Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

İşi alabildin mi bari tatlım

he he çekirge bir sıçrar iki sıçrar misali en sonunda o çoraplar ayağına gireceğine ayağına dolanmış bir daha ortada bırakmazsın artık ama olsun hoş anılar bunlar

ay aklıma bişey daha geldi yaaa :) daha 2 haftalık evliyken ben cok rahatsızlanmıştım feci şekilde kabız olmuştum onuniçin ilaç kullanıyodum oda isal yapıyo acaip şekilde. benim aksam otururken birden sancı girdi karnıma kendimi hemen wc ye attım ama cok kötüydü ya kendimi sıkıyorum ses cıkatmıyım diye fakat imkansızzz bi bıraktım kendimi acaip acaip sesler cıktı zartt zurtt sonra wc den cıktım utanc içindee dua ediorum ALlahm inş duymamıstır fln. nyse geçtm odaya oturduk tv izlioduk durduk yere eşim basladı ağzıyla zaartt zurtt bırtttt diye sesler cıkartmaya essek ya duymus sesleride taklit yapıo ( odadan cıktım ama kıpkırmızı olmustum. 1 sene oldu evlenenli ama hala cok utanırım bu konudan yaa uf

artik coraplarini sepete atiyorsundur demi

pek rezil sayilmaz ama utanmistim.
sevgilimle yillardir birlikte olmamiza ragmen uzak ülkelerde yasadigimiz icin 2. bulusmamizdi.
ben acliktan ölüyorum karnim grul grul ötüyoor ama bozuntuya vermiyorum güya.
askim sen acsin galiba gel biseyler yiyelim dedi.
ben yok kem küm filan simitciye gittik ben tek 1 poaca aldim.
bu cüsseye 1 poaca yetermi :O

2 tepsi verdiler birine yiyecekleri digerine icecekleri.
yiyecek tepsisini aldim elim ayagima dolandi bos yer bulup oturduk ben o dolu tepsiyi kendi önüme koydum obur gibiii.
adamda elinde icecek tepsisiyle icilecegin birini bana verdi.
askim söyle yapalim istersen diyip önümden kendi yiyeceklerini alip kendi tepsisine koydu.
ama önümdeki tepsiye dokunmuyor.

sonra yerken sanirim ac kaldigimi anladi kendi poacasindan koparip al askim dene diyip kendi elleriyle yedirdi.

güya tok gözlük yapcaz

Allahımmm gülmekten öldüm buna yaaaa :90:

Allahımmm gülmekten öldüm buna yaaaa :90:

kahkahalarla guldum buna ya:)başımda agrıyodu streslı bırgundu cok iyi geldı:))benım esıme rezıl oluşum degılde eşımın bıze rezıl oluşu geldı aklıma aynen buna benzer bır hıkayeydı.kuzenım eşı ben eşim kızkardeşım dayımlara gıtmıştık.bıze balkona yemek hazırladılar balkonda bır şemsıye eşımle kuzenımın eşı bu semsıyeyı acıcaklar ıkısı bır oldu semsıyeyı bır turlu acamadılar semsıyenın altında kaldılar:)yemekten sonra yengem dedıkı banyoda eskı şofbenı cıkartamıyorum sız cıkarsanıza.esımle kuzenın eşı gıttıler bır tabure almışlar ona basar basmaz kırdılar sofbenı sokemeyınce eşım demışkı kuzenın eşıne kes baglantıyı bunlar kesınce bırden su fıskırmya başlamış eşım koşa koşa gelıyo kuzenımı cagırıyo yengemlerden gızlı cabuk dıyo bına vana nerde kapat hemen kuzen tam otomatıge basıyo elınde kalıyo:)vanayı kapatıyolar bır parca tahta kesıp su gelmesın dıye oraya tıkacaklar kuzenın kocası mutfakta tezgahın ustunde bu ıslemı yaparken mermerı catlatıyo:)butun bunlar bır saatte oluyo:)bıraz daha kalsak butun evı dagıtcaktık sanırım.kuzenımle ben ızmıtten gelene kdr dalga gecıp guluyoruz:)ısın en tuhafıda o banyo tam bır ay akıyor cunku yapcak usta baska bır yerde dusup belını ıncıtıyo.baskada usta yok köy yerı.ustelık yengem cok temız tıtız bırı artık bıdaha esımle kuzenın esını goturmuyoruz:)

nurdan sana ulaşmam lasıım msj kutuna gözatarmıısn

önemli bir görüşme için kıyafet alacağım işten izin aldım o mağaza bu mağaza dolanıyorum derken lcwaikiki ye gittim alelacele birşeyler begendim aldım kafam yerde tabi bir yandanda hala rafları gözetliyorum aniden karşımda biri tam çarpacakken durup pardon diyorum, kafamı çevirip bir daha baktım kim aynada ben varım. :) mağazada müşterilerde bende koptuk gülmekten :)))

Saçma sapan mevzuları takılıp başımı ağrıtmaktanda,sizin yorumlarınızı okuyup gülmekten yanaklarım ağrısın daha iyi :)hepinize çok teşekkür ederim... neyse bende babama rezil olduğum anı anlatayım

4 ay önceydi.akşam çayımızı demledik oturuyoruz ailece sohbet ediyoruz.konu kumaş boyamadan açıldı.ablamında benimde bütün sevdiğimiz kıyafetlerimize çamaşır suyu değmiştir.bizde küçük paket halinde satılan kumaş boyama tozundan alırız boyarız.geçicide olsa o lekeyi kamafule eder.neyse.o boyalar iyi boyamıyor felan diye konuşuyorduk ablamla.aklıma ilk okuldayken iş eğitimi dersinde kumaş boyama yapmıştık o geldi babamın yanında anlatıyorum derste yaptıklarımızı söyle yaptık böyle yaptık şap tozu koyduk diye..babamı yüzü kıp kırmızı oldu.ilk başta anlamadım aradan 2,3dk geçti benim jeton düştü nasıl utandım anlatamam
1 hafta babamın yüzüne bakamamıştım.

lise bir veya 2 deyiz kuzenle okula gidiyoruz kış mevsimi bir kar yağmış yolar buz tutmuş filan. okul yolu rampaya aşağı iniyoruz. bütün öğrenciler yolda sabahın o saatinde herkez buzdan düşmeyim diye dikkat ediyo. önümüzde kızlı erkekli bir grup yürüyor içlerinden bir kız pat diye kaydı düştü kuzenle biz bastık kahkahayı o gülüşmelerle hala devam ediyoruz ama bir an kuzenin gülmesi kesildi arkama bir baktım kuzen yerde yatıyo tam onu yardım edeyim derken bende pat diye yerdeyim allahım ikimizde yerde yatıyoruz. ayaklarımızı boylu boyunca uzattık kahkahalarla gülüyoruz yolldan geçen öğrencilere rezil olmuştukkk :)))

Çok uzun zaman olmadı,geçen haftamıy dı ne.Yağmur yağış götürüyordu etrafı.Bu gelmiş beni bekliyordu.Süslendim püslendim gidiyorum yanına.Onu görünce koşar adımlara geçtim ki geçmez olaaydım paat bana karşıdan tebessüm edip kollarını açmış,tam varmama ramak kalmışken kaydım,düştüm şemsiyemle.Pantolun paçası dizimle beraberce yırtıldı.Allahtan bir öncesi gün tesadüf mü ne ağda işini halletmiştim Birde onları göreydi yüzüne bakamazdım utancımdan:)

2 yıl önceydi.Abimin arkadaşı çalışmadığı için sürekli istanbul ile kayseri arasında gidip geliyor..bi gün abimide kayseriye çağırmış gel gezeriz felan hesabı.abimde yıllık izinini kullanıp 2 haftalığına gezmeye gitti. annem abimi özledi aradık nette webcamla görüşelim diye.neyse bunlar açtı pc konuşuyor.muhabbet sarmış tabi kahkaha sesleri geliyor bende merak ettim gittim yanlarına..utandığımdan çocuk beni görmesin diye kameranın görüş açısına girmiyorum saklanarak abimlerin konuşmasını dinliyorum.ne olduysa bi anda dengemi kaybettim kafam kanepeye gömüldü sanki eğilmişim gibi totoşum havada düşünce webcamın görüş alanına girdim biranda.inşallah çocuk görmemiştir başka yere bakmış diyerek hemen toparlanmaya çalışıyorum. Bu sırada annem demez mi mikrofono doğru "kalk gız kı*ın görünüyor"hey allahım bi kızardım bozardım herkes gülüyor. çocuk görmediyse bile annem sayesinde ne olup bittiğini anlamış olmalı ki pis pis sırıtıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…