Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Canım çok güldüm ya eşin asker sanırım
şanslısın uyku haliyle senin asker arkadaşı sanmış ya düşmanı sansaydı o zaman yanmıştın

Canım çok güldüm ya eşin asker sanırım
şanslısın uyku haliyle senin asker arkadaşı sanmış ya düşmanı sansaydı o zaman yanmıştın

heyaaa çok haklısın geçen gece de yine aniden uyandı kafayı kaldırdı, sırtı bana dönük sövdü bi güzel, kafayı koydu tekrar uyudu..ben biraz kıkırdayınca uyandı, "kime küfrettin" dedim, siyasi liderin birinin adını söyledi, ona küfrettim dedi

evet canım asker

Belki bir sıkıntısı vardır eğer yönetimle ilgili değilse sorun.

Bende anlatayımda biraz gülün.
Lise 1. sınıftayım ikinci dönem bi erkek arkadaşım vardı 3 ay falan olmuştu çıkmaya başlayalı. o akşam sinemaya gidecektik.
Benimde son dersim bedendi çocuğun yanında okul kıyafetiyle durmayayım diye bej bi capri almıştım evden onu giydim. Regl olmuştum o gün geçmesin die arka arkaya iki ped yerleştirdim
neyse biz ikimiz çıktık cafe ye gittik oturduk kimse yok üst katta birşeyler yedik içtik kalkalım dedi kalktık kalkmamla birlikte beyaz deri koltukta kocaman kırmızı bir leke bacaklarımdan süzülüyor ben kıpkırmızı oldum ama daha komik olan onun tepkisiydi
'' yaa senden kan geliyo öleceksin galibaaaaa'' tabi çocuk anlamamış ne olduğunu ben tabi ağlaya ağlaya lavaboya koştum üzerimi değiştirdim
Sonra bütün akşam çocuk benim her kalktığımda arkama baktı arkan temiz devam et şeklinde.
Çok utanmıştım

kızlar uyku tutmamıştı gece gece çok güldüm hepten kaçtı uykum bi tane de benden. evli değilm ben ama.erkek arkadaşımla daha ilk ayımız ankara soğuğunda bir akşam yürüyoruz ben çok dırtlıyımdır zaten :) soğukta şişti iyice karnım.sonra bi yere oturduk bu yanıma oturdu.ben sıcağı görünce istemdışı bir pırtlattım kıpkırmızı oldum tabii. gülemedim de ama öyle utandım ki. garibim o da saçlarımı öptü sarıldı.ben sonra kendi yaptığım rezlliğe değil de onun tepkisine güldüm ve ben bunu 2 akşam üst üste aynı senaryoyla yaptım :26: ve aynı tepkiyi gördüm 2. 3.sü de yine dışarıdayız bir akşam 6 ay falan olmuş.ben yemeği çok kaçırmşm yurtta.affedersiniz soğan da yemişim kola falan derken ayy yanlışlıkla ağzımdan gaz çıkardım sesli değildi ama.o arada sohbet ediyoduk bu bana "soğan mı yedin sen" diye sordu ben de saf saf "aa evet nerden anladın" dedim o da "koktu da " dedi :26: bi tane demişim ama fazla olmuş

Ayy cidden çok kötüüü helede ilişkinin başlama evrelerinde olduğu zamansa wwwuuuuuuuu

bizim nikahımız salonda kıyılmıştı
ben kendimi önceden hazırlamıştım eşimin ayağına basıcam diye
ben bastım bastım diye seviniyorum
eşim demezmi ben ayakkabıyı çıkarmıştım ayağımdan, boş ayakkabıya bastın diye
çok gülmüştüm çok ta kızmıştım

yemin ediyorum gözümden yaş geldi
yanlız her akşam bizdede aynı olay var kocam sırt üstü horlar hatta 30 sn içinde uyur ben yan döööönnn diye dürterim her akşam klasiktir bu olay bi gün yaşamadığımız olmadı

bacım demek aynı fantaaaazi sizde de var, beni en iyi sen anlarsın

bacım demek aynı fantaaaazi sizde de var, beni en iyi sen anlarsın
ayy cnm anlamam mı her akşam horlıycağını bile bile yatıyo dürtüyorum hemen
bide anlamam ben yatağa girince en erken yarım saat sonra uyurum adamın 30 sn sürüyo bendemi sorun acaba :26:

ben bunu canlı dınlemıs bırı olarak gulmekten yıkılmıstım

Yazık çocuğa yaa

Yok artık kocan çok zekiymiş

kıyamam canım yaa

Ne anlayışlıymış yaa

kız arkadaşımla adet geciktirici ilaç hakkında mesajlaşıyorduk. eczaneye gideceğim ilacı alayım yan etkilerini vs öğrenceğim tarzı şeyler. eczaneye gittim ilacı aldım. ''' geciktiriciyi aldım eczaneden, bir hafta geciktiriyormuş'''' yazdım ve mesajı yanlışlıkla erkek arkadaşıma gönderdim. ve erkek arkadaşımdan gelen cevap '''' ohaaaaa! bir hafta mı...'''' ilk rezil olduğum an:))

offf bu çok kötü yaaaa adamaın aklına geleni düşünüyorummmmm

ben de genel bi rezilliğimi anlatayım yazın köydeyiz ikindi sıraları dayımların çardağında oturuyoruz havada bi güzel hem güneş var hemde köy yeri püfür püfür esiyor...neyse ezan başladı ama ezanı okuyan kendinden geçiyor okurken nefesi içine kaçmış gibi bende " hocanın nefesi içine kaçmış heralde,kendinden geçiyor okurken " dedim. Yengem bombayı patladı. "ezanı okuyan deden " bende kaçıcak delik peşindeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…