- 4 Ocak 2013
- 633
- 36
bir tane de ben anlatayım bari.. =) biz o zmanlarda yeni sevgili falan degiliz 2yıldır beraberdik gecen yıl bayramdı erkek arkadasımla dısarı cıkıcaz annesi yaprak sarması yapmıs ama komuslarının evindeki dolapta duruyormus komuslarıda evde yok ( komsularyla akraba gibiler yedek anahtar bırakrlar ) neyse benim canım çok istedi girdik komusunun evine ama alarm calmasın diye yavas hareket ediyoruz lamba falandayakmadık hava da kapalı icerde los bi ısık var. benim erkek arkadsım cok disiplinli ve dikkatlidir hata yapmamak icin kendimi kastıkca cuvallıyodum. birde naz yapıcam ya sunu da istiyorum bunuda istiyorum diyorum. askım hadi yiyi gidelim diyo .ben sarmayla yeriz diye küçük ayranlardan almıstım. ben tabak cıkarırken erkek arkadasım ayranı calkalamıs ve acmıs benimkinide acmıs ben bilmiyorum tabi bi taraftan sarmaya saldırıyorum öbür taraftanda ayranı aldım elime gözüm sarmada odanın icide los cok belli olmuyor farkedemedim actıgını ..ayranı bir calkaladım ama sebeklik olsun diye iyice havaya kaldırdım ama aman ALLAH ım kutunun icinde bir damla ayran kalmadı mutfak dolabı buz dolabı halı kapı heryer ayran oldu saclarım düzüm anlatamamm erkek arkadsım hem gülüyor salaklıgıma hemde elalemi evi mafoldu diye sinirlendi bende iyice kızmasın diye elime bez falan ararken güvenli noktadan gecmisim alarm calmaya basladı felaket bir ses erkek arkdasım susturmaya calsıyor yok susmadı ama evinliyo alarmdan sinirlerim öyle bozulduki susturdu alarmı aldı eline bezi bana askım senden birsy istemiyom yeterki hareket etme dedi ben bekledim o mutfagı temizledi ama kendimede kızmasına izin vermiyorum gözlerim doldu cok üzüldüm erkek arkdasım geldi sarıldı üzülme olabilir ben kızmadım sana askım dedi ama hala bunu yüzüme vurur ayran icecegimiz zaman gözüme sokar bak askım ben actım sakın tekrar acmaya kalkma der o zman cok üzülmüstüm ama simdi gülüyorum ne sakarmısım ogün diye
Ayyy çok ttatlı yaa