Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bir tane de ben anlatayım bari.. =) biz o zmanlarda yeni sevgili falan degiliz 2yıldır beraberdik gecen yıl bayramdı erkek arkadasımla dısarı cıkıcaz annesi yaprak sarması yapmıs ama komuslarının evindeki dolapta duruyormus komuslarıda evde yok ( komsularyla akraba gibiler yedek anahtar bırakrlar ) neyse benim canım çok istedi girdik komusunun evine ama alarm calmasın diye yavas hareket ediyoruz lamba falandayakmadık hava da kapalı icerde los bi ısık var. benim erkek arkadsım cok disiplinli ve dikkatlidir hata yapmamak icin kendimi kastıkca cuvallıyodum. birde naz yapıcam ya sunu da istiyorum bunuda istiyorum diyorum. askım hadi yiyi gidelim diyo .ben sarmayla yeriz diye küçük ayranlardan almıstım. ben tabak cıkarırken erkek arkadasım ayranı calkalamıs ve acmıs benimkinide acmıs ben bilmiyorum tabi bi taraftan sarmaya saldırıyorum öbür taraftanda ayranı aldım elime gözüm sarmada odanın icide los cok belli olmuyor farkedemedim actıgını ..ayranı bir calkaladım ama sebeklik olsun diye iyice havaya kaldırdım ama aman ALLAH ım kutunun icinde bir damla ayran kalmadı mutfak dolabı buz dolabı halı kapı heryer ayran oldu saclarım düzüm anlatamamm erkek arkadsım hem gülüyor salaklıgıma hemde elalemi evi mafoldu diye sinirlendi bende iyice kızmasın diye elime bez falan ararken güvenli noktadan gecmisim alarm calmaya basladı felaket bir ses erkek arkdasım susturmaya calsıyor yok susmadı ama evinliyo alarmdan sinirlerim öyle bozulduki susturdu alarmı aldı eline bezi bana askım senden birsy istemiyom yeterki hareket etme dedi ben bekledim o mutfagı temizledi ama kendimede kızmasına izin vermiyorum gözlerim doldu cok üzüldüm erkek arkdasım geldi sarıldı üzülme olabilir ben kızmadım sana askım dedi ama hala bunu yüzüme vurur ayran icecegimiz zaman gözüme sokar bak askım ben actım sakın tekrar acmaya kalkma der o zman cok üzülmüstüm ama simdi gülüyorum ne sakarmısım ogün diye :KK52::KK52::KK1:

Ayyy çok ttatlı yaa

Alemsiniz yaaa :), bende bi keresinde bi kafede sevgilimle kahve içmeye girdik,
dışarısı daha güzel hadi orda oturalım hazır denizin havasıda vursun dedi
tamam dedim
ama sen çok yoruldun otur kahveleri ben alır gelirim,
yok dedi önce sonra razı saldım çünkü sabahtan benle ugraşıyordu alışveriş falan yapmıştık biazda hasta gibiyidi
bende o sırada kahve siparişine gittim
sevgilimle daha 4 aydı ki çıkıyoduk
buda aniden tuvalete istemiş içeri girmiş benim kahve satanla diyaloguma şahit olmuştu,
adam bana dediki büyükmü küçükmü ortamı
ben dedimki bana küçük erkek arkadaşıma orta
dediki hayret kadınlar büyük sever oysa
şaşdım kaldım lafa
elimdede iki çatal var
adama tam bu lafları dedigim sırada ekrek arkadaşım duymuş, lan o pu çocugumusun sen lan, piç kurusu, bunu o bamyana bi saplarım o zaman görürsün büyüyü küçügü demiştimki sevgilim yaklaştı ve olanlar oldu

iyice kavga çıktı
sonra sessizce evlere dagıldık
bi kaç hafta sonra gene ordan geçiyoruz baktı baktı bana başladı gülmeye
çok utanmıştım
bamya haaaa diyo bide :KK70: allahın cezası aşkım :KK70:

Son düzenleme:
Alemsiniz yaaa :), bende bi keresinde bi kafede sevgilimle kahve içmeye girdik,
dışarısı daha güzel hadi orda oturalım hazır denizin havasıda vursun dedi
tamam dedim
ama sen çok yoruldun otur kahveleri ben alır gelirim,
yok dedi önce sonra razı saldım çünkü sabahtan benle ugraşıyordu alışveriş falan yapmıştık biazda hasta gibiyidi
bende o sırada kahve siparişine gittim
sevgilimle daha 4 aydı ki çıkıyoduk
buda aniden tuvalete istemiş içeri girmiş benim kahve satanla diyaloguma şahit olmuştu,
adam bana dediki büyükmü küçükmü ortamı
ben dedimki bana küçük erkek arkadaşıma orta
dediki hayret kadınlar büyük sever oysa
şaşdım kaldım lafa
elimdede iki çatal var
adama tam bu lafları dedigim sırada ekrek arkadaşım duymuş, lan o pu çocugumusun sen lan, piç kurusu, bunu o bamyana bi saplarım o zaman görürsün büyüyü küçügü demiştimki sevgilim yaklaştı ve olanlar oldu

iyice kavga çıktı
sonra sessizce evlere dagıldık
bi kaç hafta sonra gene ordan geçiyoruz baktı baktı bana başladı gülmeye
çok utanmıştım
bamya haaaa diyo bide :KK70: allahın cezası aşkım :KK70:

gerçketende garson çok terbiyesizmiş yuhh yani
sevgilinde senin cevabını duyunca sana bir yanlış yapmayı göze alamaz adam korkmuştur :KK1:

gerçketende garson çok terbiyesizmiş yuhh yani
sevgilinde senin cevabını duyunca sana bir yanlış yapmayı göze alamaz adam korkmuştur :KK1:

zaten benim karakter tipimi bilmedigi için utandım :KK70:
zamanla açıldım zaten
hatta bi keresinde kediyi demirle döven bi erkegin üzerine atladıgımda kız napyon demişti o anın şaşkınlıgıyla
megersem o kediyi görmemiş bi tek benim start götürüp koşmamı görmüş,
polisler geldi zaten, kafasını neredeyse taşla eziyodum,
gerçi o zamanda utanmıştım sevgilimden savurdugum küfürler yüzünden
ama erkek arkadaşım bundan rahatsız degildi aklım hep sende kalmıyor rahatım aşkım diyodu beni bile döversin :KK70:
biber gazı almıştı bi ara bana şakayla dogum günümde dakka başı oraya buraya sıkıyodum ,
sonda aldı elimden :KK70: sana silah yaramıyo dedi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Aay çok fena, ya aslında çok tehlikeli ama bir anlık dalgınlık işte Allah korusun...

Bizimde başımıza geldi ona benzer birşey. Arkadaşımla arkadaşların gelmesini bekliyoruz, sandım gelen araba çünkü yavaşladı hatta durdu nerdeyse. Ben elimi kapıya uzatıp adım atmamla arkadaşımın beni çekmesi bir oldu. Meğersem yanlış arabaymış :KK4: Arabanın ne olduğunu da söylemişti oysa ama bir anlık dalgınlık işte :83:

şunu okudumda aklıma annem geldi :KK70:
Bi keresinde anne baba ben arabayla alışverişe gittik
ben anne magazaların orda ayrıldık ben ayakkabı aacaktım kadında şeker falan
erken geldim oturdum arabaya babada oturmuş bekliyo
annen gelsin gidelim çok işim var
bi baktım anne dikiz aynasından belirdi ha geliyo geliyo
bizim araba da beyaz
bidaha baktık anne yok
megersem arkadaki beyaz arabaya binmiş :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
inincede bize sövüyo niyeyse :KK70:

Sıcak bir yaz günü dayım bizi denize götürdü annem 2 teyzem ben ve dayım gittik denize yüzdük eglendik vs.

buraya kadar normal eve dömek için arabaya bindik (araba transporter arka kapısı sürgülü yanı) benim titiz teyzem havlunun üstündeki otu dısarıya atmak için otu eliyle alıp atmaktansa

silkelemeyı tercih etti ve camdanda degil KAPIDAN! yaklasık 80 90km hızla giden arabanın kapısını açıp havluyu dısarıya uzatmasıyla teyzemın dısarıya uçması bir oldu peşinden annem teyzemı

tutmak için uzanırken annemde uçtu..

biz arkada dayıma sesımızı duyurmak için tepiniyoruz teyzemle çünkü müzik son ses açık arabada duymuyor bizi dayım ancak aynalardan arabadan birseylerın düstügünü fark edince durdu neyse;

kostum direk annemın yanına annem benı bırakın tubaya bakın diyor falan neyse ikiside saglam tekrar arabaya aldık allaha şükür:) annem sankı kendı yaptıgı normalmıs gibi bende arkamdan

kara birseyle sarı birsey daha düscek diye beklıyordum diyor...(benım elbisem sarı teyzemınkı siyahtı)eve gelirken bide annemlere hiçbirsey söylemeyelim korkmasınlar dediler ama eve girer girmez hepsi aglamaya basladı:)

şimdi komik geliyor ama ozaman çok korkmustum anneme birsey oldu diye tüm gece uyumamıstım..nasıl oluyorda o hızla giden arbadan düşünce birsey olmadı diyorsanız dayımın asfalt yoldan degilde toprak yoldan gitmesi sebebiyle kurtulmuslardı ıkısıde...

Okurken güldüm ama, çok ciddi bir durum.

Allah korumuş, geçmişler olsun.

Geçen ay ilk defa mercimek köftesi yaptım.:KK15:Yapmışken de tabi sevgilime bak ben hamaratım havası vermek için ballandıra ballandıra anlattım.Bana da getirsene yarın bakalım nasıl olmuş dedi.Ben tabi zafer kazanma mağrurluğuyla aaa tabi getiririm ama maydnoz var içinde sen yemezsin akşam kurabiye yapıcam ondan da getireyim onu yersin dedim.Olur mercimek köftesini yemezsem anneme götüreyim görsün gelininin yaptığını dedi.:KK12:Ben tabi iyice havaya girdim sabah kalkar kalkmaz özene özene dizdim götüreceklerimi;gittim yanına.Yemeyecek annesine götürecek diye bekliyorum bi tane yedi çok güzel yaaa dedi,neyse kahve d..yasına gittik orda da görgüsüz gibi çıkardı yedi,ordan sinemaya gittik cimri döndü mısır almayalım aşkım yaa dedi tamam dedim oturduk.:KK20:Bi ara babam aradı salondan çıktım konuşup geri girdim salon resmen soğan kokuyo:KK17:Bu çıkarmış kabı hapur hupur yutmuş hepsini ben gelene kadar:KK9: Millet etrafa bakıyo bu koku nerden geliyo diye:2: ben tabi hiç düşünmedim bu ne diye gittim yanına oturdum napıyosun ya diye bakıyorum,valla aşkııım çok acıkmıştım aslında ama yedim iyi oldu mısır parasından yırttık demi diye marulları yemeye devam etti ağzını kocaman açıp.Bi de benim ağzıma sokuyo maruldan ye sen de diye:nazar: Kafasını koparıp toptancı haline kadar sallayasım geldi o an:KK9::KK9:

Sinemadan bahsetmişken...New yorkta beş minare filmine gitmiştik annem babam ben.Oturduk tam konsantre olmuş vaziyette filmi izliyoruz ortada annem iki yanda babam ve ben.Bi ara mahsun kırmızıgülün hacıyı vurduğu sahne var sonlara doğru belki izleyenler hatırlar.İşte tam böyle olaylar gelişti gelişti bizim mısır yiyişimiz hızlandı koltukların ucuna geldik ne olacak diye bekliyoruz falan.Birden silah sesi gelince annem kendi vurulmuş gibi aaaa diye bağırıp kollarını iki yana açarak koltuğa hızla yaslandı hatta düştü yani:KK9::KK9::KK9::KK9: Babamla biz:KK53::KK53::KK53::KK53: Babam:sakin ol yahu sen vurulmadın. Annem:Valla yaaa ben vuruldum sandım bi an:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Sinemadan bahsetmişken...New yorkta beş minare filmine gitmiştik annem babam ben.Oturduk tam konsantre olmuş vaziyette filmi izliyoruz ortada annem iki yanda babam ve ben.Bi ara mahsun kırmızıgülün hacıyı vurduğu sahne var sonlara doğru belki izleyenler hatırlar.İşte tam böyle olaylar gelişti gelişti bizim mısır yiyişimiz hızlandı koltukların ucuna geldik ne olacak diye bekliyoruz falan.Birden silah sesi gelince annem kendi vurulmuş gibi aaaa diye bağırıp kollarını iki yana açarak koltuğa hızla yaslandı hatta düştü yani:KK9::KK9::KK9::KK9: Babamla biz:KK53::KK53::KK53::KK53: Babam:sakin ol yahu sen vurulmadın. Annem:Valla yaaa ben vuruldum sandım bi an:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

Düğünden önce evin buzdolabı, banyosu için sebze, meyve, deterjan alışverişine eşimle gittik.Temizliğe de el sürmemişliğimden epey acemiydim.Çamaşır suyu, odur budur aldım, sonuçta hepsi aşağı yukarı aynı.Sıra çamaşır deterjanına gelince, baktım 50 tane marka ne alayım, ne alayım derken karar veremedim.Eşimi başka reyona yollayınca annemi aradım.
-Anne hangi marka çamaşırları daha iyi yıkar?
-x marka (reklam olmasın şimdi)
-Anne, bunun iki ayrı çeşidi varmış.Birinde birşey yazmıyor, diğerinde "matik" yazıyor.Hangisi?
-Sen normalinden al, dereye gider, orda yıkarsın çamaşırları.
-?
-Kızım gerizekalı mısın ya? Matik işte, makinede yıkanan, öbürü elde yıkananlar için. :KK9:

Düğün, balayı derken eve döndük.Sırada ilk kez çamaşır yıkama faslı var.Ev taşırken, çamaşır makinesini kuran adam ayak üstü bik bik anlatmış, ama dinleyen kim? Dedim elbet, ona basar, buna basar hallederim, salak mıyım? Ama sıkma derecesi, yok su ısı ayarı, yok çamaşır türü falan elli ayar kısmı var.Direk gene annemi aradım.
-Anne, çamaşır yıkayacağım da şimdi neye basayım?
-Bizim evdeki 30 senelik makina, tek tuşu var, ben hep ona basarım.
-Anneeee! Ben neye basacağım?
-Ne yıkayacaksın?
-Önce iç çamaşırı.Sonra kazak falan.29 dakikada 30 derecelik program var, seçeyim mi hemen bitsin?
-Tabii, donları 30 derece de hatta 10 derecede yıka ki,; donu giydiğiniz yerleriniz hastalıktan kurtlansın, kazakları da 50 derecede haşlayarak yıka ki çıktığında ilerde olacak çocuğunuza giydirirsiniz, sen bu yaşa kadar bir kere merak bile etmeyip çamaşır yıkama, bak sonra işte böyle bidi bidi bidiiiiii....

Yetti mi? Hayırrr.Çalıştırdım, makine su aldı, aldı da aldı.Ben de önüne tabure çekip kedi gibi izliyorum.Böyle hıın hııın diye su aldıkça, beni de aldı mı bir telaş!Ağzına kadar su dolu alet, durdu birden.Dedim şimdi ya patlayacak ya birşey.Fazla su aldı bu! Tepedeki makineye su veren musluğu kapattım, yaktım bir sigara izliyorum, makine bana bakıyor , ben ona.Sonrası gene aynı diyalog.
-Anne ben musluğu kapattım.
-Aferim, zaten küresel ısınma falan var, makine su almamalı haklısın.Teyemmümü bilir misin? Su olmadığında, toprak ile abdest almaktır.Siz yavrum, su da kullanmayın, inşaattan kum, toprak çalın, onla temizlenirsiniz hem.
-?
-Kızım niye makinenin suyunu kapatıyorsun? Neyle yıkasın alet?Sen bilir kişi misinin de karar veriyorsun? Aç suyuuuu, ben öderim su paranızııııı.
-Anne, ben su parasının mı derdindeyim ya! Çok doldu patlayacak sandım.
-O bilir ne kadar su alacağını, sen o musluğa dokunma, açık kalacak hep, elleme.
-Biz uyurkende mi açık kalacak o musluk?
-Evet, hep açık kalacak, sen çalıştırmadıkça, kapalıyken su alıp, verecek hali yok ya.O ayarlayacak ne zaman su alıp vereceğini.
-Yani, adamlar yapmışlar diyorsun hmmm süper yapmışlar o zaman.
-Onlar yapmışlar ama biz seni tam yapamamışız galiba be kızım :KK1:

Eş'e reziilik kısmı nerde diyenler için; akrabaların da dahil olduğu bir yemek sırasında televizyonda o kahrolasıca deterjan reklamının çıkması, annemin yarılması, herkesle tüm maceramı paylaşması, ve topluca kopuş..ve kişiller rezillik. :KK17:

Selam kızlar

Lise yıllarımdan bir rezillik anlatayım da kopun,

Lise son sınıfındayım, ders kitaplarım çok pahalı olduğu için 2. el almışım. İlk aldığımda da dolu sayfaları silecem ama gerizekalı mıyım yoksa kolaylık olsun diye mi bilmem hızlı hızlı önce sağdaki sayfaları sonra soldaki sayfaları siliyorum:)))) Neyse sonra silmekten vazgeçtim falan ödev yaparkene hazır yapılmış ödev var diye düşündüm.:KK47:

Sonra dönem ilerliyor, dönem sonuna geliyoruz hoca kitapları toplayıp ödev kontrolü yapacak, ve ben gerizekalı bunu bildiğim halde o kitabı silmedim zannediyorum, o ne rahatlık ki kitabın içine de mi bakmadım bilmiyorum olduğu gibi gönderdim hocaya:)))

Sonra bana haber geliyor hoca seni çağırıyo diye ben de şaşırdım ne ola ki diye düşünüyorum.

Diyalog şu şekilde.

- Kitabına bakar mısın?
- Ne var ki hocam (Tırsmış bi şekilde sayfaları çevirip hala da fark etmeyerek:))
- Ne yapmışsın kızım?
- Ne yapmışım ki hocam?
- Kitabının sadece sağ tarafındaki ödevlerini yapmışsın?
- Şey aaa fark etmemişim hocam(o anda bazı şeyler dank eder):))) (Bu sırada bayan hoca şaşkınca kızın suratına bakar)
- Ne yapmaya çalıştın ?
Kıpkırmızı bir surat:26:, ağlamaklı gözler:KK43: ve çıkmayan ses:))

O an çok kötüydü ve hocayla baya bi süre muhatap olamadım, neyse ki son sınıftaydım tam bi salaklık ve rezalet örneğiydi.... Şimdi aklıma geldikçe kopuyorum o ayrıı:KK52::KK52::KK52:

annenin cevaplarda arı bi harikaaa:KK60::KK60:

wallla diğerleri de çokkk komik ama ben bu ikisine koptummm resmenn....kendime çok benzettim.ben de ilk çamaşır yıkarken annemi aradım.neyse annem bi güzel anlattı.bende aynısını uyguladım ama yok olmadııı çalışmadı...elektrikçi çağırdık bi sorunmu var diyee...yokkk karşşı komşuya haber verdik.kızı geldi.çalıştıramadı..en son makineden umudu kaybetttik.ertesi gün servisten geldilerr ve ben ayar düğmesini saat yönüne çevirmek yerine tam tersine çevirdiğim için çalışmamış.tabiii herkes bakıoo herşey normal..kimsenin aklına da gelmio...sıfırlayıp tekrar çalıştırmak:))

Haftasonu temizlik yapacağım için fermuarlı bi sweetshirt giymiştim
Evi temizlerken artık nasıl kendimi paraladıysam saçım başım dağılmış.
Neyse yatak odasına geldi sıra bizimki pc başında bana bişeyler çalıyor ki kafam dağılsın diye (Kıyamam öyle yardımcıdır ki temizlik konusunda!!!!)
Neyse adama bi haller oldu şarkının romantizm dolu sözlerinden mi etkilendi nedir.
(Fermuarım az açılmış bu arada debelenmekten)
Başını göğsüme koymak istiyor gayet masumane ama ben yapma diyorum terliyim anlamıyor.
Neyse dedim aldım başını böğrüme dayamamla benimkinden gelen "Aaahh!" sesi bir oldu :KK53:
Noldu demeye kalmadı bizimki gözlerini siliyor sanıyorum ki müzikten etkilendi.
Meğer sütyenimin teli çıkmış gözüne girmiş adamın :KK37:
Sonra tabi biz bi acile gittik geldik :18:
Şimdi ne zaman temizlik yapsam en uzak odaya kaçar :KK52:

Son düzenleme:
Yine bir gece uyuyoruz... (Daha doğrusu yine sadece ben uyuyorum sevgilim benim zulümlerimle başbaşa!! :KK37: )
Rüyamda da beni kaçırıp bağladıklarını görüyormuşum.
O sırada yaz günü olduğu için çarşafa nasıl doladıysam kendimi oraya buraya dönmekten,
Tuvalete gidicem kalkamıyorum,sanıyorum ki rüyam gerçek :KK52:
"İmdattt bağladılar beni,aç susuz öleceğim,çişim geldi altıma edeceğim yetişin komşular" diye başlamışım feryat figan bağırmaya :44:
Bizimki dur debelenme ucunu bulamıyorum çarşafın deyip beni kendime getirmeye çalışırken
Ben yine bağırıyormuşum,"Tecavüz mü edeceksin ama çok çişim var nolur önce çöz beni çişimi yapayım" diye :KK53:
Zor bela sevgilim beni çarşaftan kurtarmış ve ben kendime gelmiştim bi şekilde.
2 gün tribini çektim herifin.Neymiş demek tecavüz etmeye kalksalar ben hemen razı olacakmışım.
O durumda bile çişimi düşünüyormuşum.
Ama azmettim bi daha çişim geldiğinde üstüne salıvericem görecek gününü! :KK37::KK53:

kuzummm sen varya sennn cok güldüm ya nolur kızma her yazdıgın olaya ayrı ayrı güldümmm :) Allah da seni güldürsün :)

o kadar çok rezil oldum ki eşime ne ilk ne son olacak gibi deil,

geçen sene kış ayı yağmur,rüzgar felaket dışarı,sabah eşim,kızım ben çıktık evden,neyse kızımın okuluna geldik.okulun önüde otobüs durağı,durak otobüs dolu olunca eşim az geride indirdi bizi.neyse kızımı bırakırken bi 10 dak.felan kaldım okulda,çıktığımda yağmur felaket hızlanmıştı.kabanımın koca şapkasını geçirdim kafama.bir elimlede tutuyorum rüzgardan uçmasın diye,baktım bizim araba otobüs durağında,ıslanmamamak için koşarak bindim arabaya ve hızlıca kapıyı kapadım.döndüm eşime bi baktım ki:KK53::KK53: koca benim koca deil,sadece laynn diye saçma bi kelime çıktı ağzımdan ve o hışımla bi şey diyemeden indim araçtan:KK1: arkamı döndümki,bizim araba az ilerde kocam dışarda gülmekten kıvranıyor..ben yol boyu tamam be kes demekten ,oda gülmekten vazgeçmedi..

Neyse yatak odasına geldi sıra bizimki pc başında bana bişeyler çalıyor ki kafam dağılsın diye (Kıyamam öyle yardımcıdır ki temizlik konusunda!!!!)
Neyse adama bi haller oldu şarkının romantizm dolu sözlerinden mi etkilendi nedir.
Başını göğsüme koymak istiyor gayet masumane ama ben yapma diyorum terliyim anlamıyor.
Neyse dedim aldım başını böğrüme dayamamla benimkinden gelen "Aaahh!" sesi bir oldu :KK53:

çok renkli çok hareketli bir evliliğiniz var adamı birgün sakat bırakacaksın :KK52::KK52::KK52:

daha 7 8 aylık evliyiz eşimle,malum kıskançlığın dozu sınırsız bende:KK1::KK1:

yaz günü havalar sıcak,bizde atlet don şeklinde yatıyoruz:KK17:

o gece rüyamda eşim beni aldatıyor.acık saçık görüyorum kızla eşimi,o hışımla uyandım,eşim sırt üstü uyuyor altında sade baksır,o anlık öfkeyle eşimin malum yerine güm diye bir yumruk attım:KK1: anammmmmmm diye yerinden hopladı herif:KK1:

tabi ben eşimin çığlığı ile ayıldım,bozuntuya vermiyorum.aşkım aşkım ne oldu diyorum,adam ağlıyor acıdan sen yaptın,sen yaptın diye bağırıyor.ben halen hayır aşkım saçmalama ben uyuyordum ne oldu diyip duruyorum:KK1:

offf çok utanmış ve çok üzülmüştüm..

Enişte az daha gözünden oluyormuş :KK53::KK53:şimdi kaçacak tabiki göz lazım ona demi :KK9::KK9:

X