Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ayy çok kötü olmuşş

İhtiyacı olan var mı diye soraydın ya Mevcanım

hemen başlasaydın bu görmüş olduğunuz pedi alana yanında birde suluk hediye ediyoruz

ben sevgilime karsi defalarca rezil oldum, hemde daha sevgili degilken. bunca rezilliklerden sonra nasil hala begendiyse

ilk rezilligim:
ayni üniversitede okuyorduk ve sevgili degildik henüz, birlikte ders calismaya gitmistik. derse ara verirken kütüphanenin kapisina cikip kahve icip muhabbet ediyorduk. sonra o bana biseyler anlatmaya basladi, olay ve anlatis tarzi öyle komigime gitmisti ki, tam kahvemi yudumladigim an komigime giden bisey oldu, öyle bi püskürdüm ki kahvemi tam yüzünün ortasina tutamamistim kendimi. neye ugradigina sasirdi

ikinci rezilligim:
bilrikte oturuyorduk odasinda ve yine muhabbet :)) ben sandalyede yaninda oturuyordum, ve bacagimi masasinin altinda bi yer vardi, oraya uzatmistim. nasil olduysa pantalonumun pacasi yukariya kaymis biraz, ve killarim ortaya cikmisti , ki ben fark etmemistim tabi. onbun bakislarini takip ettikten sonra anladim. öyle utandim ki, hemen kalkip gitmek istedim.
o da bana dedi, merak etme, iki ablam var ben alisigim bunlari görmeye

sevgili olduktan sonra da yine cok rezilliklerim oldu:
yine birlikte ders calismaya gidicez üniversiteye, ayni trenle gidelim dedik. o günde cok telasliydim, treni kacirmamak icin zor atmistim kendimi evden, cantami alip kostum. trene bindim ve sevgilimde yanimdaydi, sonra oturuken milletin bize ters ters baktigini fark ettik, allah allah ne var acaba derken, bi baktik cantama cit citli yerine annemin bana örmüs oldugu bir corabim yapismis oraya kalmis ne ben ne o fark etmistik ay allahim ne rezil olmustum. sadece sevgilime degil herkese karsiii

sakar oldugum icin daha coook rezilliklerim var da aklima gelmiyor su an :)) ve bu rezilliklerinde sonu olmayacak gibi

Sevdiceğim ben kardeşim yemek yemeye gittik. oturduk açık bir mekana yaz günüydü. sonra önümde patates kızartmaları var. kardeşimle bir oldular beni sinir ederlerken iyice gaza geldim bak şimdi geçenlerde bunu kaşığa koyup insanlara yumurta attılar patates attırma bana derken gözünün altına patatesi fırlatmışım kaşıkla.. hala patates yerken ahhh patates yerimm diye söylenir. kızdırınca beni de kızdırma patatesi yersin gözüne derim bende birde en rezil olduğum an kardeşim İzmire gelmiş bizi yemeğe çıkardı sevdiğim. yemekte kola içtik içmez olaydım.. tam karşımda oturuyordu sevdiğim. yudumladım konuşucam ama yokkk direk gaaaaakkkkk diye bi ses çıktı. kardeşimle bana bakakaldılar etrafa bakıyorum kimse duydumu diye. normalde gegiremem. ama ogün özel bir performansım vardı. sevdiğimle kardeşim bütün akşam dalga geçtiler benle.

Kızım daha 2-2.5 yaşlarında iş çıkışı, kreşten aldım, markete uğradık bu arada bana acıktım diyor ama az kaldı eve gidince yemek yesin istiyorum neyse markette ben birkaç bişi aldım bu arada evimin yanındaki market O da kasanın önünde millet ekmek almış kasada torbalanırken ekmeğin kırıntıları dökülmüş tabii benim kıza bir baktım parmağını ıslatıp kırıkları toplayıp yemeye çalışıyor ayyy hemen yanına gelip yapma dedim tabii cevap ben sana acıktım demiştim.

yine kızım 4 yaşında okulunun havuzuna yazın gidiyoruz ama ben gitmezsem O kendi gidebiliyor herkesi tanıyoruz iyi de yüzüyor tek başına gidebiliyor yine beraber gideceğimiz bir gün sürpriz hastalandım ve kızıma canım ben gelemeyeceğim annenin bugün orkid günü havuza giremez dedim. Bu gitti ve okulun içine girer girmez aslında annem de gelecekti ama orkid günüymüş gelemezmiş diye anlatmış. O okulda ben de çalışıyorum düşünün artık.

Orkid günü.

erkek arkadaşımla buluşmaya gidiyordum heyecanlıydım tabi makyaj filan tam takır :)) otobüsten indim sevgilimde beni arabayla indiğim yerden gelip alacaktı. neyse ben otobüsten indim baktım bi araba bekliyor el filan sallıyorum bende arabaya yaklaşıp kapıyı açmaya çalışıyorum zorluyorum birde :))
bi baktım ki.. başka adamın biri, napıyor bu diye bana bakıyor :)) o anla sevgilimin gelmesi bir oldu. ne yapacağımı şaşırdım ve çok utanmıştım. arabaya gittiğimde napıyorsun sen elin arabasına diye iyi bi fırçalamıştı. ama sonra çok gülmüştük nasıl bi dalgınlıksa :)))

Ayyy alemsiniz hanımlar sıkı takipçinizim ..bende anlatayım bi tane:
nişanlıyım allah kısmet ederse 14 haziran düğünümüz..Bu yaz nişanlım ailesi görümcemler ,görümcemin afaca oğlu pikniğe gittik bende nişanlıcıma hep rezil olurum aman anlatmakla bitmez artık unutmaya çalışıyoz aşkıcım ben ve 4 yaşındaki afacan yiğenimiz top oynıcaz çocuğu eğlendircez geçtik canımcım dediki bu top varya yılların topu be 8 10 senelik hala patlamadı ne kaliteliymiş (ahh bebeyim benle karşılaşmamamış o nacizhane topçuk :) tek atış kızlar şut ve dikenli ağaca yapışan ve ilk ve son atışımla noktalanan oyun ve nişanlımın inanamayan delici bakışarı

Benim sevgilim de benim elim diye kendi elini öpmüştü Sonrası malum; yüz kızarıklığı,konuyu değiştirmeye çalışmalar falan

kızlar bnde eşimi bir gün ailemle tanısmaya götürüyrm feribota bindik biraz hava alalım diye arabadan indik yukarı cıktık cıkmaz olaydık ben merdivenlerden inerken ayagım kayıp taaaa ilk merdivenden son merdivene uçmazmıyım hatta az kalsın göle uçuyodum eşim cnm iiyimisin falan diyor bnde yooo ben iyiyim bişeyim yok falan diyorum tabi eve gidince aynaya bi baktım bnm popom morarmamıstı resmen kararmıstı

o uyuyordu ben de kapının önündeydim. uyumuyormuş meğerse ben de o arada pıt yaptım. dönüp bana saatlerce güldü. çok utanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…