Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bu topik harikaymış ya bütün moral bozukluğum gitti :) Benimde çok fazladır kurduğum cümlelere falan çok güler sevgilim ama hepsi gelmiyor aklıma geldikçe yazarım yine :) bir tanessi;

Büyük bir hiper markette çalışıyorum o zamanlar indirim zamanları depodan ne varsa çıkar falan bende ev eşyaları bölümündeyim mumlara falan bakıyorum iki tane uzun çok güzel mum buldum aldım evde duruyor. Sonra bir akşam sevgilim geldi şarap almış bende dedim mumları yakayım. Böyle sonbahar falan zamanları hava çok soğuk değil ama camlar kapılar falan kapalı yine.
Biz böyle müzik ,şarap, mum ışığı birkaç saat geçti ben tuvalete gideyim diye kalkıp bir ışığı açtım oda duman altı hiç bişey gözükmüyor dumandan :)
Hemen camları açtık kapıları açtık falan. Sonra mum kutusuna bir baktık ki meğer onlar meşaleymiş:)) ben şaşkın mum diye aldım adamda bakmadı ne bilsin meşale olacağını :) kaç saatte o dumanlar çıkmamıştı evden hala çok güleriz
lme
:)):KK55::KK55::KK55:

Meşale mi :KK66::KK66: Ay kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :84: Süper değişik bir ortam ve gece olmuş, anıdır güzel anı :KK69:

Sevgilimle evde oturuyoruz pizza yedik ellerimizde kolalar film izliyoruz.Ama uzun sure konusmadik filme dalmisiz benimki daha bi dalmis iyice ucmus ortamdan benim varligimi unutmus yayilmis iyice sonra hareketlenme istegi hissetti pasam herhalde soyle bi dogruldu ve dogrulmasiyla kolanin etkisiyle huvaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrgggggkkk irrrkkkkk diye gegirmeler basladi ben noluyo yaa diye bakiyorum kendi kendime sonra kafasini bir cevirdi karanlikta benim kocamn olmus gozleri gorunce askiimm ben seni unuttum vallahi unuttum ozur dilerim cok ozur dilerim diye ozur dilemeye basladi o utanctan kipkirmizi ben gulmekten:KK9::KK16:

Madem sırf eşe rezillik kısmını geçtik ozmn bitane daha anlatayım

eşimin ailesi kapalı deiller ama nasıl diyim mutasıplar bende çıplak bri aileden geliorum :KK9: neyse yeni evliyiz ilk ramazan dayıları tüm aileyi iftara çağırdı bnde yeni gelin olarak yalakalık yapmak için uzun bir etek giydim ama son moda bişi bnden okdr hanımlık olur yani neyse yemek bitti tatlı çay servisi başladı kalabalığız koltuklar dolu bnde sehpanın yanına oturdum sırtım erkelere dönük kadınlar bir koltukta geyik yapıorlar onları dinliorum baktım çaylar boşaldı yalakalık yapmak üzere hızla kalktım önce etek elimin altında kalmış cırrtttt diye gitti ses var ama bişi yok derken ayağa kalktım ayağımn altında 2. parça kalmış caarrrtttt diye oda yırtıldımı bnm mal meydanda eteği nasıl önüme döndürdüm nasıl içeri kaçtım bilmiorum:78: eşim sonra apar topar beni eve götürdü ama o an bnm bittiğim andı eee alışmadık şeyde don durmazmış:KK1:

çokkk güldüm yaaa geçmiş olsun :KK52:

Benim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.

Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.

Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.

Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemde asili kaldi neyse çikardim geri takiyim adamcagizin gözlüklerini derken adamin gözüne sokmusum. Ama artik nasil kuvvetli yapmissam adamin gözü kan çanagina döndü baya bi sisti bide nasil ya$ akiyo böyle aglar gibi.

Neyse amcaya da bi sargi bez yaptilar gözüne. Ben de yaninda oturuyorum koca pamugumla. Gelen gecen diyoki noldu kavga mi ettiniz.

Herneyse yenge mutfaga gidince ben de yardim edyim diye yanina gittim. Elimdeki su bardagi kaydi sangir sangir ses yapti ama kirilmamisti.

İçerden de amcanin sesi geldi gülerekten dediki "bizim gelin heralde bugün tüm evi sakatlamaya niyetli"

O zaman çok utanmistim ama simdi hatirladikça gülüyorum

Ben buna bittim, gözümden yaşlar geldi gülmekten, siz çok yaşayın e mi :KK9:

Esime degilde arkadasima olani anlatym universitede ogrenciyiz o zamanlar aksam vakti bi kiz arkadasimla markete gidelim dedik ogrenci adam bime gider bizde oraya dogru yol aldik tabi benim elimde telefon mesaj atip duruyorum askima merdivenlerden ciktik o mesafeyi ayarladim gozum hala telefonda bi elimle kapiyi acicaktim sonra bi gurultu camlar filan zingirdadi herkes bana bakiyo yuzum kapiya yapisik bicimde gozumun biri anyaya biri konyaya dogru dönmus noluyo ya dedim aglamakli bi sesle arkadasim gulme krizine girdi o sirada :KK70: yahu ben nerden biliym oraya bi gecede sensörlû kapi yapilacagini ayarlardik kendimizi Allah Allah kapi degismis ondan carptim gorsem carparmiydim :KK70: bide yol boyu benim bak kimseye anlatma bozusuruz bak soylersen valla konusmam deyip yurda dönünce koca bi burunla buz arayisim vardi :KK70:

eski öğretmenlik yaptığım okulun üst katta sigara içmeyenler için öğretmenler odası , birde alt kattada çay makinasının olduğu sigara içenlerin öğretmenler odası vardı , ben siğara içmiyorum alt kattaki odadan çay alıp çıkıyorum , neyse yine iki elime iki tane kaynar çay aldım tam çıkacak ken başka bir öğretmen kapıyı küt diye açıp kollarıma çarpmasıyla brilikte o kaynar çayların memelerime dökülmesi ve benim yandım anammmm :KK30::KK17::KK9: diye bağırışlarım her yeri inletmişti , birde boğazlı badi giymişim arkadaşlar hemen üzerime sular döktürler:KK52::KK52:badimi yıtmıştım benim sütyen açık , krem sürdüm ,buzlar falan koymuştum tabi erkek hocalar görmedi :KK45: :KK52:neyse derse giricem memeler açıkta tuvaletten çıkamıyorum arkadaşların verdiği hırkayı ters giyip derse öyle girmiştim acayip rezil oldum
bugünlük bu kadar rezilliğim yeter :KK37::KK1: derste eğilmemle patolonum patlaması olayını yarın anlatıcağım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: arkası yarın

Son düzenleme:
eski öğretmenlik yaptığım okulun üst katta sigara içmeyenler için öğretmenler odası , birde alt kattada çay makinasının olduğu sigara içenlerin öğretmenler odası vardı , ben siğara içmiyorum alt kattaki odadan çay alıp çıkıyorum , neyse yine iki elime iki tane kaynar çay aldım tam çıkacak ken başka bir öğretmen kapıyı küt diye açıp kollarıma çarpmasıyla brilikte o kaynar çayların memelerime dökülmesi ve benim yandım anammmm :KK30::KK17::KK9: diye bağırışlarım her yeri inletmişti , birde boğazlı badi giymişim arkadaşlar hemen üzerime sular döktürler:KK52::KK52:badimi yıtmıştım benim sütyen açık , krem sürdüm ,buzlar falan koymuştum tabi erkek hocalar görmedi :KK45: :KK52:neyse derse giricem memeler açıkta tuvaletten çıkamıyorum arkadaşların verdiği hırkayı ters giyip derse öyle girmiştim acayip rezil oldum
bugünlük bu kadar rezilliğim yeter :KK37::KK1: derste eğilmemle patolonum patlaması olayını yarın anlatıcağım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: arkası yarın

çok kötüymiş yaaa :KK50::KK50:

Aaay bu da çok fena. Kız dikkat et travestliler kızları sevmez, duydum ki jiletle çizerlermiş suratını bir de alkollü ortam aman Allah korusun :KK30:

Ben sevmediklerine bizzat şahit oldum:KK1: Bir gün kızkardeşimle çarşıda dolanıyoruz karşıdan da kokoş bir travesti geliyor.Ama konuşa konuşa geliyor,yoksa anlamazdım travesti olduğunu,gayet hoş bir kadın olmuş :)) Sesi eleverdi,öyle olduğunu..Salak ben,kardeşime 'kızzz adamdan dönme bu' dedim ama biraz sesli demişimki duydu traleydii :)) Anam bir döndü bu bana ''Senin ağzını yırtarım oro......diye başladı bağırmaya:KK1: Ben kardeşimin koluna bir girdim kaçış o kaçış korktum vala ama,salak traleydi yüzünden rezilde oldum milletin içinde:KK33:

Ben sevmediklerine bizzat şahit oldum:KK1: Bir gün kızkardeşimle çarşıda dolanıyoruz karşıdan da kokoş bir travesti geliyor.Ama konuşa konuşa geliyor,yoksa anlamazdım travesti olduğunu,gayet hoş bir kadın olmuş :)) Sesi eleverdi,öyle olduğunu..Salak ben,kardeşime 'kızzz adamdan dönme bu' dedim ama biraz sesli demişimki duydu traleydii :)) Anam bir döndü bu bana ''Senin ağzını yırtarım oro......diye başladı bağırmaya:KK1: Ben kardeşimin koluna bir girdim kaçış o kaçış korktum vala ama,salak traleydi yüzünden rezilde oldum milletin içinde:KK33:

evet yaaa bazıları hiç belli olmuyor ama ne oldukları :KK37: belki aranızda bilen vardır istanbul haramiderede bir ara bunlardan çok vardı eşimle ordan geçerken yavaş git yavaş git yaklaş biraz sağa diyordum inceleyeyim diye :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Sizin eşler gene iyi gülüyor, benimki dövmekten beter ederdi beni. Çok kızar dikkatsizliğime, dilinden düşemem uzun bir süre :84:

yok ya kızacakmış beni acele ettirecek hemde kızacak paralarım onu :KK33::KK33::KK33::KK33:
yok ya çok şükür öyle takıntıalrı yoktur kocişimin :KK17::KK17::KK17:

önce yazayım da sonra okumaya devam edeyim :) kaçgündür okuyorum daha 100.cu sayfaya gelemedim bitmessin zaten de :)

geçen haftalarda bir markanın hazır tatlılarından sakızlı muhallebi yapmıstım da sevgilim bayılmıstı.

yine markete gittik bende görünce heyecan yaptım aaa sakızlı MUAMELE alacakmıyız dedim yüksek sesle tabi ikimiz birden kahkahalara boğulduk tabi sonra :))

başka reyona geçtik sonra bende evde sürekli oynarım ayaktaysam su almaya giderken bilen popomu falan sallar iki gerdan kırarım mutlaka :) neyse alışveriş arabasını sürüyor mozaik pasta yapsana dedi malzeme alalım dedim büsküvi alıcaz petibör mü finger mı olsun dedim finger dedi bende finger finger diye diye oynuyorum popoyu sallaya sallaya bunun gözler açılmış sonuna kadar onu ve arkasında ki adamı görmem aynı anda oldu :))) evde o kadar alışmışım ki farketmiyorum oynadığımı dışarda olduüğumuda unutuncaaa bomba çimdiklerden kolum morardı :)) :KK4::KK4:

önce yazayım da sonra okumaya devam edeyim :) kaçgündür okuyorum daha 100.cu sayfaya gelemedim bitmessin zaten de :)

geçen haftalarda bir markanın hazır tatlılarından sakızlı muhallebi yapmıstım da sevgilim bayılmıstı.

yine markete gittik bende görünce heyecan yaptım aaa sakızlı MUAMELE alacakmıyız dedim yüksek sesle tabi ikimiz birden kahkahalara boğulduk tabi sonra :))

başka reyona geçtik sonra bende evde sürekli oynarım ayaktaysam su almaya giderken bilen popomu falan sallar iki gerdan kırarım mutlaka :) neyse alışveriş arabasını sürüyor mozaik pasta yapsana dedi malzeme alalım dedim büsküvi alıcaz petibör mü finger mı olsun dedim finger dedi bende finger finger diye diye oynuyorum popoyu sallaya sallaya bunun gözler açılmış sonuna kadar onu ve arkasında ki adamı görmem aynı anda oldu :))) evde o kadar alışmışım ki farketmiyorum oynadığımı dışarda olduüğumuda unutuncaaa bomba çimdiklerden kolum morardı :)) :KK4::KK4:

finger fingerrr ohhh yandannnn:KK1: Çok tatlısınız,neşeniz daim olsun inş.canım :))

çok güldüm ya :-)))))))
allahtan arkasındaki adamı görmedi yoksa kolunu değil poponu çimdiklerdi ..................:KK17::KK17:

Sıcak bir yaz günü dayım bizi denize götürdü annem 2 teyzem ben ve dayım gittik denize yüzdük eglendik vs.

buraya kadar normal eve dömek için arabaya bindik (araba transporter arka kapısı sürgülü yanı) benim titiz teyzem havlunun üstündeki otu dısarıya atmak için otu eliyle alıp atmaktansa

silkelemeyı tercih etti ve camdanda degil KAPIDAN! yaklasık 80 90km hızla giden arabanın kapısını açıp havluyu dısarıya uzatmasıyla teyzemın dısarıya uçması bir oldu peşinden annem teyzemı

tutmak için uzanırken annemde uçtu..

biz arkada dayıma sesımızı duyurmak için tepiniyoruz teyzemle çünkü müzik son ses açık arabada duymuyor bizi dayım ancak aynalardan arabadan birseylerın düstügünü fark edince durdu neyse;

kostum direk annemın yanına annem benı bırakın tubaya bakın diyor falan neyse ikiside saglam tekrar arabaya aldık allaha şükür:) annem sankı kendı yaptıgı normalmıs gibi bende arkamdan

kara birseyle sarı birsey daha düscek diye beklıyordum diyor...(benım elbisem sarı teyzemınkı siyahtı)eve gelirken bide annemlere hiçbirsey söylemeyelim korkmasınlar dediler ama eve girer girmez hepsi aglamaya basladı:)

şimdi komik geliyor ama ozaman çok korkmustum anneme birsey oldu diye tüm gece uyumamıstım..nasıl oluyorda o hızla giden arbadan düşünce birsey olmadı diyorsanız dayımın asfalt yoldan degilde toprak yoldan gitmesi sebebiyle kurtulmuslardı ıkısıde...

Sıcak bir yaz günü dayım bizi denize götürdü annem 2 teyzem ben ve dayım gittik denize yüzdük eglendik vs.

buraya kadar normal eve dömek için arabaya bindik (araba transporter arka kapısı sürgülü yanı) benim titiz teyzem havlunun üstündeki otu dısarıya atmak için otu eliyle alıp atmaktansa

silkelemeyı tercih etti ve camdanda degil KAPIDAN! yaklasık 80 90km hızla giden arabanın kapısını açıp havluyu dısarıya uzatmasıyla teyzemın dısarıya uçması bir oldu peşinden annem teyzemı

tutmak için uzanırken annemde uçtu..

biz arkada dayıma sesımızı duyurmak için tepiniyoruz teyzemle çünkü müzik son ses açık arabada duymuyor bizi dayım ancak aynalardan arabadan birseylerın düstügünü fark edince durdu neyse;

kostum direk annemın yanına annem benı bırakın tubaya bakın diyor falan neyse ikiside saglam tekrar arabaya aldık allaha şükür:) annem sankı kendı yaptıgı normalmıs gibi bende arkamdan

kara birseyle sarı birsey daha düscek diye beklıyordum diyor...(benım elbisem sarı teyzemınkı siyahtı)eve gelirken bide annemlere hiçbirsey söylemeyelim korkmasınlar dediler ama eve girer girmez hepsi aglamaya basladı:)

şimdi komik geliyor ama ozaman çok korkmustum anneme birsey oldu diye tüm gece uyumamıstım..nasıl oluyorda o hızla giden arbadan düşünce birsey olmadı diyorsanız dayımın asfalt yoldan degilde toprak yoldan gitmesi sebebiyle kurtulmuslardı ıkısıde...
ayyy ALLAH korumus valla

birde ben anlatm ozmaaan eşimle dha flört dönemlermzde saçlarıma güzelce fön çektirdim 'Saçlrm normlde bukle bukle' eve uğradım bir kimyon rzene anasn çayı içtim karnm ağrıyordu eşimn yanına gitmye hazırlandm giderken birden yağmur başladı makyajm aktı saçlarm kabardı bonus gibi oldum bunu geçtim eşimn yanına gittim film izliyordk çakallarla dansı izliyorduk sanırm tam hatrlamıyorm :) o içtiğim çay karnımın neden ağrıdığını çözdü buldu ve birden kahkahayla gülerken pırt diye bir ses öffff aman allahım yern dbine girdim varya çok kötü oldum eşim kikir gülnce dha beter oldum ağladm ve çıktm gttm sonra peşmden geldi öpştk koklaştk şimdi pırt yarışına bile gireblrm eşimle 'bliyorum çok iğrencm' :KK53::KK76:

X