Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Kardeşimle sürekli kavga eden bi kuzenim vardı eskiden.Ben de kardeşimden 10 yaş büyüğüm yani o zaman zopçuk kadar kızdım Neyse bu iki kız çocuğu yine kavga etmişler ben de aşırı sinirlendim çünkü bizim kuzen alttan gazı veriyor bizimki ona saldırıyor sonra sülalecek üstüne gidiliyor bizimkinin...Neyse ben aldım bunları karşıma napıyosunuz falan konuşuyorum sen bi daha o dilini çıkarmayacaksın x(kuzen) yılanlık yapmayacaksın dedim kız daha bana laf yetiştiriyor iki sarstım hala devam tuttum ben bunu yatağa fırlattım avrupa yakasında burhanın fatosun kedisini duvara attığı gibi:13:Yatak da duvarla birleşik,kafası duvarın köşesine çarpmış yattı ağlıyo:26: Beni el ayak karıştı tabi herkes kızacak bana diye sussana kızım sus diyorm daha çok bağırıyo neyse anası geldi nooldu diye bana kızıyo amaan ne bileyim oyun oynuyoduk şakadan yatağa atıyodum ben onları x in kafası çarptı şaka yani dedikçe yaaalaaan o yaptıı o attııı kzıp yaptııı diye ağlıyo.Allah Allaaah kızım ben niye yapayım bak bişey yok dedim kafaya bir el attım ki kafası şişmiş kan da var bir iki damla ama neyseki bi tek ben farkettim.Anası bişey demeden gitti o da sustu bi zaman sonra.İyi ki de yapmışım hala sevmem ben o kızı anasını da sevmem

akşama kadar okudum,okudukça gözlerimden yaş geldi.

bir anımı daha anlatayım eşimle deil ama babamla..

kızım 1,5 yaşında çat pat cümle kuruyor,en sevdiği kelime meme,ne zaman kucağıma alsam meme diye saldırıyor.

neyse o gün beyaz çamaşırları makinaya attım ama kapağını kapatmamışım.babamda şans ya o gün bende..

mutfakta yemek yapıyorum,kızım içerde babamın yanında meme meme diyip duruyor..babam bir şeyler mırıldıyor ama anlamıyorumda..

sonra babam sesini yükselterek konuşmaya başladı..ayıp kızım annene git diye,o hışımla salona bir gittim

sen yaramaz, çamaşır makinasında ne kadar sütyenim varsa hepsini kafana geçir

utancımda kızardımda kızardım

5-6 yıl önce kardeşimin doğumgününü bahane ederek bayaa bi içmiştim.
Arkadaşlarımın ailemin tüm uyarılarına hiç kulak asmayarak hem de!!
Neyse gülüyoruz eğleniyoruz ortada benim sarhoşluğuma dair hiç bir izlenim yok.
Taaaa ki gece eve gidip o kahrolasıca yatağa yatana kadar.
Tavan bildiğin dönüyor Ellerimi yukarı doğru tutup durdurmaya çalışıyormuşum
Durmuyo buuu diye de feryat ediyormuşum tabi ki de annemler şokta
Bu da yetmemiş almışım telefonu kankama atacağım mesajı eski sevgilime atmışım.
Mesaj aynen şöyle,"Bir türlü uyuyamıyorum gel beni salla!"
Mesaja cevap gelmiş "Ne sallaması,ne uyuması,nerdesin sen?"
Ben hala yanlış kişiye gittiğinin farkına varmadan,"Evdeyim be nerde olcam! Gel hemen benle ilgilen,kötüyüm diyorum anlamıyor musun?"
Sonuç olarak 1 saat geçmeden çalan kapı zili benim o halde kalkıp kapıyı açmamla çocuğun üstüne kusmam bir olmuş
Ev ahalisi ve ex sevgilimin yüz şekli aha da aynen buydu bunu o sarhoş halimle bile hatırlıyorum

Eyvah eyvahhh

hahaaha abla napiyim rahat duraydı da girmeyeydi gözüne

Demi yani ne işi var orada

Ayy çok iyiymiş bu =) Çok güldüm vallahi

süpermiş çok güldüm

New yorkta beş minare filmi aynı filmmmmm

o sahne de korkmayan yok galiba

Ben de öyle biriyle ilk görüşmeye gittiğimde, pembe gömlek ve siyah kumaş pantolonla gelmiş bi kroydu karşımdaki....
Eve döndük nasıl ağlıyorum "pembe giymiiiiiş, bööööö, evlenmeeeemmm "
Bir de dedim ki, ben bunla nasıl öpüşüceeeeeem!!!!
İki gün sonra hayır demeye gittim, 13 gün sonra da nişanlandık
Öpmek mi dediniz?
Kızımız 3,5 yaşında

çok güldüm yaaa
ama eminim kocanın pembe hiçbirşeyi yoktur artık

çok güldüm yaaa
ama eminim kocanın pembe hiçbirşeyi yoktur artık

Pembeyi geç, gömlek giymiyor artık şükür
Beyaz spor ayakkabı giymem diyen adam, şimdi hadi almaya gidelim diyor..
Şükürler olsun yoksa pembe pembe ne yapardım YaRabbim
O da haklı, yaşadığımız yerde giyen çoktu o sıra, ne bilsin ben hippi

benimkisi gidelim falan demez alırım ve giyer
bazen diyorum kendi kendine birşey al arada sırada diye yaaa diyo alacağım ama beğenmezsen ne olcak diyor en iyisi al giyeyim diyo

yepyeni bir rezillikle karşınızdayım: ))
eşime rezil oldum bugün yaaa
sabah dersim vardı ve eşimde bende uyuyakalmışız,
o bi yandan ütü yapıyor ben giyiniyorum acele acele.
neyse..
hazırlandık kabanımı giydim,eşimde kapıyı kilitledi çıktık.
bi gariplik var ama anlayamadım.
hissediyorum ama anlayamıyorum
zaten o heyecanla umursamadımda: )
yolu yarıladık derken eşim durdurdu beni:
''kekliğiiiiim ''
bende gayet rahat''efendim'' dedim.
(biz erzurumda oturuyoruz ve hava yeni yeni ısınmaya başladı,bugün oldukça güzel)
''tamam hava güzelde bu kadarda cesur olmaya gerek yok,bari bi sandalet giyseydin '' diye gülmeye başladı.
bi baktımki ayaklarıma ev terliğiyle yürüyorum
rezilliğin daniskası
koştur koştur eve döndüm,eşimi en son gördüğümde hala kahkaha atıyordu
arada mesajda atıyor dalga geçiyor uyuz: ))
ona mı yanayım derse geç kaldığıma mı

kızlar yorumlar çok komik hepsine ayrı ayrı güldüm
gülerken kızım da bana bakıp anlamadan o da gülüyor
ama hepsini nasıl okuyacağım sayfalar almış başını gitmiş

Son düzenleme:
Kocamın ilk rezilliği...

Nişanın ertesi günü Gemlik'e gidelim dedik..
Eltim, görümcem ve biz. 6 çift gittik..
Sahilde yürüdük, biz ayrı tabii romantikiz ya
Sona kadar gittik, en sonda basket sahası var, yanında park, ortada bölen bir yol...
Parkın etrafından döndük geri döneceğiz ya, orta yoldan geçip sahile..
Parkta bir erkek bir bayan, kocaman iki köpekleri..
Biri beyaz, diğeri siyah.. İkisi de nasıl güzel sporcu gibi köpekler :))
PArkın tam önünde, kapısı var...
Kedi vardı, "korkutayım mı hayatım?" deyip ayağımı kaldırdım........
Köpekler de görmüş kediyi, nasıl koştular geldiler de nasıl önümüze fırladılar.. Hala anlamıyoruz

İşin kötü yanı ben kitlendim kaldım, eşim arkama geçti "ANNEEEEEE" diye bir feryat
Sırtıma yapışmış

Hala anlatırız ama asla kabul etmez
Komediydi yaa, hala da korkarız ama resmen ışınlandı hayvanlar önümüze

Son düzenleme:

ama bu çok iyi yaaa :))) bunu bn yapmadım bnm sevdiceim yaptıda koptum yaa nası utandıı nasııı kıyamamm sanki brbr yatmıyoruz :))

ben abime rezil olmuştum fena
sabah tv izliyorduk yeni uyanmışız kahvaltı falan yapmadık bende zor kendime gelirim sabahları
magazin programı vardı kuzey güneydeki cemrenin öykü karayelin ikizi varmış işte onu anlatıyorlar ezgi karayel diye abimde tek yumurtalar herhalde çok benziyolar falan dedi bende aa evet ama isimleri uyumlu değil dedim ikiz isimlerini uyumlu koyarlar ya..
abimde uyumlu işte ne koyacaklardı dedi o kadar kendimden eminim ki artist artist konuşuyorum abi allah aşkına cemreyle ezginin nesi uyumlu dedim
kısa bi sessizlik
hayır ya sen benim kardeşim olamazsın dedi koptu

geçen kuzey güney vardı mesaj atmıştı seninki çıktı diye

Yeni bi rezillik ve yine ben canlarım

Geçen hafta markete gittik alışveriş yapıyoruz.Malum kadınlar günü indirimi var kadınsal ihtiyaçlarda.
Sevgilim bak bakalım pedlerde indirim varmış dedi gittim kullandığım markayı aldım koydum sepete.
Tam roll-on bakıyorum kendime yan taraftada ağdalar var ve onun da yan tarafında diş fırçalarına bakan 2 çift..
Sevgilim boş bulunup demez mi "Senin ağda zamanın geldi ağdan var mı aşkım?"
Benim yüz şeklim aha da böyle oldu aniden
Sonradan o da farketti yaptığı eşşekliği ama biz çoktan biriciğimle elele magmanın en sıcak yerine doğru yol almaya başlamıştık bile

Ben şimdi seni o ağdayla bi güzel tavuk gibi yolmam mı adam?!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…