Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Seninki de senden fazla ürünleri takip ediyormuş:))) benimkinin de farkı yok aslına bakarsan. kadınlar gününde bende sürüyle şey aldım.

kızlar bayadır girmiyordum buraya moralim bozuktu valla yazdıklarınızı okuyunca moralim düzeldi seviyorum bu topiği çok içten samimi şeyler yazıyorsunuz allah hepimizin yüzünü güldürsün inş

hahaha bu çok komikmiş ya olay gözümde canlandı resmen baya güldüm

Kızlar en son rezilliğimi anlatayım

Benim sınav dönemimdi, sevgilim de bazen ben de kalıyor, ben sabahlarken bana destek oluyor sağolsun..

Neyse saat gece 2 yi geçmişti.

Bende çalışma odasındayım ezber yapıyorum.

Allah allah bir karaltı oluyor odada, hani gölge oyunlarında olur ya.

Aklıma biri lazer mi tutuyor acaba diye geldi çok korktum.

Bir de şu an kaldığım apartmanda bazı sorunlar yaşıyorum onların üstüne tuz biber olunca iyice tırstım.

Neyse sevgilimi çağırdım bak nolur diye, sonuçta tek kalıyorum evde :18::18:

Odanın ışığını kapattık sevgilim camdan dışarı bakmasıyla ohaaaaaaaaa demesi bir oldu.

Ben iyice korkmaya başladım çünkü yüz ifadesi de şuydu

Noldu ne var diyorum yok bir şey diyor, ya kötü bir şey var sen benden saklıyorsun diyorum kızım yok dedim otur sen ders çalış diyor.

Vardı yoktu derken çekil bakacağım neymiş bu ışık dedim.

Tülü açınca ne olduğunu anladım.

Karşı apartmandaki tam benim hizamda olan dairenin camında kadınla adam işi pişiriyormuş

Onlar hareket ettikçe onların gölgesi de benim odaya yansıyormuş.

Ayy tövbe yarabbim ya perdeleri açık her bir şeyi gördüm

Ne diye salonun camında böyle bir şey yaptılar anlamadım

Sevgilim de diyor ki bana bak bir daha her şeyi merak etme, başıma iş açma

Bacaklarım kendimi bildim bileli birbirine sürter hiç ayrılmazlar hatta Tabi bu kadar sürtünmeye pantolonlar da dayanmıyor.
Geçen hafta giydiğim pantolonları çıkarttıkça hepsinin ağ kısmının yırtıldığını gördüm ard arda 3 gün.En son çıkardığım resmen totişimin bir kısmını açıkta bırakacak şekilde yırtılmış hem de
Ben dışardan birileri gördü mü acaba diye düşünürken annem geldi yanıma ve uzun uzun baktıktan sonra:
Yaahu sen bu pantolonlara naapıyosun osurarak mı yürüyosun donuna mı s..ıyosun anlamıyorum ayır bacaklarını ya ayır da yürü çocuğum
Sonra okula giydiğim kıyafetin altına yırtılan pantolonlardan birinin olacağını düşündüm ve yırtığı dikip o pantolonu giydim.Üstüme giydiğim gömlek o yırtık izini kapatır diye düşündüm fakat gün içinde sürekli elimle acaba tekrar yırtıldı mı diye kontrol ettim.Yurda gelip pantolonu çıkardığımda aynı yerlerden tekrar yırtıldığını gördüm.Bu sefer kesin gözüktü her yerim

Son düzenleme:

ayy

ilk rezilligim diablonun anlattigi gibi birseydi. daha yeni evliyiz, adam beni cok bilmiyor, ozellikle uyurken bazi geceler ciglik atarak uyanirim, sonra da hic hatirlamam. neyse iste, uyuyoruz, ben yine bagirdim, ama o ilk bagirmamdan sonrasinda garip birsey oldu, birinin kolu benim etrafima dolaniyor, yirtina yirtina bagiriyorum, imdat kurtarin adam boguyorlar diye. cirpin cirpin en sonunda gozumu actim ki kocam, agzini, yuzunu, kulagini hep tirmalamisim, cizik icinde adamcagiz, bir de donmus kalmis, basina ne geldigini anlamiyor. benim de kalbim inanilmaz hizli atiyor, adrenalin tavan yapmis tabii, ben basladim aglamaya, adam bir kere daha naptim ben ya oldu.
neyse sonra konustuk, yatistik ve geri uyumaya koyulduk. sabah kapi caldi, esim dedi komsular polisi aradi bu adam karisini oldurdu herhalde diye, neyse ki gelen kapiciydi :)

Malumunuz 31 Mart gecesi saatleri ileri aldık. (Almaz olaydık!)
Ailenin zeka kübü olaraktan herkesin telefonunun saatini uyumadan ileri almışım.
Bir de benim aldığım yetmezmiş gibi süper zekalı telefonumda kendi kendine almış mı 1 saat ileri?!!
Sabahta kayınvalideme gideceğim kahvaltıya,maksat geç kalmayayım...
Yola çıktım yollar bomboş.Allah Allah diyorum nedense metro otobüs boş.
Ben oturarak gittiğim için gayet keyifliyim o kadar yolu
Neyse kapıyı çalıyorum.Sevgilimin yüz şekli böyle "Çekil ya diyorum geç kaldım zaten kahvaltı yapmadınız değil mi?"
Sevgilimden gelen cevap: "Yoo aşkım daha kargaların bile kahvaltı yapmadığına eminim de sen çok mu acıktın neden sabahın 8'inde dayandın kapıya" :26:
Kayınpederim ve kayınvalidem uykulu gözlerle salonda bana bakarken ben bi çay koymaya yerin yedi kat gibine gidiyorum!!!

Namussuz telefon dillere düşürdün beni! Görümcelerim dahil İzmir'de duymayan kalmadı salaklığımı

Apart gibi bir yerde yaşıyorum ben.Tuvalet banyo odanın içinde,mutfak katla ortak neyse bugun bulgur pilavı yapmak üzere mutfağa girdim bu saatte kimse gelmez diye de çirkin mi çirkin pijamalarımı giydim.Arkamdan bir kız geldi kahve yapmaya onun da arkasından kızın erkek bi arkadaşı.Neyse onlar oturdu kahve içiyo ben orda kendi kendime sessiz olmaya çalışırken tencerenin kapalı kapağını kaldırmak üzere elimi tencereye götürdüğümde derin bir acıyla elime baktım kapak parmağımla bütün olmuş nasıl yandımm nasıl yandım aaaaahhh yandııım diye bir çığlık patlattım tabi bana bakıyorlar noooluyo der gibi Neyse soğuk suya tutmalar falan biraz rahatladım tencereyi alayım odaya gideyim dedim tam oturanlara dönüp afiyet olsun deyip giderken bu sefer terliğim ayağımdan fırlayıp döne döne çocuğun neredeyse kucağına düştü ben komedi çoraplarım ve yanmış elimde tencereyle zıplayark o terliği giydim ve garip bakışlar altında odama girdim

Küçükken bir gün babamla markette alışveriş yapıyorduk.Her zamanki malzemelerden alırken gözüm prezervatiflere takıldı ve gayet masum bir halde babama dönüp babaaaa bunlar ne işe yarıyo yaa sürekli reklamı çıkıyo bunların
Babam kolumdan çekiştirerek:Zamanı gelince öğrenirsin yürü hadi
Düşünüyorum da bayaa anlayışlı cevap vermiş kötü kötü bakıp kızsa ben napardım yahu zaten zamanı gelince deyince neyle ilgili olduğunu anlayıp kırmızıdan mora renk cümbüşü yaşamıştım

Yine küçükken,daha regl nedir bilmezken anneme sürekli ped gösterip anneee sen altına mı işiyosun derdim o da hiç cevap vermezdi.İşi iyice merak ettim bir gün benden yaklaşık 7-8 yaş büyük bi kuzenime sordum o da kadınlar hastayken kullanır dedi.Ben kendimle gurur duyarak: Yuuuhh ben bile hasta olunca hiç altıma işemem kadınlar nasıl işer

Bugun çenem açıldı ama aklıma geliyor
Teyzemlerin evine bir gün tamirci gelmiş oyuncaklardan özenen kuzenim sütyeni pilot gözlüğü diye kafasına takmış,pedleri de alıp bez bu diye küloduna yapıştırmış habire işeyip duruyormuş.Teyzemin durum içler acısı tabii

Durun durun bir tane daha
Yine ben küçüğüm (baydı biliyorum ) annemle bir mağazaya girdik annem pantolon deneyecek ama sene 98 kabinler kapılı falan değil perdeli.-O zamandan belliydi herhalde ne olacağım habire konuşuyorum herşeye ayrı bi laf annem tuvalete kaçardı susayım diye kapının önünde devam ederdim konuşmaya- Neyse annem kabine girdi ben yine birşeyler anlatıyorum ama annem kabinde ya beni dinlemiyo psikolojisine girip kabini açıp anneee diye konuşmaya devam etmiştim çokça adamın bulunduğu bi an hem de

kelebeğin rüyası filmine gitmiştik eşimle. içeri girmeden cipsti mısırdı bir şeyler de aldık yanımıza tabi. film başlayınca ben hiç de cips yiyerek izlenecek bir film olmadığını farkedip yemeyi bıraktım. yani cipsten bile vazgeçecek kadar kaptırmışım kendimi filme. filmde bir sahnede ödünç aldıkları bir daktiloyu balkondan aşağıya düşüyor karakterler. ben artık nasıl bir kendimi kaptırma olayı yaşadıysam sanki ben düşürmüşüm gibi çok derinden bir "hiiiiiiiiiiiii" sesi çıkardım. salonun en arkalarındayız ve ön tarafta kalan herkes dönüp sesin geldiği yere yani bana baktı. allahtan karanlıktı yüzümü seçememişlerdir. ama çok utandım..

benzer bir hikayede benden olsun
market evime baya uzak o sebeple haftada 2 kere gidip baya yüklenirim bu sebeple pedide diğer alacaklarımla beraber alırım neyse yazın oğlumda benle markete geldi , koca arabayı ağzına kadar doldurduk arada yine pedimde var kendimce , oğlum bunca şeyin arasında pedi görmez hemen kasadan geçiririm diye düşünüyorum :18: neyse kasaya geldik oğlum bana yardım etmiyor elindeki dergiye bakıyor , bende eşyaları kasadan geçiriyorum nasıl olduysa o arada oğluşum pedi görüp eline alıp havaya kaldırarak herkesin içinde --ANNEEEE siz altınızamı işiyorsunuz hahahahah diye bir bağırdı kasayer kız bile kızardı
bende hemen elinden alıp --- oğlum sus rezil olduk ayıp evde sana anlatırım dedim :78: , çocuk neye uğradığını şaşırdı
eve gelip kadınların regl olmalarını anlattığımda ne kadar rezil duruma düştüğümü anlayıp baya gülmüştü tabi olayı babasına anneanesine falan anlatıp gülmüşlerdi
Hemen başka birşey daha sıkıştırayım yine oğlumla marketteyiz reyonları geziyoruz aynı zamanda eşimle de telde konuşuyorum , oğlum raftdaki okey kutularından birni alıp bana ANNEEE bu ne işe yarıyor dedi
bende eşime --canım oğlun okeyin ne işe yaradığını soruyor dedim ,adam yuuhhh dedi
sonrada oğluma dönüp ---anneciğim onların ne işe yaradığını akşam baban sana anlatır dedim
çocukta daha önceki ped muhabettinden dolayı özel birşeyler olduğunu anlayıp --- tamam anne anladımm dedi

Allah iyiliğini versin koptum gülmekten

yeni bir rezillikle geldim.eşime deil ama bir otobüs dolusu insana rezil oldum bu sefer..

kızımı akşam kayınvalidemden alıp evime geçicem in bin yapıp 2 otobüs aktarma yapıyorum(kısa mesafe) evimin karşısı market normalde ihtiyaçlarımı ordan alır eve geçerim ama o gün salaklığım tuttu kızım jelibon isteyince kayınvalidemin ordaki markete girdim,dur dedim hazır almışken bir iki eksik var onlarıda alayım.biride ped malum..

neyse anacım yük olmasın diye hepsini bir poşete tıkıştırdım.ilk otobüs faslını kazasız halledip ikinci otobüse bindik.otobüs tıklım tıklım.bi elimde kızım diğer elimde market poşeti,kızımın suluğu oyuncağı,ordan bi genç buyrun diye yer verdi kızımı popodan ittirirken nasıl oldu bilmiyorum,otobüsün freniyle poşet elimden fırladı.tabii benim ped içinden fırladı gitti.

utancımdan mahvoldum adamın biri poşeti yerden aldı bende kaçtığı yeden pedimi alıp poşete koydum.yol boyu kafamı yerden kaldırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…