Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ben esıme degılde bugun otobusde gıderken otobus halkına resıll oldum orta kapıda aheste aheste tutulmus bır oraya bır buraya gıdorum salana salana neyse adamın bırı bındı durakda kızı var yanında 8 9 yaslarında cocuk ayagımı eze eze bı hal oldu cocukdur dedım dengeyı saglıyamıor deıdm ses etmedım gel gelelım babasu olcak keltos daha durmadan otobus ınıcekmısınız deıd hayır deıdm daha var saf saf ıncegımyere elınızı cekınde ıncem ben dınce daha otobus durmadı tutuncak yer yok dedım hala ınatlasıor elını cek ıncem dıyekı otobus hala seyır halınde nasıl sınırlendımse benden cıkan cevap tutuncak sapınız varsa uzatın tutımda sızde gecın:) bunu duyan herkez kahkahayı basdırdı hoslarınamı gıtı ne dedım susun dellendım

Kızlar ben iki senelik evliyim Bir gece yatarken karnıma gaz sancısı girdi ve bi an bi ses duydum ve o sesle uyandım Meğersem ben çatur çutur gaz çıkarıyomuşum Tek gözümü açtım bide ne göriyim eşim bana bakıo noluyo yaa diyerekden Hiç uyandığımı belli etmeden arkamı döndüm yatıo numarası yaptım ve sabah kaltığımda tek bir kelime bile etmedi benim anlayışlı biricik kocammmm

ay züli kokoş insanın rezilliği de başka bi hoş oluyo hani

birkaç tanede benim aklıma geldi eski sayfaları okurken esinlendim.. :)

bi kere ben 12-13 yaşlarındayım gecenin bir yarısı kapı çalıyor saat 4 civarı.. annem babam korkuyor tabi birine bişey mi oldu acaba diye.. şaşkınlığı geçip kapıyı açıyorlar ki ben annem şokta babamda öyle bide zile öyle bi abanmışım ki nerdesiniz diye kızıyomuşum terlikleri çıkartırken annem sen nerdeydin diyebilmiş korka korka bende e çöp atmaya gittiiimmm ne çöpü kızım? of anne sen verdin ya bana bende gittim attım işte.. neyse annemler bana bişe olmadığına sevinip yatmışlar.. ertesi gün bana soruyorlar ben hiçbişe hatırlamıyorum.. ama gece aynı saatlerde annem kalkmış ben evin kapısını zorluyorum açmak için annem napıyosun anzer demiş bende gidip yerime yatmışım.. kapıyı açamamışım çünkü annecim kilitlemiş anahtarıda almış bu sefer biliyor malını
.......................
bi keresinde de bizdeyiz annemin 80 li yıllardan kalma kıyafetlerini deniyoruz ben ve dayımın iki kızı.. hepimiz bi kıyafetini giydik çok beğeniyoruz bide.. o arada yengem arıyor kuzenimi yanına çağırıyor.. üst sokakta çalışıyor yengem.. kuzende hem üstünü değiştirmeye üşendiğinden hemde annesine kıyafeti göstermek istediğinden öyle gidiyor beyaz bir şifon elbiseyle.. aradan 10 dk geçiyor bizim kuzen soluk soluğa gelmiş koşmuş çünkü.. yüzü kıpkırmızı bişe oldu sandık diğer kuzenle noldu diyoruz cevap: annesinin odasına girer girmez yengem ve çalışma arkadaşı basıyor kahkahayı çünkü astar giymemiş zeki kuzen ve herşey meydanda

bu olayı aslında anlatmak istemiyodum ama anlatim ya nolcak..
yeni eve taşınmışız herşey tamam telefon bağlanmamış anneme neden telefonu kullanamadığımızı soruyorum adamlar gelmedi diyor bende altı üstü şu kabloyu şu prize sokacaklar diyip telefon kablosunu prize sokmamla telefon çalmaya başlıyor evin bütün ahalisi uzay mekiği görmüşüz gibi telefona bakıyoruz mal mal ve benim korkusuz annem arayan beklemesin diye telefonu açıyor açmasıyla beraber telefondan çıkan ses ve prizden çıkan şimşek görüntüsüyle hepimiz bi yere dağılıyoruz..

Son düzenleme:
kızlar size bu sefer çocukluk anımı anlatacağım
yıl mö 80 li yıllar ben 8 yaşındayım neyse bizim evle amcamlarının evi karşılıklı iki daireydi ve biz amcamlarla beraber kabile gibi yaşıyorduk o zamanlar
birgün amcamların evinde badana vardı yengem ve annem bir odayı temizliyorlardı boyacıda mutfagı boyuyordu , bende annemden ıvır zıvır birşeyler almak için para koparmaya çalışıyordum , annem parayı vermeyince yengemden istedim , annem onada hayır verme dedi bide üzerine beni azarladı ve klasik anne tepkisi olarak terliğini fırlattı bende işittiğim azarın hırsıyla ve popoma yediğim terliğin acısıyla annemden intikam almaya karar verdim 'ayy çok kötütüyüm yaaa ' çocuk aklımla yada o anki salaklığımla şuan bilemeyeciğim bir kafayla , gidip badanacıya 'mesut amca annem ve yengem aslında sana aşık olmuşlar kendi aralarında konuşuyorlardı 'dedim aman ALLAH'ımmm o anda adamım bakışları , annem ve yengemin kızarmaları ve kaçmaları bir oldu bir süre sonra badanacı adamda hayırlı akşamlar deyip kimseye bakmadan fırçasını bırakıp kaçıp gitmişti , badanada yarım kalmıştı
üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen adam , annem ve yengemi görünce hemen yolunu değiştiriyormuş annem ve yengem her zaman gülerek anlatırlar ve bana halen sen neden öyle dedin derler :44: ayy bende bilsen neden öyle dediğimi

baktım herkes eşiyle olmasa da rezilliğini anlatıyor bende aklıma gelen başka bir rezillik anlatayım dedim..
üni.de yurtta kalıyoruz, haftasonu ve sınav zamanı çok sıkıldık hadi çarşıya inelim dedik bi kız arkadaşımla..
neyse gittik gezdik, alış veriş yaptık dönüyoruz tekrar yurda,
minibüs şeklinde servisler var çarşıyla fakülte arasında.. ama sınav zamanı olduğu için boş nerdeyse 2-3 kişi var
bizde yanyana oturuyoruz arkadşaımla ben koridor kenarında, kucağımızda da market manav poşetleri var.
neyse minibüs deli gibi savrula savrula uçuyor resmen yolda.. bi tümsekten geçerken biz bir zıpladık yerimizden...
hoooppp..
ben bi anda kendimi koridorda boylu boyunca ayaklarımı uzatmış halde buldum
neye uğradığımı şaşırmışım, arkadaşıma bakıyorum, o koltukta oturuyor bana bakıyor şaşkınlıkla,
ben poşetleri bırakmıyorum ama sıkı sıkı tutuyorum..
kalkıp oturdum yerime.. çıt yok aramızda..
servisten indik, yurda gidene kadar gülmekten öldük...
hiç unutmuyorum o anı, Allah'tan serviste çok az kişi vardı da az kişiye rezil oldummm :)))))

intikamin feci olmus

Koptum ya cok komik

Canım böyle anlatınca aklıma hüdaverdi geldi

madem öyle bir gaz kaçırma anısı da benden gelsn.

yeni evliyiz. özel bir gn değil ama bi jest olsun diye güzel bi sofra hazırladım, kendim de süslendim.güzel bir yemek yiyelim vs. dedim. eşim geldi yemeği yedik. her şey güzel. benim karnımda bir hareketlilik, gurul gurul sesler. öyle direk kalkıp sofradan wc ye gitmek istemiyorum. mutfağa falan kalkınca giderim diyorum ki eşim birden masadan kalktı koltuğa geçti beni de kolumdan tuttu çekiyo. kendi oturdu beni de kucağına oturttu. yüzüm ona dönük. bu arada ben felaket durumdayım o şekilde oturunca tutmak zorlaştı. nasıl kalkarım diye hesap ederken eşim güya şakalaşıyor benimle gıdıklıyor vs. ben bak gidiklama midem kötü demeye kalmadan pırrt diye bir ses duyuldu. ben mosmor. nasıl utandım ama. eşimin omzuna gömdüm yüzümü kaldıramıyorum. uzun süre uğraştı ama başımı kaldırmadım. sonrasında eşimin yüzüne hiç bakmadan kalkıp mutfağa gittim. olayın etkisi geçene kadar da çıkmadım

Yahu ben erkek arkadaşıma olan rezilliklerime doyamıyorumm

Taze taze bugün oldu, sabah saatt 1 de erkek arkadaşımın evine gittim tamam takılıyoruz ediyoruz,

ben kahvaltı bile yapmamıştım sonra aç karınla sigara içtik..

başladı midem bulanmaya, ama varya duramıyorum bi şeyde çaktırmıyorum..

Saat oldu 5 evden çıkacaktık ki Bana bi tişört ve gömleğini verdi ütüler misin diye tamam dedim.

Ben ütülüyodum oda da oda aynı oda da namaz kılıyordu.

Ben tişörtü ütüledim tam gömleği ütülerken arık dayanamadım ve kusmaya başladım (Bu arada özür dilerim :))

Elimi ağzıma nasıl götürüp tuttuğumu hatırlamıyorum biraz gömleğe geldi koşa koşa tualete gittim kustum...

Giderken saf ben ütüyü gömleğin üstünde unutmuşum ( bu arada o gömleği çok aramıştık bedeni kalmamıştı taaaaa sarıyere gidip almıştık çok seviyordu )

ben artık tualeti mahvettikten sonra baktım garibim namazı bırakmış tualetin kapısında bekliyoo

odaya bi gittik bi de ne görelim gömlek

Çok üzüldüm, oda diyo ki boşver aşkım senden kıymetli değil..

en son evden çıkarken "aşkım şimdi ben seni nasıl alayım dedi

off off

Taze taze dünkü rezilliğimi anlatayım

sabah arkadasımla kahvaltıya gttim. neredeyse 1 demlik cay ictim. sonra askımla buluscam diye cıktım sabah erken kalktım kafa sersem gibi hadi dedim kahve alayım elime uykum acılsın . (Bu arada da dis fırcam ve macunum hep cantada olur o gün unutmusum canta degistirirken ) dişlerimi fırcalayamadım ya rahatsızım. markete gireyim derken bir baktım nişanlım karsımda. ben tabi onu görünce 32 diş sırıtık ..sarıldık napıyon vs derken nişanlım tuhaf tuhaf bakıyor askım dişlerin dedi. ne var dedim nasıl sararmıslar bu kadar anlamadım dedi :26: ben kıpkırmızı .lafı degiştirmeye vs calısıyorum. ama cocuk illa cevap alacak uyuz

aynayı cıkardım baktım ne göreyim eyvahlar olsunn o kadar cay ic üstüne kahve iç. tortu gibi kalmıs sararmıs. sinir oldum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…