Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ayyy çok ttatlı yaa

Alemsiniz yaaa :), bende bi keresinde bi kafede sevgilimle kahve içmeye girdik,
dışarısı daha güzel hadi orda oturalım hazır denizin havasıda vursun dedi
tamam dedim
ama sen çok yoruldun otur kahveleri ben alır gelirim,
yok dedi önce sonra razı saldım çünkü sabahtan benle ugraşıyordu alışveriş falan yapmıştık biazda hasta gibiyidi
bende o sırada kahve siparişine gittim
sevgilimle daha 4 aydı ki çıkıyoduk
buda aniden tuvalete istemiş içeri girmiş benim kahve satanla diyaloguma şahit olmuştu,
adam bana dediki büyükmü küçükmü ortamı
ben dedimki bana küçük erkek arkadaşıma orta
dediki hayret kadınlar büyük sever oysa
şaşdım kaldım lafa
elimdede iki çatal var
adama tam bu lafları dedigim sırada ekrek arkadaşım duymuş, lan o pu çocugumusun sen lan, piç kurusu, bunu o bamyana bi saplarım o zaman görürsün büyüyü küçügü demiştimki sevgilim yaklaştı ve olanlar oldu

iyice kavga çıktı
sonra sessizce evlere dagıldık
bi kaç hafta sonra gene ordan geçiyoruz baktı baktı bana başladı gülmeye
çok utanmıştım
bamya haaaa diyo bide allahın cezası aşkım

Son düzenleme:

gerçketende garson çok terbiyesizmiş yuhh yani
sevgilinde senin cevabını duyunca sana bir yanlış yapmayı göze alamaz adam korkmuştur

gerçketende garson çok terbiyesizmiş yuhh yani
sevgilinde senin cevabını duyunca sana bir yanlış yapmayı göze alamaz adam korkmuştur

zaten benim karakter tipimi bilmedigi için utandım
zamanla açıldım zaten
hatta bi keresinde kediyi demirle döven bi erkegin üzerine atladıgımda kız napyon demişti o anın şaşkınlıgıyla
megersem o kediyi görmemiş bi tek benim start götürüp koşmamı görmüş,
polisler geldi zaten, kafasını neredeyse taşla eziyodum,
gerçi o zamanda utanmıştım sevgilimden savurdugum küfürler yüzünden
ama erkek arkadaşım bundan rahatsız degildi aklım hep sende kalmıyor rahatım aşkım diyodu beni bile döversin
biber gazı almıştı bi ara bana şakayla dogum günümde dakka başı oraya buraya sıkıyodum ,
sonda aldı elimden sana silah yaramıyo dedi

şunu okudumda aklıma annem geldi
Bi keresinde anne baba ben arabayla alışverişe gittik
ben anne magazaların orda ayrıldık ben ayakkabı aacaktım kadında şeker falan
erken geldim oturdum arabaya babada oturmuş bekliyo
annen gelsin gidelim çok işim var
bi baktım anne dikiz aynasından belirdi ha geliyo geliyo
bizim araba da beyaz
bidaha baktık anne yok
megersem arkadaki beyaz arabaya binmiş
inincede bize sövüyo niyeyse

Okurken güldüm ama, çok ciddi bir durum.

Allah korumuş, geçmişler olsun.

Geçen ay ilk defa mercimek köftesi yaptım.Yapmışken de tabi sevgilime bak ben hamaratım havası vermek için ballandıra ballandıra anlattım.Bana da getirsene yarın bakalım nasıl olmuş dedi.Ben tabi zafer kazanma mağrurluğuyla aaa tabi getiririm ama maydnoz var içinde sen yemezsin akşam kurabiye yapıcam ondan da getireyim onu yersin dedim.Olur mercimek köftesini yemezsem anneme götüreyim görsün gelininin yaptığını dedi.Ben tabi iyice havaya girdim sabah kalkar kalkmaz özene özene dizdim götüreceklerimi;gittim yanına.Yemeyecek annesine götürecek diye bekliyorum bi tane yedi çok güzel yaaa dedi,neyse kahve d..yasına gittik orda da görgüsüz gibi çıkardı yedi,ordan sinemaya gittik cimri döndü mısır almayalım aşkım yaa dedi tamam dedim oturduk.Bi ara babam aradı salondan çıktım konuşup geri girdim salon resmen soğan kokuyoBu çıkarmış kabı hapur hupur yutmuş hepsini ben gelene kadar Millet etrafa bakıyo bu koku nerden geliyo diye:2: ben tabi hiç düşünmedim bu ne diye gittim yanına oturdum napıyosun ya diye bakıyorum,valla aşkııım çok acıkmıştım aslında ama yedim iyi oldu mısır parasından yırttık demi diye marulları yemeye devam etti ağzını kocaman açıp.Bi de benim ağzıma sokuyo maruldan ye sen de diye Kafasını koparıp toptancı haline kadar sallayasım geldi o an

Sinemadan bahsetmişken...New yorkta beş minare filmine gitmiştik annem babam ben.Oturduk tam konsantre olmuş vaziyette filmi izliyoruz ortada annem iki yanda babam ve ben.Bi ara mahsun kırmızıgülün hacıyı vurduğu sahne var sonlara doğru belki izleyenler hatırlar.İşte tam böyle olaylar gelişti gelişti bizim mısır yiyişimiz hızlandı koltukların ucuna geldik ne olacak diye bekliyoruz falan.Birden silah sesi gelince annem kendi vurulmuş gibi aaaa diye bağırıp kollarını iki yana açarak koltuğa hızla yaslandı hatta düştü yani Babamla biz Babam:sakin ol yahu sen vurulmadın. Annem:Valla yaaa ben vuruldum sandım bi an

annenin cevaplarda arı bi harikaaa

wallla diğerleri de çokkk komik ama ben bu ikisine koptummm resmenn....kendime çok benzettim.ben de ilk çamaşır yıkarken annemi aradım.neyse annem bi güzel anlattı.bende aynısını uyguladım ama yok olmadııı çalışmadı...elektrikçi çağırdık bi sorunmu var diyee...yokkk karşşı komşuya haber verdik.kızı geldi.çalıştıramadı..en son makineden umudu kaybetttik.ertesi gün servisten geldilerr ve ben ayar düğmesini saat yönüne çevirmek yerine tam tersine çevirdiğim için çalışmamış.tabiii herkes bakıoo herşey normal..kimsenin aklına da gelmio...sıfırlayıp tekrar çalıştırmak:))

Haftasonu temizlik yapacağım için fermuarlı bi sweetshirt giymiştim
Evi temizlerken artık nasıl kendimi paraladıysam saçım başım dağılmış.
Neyse yatak odasına geldi sıra bizimki pc başında bana bişeyler çalıyor ki kafam dağılsın diye (Kıyamam öyle yardımcıdır ki temizlik konusunda!!!!)
Neyse adama bi haller oldu şarkının romantizm dolu sözlerinden mi etkilendi nedir.
(Fermuarım az açılmış bu arada debelenmekten)
Başını göğsüme koymak istiyor gayet masumane ama ben yapma diyorum terliyim anlamıyor.
Neyse dedim aldım başını böğrüme dayamamla benimkinden gelen "Aaahh!" sesi bir oldu
Noldu demeye kalmadı bizimki gözlerini siliyor sanıyorum ki müzikten etkilendi.
Meğer sütyenimin teli çıkmış gözüne girmiş adamın
Sonra tabi biz bi acile gittik geldik :18:
Şimdi ne zaman temizlik yapsam en uzak odaya kaçar

Son düzenleme:

kuzummm sen varya sennn cok güldüm ya nolur kızma her yazdıgın olaya ayrı ayrı güldümmm :) Allah da seni güldürsün :)

o kadar çok rezil oldum ki eşime ne ilk ne son olacak gibi deil,

geçen sene kış ayı yağmur,rüzgar felaket dışarı,sabah eşim,kızım ben çıktık evden,neyse kızımın okuluna geldik.okulun önüde otobüs durağı,durak otobüs dolu olunca eşim az geride indirdi bizi.neyse kızımı bırakırken bi 10 dak.felan kaldım okulda,çıktığımda yağmur felaket hızlanmıştı.kabanımın koca şapkasını geçirdim kafama.bir elimlede tutuyorum rüzgardan uçmasın diye,baktım bizim araba otobüs durağında,ıslanmamamak için koşarak bindim arabaya ve hızlıca kapıyı kapadım.döndüm eşime bi baktım ki koca benim koca deil,sadece laynn diye saçma bi kelime çıktı ağzımdan ve o hışımla bi şey diyemeden indim araçtan arkamı döndümki,bizim araba az ilerde kocam dışarda gülmekten kıvranıyor..ben yol boyu tamam be kes demekten ,oda gülmekten vazgeçmedi..

çok renkli çok hareketli bir evliliğiniz var adamı birgün sakat bırakacaksın

daha 7 8 aylık evliyiz eşimle,malum kıskançlığın dozu sınırsız bende

yaz günü havalar sıcak,bizde atlet don şeklinde yatıyoruz

o gece rüyamda eşim beni aldatıyor.acık saçık görüyorum kızla eşimi,o hışımla uyandım,eşim sırt üstü uyuyor altında sade baksır,o anlık öfkeyle eşimin malum yerine güm diye bir yumruk attım anammmmmmm diye yerinden hopladı herif

tabi ben eşimin çığlığı ile ayıldım,bozuntuya vermiyorum.aşkım aşkım ne oldu diyorum,adam ağlıyor acıdan sen yaptın,sen yaptın diye bağırıyor.ben halen hayır aşkım saçmalama ben uyuyordum ne oldu diyip duruyorum

offf çok utanmış ve çok üzülmüştüm..

Enişte az daha gözünden oluyormuş şimdi kaçacak tabiki göz lazım ona demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…