Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kendimi bildim bileli parmağımı emerim hatta kundağa sararlarmış çekiştire çekiştire elimi çıkarıp parmağımı emermişim
neyse bir kaç günlük evliyiz tv izliyoruz kendimi kaptırmışım nasıl emiyorum parmağımı
eşim bi baktı napıyon be dedi
şaşırdım parmağım ağzımda napıyom ki dedim
napıyon eline dedi
ayyy sen bilmiyon mu yahu ben parmağımı emerim dedim
ama karamelim tatlı aşkım ben nasıl evlendim bununla der gibi baktı

geçen gün eve ölçü almak için usta geldi.eşimde merdivenlerden çıkıyordu ben erken geldim işten usta gelicek diye .adam ölüçüyü aldı model renk herşey belirlendi kapılar ve mutfak için.neyse eşim benim zevkimi beğenir hiç karışmaz.usta tam gidiyordu bende şimdi bana kızmasın diye,fikrimi sormadın demesin diye dedimki hayatım ölçüler alındı bu renk ve bunlar yapılıcak dedim.sen nasıl istiyorsan öle yap dedi,bir kez daha sordum sen biliyorsun yapılıcakları dedi ben anlamam dedi.usta kapının önüne geldi ayakkabısını giyecek,eşim , bir saniye mutfak kapı bölümüne bakabilirmiyim dedi ,usta gösterdi aman allahım adamı tuttu yok ora öle olmazdedi, kapı yerine kemer şeklinde kasa taktırıcaktım ben kartonpiyeri sevmiyorum çünkü,kartonpiyer olucak orası öle olmaz demezmi,vay efendim herkesin mutfağı kartonpiyerliymiş,yengesinin mutfağı çok güzel olmuş kartonpiyerli falan (yengeside temizlik konusunda eksiktir biraz) bende kartonpiyer yaptırırsın temiz tutmadıktan sonra neye yarar dedim.mecburmuyum yengenin yaptırdığı şeyi yaptırmaya dedim kaçıncı yılda yaşıyoruz dedim dedimde dedim :)))biz ustanın yanında girdik birbirimize adam şok içinde bizi dinliyor:))))) bende dedimki mutfak kapısı kalsın dedim.eşime değil ama ilk kez yabancı birinin yanında böle bir rezalet ,yani fikrini sormasaydınız daha iyiydi der gibi baktı usta:)))).

Son düzenleme:
eşimle yeni evliyken,bir davete katılmıştık.dışarıda hoş bir yerde yemek yenilecekti bizim gibi 4-5 çiftle.gittik,masayı bulduk oturuyos.karşımda otuzlu yaşlarını başlarında olan oldukça kasıntı bir kadın.nezaket icabı elimi uzatıp:'merhaba,ben flocke...'dedim.kadın bana sanki vebalıymışım gibi bakarak,hafif bi çekingenlikle daha sonra elini uzatıp:'ben de diş doktoruyum!'demişti sahte bi gülümsemeyle.bağlantıyı kurmaya çalışmama rağmen işin içindeki mantığı bulamamıştım.çaktırmadan dilimle ön dişlerimi yokladım acep bişey kaldı da hatun buna binaen mi bunu dedi diye.(meraklısına:dişlerimide sorun yoktu:KK9:).yemek ve gece boyunca kadın beni hedef seçmiş gibi ne kadar harika bi kadın olduğundan bahsetti.saçlarına bilmem kaç lira harcadığını,kremlere bi servet yatırdığını ama bunun ona hiç koymadığını,işinde aman allahım bir numara olduğunu vs vs.kadın beni çenesinle orda bitkisel hayata sokuyordu resmen.zerre kadar bi zaman diliminde kendi şahsiyetini övmeyi bıraktı ve alaycı bi tebessümle masadaki bayanlara dönerek hepsinin mesleğini teker teker sordu.kimisi memurdu,bu bizim hatunun standartlarında bir meslek değildi.kimisi öğretmendi,onların zaten 3ay yattığını,buna rağmen çok para aldıklarını halbukim kendisinin ne kadar klas bir işi olduğunu,aldığı para ne kadar çok olsa da ona yetmediğini anlatmaya çalıştı.sonraki kurban bendim.pis tebessümünü sürdürerek:'eee flocke,sen ne iş yapıyosun bakiim?'dedi.hiç düşünmeden,full ciddiyetle cevapladım:'ben kepçe operatörüyüm!çok istekde bulunurlarsa,arada bi damperli kamyon kullandığım da oluyo!'^kadının tebessümü yüzüne yapıştı kaldı ve şok içersinde eşime dönüp baktı,eşim de aynı ciddiyetle kadına:'iyi para kazanıyo,bakmayın öyle,'demişti.kalan süre boyunca kadın daha ağızını açıp tek bir kelime bile etmemişti....:KK53:

senle tanışmayı ç isterd,m flocke süpersin yarıldım resmen..cevabın tam benlik:21::21::KK3::KK3::KK52::KK52:

Eğlenceli bir konu olmuş kızlar.Güldüm vallaha, iyi geldi. Ben de anlatayım bir tane. Evliliğimizin 2. yılı gibiydi. Eşimle çok iyi anlaşırız , çok komik ve muziplikler yapmayı seven biridir. Sakarlıklarımla, şaşkınlıklarımla alay etmeye bayılır hele ki eline düşmeyeyim bittim. Evim benim için mabet yerindir içine girince huzur bulurum.Küçüklükten beri de bir alışkanlık edindim ki hala vazgeçemem dışarıdan yorgun argın geldim mi ooohh evimdeyim diyerek en sevdiğim şey ayağımdaki çorapları hiç elimi kullanmadan, halıya sürterek çıkarmak ve orada bırakmak, sanki hala ayaklarım içindeymişçesine durur orada şekillice :) Rahatsız ederse arada kaldırırım. Benim ki de uyuz ,düzen manyağı hiç üşenmez kalkar gider onları kaldırır sepete atar.Bana da sinir olur kaldır şu çoraplarını diye homur homur söylenir amaan ben de hiç umursamam. Tabi böyle 1-2 seneyi devirdik. Hiç değişmedim hala aynıyım.İşten ayrıldığım ve iş aradığım dönemdeyim bir cumartesi telefon geldi " Hanım efendi , acil birini arıyoruz saat 14.00 gibi görüşmeye gelebilir misiniz?" Ben ışın hızıyla banyoya gittim duş, makyaj ,saç derken üstüme büyük kahve çantam uyuyor diye hiç bakmadan diğer çantamdaki eşyaları kahveye tıkıştırdım. Atladık eşimle arabaya gittik.Büyük bir şirketin konferans odasında mülakat yapıyoruz. Mülakat yapan adamın kalemi yazmayınca , bir yandan konuşuyorum adamın gözlerinin içine bakarak bir yandan da çantamda hep bir kalem olur diye elimle çantamı eşeliyorum.Ben herşeye hazırlıklıyım imajıyla artist bir şekilde buldum en atlarda kalemi çıkardım çantamdan ama o hışımla çantamın içinden de birşeyler uçuşup masaya kondu ,rengarenk 2-3 parça birşey. O da ne gözümü alamıyorum masadan.BENİM KİRLİ ÇORAPLARIM! Gülücem gülemiyorum,konuşacam konuşamıyorum , kızardım, sesim titredi, o kahkaha göğüs kafesimde sıkıştı resmen basınçtan başım ağrıdı. Ciddi olmaya çalışıyorum,mülakattayım! Ay çok pardon diyerek aldım çorapları geri tıkıştırdım çantaya , söyleniyorum ben buradan bir çıkayım sana yapacağımı bilirim. Adam da gülüyor ama beni incitmek de istemiyor.Zaten sonrasını da hatırlamıyorum , ne dedim nasıl çıktım odadan sanki ben konuşmuyorum adamla. Benim beyüm artık bıkmış çoraplarımı toplamaktan beni protesto etmek için bulduğu her çorabımı askıda asılı olan en büyük çantaya tıkma kararı almış. O da bugünü buldu. Ne diyim, dışarı çıktım odadan eşim arabada bekliyordu. Sözde paralayacağım ama anlatırken ikimizde kahkahalarla kırıldığımız için öfkem geçti gitti. Yıllardır hergümüz birbirimize hain planlar kurmakla geçiyor. Tom ve Jerry misali.

Bu çok iyiydi yaa :KK1: :90:

Eşim ve sevgilim her neyse onlarla alakası yok ama olay daha taze oldu bende anlatmak istiyorum.
Bir dizi izliyordum internetten. Şuan evde misafirler var. Ses sonuna kadar açık. İçerde çok ses yok maça dalmışlar.
Kadının biri "ah, oh." diye sesler çıkarmaya başladı. Lanet olsun biriyle yatıyomuş. O kadar bölüm izledim günlerdir bir şey yoktu ortada.
Olacağı varmış. Rezil oldum.:KK53::KK53:

benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.:KK1:

bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.

aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.:KK30::KK30:

araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44:

benim göğüslerim küçüktür,bu nedenle hep silikonlu sütyen kullanırım,aslında o dev gibi görünen memelerin altında 2 tane sivribiber saklı,sütyeni açsan gandıırrddıııımm yazısı çıkacak.:KK1:

bir yaz günü evde şort askılı badi dümdüz oturuyorum,birden bir bağırtı çığırtı,pencereden baktım komşular bahçede kavga ediyor.

aman dedim gideyim ayırayım diye koştum merdivene,sonra yarıyolda aklım başıma geldi,benim memeleri evde unuttum,koşa koşa tekrar çıktım eve,acele acele taktım sütyeni indim aşağıya.bizim hatunlar saçbaşa girmiş,yoldan geçen birkaç erkek ayırmaya çalışıyor falan,bende bir hışımla daldım aralarına ayırmaya çalışıyorum,derken sırtımdan birşey aktı gitti sanki,kuş gibi hafifledim.bir baktım benim memeler yerde,hani filimlerde olurya,heryer biranda kararır,hiçbirşey duymazsın,biranda bir sessizlik çöker,sadece o bahsi geçen şeyle gözgöze gelirsin,işte tek hatırladığım yerde yatan siyah dantelli silikonlu sütyenimdi.nasıl yerden aldım,elimde sütyenle yukarıya nasıl ışınlandım hatırlamıyorum.:KK30::KK30:

araya giren adamlar gördümü görmedimi bilmiyorum ama görmüşlerse yaşadıkları hayal kırıklığını düşünemiyorum,lan bunca yıl kandırıldıkmı,hepsimi aynı bunların diye düşünüyorlardır kesin.:44:

biranda fırlayıp gittiiklerine göre sen ayırmaya değil direk kavgaya dalmışsın :KK52::KK52::KK52:
adamlar eve gidip direk evdeki sütyenleri kontrol etmişlerdir :KK51::KK51::KK52::KK37:

eşim yorulmuş erkenden uyuduk uyumaz olaydım. bizimki çok derin uyur neyse gene baya derinlere gitmiş rüyasında kuzularını dinozor yemeye kalkmış bu da balta ile yanaşmış balta kırılmış bir yumruk atayım şuna demiş o yumruğu attı ama dinozora değil benim kafama o yumrukla uyandım neye uğradığımı şaşırdım sanki kafam patladı nasıl ağlıyorum canım yandı. bizim ki uyanmış sarılıyo bilmeden oldu bilmeden oldu. oldu canım bir de bilerek olaydı. sabah kalktım yüzüm mü şişmiş ne dedim tabiii yedin yumruğu yüzün gözün şişti diyo. acaba bilerek mi yaptı rüya müya yalan mı

Karnım ağrıyor ama yine de tutamadım kendimi, çok güldüm...:KK1:

bizde ilk evlilik yıldonumuzu kutlamak ıcın luks bır yere yemege gittik..ortam harika,sohbet harika,kocamla romantık anlar yasıyoruz..derken benım cantamdan allık fırcam yere dusmus nasılsa ..bende sandalyeden kalkmadan onu almaya calıstım..uzanıp alabılıcegımı dusunurken sandalye benım hafıf yana egılmemle bırlıkte devrıldı...o an yerde ıkı seksen yatarken esımın bana gulsemmı aglasammı bakısları romantık gecemızın bu sekılde sonlanması bırkac dakıkka hıc konusmadık sonra gulme krızıne girdik.ama ikimizde mekandan hemen cıkmak ıstedık...kesinlikle rezil olmustum..halada her evlılık yıldonumu yemegınde(5yıl oldu)aman askım sakın dusme geyıgı cevrılır malesef :KK14:

:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Benim son yaşadığım rezillik bir felaaaket...

Birkaç hafta önce kayınvalide ve kayınpeder yemeğe geldiler,kızkardeşim de memleketten gelmişti ziyaretime..
Neyse yemek yedik,oturuldu falan buraları geçiyorum..
Bunlar haydi kalkalım artık diye ayaklandılar,tabi eşim,kardeşim ve ben de kapıya doğru eşlik ediyoruz,
Ben tam kapıya yöneldim,o hareket benim bağırsaklarıma birşey yapmış olacak ki nasıl bir gürültülü pırt hattaa pırt az kalır
zoorttt diye bir ses geldi benden..

Önce saniyelik bir şok yaşadım,çünkü hayatımda hiç kendimden çıkan öyle güçlü,gürültülü bir ses duymamıştım :KK53:
Sonra sinirlerim bozuldu,bastım kahkahayı ama durduramıyorum kendimi güldükçe zortlar durmak bilmiyor,durduramadıkça
gülüyorum,allaaahıııım nasıl bir andı,yer yarılsın içine gireyim diyorum ama komik yani halim ve nasıl acınası..

İnsanların suratına baktıkça bana hepten fenalık geliyor,kendime hakim olmaya çalışıp sıkıyorum yok olmuyor..
zort ve gülme artık biribine takıldı gidiyor..
Kardeşime bakıyorum iç yanağını ısırmış,gözlerini pörtletmiş,şu insanlar bir gitseler de anırarak gülsem gibi bakıyor..
Eşime bakıyorum,onun da gözler kocaman,şaşkın ve hani ağzını doldurur da püskürtmek istersin de püskürtemezsin ya o halde..

Neden onlar da benim gibi gülemiyorlar...
Çünkü kayınvalide ve kayınpeder sözde beni mahçub etmemek için duymazdan geliyorlar o koskoca GÜRÜLTÜYÜ...
(Bu arada kayınpeder resmi,mesafeli bir tiptir,düşünün adamın karşısındaki halimi)
Var mı böyle birşey yaaaa...
Onlar gülse ben de rahatayacağım,sonra işte klasik ''olur böyle şeyler'' gibi laflar söyleyecekler ve herkes rahatlayacak...
Ortada kahkahalar atan tek deli benim ve duruduramıyorum kendimi...

Neyse kapıdan çıktılar...
Üçümüz aynı anda kendimizi yere attık,ama durduramıyoruz kendimizi..
Eşim duruyor duruyor ''yuhhhh sende ne döt varmış'' diyor halıda tepiniyor...
Kardeşim ''abla o neydi öyle yaaa,hadi ilkini anladık da,diğerleri neydiiiiii'' diyor tepiniyor..
Ben rezilliğime gülüyorum,hayatımda ilk defa böyle birşey gelmesine şaşkınım..

Neticede buna günlerce güldük ve evde en iğrenç esprilere mağruz kaldım vallaaa iğrençti..

Güzel bir cafede oturuyoruz.nişanlımla sohbet ediyoruz.nişanlım 'delal sana önemli birşey sormak istiyorum' diye nasıl heyacanlı ' evet aşkım söyle`' biz artık evlensek mi?' dedi. ve ben tam eveeet aşkım diyecektim ki:) pirtttttt tirrrttt diye bir ses ilk zamansız osurmam ve reziligim böyle başladı.ben tam kızarmaya başladım nişanlım lafı yapıştırdı aşkım evet demen yeterliydi bu kadar havalısına gerek yoktu:) o günden sonra kim evlilik teklifini nasıl ettin o nasıl kabul etti diye sorsa biz gülme krizine giriyoruz:) çok havalıydi bizimkisi:)

yamukprensesin yazısını görünce seneler önce yaşadığım,arkadaşımın yaşattığı bir olay aklıma geldi.paylaşmak istedim:KK31:

benim mahalle arkadaşım yaptı ama bunu :KK9::KK9:

3-4 sene önce oldu bu olay

bir gün yine telde sözleştik gitcez cafeye

hava sıcak kavruluyoruz. onun da anneleri güne gideceklermiş bu da onlarla apar topar çıkmış. neyse çıktık yolda gidiyoruz. normalde gerine gerine yürür dik yürümeyi sever. göğüsleri büyük hacimli. baktım bu lömbürdüyor. :KK53: döndüm bir daha baktım. memeler free :KK60: :KK60: meme uçları t-shirtten el sallıyor nerdeyse domates sapı gibi dimdik :KK17: nasıl köşeye çektim bu ne hal ne biçim çıkmışsın sokağa diye. o hala farkında değil. sutyen takmadığının.:KK24:

geri dönemiyoruz her türlü rezalet ve evde kimse yok.anahtar da yok onda. hiç unutmam ben önde o arkada ilerledik öyle. tuvalet bulup yara bandı yapıştırmıştık göğüs uçlarına :KK14::KK14::KK14:

ben fark etmeden yolda görenler ne düşündü ..düşünmek bile istemiyorum. ama bu olayı hiç unutamıyorum :KK14::KK14:

Bir ara nasıl kabız olmuşum ama karnım ağrıyor artık rahat 4 5 gün hiç tuvaltmi yapmamşım söylemesi ayıpp ama ciddi sancı çekiyorum. E ozamnlarda 1 yıl faln olmuştu ama hala cicim ayları gibiyiz. Hoş şimdi bile hala cicim ayları gibiyiz ya biz. sevgilimede söyleyemiyorum kabızm diye miğdem ağrıyor diyorum

Neyse birgün sabah 5 te kalktım vcye gittim çıktım tık yok ama nasıl bir sancı içimde kamyon var sanki cidden kötü bir şey başladım çöktüm yere oturdum ağlıyorum inliyorum falan annem kalktı artık ona durumu anlattım oda kızdı sen bi haftadır bna nedn söylemiyorsun delimisin şakamı bu bilmemne gitti bana bi ilaç varmış onu verdi 2 tane verdi. Neyse içtim sızlanıyorum falan bi saate uykum geldi sancım azaldı bi yarm saat daha uyudum sabah kalktım hiç sancım kalmamış karnım taş gibiydi yumuşamış falan çok hoşuma gitti gittim o ilaçtan birtane daha aldım

Sonra sevdiğimmmm geldi ogünde onla kahvaltı yapıcaz bizm meydanda var bi kafe yine orya gitcez kahvaltı yapmaya yolda benim kanım bir coştu…. Ama biraz daha tutmasam yolun ortasnda yapcm tuvletmi okdar kötüyüm.cafeye kadar sıktım dişimi girer girmez vcye koştum ama gözüm döndü nevrim döndü resmen birde benım bi huyum var klozete asla oturmam oturmadan havadan yaparım yani titizim ya ..!! neyse resmen uçarak vcye gittim hiç klozete bakmadan anında gözüm kpalı indirdim dnu klozete oturmadan yaptım tuvaletimi .. artık çok detay anlatmıym ama bittikten sonra farkettimki kolzetin kapağı meğer kapalıymış. yer gök ... :KK5::KK5:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim yusuf diye bir arkadaşım var çok matrak biri:)nasıl rezil olmuştum hala anlatınca gülüyorum.Ben çok su tüketirim ve pet şişeyi pantolanum cebine koyardım (gençlik dönemlerimde artık yapıyorum tabi):)Birgün yusufla diyarbakırın en işlek caddesinde dolaşıyoruz ben suyu çıkardım, suyumu bi güzel içtim sonra pantolonum cebine baş aşağı koydum yaz ayı kavurucu diyarbakır sıcağı.sonra alttan allatn bi serinlik nasıl hoş bir duygu ne olduğunu anlağım an'a kadar:))meğer suyun kapağını tam kapatamamışım alttan allttan su şırıl şırıl akıyor ben kıpkırmızı yufus yerlede gelen giden bakıyor yusuf gelen gideni görünce ''ya ben sana kaç defa altına yapma wc diye birşey var demedim mi'':))gelen giden herkes pis pis sırıtıp gülüyor en rezil oldugum andı.

EŞİMLE BİZ EVLENELİ 6 YIL OLDU AMA EVLENMEDEN ÖNCE YANİ YASIM 15 Tİ OZAMNLAR Bİ ANIMIZ VAR VE İLK REZİLİĞİM GÜNDÜZ KONUSAMIODUK MALUM GECE KONUSUORUM ODAM AYRIYDI SABAH YAIZLIM VAR DİE DEİDM ANEMLERE GİRMEYİN ODAMA FELAN KİLDİDE YOKTU ZATEN SİNİR OLUYODUM NEYSE ANNEM TAMAM DEDİ ONLAR GİTTİ YATTILAR BİZ OGÜN COK KONUSUTK EŞİM KAZAKİSTANA CALISMAYA GİDECEKTİ :) :KK9: O NEDENLE SABAHA KADAR KONUSUTK TELDE TABİ SAAT GECE 3 BİZ KONUSYOS BEN MIYISMISM ARTIK UYKU GÖZÜMDEN AKIO RESMEN SONRA BİRDEN KAPI SESİ DUYDUM GİRMEZ NASILSA KİMSE DİE HİÇ TELAŞE ETMİYORUM KÜT DEDİ BİRDEN BABAM KAPIYI ACTI SEN NAPIOSUN DEDİ TABİ BEN TELİ DİREK YATAGIN İİÇİNE FIRLATTIM YATAKTA YATIO GİBİ ELİMDE TEL ÖNÜMDE KİTAB DURUO :d DERS CALISOM YAZILIM VAR BABA SEN NİE GELDİN DEDİM BANYO HAVLUSU ALICAM ANAN YERİNİ BİLMİYOMUS BİDE BURAYA BAKMAMI SÖYLEDİ DEDİ :KK9: TABİ BEN TELEFONU KAPATIMI SANIYODUM BABAM CIKTI BEN KORKUDAN PIRT PIRTTTT PIRRRRTTT DİE GİTTİ YANİ TELEFON KAPALI SANIOM BİİDE TEL TOTOMUN DİBİNDE DÜŞÜNÜN YANE BİDE ÜSTELİK OZAMN GECE NEDEN HAVLU İSTENİR BİLMİYODUM :KK9: TABİ BABAM CIKTI ODADAN BEN HEMEN TELEFONU ALDIM GERİ ARICAM Bİ BAKTIM HALA KONUSMA DEVAM EDİYO BEN TELİ KAPADIM KÜT DİE :KK9: BİZMKİ DURUMU ARADI GERİ AŞKIM EFEMDİM ASKIM NEDEN KAPADIN :KK9: BABAM GELDİDE ODAYA ONDAN ONU DUYDUM ONU GEC BABAN CIKTI SEN KAPADIN DEDİ :KK9: DEDİM DUYDUNMU AKLIMDAN GECİO KESİN O PIRRTTLARIDA DUYMUSTUR BU KESİN COK UTANMISTIM TABİ EŞİM BANA AYNEN ŞÖYLE DEDİ AŞKIM NE MELODİSİYDİ O ÖLE İYİ ÇALIYORDU AÇTA DİNLEYELİM :9 : RESİL OLDUGM ANDI O :KK9: BEN YERLERİN DİBİNDEYİM O GÜLMEKTEN KRİZİE GİRMİŞ GÜLEMİODA MİLET BAKIO DİO :KK9: :KK60: BENDE DEDİM DİREK NE VAR YANİ GAYET DOGAL BİŞE FELAN BOZUNTUYA VERMİYORUM :KK60: ..SONRA BENDE DEİDM BABAMDA NE VARDI GELDİ GECE GECE HAVLUYU NE EDECEK ALAH ALAH YA DİE KIZDIM TABE O ORDA KAHKAHALARLA YERE YATIO AMA BENM JETON DÜŞMEDİ ONDAN SONRA DEDİ ASKIM SANA KARDEŞ GELECEK KESİN DİYE TABİ BEN DUMUR OLDUM :) :60 : YANİ OGÜN ACAYİP RESİL OLMUSUTM BİDAHA DEDİM GECE BENİ ARAMA :KK60: İYİ SEYLER OLMİO :KK60: .. COK KOMİK DEGİL BELKİ AMA AKLIMA GELDİ ANLATAYIM DEDİM :KK9:

Benim son yaşadığım rezillik bir felaaaket...

Birkaç hafta önce kayınvalide ve kayınpeder yemeğe geldiler,kızkardeşim de memleketten gelmişti ziyaretime..
Neyse yemek yedik,oturuldu falan buraları geçiyorum..
Bunlar haydi kalkalım artık diye ayaklandılar,tabi eşim,kardeşim ve ben de kapıya doğru eşlik ediyoruz,
Ben tam kapıya yöneldim,o hareket benim bağırsaklarıma birşey yapmış olacak ki nasıl bir gürültülü pırt hattaa pırt az kalır
zoorttt diye bir ses geldi benden..

Önce saniyelik bir şok yaşadım,çünkü hayatımda hiç kendimden çıkan öyle güçlü,gürültülü bir ses duymamıştım :KK53:
Sonra sinirlerim bozuldu,bastım kahkahayı ama durduramıyorum kendimi güldükçe zortlar durmak bilmiyor,durduramadıkça
gülüyorum,allaaahıııım nasıl bir andı,yer yarılsın içine gireyim diyorum ama komik yani halim ve nasıl acınası..

İnsanların suratına baktıkça bana hepten fenalık geliyor,kendime hakim olmaya çalışıp sıkıyorum yok olmuyor..
zort ve gülme artık biribine takıldı gidiyor..
Kardeşime bakıyorum iç yanağını ısırmış,gözlerini pörtletmiş,şu insanlar bir gitseler de anırarak gülsem gibi bakıyor..
Eşime bakıyorum,onun da gözler kocaman,şaşkın ve hani ağzını doldurur da püskürtmek istersin de püskürtemezsin ya o halde..

Neden onlar da benim gibi gülemiyorlar...
Çünkü kayınvalide ve kayınpeder sözde beni mahçub etmemek için duymazdan geliyorlar o koskoca GÜRÜLTÜYÜ...
(Bu arada kayınpeder resmi,mesafeli bir tiptir,düşünün adamın karşısındaki halimi)
Var mı böyle birşey yaaaa...
Onlar gülse ben de rahatayacağım,sonra işte klasik ''olur böyle şeyler'' gibi laflar söyleyecekler ve herkes rahatlayacak...
Ortada kahkahalar atan tek deli benim ve duruduramıyorum kendimi...

Neyse kapıdan çıktılar...
Üçümüz aynı anda kendimizi yere attık,ama durduramıyoruz kendimizi..
Eşim duruyor duruyor ''yuhhhh sende ne döt varmış'' diyor halıda tepiniyor...
Kardeşim ''abla o neydi öyle yaaa,hadi ilkini anladık da,diğerleri neydiiiiii'' diyor tepiniyor..
Ben rezilliğime gülüyorum,hayatımda ilk defa böyle birşey gelmesine şaşkınım..

Neticede buna günlerce güldük ve evde en iğrenç esprilere mağruz kaldım vallaaa iğrençti..

yaa Allah ta seni güldürsün,,,, kırıldım akşam akşam gülmekten, resmen orda hayal ettim bütün resmi, k validen, kpederinin suratı benimde gözümün önünde şuan:::::))))

X