ay koptum kızgeçen akşam evde ufak tefek işler yapıyorum, çamaşır katla yerleştir vs.
baya bi oyalandım..kocişte içerde televizyon izliyo...
uzun bi süre yanına gelmeyince seslendi napıyon nerdesin diye..
ben de dur bi oyun oynayayım diye ses çıkarmadım, kapının arkasına saklandım, beni bulsun diye(kendimce saklanmbaç oynuyom haa)
oda da bi karanlık ki sormayın bi yandan tırsıyom, sanki zorla beni oraya sokmuşlar
neyseeeee bu sırada evi arıyo"nerdesin kız?" diye bağırıyo, benden ses yok..
bu evi aradı aradı en son benim olduğum odaya geldi, ben de gördüm geldiğini haa
kapıyı açar açmaz benim attığım çığlıkla osmanlı tokatını yemem bir oldu
aha suratım böyle
meğerse canım kocam çok korkmuş benim o çığlığıma ve o korkuyla bana bi tane komuş
sonra da bi özür bi özür anlatamam, hee ben de ağlıyom naz yapıyom, oyun oynuyodum "sen bana vurdun" diye atıyom kendimi yerlere
ama bu sırada onun kalp çarpıntılarını da duyuyom acayip tırsmış
ama valla attığım çığlıktan tüm gece kendi kulaklarım çınladı
Flocke nerede, bileniniz var mı ?
flört dönemimizde cafeleredebn pek çıkmazdık para gani tabi ozamanlar hiç olmazsa cepte 100 200 lr(ah keşke biriktirseydik neler alınmazdı)baba kredi kartları falan neyse hesapları hep aşkım öderdi bu sefer ben ısrar ettim ağalıım tuttu cüzdanda para var snıyom ben hiç ödetmeyen herifin ödetesi tuttu indim aşağı hesap ödemeye baktım cüzdanda para yok utana sıkıla yukarı çıktım para almayı unutmuş die bizmkide kızara bozara aşağı indi yarım saat sonra geldi meğer ondada para yokmuş adamla konuşmuşta halletmiş
yeni çıkmaya başlamıştık, tiyotraya gidelim dedi tamam dedim oyun başladı ama benim karın heyecandan gurul gurul, bacaklarımı karnımı ne şekle sokarsam sokayım geçmiyor gurul gurulduymuyordur diye kendimi kandırıyordumki arada senin karnın aç galiba kek alalım dedi anladımki duymuş. ayy hala utanırım
hay allah konu sahibinden razı olsun
bir pazar sabahı eşim "bak sana ne dinleticem" dedi ama nasıl neşeli nasıl keyifli
şu telefon şakaları vardır ya onlardan sandım "aa neymiş hadi dinlet" dedim... bir başladı resmen aslan kükremesi!!! ve aslan da benim!!! :86:
gül gül öldüm kızlaralemsiniz.birtane de ben anlatayım ama bu gerçekten rezillik
hamileyim ve inanılmaz derecede gaz problemi yaşamaya başladım ama öyle böyle değil.gaz sancılarından kıvranıyorum,doktor doktopr gezmeye başladım o derecedeyim.neyse bir akşam banyoya girdim,yıkanıyorum.banyo bitti çıkıcam artık,o an nasıl bir gaz geldi,ben de hazır banyoda ve yanlızım diye bırakıverdim kendimi.baya bir gürültü yaptıktan sonra banyo perdesini açmamla eşimle gözgöze gelmem bir olduadam şok olmuş bir vaziyette bana bakıyor.ben de hiçbir şey olmamış gibi aşkım şu havlumu uzatsana dedim.ne yapayım,o rezil durum kurtarılamazdı artık
Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaaYüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)
Bir tane daha:) Eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştımTabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)
geçen gece eşimle,malum işi yaparken daha doğrusu ısnma turlarında...... yataktan düştüattığım kahkayı tahim edemesiniz....ağşadan 'ne gülüyorsun be ' deyip gelip kafasını yastığın altına sokması da içler acısı
Birsen'cim malesef flocke artık gelmiyor kimsede neden gelmediğini bilmiyor.
Sohbet muhabbet ederken 1 gün aniden sırrakadem bastı üyeliğini iptal etmişti hatta.
Çook kızgınım ona neden haber vermeden gitti bilemiyorum
dün gece yatağa girdik uyicaz, ikimiz de sırt üstü yattık, benim eşim de sırt üstü yatınca başlar aslan gibi kükremeye, ben de bazen geceleri onu dürter "hadi aşkım kalk da yan dön, çok horluyorsun" derim hemen yan döner, ikimizde huzurlu bir uykuya dalarız..
neyse işte yine sırt üstü yatıyor ve yine en hızlı uyuma rekorunu bana gösterircesine 30 saniye sonra horlama sesleri başlıyor..
ofluyorum olmuyor pofluyorum olmuyo, böylece bi 2-3 dakika bekledim susar diye, ama yok!
dürtükledim bunu "aşkııııııımmi canıııııımm, bitaneeeemm, hadi yan dön, horultundan uyuyamıyorum"
Anında hindi gibi kabardı, kafayı kaldırdı, gözlerini gözlerime dikti, yeminle aramızda bir karış ya var ya yok, işte o soru geldi "Sırtsırta verek mi?"
Birkaç saniyelik duraksamayla ne olduğunu anlamaya çalıştım, çaresiz "Hee taaamm verek"
ve sırt sırta verdik, o yine uykuya daldı
sanki akşam operasyondayız da sırt sırta vererek iki tarafı da kuşatacaz, canım kocam asker olmak zor iş