- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
ben de anlatayım bi tane.benimkisi rezillik ötesi.rezilliği aşmış durumda.geçen temmuz ayında eşim annesine gitti. ben de alışverişe çıktım.ama hava acayip sıcak.bu arada kilodum malum yeri tahriş etmeye kesmeye başladı.elimde poşetler zaten sıcak bi de bu.ağladım ağlıcam neredeyse.eve zor attım kendimi.nasıl acıyor nasıl sızlıyor anlatamam.paşetleri yere bıraktığım gibi hemen kendimi banyoya attım orayı yıkadım falan ama geçecek gibi değil.bende vantilatörü aldım karşıma tam oraya ayarladım açtım bacaklarımıki soğuk tam oraya gelsin diye.(bu arada kapıyııda kitledim nolur nolmaz eşim gelirse anahtar sesini duyarım o kapıyı açana kadar üstümü giyinirim diye.)neyse bi güzel yerleştim vantilatörün karşısına,koltuğa uzandım elimdede kumanda bi yandan malum bölgeyi serinletiyom bi yandan da tv iziyom.keyfime diyecek yok yani.tam o sırada alışverişemi gittin bu sıcakta diye bi ses duydum ve duymamla birlikte eşim karşımda.sanırım tv sesinden kapıyı duymadım o kadarda önlem almıştım halbuki.ayyyy benim halimi görseniz utançtan yerin dibine girdim.öyle böyle değil yani.beni böyle beklediğini bilseydim daha önce gelirdim dedi eşim.ben iyice yerlerde tabi.hemen şortumu giyip doğru poşetleri yerleştirmeye başladım ve bi süre salona uğramadım.tabi adam akşamı zor etti:)