Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay koptum kız

Bende yazıcam bitane :))
Eşimle nişanlıyız o zaman kurtlar vadisi filistin sinemasına gidicez.O gecede hiç uyumamıştım.Neyse girdik sinemaya ben horluya horluya uyuyorum.Ama ne uyumak sanki kendi yatağımdayım.Eşim dürtüyo beni kalkıyorum aa bu sahne güzelmiş diyorum pat gene horluyarak uyuyorum :)) Sonra 2 saat uyumuşum.Işıklar açıldı uyandım birden film başladımı :)) Sonradan anladım sinemada horluyrk uduğumu :))

Bide biraz önce başıma geldi :))
Eşim su almak için ayağa kalktı birden pencereden ses geldi allah diye kendini koltuğa attı.Eywah dedim noluyo kafan delindi kalk ucu çarpıp delmiştir :)) birden kahkaya atmaya başladı şaka yapıyo nsıl şakaysa :))

benım degıl ama arkadasımın esıne rezıl oldugu ana tanık olmustum.. gulmekten yarılmıstım sızlerede anlatmak ıstıyorumm...
3 kız arkadas ve aramızdan bırının esı yanı 4 kısı carsıda yuruyoruz.. esı yanımızda olan arkadasımızda grıp olmus burnunu cekıstırıoo. burnum tıkalı fılan dıye naza cekıo kendını.. bızde ya al su mendılı sümkür dıye ısrar edıyoruzz.. yok ya ben hayatımda sümkürmedım yapamam da dıye ıddalasıyor.. nası olur dıye esıde anlatıyor bak soyle yapcam boyle yapcan dıye.. yaa olmuo olmuoo dedııı.. höşurtttttttt dıye bı sümkürdü burnunda kocaman bı baloncukkk... elıyle kapatmaya calısıyor ama ımkansız...bız yada esı bıryerlerden mendıl getırecegımıze kaldırıma oturdukk krıze gırdık.. gelen gecende arkadasıma bakıyor... onunde durdugumuz magazadan bı kız cıkıp yardımcı oldu arkadasımaa.. ama o anı o gunu asla unutamammmm..

Taze taze rezil olmuşken anlatayım. Regl dönemlerimde çok huzursuz, takıntılı, mızmız bir insan olurum.

Bu sefer de ilk çıkmaya başladığımız günü hangi gün kabul etmem gerektiğini taktım kafama. Ona sordum.

-23 haziran hayatım.

-Ama o olmaz kii çok erken.

-30 haziran? Bir hafta sonrası olsun işte tam.

-Ama şubat 30 çekmiyor...

Telefonda kopmalar.

-Bu kadınları boş bırakmayacaksın. Valla doğru söylüyor Nietzsche. Adam haklı. O zaman 1 temmuz olsun aşkım.

-O ne öyle emekli maaşı alır gibi.

-Aşkım 4 temmuz nasıl?

-Amerikanın kurtuluş tarihi o.

-Kızım manyak mısın ya gidip çeviri falan yap sen bak hadi trafikteyim. 1 temmuz tamam mı?

-Pekiiiii... Tamam...

Son düzenleme:
Flocke nerede, bileniniz var mı ?

Birsen'cim malesef flocke artık gelmiyor kimsede neden gelmediğini bilmiyor.
Sohbet muhabbet ederken 1 gün aniden sırrakadem bastı üyeliğini iptal etmişti hatta.
Çook kızgınım ona neden haber vermeden gitti bilemiyorum

bende anlatıyım komık bır an

fecı kar yagıyor koyde calıısyorum gelemedık bende 6 aylık hamıleyımm. kepceyle yolu actılar falan yavas yavs geldık 20 dk lık yol oldu 1.5 saat eşim cok merak etmıstır, tel de cekmıyor, yolda uuzn surdu falan dıye konuusyorum arkadslarla servıste. eşimde telefonun cektıgı bır yerde aradı gelıyorz aşkıııımmmm az kaldı dedım. oda cımıs kapını onune gelırken görüyoruz servıste. bizim ev bıraz sehır dısında. arkadslar aaa murat senı cok merak etmıs bak kapılarda senı beklıyor aman ne sevıyor karısını falan dıyorlar. ne kadar merak etmıs senı dıyorlar.

neyse arabadan ındım kar buz yuruyemıyorum eşim apartman kapısından gelıyor dur aşkım servıse sölede beni çarşıya atıversın ben şok adam benı degılde kapıda servıs gelırse bınıyımde yurumuyum diye düşünmüş.. tabi servıse bındıırımıyım hemmen kapıyı kapattım nereye be bende benı merak ettın sandım rezılmı etcen benı servıstekılere bi saattır ne aşk var sızde murat senı ne cok sevıyor onu konusuyor servıs bıde dıle mı dusurecem kendımı dedım

geçen gece eşimle,malum işi yaparken daha doğrusu ısnma turlarında...... yataktan düştü attığım kahkayı tahim edemesiniz....ağşadan 'ne gülüyorsun be ' deyip gelip kafasını yastığın altına sokması da içler acısı

aa bu çok kötü bi durum ikinizin parası olmayışınamı yanıyım yoksa ondada para olmadığı için sevgiline resil olmadıgınamı sevınıyım bilemedm =)

yaa aynı ses sorununu bende yaşaadım

ooff buna çok güldümmmmm :):):):):):)

ahahah bu çok iyi yaaa :) :)

En çok güldüğüm bu oldu şahsenn yaa inanamıyorumm =))

yaa iinanmıyorum tuttum tuttum bastım kahkahayı sonundaa :)))

oooooyyyy çok güldüm, adamı nasıl heyecanlandırdıysan

ben değıl, o bana rezıl oldu

evıme ılk gelışı..
yenı yenı çıkmaya başlamışız, bı utangaçlık, çekıngenlık var bızde
bende o eve tamamen taşınalı 3-4 hafta oluyor, yazlık olarak kullanırdım öncesı.
WC bozuldu, daha doğrusu nasıl becerdıysem tıkandı
su akmıyor..
Neyse benımkı gelecek, aklıma wc geldı
sonrada amaan neyse herıf ılk günden banyoya gırmez kı dedım, unuttum gıttı
bız oturduk muhabbet ıçecekler yemek vs derken baktım benım kı sallanıyor koltukta
anlamadım, lavabo nerede dıye sordu ben hala anlamış değılım..
Gösterdım gıttı.. tam o sıra aklıma sıfon geldı, çalışmıyor kı :26:

O an kapıyı çalıp, X, sıfon çalışmıyor kovayla su dök demeye utandım nedense, ses etmedım
beklıyorum abartısız 45 dakıka çıkamadı WCden, seslenemıyorumda ıyı mısın dıye

bı çıktı, kıpkırmızı bı kafa, heryerınden ter akıyor, panık ama sakın görünmeye çalışan bı ıfadeyle oturdu karşıma...
Ve gece boyunca gerekmedığı sürece konuşmadı, yerınden kımıldamadı

O gıttıkten sonra ılk ışım WCye bakmak olmuştu, tertemız bırakmış nasıl becerdıyse
aylar sonra ıtıraf etmıştı, anam ağladı temızleyene kadar dıye ama nasıl temızledı ne yaptı hala çözmüş değılım

bende flockeu cok merak edıyodum bastan berı burayı takıp edıyorum flocke benı cok güldürüyodu.noldu acaba?havukcum senınde cok komik anıların vardı

dün gece yatağa girdik uyicaz, ikimiz de sırt üstü yattık, benim eşim de sırt üstü yatınca başlar aslan gibi kükremeye, ben de bazen geceleri onu dürter "hadi aşkım kalk da yan dön, çok horluyorsun" derim hemen yan döner, ikimizde huzurlu bir uykuya dalarız..

neyse işte yine sırt üstü yatıyor ve yine en hızlı uyuma rekorunu bana gösterircesine 30 saniye sonra horlama sesleri başlıyor..
ofluyorum olmuyor pofluyorum olmuyo, böylece bi 2-3 dakika bekledim susar diye, ama yok!
dürtükledim bunu "aşkııııııımmi canıııııımm, bitaneeeemm, hadi yan dön, horultundan uyuyamıyorum"
Anında hindi gibi kabardı, kafayı kaldırdı, gözlerini gözlerime dikti, yeminle aramızda bir karış ya var ya yok, işte o soru geldi "Sırtsırta verek mi?"
Birkaç saniyelik duraksamayla ne olduğunu anlamaya çalıştım, çaresiz " Hee taaamm verek"
ve sırt sırta verdik, o yine uykuya daldı
sanki akşam operasyondayız da sırt sırta vererek iki tarafı da kuşatacaz, canım kocam asker olmak zor iş

bayıldım buraya harikasınız arkadaşlar tam da bugunde çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…