Yeni bi rezillik ve yine ben canlarım
Geçen hafta markete gittik alışveriş yapıyoruz.Malum kadınlar günü indirimi var kadınsal ihtiyaçlarda.
Sevgilim bak bakalım pedlerde indirim varmış dedi gittim kullandığım markayı aldım koydum sepete.
Tam roll-on bakıyorum kendime yan taraftada ağdalar var ve onun da yan tarafında diş fırçalarına bakan 2 çift..
Sevgilim boş bulunup demez mi "Senin ağda zamanın geldi ağdan var mı aşkım?"
Benim yüz şeklim aha da böyle oldu aniden
Sonradan o da farketti yaptığı eşşekliği ama biz çoktan biriciğimle elele magmanın en sıcak yerine doğru yol almaya başlamıştık bile
Ben şimdi seni o ağdayla bi güzel tavuk gibi yolmam mı adam?!!!
Sinemadan bahsetmişken...New yorkta beş minare filmine gitmiştik annem babam ben.Oturduk tam konsantre olmuş vaziyette filmi izliyoruz ortada annem iki yanda babam ve ben.Bi ara mahsun kırmızıgülün hacıyı vurduğu sahne var sonlara doğru belki izleyenler hatırlar.İşte tam böyle olaylar gelişti gelişti bizim mısır yiyişimiz hızlandı koltukların ucuna geldik ne olacak diye bekliyoruz falan.Birden silah sesi gelince annem kendi vurulmuş gibi aaaa diye bağırıp kollarını iki yana açarak koltuğa hızla yaslandı hatta düştü yaniBabamla biz Babam:sakin ol yahu sen vurulmadın. Annem:Valla yaaa ben vuruldum sandım bi an
bacaklarım kendimi bildim bileli birbirine sürter hiç ayrılmazlar hattaTabi bu kadar sürtünmeye pantolonlar da dayanmıyor.
Geçen hafta giydiğim pantolonları çıkarttıkça hepsinin ağ kısmının yırtıldığını gördüm ard arda 3 gün.en son çıkardığım resmen totişimin bir kısmını açıkta bırakacak şekilde yırtılmış hem de
Ben dışardan birileri gördü mü acaba diye düşünürken annem geldi yanıma ve uzun uzun baktıktan sonra:
Yaahu sen bu pantolonlara naapıyosun osurarak mı yürüyosun donuna mı s..ıyosun anlamıyorum ayır bacaklarını ya ayır da yürü çocuğum
Sonra okula giydiğim kıyafetin altına yırtılan pantolonlardan birinin olacağını düşündüm ve yırtığı dikip o pantolonu giydim.üstüme giydiğim gömlek o yırtık izini kapatır diye düşündüm fakat gün içinde sürekli elimle acaba tekrar yırtıldı mı diye kontrol ettim.yurda gelip pantolonu çıkardığımda aynı yerlerden tekrar yırtıldığını gördüm.bu sefer kesin gözüktü her yerim
Yine küçükken,daha regl nedir bilmezken anneme sürekli ped gösterip anneee sen altına mı işiyosun derdim o da hiç cevap vermezdi.İşi iyice merak ettim bir gün benden yaklaşık 7-8 yaş büyük bi kuzenime sordum o da kadınlar hastayken kullanır dedi.Ben kendimle gurur duyarak: Yuuuhh ben bile hasta olunca hiç altıma işemem kadınlar nasıl işer
Malumunuz 31 Mart gecesi saatleri ileri aldık. (Almaz olaydık!)
Ailenin zeka kübü olaraktan herkesin telefonunun saatini uyumadan ileri almışım.
Bir de benim aldığım yetmezmiş gibi süper zekalı telefonumda kendi kendine almış mı 1 saat ileri?!!
Sabahta kayınvalideme gideceğim kahvaltıya,maksat geç kalmayayım...
Yola çıktım yollar bomboş.Allah Allah diyorum nedense metro otobüs boş.
Ben oturarak gittiğim için gayet keyifliyim o kadar yolu
Neyse kapıyı çalıyorum.Sevgilimin yüz şekli böyle"Çekil ya diyorum geç kaldım zaten kahvaltı yapmadınız değil mi?"
Sevgilimden gelen cevap: "Yoo aşkım daha kargaların bile kahvaltı yapmadığına eminim de sen çok mu acıktın neden sabahın 8'inde dayandın kapıya" :26:
Kayınpederim ve kayınvalidem uykulu gözlerle salonda bana bakarken ben bi çay koymaya yerin yedi kat gibine gidiyorum!!!
Namussuz telefon dillere düşürdün beni! Görümcelerim dahil İzmir'de duymayan kalmadı salaklığımı
Allah iyiliğini versin koptum gülmekten