- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
Gece gece gulmekten oldum
okurken benim de aklima bi sey geldi bu esime rezil olusum degil hos ona da rezil olmusumdur da simdi hatirlamiyorum
ben biraz kokosumdurevden anca 2 saatde falan cikarim
kendmden de taviz vermem bekarken daha da fenaydim
neyse bekarken bi gun erkek kardesimle amcamlara gidiyoruz
ben yine parfumu kafamdan asagi dokmusum saclar fonlu full makyaj topuklu ayakkabi goren de gazinoya falan cikicam sanir
kapidan ciktik yeni aldigim gozluklerimi de taktim beni gormeniz lazim bi hava bi hava karsiki daglari ben yarattim sanki
neyse iniyoruz merdivenleri kardesimle son merdivende sen koskoca merdiveni gorme tabi burnun havada ayaginin altina bakmadan yurursen boyle olurgum diye dusuverdim ama nasil dusus yer gok inledi
kardesim hemen tuttu kolumdan kaldirmaya calisiyo ben taviz vermiyorum yine yok bi sey falan diyorum
uzerimi falan temizlemeden yere dusen gozlugumu aldim hemen taktim
ciddiyetimi hic bozmadan ciktim apartmandan
baya bi gittikten sonra kardesim cekinerek abla bi sey dicem dedi ben tabi yuzumu bile donup bakmiyorum saclari savura savura gidiyorum
ne?dedim
gozlugun egilmis ve cami catlamis demesin mi
anam o an bi gulme krizine girdik abla kardes
sonra tabi topladim kendimi tamam iki gulduk diye civitma hemen falan diye
ama hala birisi havalisin dese o kadar emin olmayin deyip bakar bana gulerek
ben de tabi gozlerimi portletirim sakin diye
ay züli kokoş insanın rezilliği de başka bi hoş oluyo hani
de get kiz
ben o havayla gozlugun catladigini ve yamuk durdugunu faretmemisim kardesim de korkudan soyleyememis garibim
kızlar size bu sefer çocukluk anımı anlatacağım
yıl mö 80 li yıllarben 8 yaşındayım neyse bizim evle amcamlarının evi karşılıklı iki daireydi ve biz amcamlarla beraber kabile gibi yaşıyorduk o zamanlar
birgün amcamların evinde badana vardı yengem ve annem bir odayı temizliyorlardı boyacıda mutfagı boyuyordu , bende annemden ıvır zıvır birşeyler almak için para koparmaya çalışıyordum , annem parayı vermeyince yengemden istedim , annem onada hayır verme dedi bide üzerine beni azarladı ve klasik anne tepkisi olarak terliğini fırlattıbende işittiğim azarın hırsıyla ve popoma yediğim terliğin acısıyla annemden intikam almaya karar verdim 'ayy çok kötütüyüm yaaa ' çocuk aklımla yada o anki salaklığımla şuan bilemeyeciğim bir kafayla , gidip badanacıya 'mesut amca annem ve yengem aslında sana aşık olmuşlar kendi aralarında konuşuyorlardı 'dedim aman ALLAH'ımmm o anda adamım bakışları , annem ve yengemin kızarmaları ve kaçmaları bir oldu bir süre sonra badanacı adamda hayırlı akşamlar deyip kimseye bakmadan fırçasını bırakıp kaçıp gitmişti , badanada yarım kalmıştı
üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen adam , annem ve yengemi görünce hemen yolunu değiştiriyormuş annem ve yengem her zaman gülerek anlatırlar ve bana halen sen neden öyle dedin derler :44:ayy bende bilsen neden öyle dediğimi
kızlar size bu sefer çocukluk anımı anlatacağım
yıl mö 80 li yıllarben 8 yaşındayım neyse bizim evle amcamlarının evi karşılıklı iki daireydi ve biz amcamlarla beraber kabile gibi yaşıyorduk o zamanlar
birgün amcamların evinde badana vardı yengem ve annem bir odayı temizliyorlardı boyacıda mutfagı boyuyordu , bende annemden ıvır zıvır birşeyler almak için para koparmaya çalışıyordum , annem parayı vermeyince yengemden istedim , annem onada hayır verme dedi bide üzerine beni azarladı ve klasik anne tepkisi olarak terliğini fırlattıbende işittiğim azarın hırsıyla ve popoma yediğim terliğin acısıyla annemden intikam almaya karar verdim 'ayy çok kötütüyüm yaaa ' çocuk aklımla yada o anki salaklığımla şuan bilemeyeciğim bir kafayla , gidip badanacıya 'mesut amca annem ve yengem aslında sana aşık olmuşlar kendi aralarında konuşuyorlardı 'dedim aman ALLAH'ımmm o anda adamım bakışları , annem ve yengemin kızarmaları ve kaçmaları bir oldu bir süre sonra badanacı adamda hayırlı akşamlar deyip kimseye bakmadan fırçasını bırakıp kaçıp gitmişti , badanada yarım kalmıştı
üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen adam , annem ve yengemi görünce hemen yolunu değiştiriyormuş annem ve yengem her zaman gülerek anlatırlar ve bana halen sen neden öyle dedin derler :44:ayy bende bilsen neden öyle dediğimi
Canım böyle anlatınca aklıma hüdaverdi geldibirkaç tanede benim aklıma geldi eski sayfaları okurken esinlendim.. :)
bi kere ben 12-13 yaşlarındayım gecenin bir yarısı kapı çalıyor saat 4 civarı.. annem babam korkuyor tabi birine bişey mi oldu acaba diye.. şaşkınlığı geçip kapıyı açıyorlar ki benannem şokta babamda öyle bide zile öyle bi abanmışım ki nerdesiniz diye kızıyomuşum terlikleri çıkartırken annem sen nerdeydin diyebilmiş korka korka bende e çöp atmaya gittiiimmm ne çöpü kızım? of anne sen verdin ya bana bende gittim attım işte.. neyse annemler bana bişe olmadığına sevinip yatmışlar.. ertesi gün bana soruyorlar ben hiçbişe hatırlamıyorum.. ama gece aynı saatlerde annem kalkmış ben evin kapısını zorluyorum açmak için annem napıyosun anzer demiş bende gidip yerime yatmışım.. kapıyı açamamışım çünkü annecim kilitlemiş anahtarıda almış bu sefer biliyor malını
.......................
bi keresinde de bizdeyiz annemin 80 li yıllardan kalma kıyafetlerini deniyoruz ben ve dayımın iki kızı.. hepimiz bi kıyafetini giydik çok beğeniyoruz bide.. o arada yengem arıyor kuzenimi yanına çağırıyor.. üst sokakta çalışıyor yengem.. kuzende hem üstünü değiştirmeye üşendiğinden hemde annesine kıyafeti göstermek istediğinden öyle gidiyor beyaz bir şifon elbiseyle.. aradan 10 dk geçiyor bizim kuzen soluk soluğa gelmiş koşmuş çünkü.. yüzü kıpkırmızı bişe oldu sandık diğer kuzenle noldu diyoruz cevap: annesinin odasına girer girmez yengem ve çalışma arkadaşı basıyor kahkahayı çünkü astar giymemiş zeki kuzen ve herşey meydanda
bu olayı aslında anlatmak istemiyodum ama anlatim ya nolcak..
yeni eve taşınmışız herşey tamam telefon bağlanmamış anneme neden telefonu kullanamadığımızı soruyorum adamlar gelmedi diyor bende altı üstü şu kabloyu şu prize sokacaklar diyip telefon kablosunu prize sokmamla telefon çalmaya başlıyor evin bütün ahalisi uzay mekiği görmüşüz gibi telefona bakıyoruz mal malve benim korkusuz annem arayan beklemesin diye telefonu açıyor açmasıyla beraber telefondan çıkan ses ve prizden çıkan şimşek görüntüsüyle hepimiz bi yere dağılıyoruz..
Canım böyle anlatınca aklıma hüdaverdi geldi