dün gece yatağa girdik uyicaz, ikimiz de sırt üstü yattık, benim eşim de sırt üstü yatınca başlar aslan gibi kükremeye, ben de bazen geceleri onu dürter "hadi aşkım kalk da yan dön, çok horluyorsun" derim hemen yan döner, ikimizde huzurlu bir uykuya dalarız..
neyse işte yine sırt üstü yatıyor ve yine en hızlı uyuma rekorunu bana gösterircesine 30 saniye sonra horlama sesleri başlıyor..
ofluyorum olmuyor pofluyorum olmuyo, böylece bi 2-3 dakika bekledim susar diye, ama yok!
dürtükledim bunu "aşkııııııımmi canıııııımm, bitaneeeemm, hadi yan dön, horultundan uyuyamıyorum"
Anında hindi gibi kabardı, kafayı kaldırdı, gözlerini gözlerime dikti, yeminle aramızda bir karış ya var ya yok, işte o soru geldi "Sırtsırta verek mi?"
Birkaç saniyelik duraksamayla ne olduğunu anlamaya çalıştım, çaresiz "Hee taaamm verek"
ve sırt sırta verdik, o yine uykuya daldı
sanki akşam operasyondayız da sırt sırta vererek iki tarafı da kuşatacaz, canım kocam asker olmak zor iş
Canım çok güldüm ya eşin asker sanırım
şanslısın uyku haliyle senin asker arkadaşı sanmış ya düşmanı sansaydı o zaman yanmıştın
Birsen'cim malesef flocke artık gelmiyor kimsede neden gelmediğini bilmiyor.
Sohbet muhabbet ederken 1 gün aniden sırrakadem bastı üyeliğini iptal etmişti hatta.
Çook kızgınım ona neden haber vermeden gitti bilemiyorum
ya kızlar bende çok rezil olmuştum sevgilime. babasının arabası vardı ama sevgilim kullnıyordu devamlı. tüm gün gezdik arabayla akşam oldu hava karardı beni eve bırakcak. ben biraz ıslaklık hissediyorum bide kokuyorum sanki regl olcağım zamana denk gelmiş. evin önüne getirdi incem ama kalkarsam sanki koku çoğalcak gibime gelior çünkü gittikse ıslaklık artıor. sonunda kalktık oturduğum yere göz ucuyla baktım kapıyı kaparken çaktırmadan. Aman Allahım kıpkırmızı olmuş koltuk. arkama bile bakmadım eve nasıl gittiğimi bilmiorum. ertesi gün gene arabayla gelip aldı beni baktım tertemiz mis gibi koltuk heralde arkamdan sildi ama hiç konusunu açmadı çok utanmıştım malesef
yemin ediyorum gözümden yaş geldidün gece yatağa girdik uyicaz, ikimiz de sırt üstü yattık, benim eşim de sırt üstü yatınca başlar aslan gibi kükremeye, ben de bazen geceleri onu dürter "hadi aşkım kalk da yan dön, çok horluyorsun" derim hemen yan döner, ikimizde huzurlu bir uykuya dalarız..
neyse işte yine sırt üstü yatıyor ve yine en hızlı uyuma rekorunu bana gösterircesine 30 saniye sonra horlama sesleri başlıyor..
ofluyorum olmuyor pofluyorum olmuyo, böylece bi 2-3 dakika bekledim susar diye, ama yok!
dürtükledim bunu "aşkııııııımmi canıııııımm, bitaneeeemm, hadi yan dön, horultundan uyuyamıyorum"
Anında hindi gibi kabardı, kafayı kaldırdı, gözlerini gözlerime dikti, yeminle aramızda bir karış ya var ya yok, işte o soru geldi "Sırtsırta verek mi?"
Birkaç saniyelik duraksamayla ne olduğunu anlamaya çalıştım, çaresiz "Hee taaamm verek"
ve sırt sırta verdik, o yine uykuya daldı
sanki akşam operasyondayız da sırt sırta vererek iki tarafı da kuşatacaz, canım kocam asker olmak zor iş
yemin ediyorum gözümden yaş geldi
yanlız her akşam bizdede aynı olay var kocam sırt üstü horlar hatta 30 sn içinde uyur ben yan döööönnn diye dürterim her akşam klasiktir bu olay bi gün yaşamadığımız olmadı
ayy cnm anlamam mı her akşam horlıycağını bile bile yatıyo dürtüyorum hemenbacım demek aynı fantaaaazi sizde de var, beni en iyi sen anlarsın
Bende anlatayımda biraz gülün.
Lise 1. sınıftayım ikinci dönem bi erkek arkadaşım vardı 3 ay falan olmuştu çıkmaya başlayalı. o akşam sinemaya gidecektik.
Benimde son dersim bedendi çocuğun yanında okul kıyafetiyle durmayayım diye bej bi capri almıştım evden onu giydim. Regl olmuştum o gün geçmesin die arka arkaya iki ped yerleştirdim
neyse biz ikimiz çıktık cafe ye gittik oturduk kimse yok üst katta birşeyler yedik içtik kalkalım dedi kalktık kalkmamla birlikte beyaz deri koltukta kocaman kırmızı bir lekebacaklarımdan süzülüyor ben kıpkırmızı oldum ama daha komik olan onun tepkisiydi
'' yaa senden kan geliyo öleceksin galibaaaaa'' tabi çocuk anlamamış ne olduğunu ben tabi ağlaya ağlaya lavaboya koştum üzerimi değiştirdim
Sonra bütün akşam çocuk benim her kalktığımda arkama baktıarkan temiz devam et şeklinde.
Çok utanmıştım
ölcenmi napcan kan geliyo sendenben bunu canlı dınlemıs bırı olarak gulmekten yıkılmıstım
ben değıl, o bana rezıl oldu
evıme ılk gelışı..
yenı yenı çıkmaya başlamışız, bı utangaçlık, çekıngenlık var bızde
bende o eve tamamen taşınalı 3-4 hafta oluyor, yazlık olarak kullanırdım öncesı.
WC bozuldu, daha doğrusu nasıl becerdıysem tıkandı
su akmıyor..
Neyse benımkı gelecek, aklıma wc geldı
sonrada amaan neyse herıf ılk günden banyoya gırmez kı dedım, unuttum gıttı
bız oturduk muhabbet ıçecekler yemek vs derken baktım benım kı sallanıyor koltukta
anlamadım, lavabo nerede dıye sordu ben hala anlamış değılım..
Gösterdım gıttı.. tam o sıra aklıma sıfon geldı, çalışmıyor kı :26:
O an kapıyı çalıp, X, sıfon çalışmıyor kovayla su dök demeye utandım nedense, ses etmedım
beklıyorum abartısız 45 dakıka çıkamadı WCden, seslenemıyorumda ıyı mısın dıye
bı çıktı, kıpkırmızı bı kafa, heryerınden ter akıyor, panık ama sakın görünmeye çalışan bı ıfadeyle oturdu karşıma...
Ve gece boyunca gerekmedığı sürece konuşmadı, yerınden kımıldamadı
O gıttıkten sonra ılk ışım WCye bakmak olmuştu, tertemız bırakmış nasıl becerdıyse
aylar sonra ıtıraf etmıştı, anam ağladı temızleyene kadar dıye ama nasıl temızledı ne yaptı hala çözmüş değılım
bizim nikahımız salonda kıyılmıştı
ben kendimi önceden hazırlamıştım eşimin ayağına basıcam diye
ben bastım bastım diye seviniyorum
eşim demezmi ben ayakkabıyı çıkarmıştım ayağımdan, boş ayakkabıya bastın diye
çok gülmüştüm çok ta kızmıştım
madem öyle bir gaz kaçırma anısı da benden gelsn.
yeni evliyiz. özel bir gn değil ama bi jest olsun diye güzel bi sofra hazırladım, kendim de süslendim.güzel bir yemek yiyelim vs. dedim. eşim geldi yemeği yedik. her şey güzel. benim karnımda bir hareketlilik, gurul gurul sesler. öyle direk kalkıp sofradan wc ye gitmek istemiyorum. mutfağa falan kalkınca giderim diyorum ki eşim birden masadan kalktı koltuğa geçti beni de kolumdan tuttu çekiyo. kendi oturdu beni de kucağına oturttu. yüzüm ona dönük. bu arada ben felaket durumdayım o şekilde oturunca tutmak zorlaştı.nasıl kalkarım diye hesap ederken eşim güya şakalaşıyor benimle gıdıklıyor vs. ben bak gidiklama midem kötü demeye kalmadan pırrt diye bir ses duyuldu. ben mosmor. nasıl utandım ama. eşimin omzuna gömdüm yüzümü kaldıramıyorum. uzun süre uğraştı ama başımı kaldırmadım. sonrasında eşimin yüzüne hiç bakmadan kalkıp mutfağa gittim. olayın etkisi geçene kadar da çıkmadım
Yahu ben erkek arkadaşıma olan rezilliklerime doyamıyorumm
Taze taze bugün oldu, sabah saatt 1 de erkek arkadaşımın evine gittim tamam takılıyoruz ediyoruz,
ben kahvaltı bile yapmamıştım sonra aç karınla sigara içtik..
başladı midem bulanmaya, ama varya duramıyorum bi şeyde çaktırmıyorum..
Saat oldu 5 evden çıkacaktık ki Bana bi tişört ve gömleğini verdi ütüler misin diye tamam dedim.
Ben ütülüyodum oda da oda aynı oda da namaz kılıyordu.
Ben tişörtü ütüledim tam gömleği ütülerken arık dayanamadım ve kusmaya başladım (Bu arada özür dilerim :))
Elimi ağzıma nasıl götürüp tuttuğumu hatırlamıyorum biraz gömleğe geldi koşa koşa tualete gittim kustum...
Giderken saf ben ütüyü gömleğin üstünde unutmuşum ( bu arada o gömleği çok aramıştık bedeni kalmamıştı taaaaa sarıyere gidip almıştık çok seviyordu )
ben artık tualeti mahvettikten sonra baktım garibim namazı bırakmış tualetin kapısında bekliyoo
odaya bi gittik bi de ne görelim gömlek
Çok üzüldüm, oda diyo ki boşver aşkım senden kıymetli değil..
en son evden çıkarken "aşkım şimdi ben seni nasıl alayım dedi
off off
kız arkadaşımla adet geciktirici ilaç hakkında mesajlaşıyorduk. eczaneye gideceğim ilacı alayım yan etkilerini vs öğrenceğim tarzı şeyler. eczaneye gittim ilacı aldım. ''' geciktiriciyi aldım eczaneden, bir hafta geciktiriyormuş'''' yazdım ve mesajı yanlışlıkla erkek arkadaşıma gönderdim. ve erkek arkadaşımdan gelen cevap '''' ohaaaaa! bir hafta mı...'''' ilk rezil olduğum an:))