- 15 Ocak 2013
- 913
- 101
Bu topik harikaymış ya bütün moral bozukluğum gitti :) Benimde çok fazladır kurduğum cümlelere falan çok güler sevgilim ama hepsi gelmiyor aklıma geldikçe yazarım yine :) bir tanessi;
Büyük bir hiper markette çalışıyorum o zamanlar indirim zamanları depodan ne varsa çıkar falan bende ev eşyaları bölümündeyim mumlara falan bakıyorum iki tane uzun çok güzel mum buldum aldım evde duruyor. Sonra bir akşam sevgilim geldi şarap almış bende dedim mumları yakayım. Böyle sonbahar falan zamanları hava çok soğuk değil ama camlar kapılar falan kapalı yine.
Biz böyle müzik ,şarap, mum ışığı birkaç saat geçti ben tuvalete gideyim diye kalkıp bir ışığı açtım oda duman altı hiç bişey gözükmüyor dumandan :)
Hemen camları açtık kapıları açtık falan. Sonra mum kutusuna bir baktık ki meğer onlar meşaleymiş:)) ben şaşkın mum diye aldım adamda bakmadı ne bilsin meşale olacağını :) kaç saatte o dumanlar çıkmamıştı evden hala çok gülerizlme :))
Meşale mi Ay kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :84: Süper değişik bir ortam ve gece olmuş, anıdır güzel anı