortaya. Duraktaki herkes şok. Nişanlımın yüzü mordan yeşile çalıyor, arkama geçip pantolonu yukarı çekmişti.:)))
arkadaşım rezil olmuşta bak o geldi aklıma onu anlatayım bende
sevgilim evinde davet etmişti sözü vardı bizim kızlara bizde gttik tabi erkekler çoğunluktaydı neyse masadayız hem yemek yiyoruz hemde sohbet ediyoruz nargileden açıldı konu arkadaşta ben o nargileyi geçen pipisi kalmamışta pipisiz içtim dedi herkez yerle bir oldu tabiibizim kız sipsi yi pipisi diye biliyomuşş öldük gülmekten
:)okulun teknik gezisi vardı 1ay önce fabrikaları geziyorduk.Tamda o gün hasta oldum.Hoca gezi boyunca devamlı bişeyler anlattığı için wc ye gidemiyorum ama nasıl hastayım kesin üstüme geçti diyorum.neyse hoca mola verdi direk wc ye koştum bi baktım ki pantolumun arkası elim kadar kan Allahtan montum uzunda kapanıyordu arkam.ama otururken mont kısalıyordu yemek için filan biyerlere oturuyorum mecburen otobüse fln oturuyorum her yeri damgalamıştım.bide sınıfın %75 i erkekti kesin bi gören olmuştur çok rezil oldum yaa bi
bende bazen koltuklarda böyle damgalar görüyorum ve oturmuyorum oralara
bikeresinde eşimi uyarmışdım " orda sakın oturmaaaaaa" diye
ay ama çok kötüydü yaa normalde olsa temizlerim filan ama okadar erkeğin içinde bunu izah etmesi cidden çok zor olurdueşiniz neden oturmayacağım filan demiyor mu
haklısın canım. Bende lisedeyken eteğime geçmiş, bende çalışkan öğrenciyim ya, hoca soruyu kim çözecek diyince fırladım tahtaya soruyu çözüyorum arkam sınıfa dönük Allah tan eteğim ekoseydi çok farkedilmiyordu leke.
Eşime orası lekeli diyorum, o da bakıyo, lekeyi görüyo ve oturmuyo. Artık lekenin kaynağını anlıyormu anlamıyor mu bilemiyorum. Bişey sormuyo çünkü
sene 2001 ler felan gencim çılgınım tabii
çok sancılı bir aşkın kalıntılarını atmaya çalışıyorum üstümdem,hayatıma kimsenin girmesine izin vermiyorum.o zamanda kızlı erkekli kalabalık bir grubumuz var,içlerinden biri adı ahmet olsun oda bana aşık,benimle beraber olmak istiyor her gün aramalar,çiçekler böcekler felan yok diyorum başka bir şey demiyorum ama herkes bize sevgiliymişiz gibi davranıyor..
neyse efendim 10 kişilik bu grubumuz dışarda bir yere oturduk önden aparatif şeyler yiycez üstüne okey oynuycaz..
tabi bu ahmet benim yanıma oturdu..
garson colalarımızı getirdi tam yanımda dağıtırken ben salak nasıl elimi uzattıysam kola olduğu gibi masanın üzerine devril
neyse anacım kızardım bozardım tabii gitti garson yeni kola getirdi..içtim içtim tam sonuna geldim derken elimden bi kaydı hopp ahmetin patateslerine
velhasıl kazasız belasız masa toplandı okeyler geldi.çift olarak oynuycaz oyunu tabi ben hava atıyorum okeyde kimse beni yenemez diye,iki kere ahmete müdahele edicem diye okeyi yanlışlıkla attım,bi kere okey çektim ,sevincem diye ahmetin ıstakasını devirdim
tabii rezil oldum
neyse ordan 7-8 kişi arkadaşlardan birinin evine gittik,beyler maç izliycek bizde kız kıza dedikodu yapıcaz.
orda nelermi yaptım
sucuk doğrarken elimi kestim,
2 kere salon kapısına tosladım,
çayı ocağın içine döktüm
çay bardağını kırdım
ve bu ahmeti son görüşüm oldu.
muhtemelen benim bir embesil olduğumu düşündü ve o günden sonra telefonlarımı bile açmadı