Enişte az daha gözünden oluyormuşşimdi kaçacak tabiki göz lazım ona demi
akşama kadar okudum,okudukça gözlerimden yaş geldi.
bir anımı daha anlatayım eşimle deil ama babamla..
kızım 1,5 yaşında çat pat cümle kuruyor,en sevdiği kelime meme,ne zaman kucağıma alsam meme diye saldırıyor.
neyse o gün beyaz çamaşırları makinaya attım ama kapağını kapatmamışım.babamda şans ya o gün bende..
mutfakta yemek yapıyorum,kızım içerde babamın yanında meme meme diyip duruyor..babam bir şeyler mırıldıyor ama anlamıyorumda..
sonra babam sesini yükselterek konuşmaya başladı..ayıp kızım annene git diye,o hışımla salona bir gittim
sen yaramaz, çamaşır makinasında ne kadar sütyenim varsa hepsini kafana geçir
utancımda kızardımda kızardım
hahaaha abla napiyim rahat duraydı da girmeyeydi gözüne
5-6 yıl önce kardeşimin doğumgününü bahane ederek bayaa bi içmiştim.
Arkadaşlarımın ailemin tüm uyarılarına hiç kulak asmayarak hem de!!
Neyse gülüyoruz eğleniyoruz ortada benim sarhoşluğuma dair hiç bir izlenim yok.
Taaaa ki gece eve gidip o kahrolasıca yatağa yatana kadar.
Tavan bildiğin dönüyorEllerimi yukarı doğru tutup durdurmaya çalışıyormuşum
Durmuyo buuu diye de feryat ediyormuşum tabi ki de annemler şokta
Bu da yetmemiş almışım telefonu kankama atacağım mesajı eski sevgilime atmışım.
Mesaj aynen şöyle,"Bir türlü uyuyamıyorum gel beni salla!"
Mesaja cevap gelmiş "Ne sallaması,ne uyuması,nerdesin sen?"
Ben hala yanlış kişiye gittiğinin farkına varmadan,"Evdeyim be nerde olcam! Gel hemen benle ilgilen,kötüyüm diyorum anlamıyor musun?"
Sonuç olarak 1 saat geçmeden çalan kapı zili benim o halde kalkıp kapıyı açmamla çocuğun üstüne kusmam bir olmuş
Ev ahalisi ve ex sevgilimin yüz şekli aha da aynen buydubunu o sarhoş halimle bile hatırlıyorum
Sinemadan bahsetmişken...New yorkta beş minare filmine gitmiştik annem babam ben.Oturduk tam konsantre olmuş vaziyette filmi izliyoruz ortada annem iki yanda babam ve ben.Bi ara mahsun kırmızıgülün hacıyı vurduğu sahne var sonlara doğru belki izleyenler hatırlar.İşte tam böyle olaylar gelişti gelişti bizim mısır yiyişimiz hızlandı koltukların ucuna geldik ne olacak diye bekliyoruz falan.Birden silah sesi gelince annem kendi vurulmuş gibi aaaa diye bağırıp kollarını iki yana açarak koltuğa hızla yaslandı hatta düştü yaniBabamla biz Babam:sakin ol yahu sen vurulmadın. Annem:Valla yaaa ben vuruldum sandım bi an
Haftasonu temizlik yapacağım için fermuarlı bi sweetshirt giymiştim
Evi temizlerken artık nasıl kendimi paraladıysam saçım başım dağılmış.
Neyse yatak odasına geldi sıra bizimki pc başında bana bişeyler çalıyor ki kafam dağılsın diye (Kıyamam öyle yardımcıdır ki temizlik konusunda!!!!)
Neyse adama bi haller oldu şarkının romantizm dolu sözlerinden mi etkilendi nedir.
(Fermuarım az açılmış bu arada debelenmekten)
Başını göğsüme koymak istiyor gayet masumane ama ben yapma diyorum terliyim anlamıyor.
Neyse dedim aldım başını böğrüme dayamamla benimkinden gelen "Aaahh!" sesi bir oldu
Noldu demeye kalmadı bizimki gözlerini siliyor sanıyorum ki müzikten etkilendi.
Meğer sütyenimin teli çıkmış gözüne girmiş adamın
Sonra tabi biz bi acile gittik geldik :18:
Şimdi ne zaman temizlik yapsam en uzak odaya kaçar
o kadar çok rezil oldum ki eşime ne ilk ne son olacak gibi deil,
geçen sene kış ayı yağmur,rüzgar felaket dışarı,sabah eşim,kızım ben çıktık evden,neyse kızımın okuluna geldik.okulun önüde otobüs durağı,durak otobüs dolu olunca eşim az geride indirdi bizi.neyse kızımı bırakırken bi 10 dak.felan kaldım okulda,çıktığımda yağmur felaket hızlanmıştı.kabanımın koca şapkasını geçirdim kafama.bir elimlede tutuyorum rüzgardan uçmasın diye,baktım bizim araba otobüs durağında,ıslanmamamak için koşarak bindim arabaya ve hızlıca kapıyı kapadım.döndüm eşime bi baktım kikoca benim koca deil,sadece laynn diye saçma bi kelime çıktı ağzımdan ve o hışımla bi şey diyemeden indim araçtan arkamı döndümki,bizim araba az ilerde kocam dışarda gülmekten kıvranıyor..ben yol boyu tamam be kes demekten ,oda gülmekten vazgeçmedi..
akşama kadar okudum,okudukça gözlerimden yaş geldi.
bir anımı daha anlatayım eşimle deil ama babamla..
kızım 1,5 yaşında çat pat cümle kuruyor,en sevdiği kelime meme,ne zaman kucağıma alsam meme diye saldırıyor.
neyse o gün beyaz çamaşırları makinaya attım ama kapağını kapatmamışım.babamda şans ya o gün bende..
mutfakta yemek yapıyorum,kızım içerde babamın yanında meme meme diyip duruyor..babam bir şeyler mırıldıyor ama anlamıyorumda..
sonra babam sesini yükselterek konuşmaya başladı..ayıp kızım annene git diye,o hışımla salona bir gittim
sen yaramaz, çamaşır makinasında ne kadar sütyenim varsa hepsini kafana geçir
utancımda kızardımda kızardım
o kadar çok rezil oldum ki eşime ne ilk ne son olacak gibi deil,
geçen sene kış ayı yağmur,rüzgar felaket dışarı,sabah eşim,kızım ben çıktık evden,neyse kızımın okuluna geldik.okulun önüde otobüs durağı,durak otobüs dolu olunca eşim az geride indirdi bizi.neyse kızımı bırakırken bi 10 dak.felan kaldım okulda,çıktığımda yağmur felaket hızlanmıştı.kabanımın koca şapkasını geçirdim kafama.bir elimlede tutuyorum rüzgardan uçmasın diye,baktım bizim araba otobüs durağında,ıslanmamamak için koşarak bindim arabaya ve hızlıca kapıyı kapadım.döndüm eşime bi baktım kikoca benim koca deil,sadece laynn diye saçma bi kelime çıktı ağzımdan ve o hışımla bi şey diyemeden indim araçtan arkamı döndümki,bizim araba az ilerde kocam dışarda gülmekten kıvranıyor..ben yol boyu tamam be kes demekten ,oda gülmekten vazgeçmedi..
eşimle sinemadayız.Filmin son sahneleri.Eşimi sarmamış film ufak ufak uyuklamaya başlamışbirden silah seslerinin yüksekldiği bol aksiyonlu bir sahne Ama öyle birşey ki salon sessizken ve film sakin bir şekilde ilerlerken o silah sahnelerinin çıkardığı sesle bütün salon bir anda irkildik nerdeyse Veeee benim uyuklayan sevgili kocişimmm silah seslerinden korkarak öyle bir sıçradı ki anlatamamm yok böyle bişii.ben gül gül öldümm zaten.''valla aşkım nerdeyse yere yatın diye bağıracaktım ki son anda kendime geldim demez mi''
Sinemadan bahsetmişken...New yorkta beş minare filmine gitmiştik annem babam ben.Oturduk tam konsantre olmuş vaziyette filmi izliyoruz ortada annem iki yanda babam ve ben.Bi ara mahsun kırmızıgülün hacıyı vurduğu sahne var sonlara doğru belki izleyenler hatırlar.İşte tam böyle olaylar gelişti gelişti bizim mısır yiyişimiz hızlandı koltukların ucuna geldik ne olacak diye bekliyoruz falan.Birden silah sesi gelince annem kendi vurulmuş gibi aaaa diye bağırıp kollarını iki yana açarak koltuğa hızla yaslandı hatta düştü yaniBabamla biz Babam:sakin ol yahu sen vurulmadın. Annem:Valla yaaa ben vuruldum sandım bi an
Bekarken eve görücü geldi, babamın arkadaşının oğluydu, ailesini tanıyor olmamıza rağmen ben onunla hiç karşılaşmamıştım daha önce. Eve geldiler, annesi ve teyzesi ile. Hep beraber salonda oturduk, ortam gergin, herkes ne konuşacağını nerden laf açacağını bilmiyor, çok gıcık bir durum. ben birşeyler ikram ettim, şu an ne olduğunu hatırlamıyorum. Sonra annem ilk rezilliği patlattı , biz sizi yalnız bırakalım dedi . İçimden yav anne öyle mi söylenir dedim , insan bir bahane bulur, mutfağa geçelim falan der yada bu lafı k.valide adayı söyler . Neyse onlar gittiler, biz baş başa kaldık. Çocuk ilk rezilliğini yaptı , bir ayağını altına katlayarak oturdu onlar gittikten sonra. O hareketinden sonra ben iyice rahatladım , cıkss bu iş olmaz dedim içimden . Havadan sudan konuştuk. Açık sözlü biriydi. Daha sonra annesi geldi, oğlum kalkalım dedi , annesinin gözünün içine baktı, hiçbirşey söylemedi, kalkmak istemiyordu belli . Annemde biraz daha oturun demek zorunda kaldı. Onlar içeri gitti, biraz daha konuştuk . Annesi bir daha geldi kalkalım dedi, bu yine annesinin gözünün içine bakıyor, kalkmak istemiyor . Biraz daha oturalım dedi, annesi kalkmamız lazım dedi. İsteksizce kalktı, gittiler.
Daha sonra babam sordu, nasıl diye, hayatta olmaz dedim. Ne kıyafeti, ne tarzı, ne tipi, ne karakteri hiç birşeyi bana uygun değil dedim . Babam pek üstelemedi ama ailesini çok sevdiği için biraz üzüldü sanırım.
Sonra ailesi araya birilerini koydu, çok ısrar etti, görüşmeye başladık dışarda, üç sene böyle geçti.
İnsan büyük konuşmamalı işte, şimdi o çocukla evliyim ve onu çok seviyorum :123:.
Ben de öyle biriyle ilk görüşmeye gittiğimde, pembe gömlek ve siyah kumaş pantolonla gelmiş bi kroydu karşımdaki....
Eve döndük nasıl ağlıyorum "pembe giymiiiiiş, bööööö, evlenmeeeemmm"
Bir de dedim ki, ben bunla nasıl öpüşüceeeeeem!!!!
İki gün sonra hayır demeye gittim, 13 gün sonra da nişanlandık
Öpmek mi dediniz?
Kızımız 3,5 yaşında
çok güldüm yaaa
ama eminim kocanın pembe hiçbirşeyi yoktur artık
Pembeyi geç, gömlek giymiyor artık şükür
Beyaz spor ayakkabı giymem diyen adam, şimdi hadi almaya gidelim diyor..
Şükürler olsun yoksa pembe pembe ne yapardım YaRabbim
O da haklı, yaşadığımız yerde giyen çoktu o sıra, ne bilsin ben hippi
okey bende bı vaka anlatıyrum o zaman.
benım uykum cok agırdır hee bıde uyku sersemlık halım vardır onuda bı gorsenız gulmekten olursunuz.
Bı gece cok rahatsızdım erken yattım (esım cok gec yatar)
uyku sersemı (1-1,5 aylık evlıyım, tabıı adamın yanında falan daha cıplak falan kalamıyorum utanıyorum) kalktım lavaboya gıttım cok afedersınız ındırdım oturdum klozete. sonra "askımmmm" dıye bır ses duydum adam dıs fırcası agzında bakakaldı bana .
o kadar cok utandım kı , anlatamam.