Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

evet tamda aklınıza gelen gelmiş aklına:))) nasıl rezil oldum rengim mengim attı:))

ben de genel bi rezilliğimi anlatayım yazın köydeyiz ikindi sıraları dayımların çardağında oturuyoruz havada bi güzel hem güneş var hemde köy yeri püfür püfür esiyor...neyse ezan başladı ama ezanı okuyan kendinden geçiyor okurken nefesi içine kaçmış gibi:KK52: bende " hocanın nefesi içine kaçmış heralde,kendinden geçiyor okurken :KK53:" dedim. Yengem bombayı patladı. "ezanı okuyan deden :KK52:" bende kaçıcak delik peşindeyim...:KK33:

ahahahah:))) çok güldüm harika ya valla fıkra olur bu:))

Sevgiliydik..Ailemle sorunlarım vardı..Mevzuyu tam hatırlamıyorum.İzmirden bursaya kardesimin yanına gittim oda yalovadan yanıma geldi hemen..o olmasaydı yurtta sıcak sıcak oturcaktım.Cıktık dolasıyoruz ama ikimzde tir tir titriyoruz o kadar üsüdügümü hatırlmam..Herneyse bir yere oturduk ama orasıda soguk..İkmzde biryer bilmiyoruz.Basladık konusmaya ben sorunlarımı anlattıkca agladım o da elmi yüzümü siliyor fln sonra refleks olarak elimi burnuma götürdüm burnumda baya aglamıs uzun uzuuun ıyk :KK17: :KK9:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK52::KK52:

benim eşime ilk rezil oluşum ilk tanıştığımız zamnalarda sonrasınd açoook rezilliğim oldu da sakar bir insanımm çünkü bana hep çok komıksın şaşkınım der. neyse tam sevgili olma yolunda illerliyoruz ozamnlar 16 yaşımızdayız ikimizde yolda beraber yürürken tok die bişey oldu ve ben onun arkasında kalakaldım . oda ilerliyor. ne oldu dersiniz ben kocaman kamyonu görmedim ve kafamı kamyonun aynasına çarptım çook acıdı ama bozuntuya vermedim aradan 10 yıl geçti hala söyler heheh

bu başlığı okudukça mutlu oluyorum .:KK1::KK9:Allah sizleri de güldürsün emi

Son düzenleme:
ya gözümden yaş geldi harikasınız hele konuyu açan kişinin hikayeleri öldürdü beni:KK52::KK52::KK52: ya benim hiç aklıma gelmedi böyle bi olay ama hatrlar yada yaşarsam koşarak gelip anlatıcam evli de değilim zaten ondandır belkide:KK54:

yaaaaa cokkk komiksinz kızlar yaa :KK70::KK70::KK70:

bizde geçen eşimle avm ye gttik kızlar bebek arabasıda var vede market arabası aldık elimize eşim bebek arabsını kullanıo bnde alısveriş arabasını. ve yürüyn banttan üst kata cıkıcaz bn arabayı yürüyen banttan indiremedm yaa rezil olmustum bant ilerlio ben ucunda takılı kaldım geri geri gidiorum arkamdan amcanın biri sırtmdan iteklio ama ben inemiorum bitürlü yaa of ordan bitane abi tuttu arabayı cekti anca inebldm okadr utandımki esim gülmekten yardım edemedi resmen gözlerim dolmustu millet seferber oldu diye :KK70:D

yaaaaa cokkk komiksinz kızlar yaa :KK70::KK70::KK70:

bizde geçen eşimle avm ye gttik kızlar bebek arabasıda var vede market arabası aldık elimize eşim bebek arabsını kullanıo bnde alısveriş arabasını. ve yürüyn banttan üst kata cıkıcaz bn arabayı yürüyen banttan indiremedm yaa rezil olmustum bant ilerlio ben ucunda takılı kaldım geri geri gidiorum arkamdan amcanın biri sırtmdan iteklio ama ben inemiorum bitürlü yaa of ordan bitane abi tuttu arabayı cekti anca inebldm okadr utandımki esim gülmekten yardım edemedi resmen gözlerim dolmustu millet seferber oldu diye :KK70:D
hahahahahhaha çok güldüm ya gözümde canlandı benmde kuzen o bantta yuruken uc tarafına arkasını donmus benm fotoyu cekıodu bant bitti sırt ustu bı dustu yere ahahhah o geldı gozumun onune yaaa :KK1::KK1::KK1:

Bende anlatayımda biraz gülün.
Lise 1. sınıftayım ikinci dönem bi erkek arkadaşım vardı 3 ay falan olmuştu çıkmaya başlayalı. o akşam sinemaya gidecektik.
Benimde son dersim bedendi çocuğun yanında okul kıyafetiyle durmayayım diye bej bi capri almıştım evden onu giydim. Regl olmuştum o gün geçmesin die arka arkaya iki ped yerleştirdim:KK17:
neyse biz ikimiz çıktık cafe ye gittik oturduk kimse yok üst katta birşeyler yedik içtik kalkalım dedi kalktık kalkmamla birlikte beyaz deri koltukta kocaman kırmızı bir leke :KK17::KK17::KK17: bacaklarımdan süzülüyor ben kıpkırmızı oldum ama daha komik olan onun tepkisiydi
'' yaa senden kan geliyo öleceksin galibaaaaa:KK53:'' tabi çocuk anlamamış ne olduğunu:KK19: ben tabi ağlaya ağlaya lavaboya koştum üzerimi değiştirdim
Sonra bütün akşam çocuk benim her kalktığımda arkama baktı :KK1::KK1::KK1: arkan temiz devam et şeklinde.
Çok utanmıştım :KK52:

bunun değişik versiyonunu yaşamıştım üniversite yıllarımda...

yurdun kantininde arkadaşlarla okey oynuyoruz bende regimin 2.gününde falanım,hapşursam geliyor:KK17:neyse oyun bitti masadan kalktık ayaktayız,o sırada kantinin işletmecisi bizim grubu çok seven bir abi vardı geldi yanımıza konuşuyoruz,tam o sırada şöyle bir duraksadı,oturduğum sandalyeye dikti gözlerini,bu arada sandalyenin rengi beyaz gri arası.tabiii haliyle bizde baktık,kırmızı bir leke ama tek biryerde oluşmamış daha doğrusu pantolondan sandalyeye yayılmış.

biranda utancımdan başım döndü,dünya durdu sandım,heryer kapkaranlık sadece sandalyeyi görüyordu gözlerim........derken adam kazağının kolunu uzatarak elleriyle oturduğum sandalyeyi aaaa boyamı bu ne,neyki bu meyve suyu falanmı diyerek bir güzel ovuştura ovuştura hem siliyor hem arkadaşlara laf yetiştiriyor, ben böyle kaldım:KK53:kızlar anladı ama saftirik abi ciddi ciddi boya gibi birşey sandı:KK1:

yıllardır çektiğim vicdan azabını bir ben birde Allah bilir...

Son düzenleme:
bunun değişik versiyonunu yaşamıştım üniversite yıllarımda...

yurdun kantininde arkadaşlarla okey oynuyoruz bende regimin 2.gününde falanım,hapşursam geliyor:KK17:neyse oyun bitti masadan kalktık ayaktayız,o sırada kantinin işletmecisi bizim grubu çok seven bir abi vardı geldi yanımıza konuşuyoruz,tam o sırada şöyle bir duraksadı,oturduğum sandalyeye dikti gözlerini,bu arada sandalyenin rengi beyaz gri arası.tabiii haliyle bizde baktık,kırmızı bir leke ama tek biryerde oluşmamış daha doğrusu pantolondan sandalyeye yayılmış.

biranda utancımdan başım döndü,dünya durdu sandım,heryer kapkaranlık sadece sandalyeyi görüyordu gözlerim........derken adam kazağının kolunu uzatarak elleriyle oturduğum sandalyeyi aaaa boyamı bu ne,neyki bu meyve suyu falanmı diyerek bir güzel ovuştura ovuştura hem siliyor hem arkadaşlara laf yetiştiriyor, ben böyle kaldım:KK53:kızlar anladı ama saftirik abi ciddi ciddi boya gibi birşey sandı:KK1:

yıllardır çektiğim vicdan azabını bir ben birde Allah bilir...

inanılmaz güldüm gece gece buna:))) yazık amcaceğizim o kanı silmeye mi çalıştı birde ııııyyyyyy yazık ya:))) ay hemde kazağının koluyla silmiş yaaaaaaa:)))

kızlar bende anlatayım çok rezil oldum daha bir hafta olmadı
yazayken bile kızarıyorum ne tuhaf olmuştum

biz eşimle diyetteyiz o gecede çok acıktım bişeyler yesem mi die düşünürken eşim kızdı yemiceksin hala yemeyimi düşünüyorsun
neyse yatıyoruz eşim uyudu benimde elimde leptap sabah kahvaltıda ne hazırlasam diye bakınıyorum
okadar güzel yicekler çıkıyorki karşıma
ağzımı açıp ekrana doğru ham yaparak kapatıyorum ısırık atıyorum o güzel mamalara,
ben bunları yaprkende eşimde beni görmüş
öküz gibi gülmeye başladım ama eşim gülmedi bön bön baktı bana
okadar sinir oldum ki eşim gülseydi bu kadar rezil hissetmezdim kendimi
sabah kalktık tabi tavrımı nazımı da yaptım .
ay ne kötü bi geceydi kendimi aç obur gibi hissettim

üniversite okurken istanbula eşimin yanına giderdim haftasonları beraber öğrenim kredimizi birşeltrp gönlümüzce gezip tozardık yine öyle bir günde otobüse (yada metroydu tam hatrlayamadım 5-6 yıl önce ) bindik sırtımızda cantalar içerisi kalabalıktı eşim elimden tutyor bende belıne sarıldım eşimin hem kalabalık hem de biz çantalarımızdan dolayı kkendimizde ağırız. biraz ileri de de turist bir çift dikiliyor. ne olduyssa oldu otobüs durdumu frenmı yaptı ne oldu biz savrula savrula gidiyoruz eşimde bir yandan bağırıyoo ana ana ana... die ama ben eşimi bırakmıyorum küt die turistlerin üstüne düş valla gülsemmi ağlasammı bilemedim kalktı herkes neyse toparlandı eşim bu sefer de soory sory sory diye takıldı adam bozulmuş plak gibi. ilk durakta attık kendimizi dışarı diyorum ki ingilizcende süper ana ne oluyor ben anlamadım onu???

istemeye geldiklerin de de ufak çaplı bir rezilliğim olmuştu kolonya tutuyorum millete serpip geçiyorum kımse ses cıkarmıyor. halama geldi sıra e kızım bu akmıyor dedi heheh azıcık utandım gülümsedim gidip delik açıp tekrar döktum

bu da bu sene ramazanda başıma geldi ben uykumda konuşurum arada çok yorgunsam genelde. ama pek uykumda yürümem neyse ben çalıştığım için sahuru eşim hazırlıyordu eşim öğretmen ve yaz tatilindeydi. bir gürültüyle aniden uyandım hızlı bir şeklide koridoru geçip salona daldım ışıklar açık ordan cıktım oturma odasına baktım oran cıktım diğer odaya tuvalete banyoya baktım kapıların arkasına baktım perdelerin arkasına baktım eşim bana bakıyormuş tuhaf tuhaf mutfağa girdim eşim elinde kahvaltılılar bana bakıyo şaşkın şaşkın ne oldu dedi ben algılamadım tabi dedi ki tost yapayımmı sana. ben yine algılamıyorum tabi kapının arkasına bakıyorum balkona falan bakıyoum eşim yıne soruyor bu sırada ben de soruyorum ona nerdeler eşim dıyor kım nerde tamam anladım da nerdler die bağırıyorum hala kım nerdeee diyor ben yıne bağırıyorum nerdeleeeeerrrr eşim başladı gülmeye ben sanırım o gülünce kendime geldim annemleeeeer dedim sonra ay ben galıba rüya gördüm dedim ama çok tuhaf olmuştum eşim alıştı artık aklıma başka gelırse yazaarım

bu da bu sene ramazanda başıma geldi ben uykumda konuşurum arada çok yorgunsam genelde. ama pek uykumda yürümem neyse ben çalıştığım için sahuru eşim hazırlıyordu eşim öğretmen ve yaz tatilindeydi. bir gürültüyle aniden uyandım hızlı bir şeklide koridoru geçip salona daldım ışıklar açık ordan cıktım oturma odasına baktım oran cıktım diğer odaya tuvalete banyoya baktım kapıların arkasına baktım perdelerin arkasına baktım eşim bana bakıyormuş tuhaf tuhaf mutfağa girdim eşim elinde kahvaltılılar bana bakıyo şaşkın şaşkın ne oldu dedi ben algılamadım tabi dedi ki tost yapayımmı sana. ben yine algılamıyorum tabi kapının arkasına bakıyorum balkona falan bakıyoum eşim yıne soruyor bu sırada ben de soruyorum ona nerdeler eşim dıyor kım nerde tamam anladım da nerdler die bağırıyorum hala kım nerdeee diyor ben yıne bağırıyorum nerdeleeeeerrrr eşim başladı gülmeye ben sanırım o gülünce kendime geldim annemleeeeer dedim sonra ay ben galıba rüya gördüm dedim ama çok tuhaf olmuştum eşim alıştı artık aklıma başka gelırse yazaarım
hahahaha :KK60::KK60: :KK9: ben de çok konuşurum uykumda, hatta bikaç kez yürümüşlüğüm de var, kapıdan zor döndürmüş annem beni :KK9: o yüzden böyle olaylara çok gülerim yaa :KK60:

hahahaha :KK60::KK60: :KK9: ben de çok konuşurum uykumda, hatta bikaç kez yürümüşlüğüm de var, kapıdan zor döndürmüş annem beni :KK9: o yüzden böyle olaylara çok gülerim yaa :KK60:

EWet bende çok gülerim bizzat kendim de çok yaşarım bir keresinde de rüyamda bağırıyormuşum kaldırdım eşimi ben çok korktum rüyamda abbas ağayı gördüm diyee abbas ağada kim biliyormusunuz hayat devam ediyor dizisinde vardı ya küçük kızla evlenen o akşam o dizie bakmıştım etkisinde kalmışım adam çok korkunçtu ödümü patlattı valla

EWet bende çok gülerim bizzat kendim de çok yaşarım bir keresinde de rüyamda bağırıyormuşum kaldırdım eşimi ben çok korktum rüyamda abbas ağayı gördüm diyee abbas ağada kim biliyormusunuz hayat devam ediyor dizisinde vardı ya küçük kızla evlenen o akşam o dizie bakmıştım etkisinde kalmışım adam çok korkunçtu ödümü patlattı valla
hahaha :KK60: ben de "tamam aşkım, peki aşkım " fln diyor muşum eşime. yaa uyanıkken hiç böyle herşeye tamam aşkım demiyorsun bana diyo :KK9: kim bilir ne görüyordum rüyamda :KK9:
bir kere de ortaokula yeni başlayacaktım, evin kapısını zorluyormuşum, annem de hırsız zorluyor sanmış, fırlayıp kalkmışlar babamla.
bi bakıolar pijamalarımla ben:KK53:
saat sabahın 4ü fln "nereye gidiyorsun kızım?" demişler dehşet içinde:KK53:
tabi ben hala kapıyı açmaya uğraşıyormuşum ve bi yandan da söyleniyormuşum "üfff açılmıyo işte üffff" fln diye :KK52:
açıp napcan kızım demişler "formalarımı giycem, okula gitcem anne üfff açılmıyo işte, geç kalcam bak" diye söylenmeye devam ediyorum tabi ben :KK60:
kapıyı o kadar zorlamışım ki elimin acısına uyandım, annemle babam da dehşet içinde beni yatağıma götürüp yatırdılar :KK1:
iyi ki kapıyı açamamışım, yoksa çok başka yerlerde uyanabilirdim :KK60:

Allah korusun, evet çok tehlikeli.. Ama çok şükür son 17 yıldır yürümüyorum :KK9:

hahaha :KK60: ben de "tamam aşkım, peki aşkım " fln diyor muşum eşime. yaa uyanıkken hiç böyle herşeye tamam aşkım demiyorsun bana diyo :KK9: kim bilir ne görüyordum rüyamda :KK9:
bir kere de ortaokula yeni başlayacaktım, evin kapısını zorluyormuşum, annem de hırsız zorluyor sanmış, fırlayıp kalkmışlar babamla.
bi bakıolar pijamalarımla ben:KK53:
saat sabahın 4ü fln "nereye gidiyorsun kızım?" demişler dehşet içinde:KK53:
tabi ben hala kapıyı açmaya uğraşıyormuşum ve bi yandan da söyleniyormuşum "üfff açılmıyo işte üffff" fln diye :KK52:
açıp napcan kızım demişler "formalarımı giycem, okula gitcem anne üfff açılmıyo işte, geç kalcam bak" diye söylenmeye devam ediyorum tabi ben :KK60:
kapıyı o kadar zorlamışım ki elimin acısına uyandım, annemle babam da dehşet içinde beni yatağıma götürüp yatırdılar :KK1:
iyi ki kapıyı açamamışım, yoksa çok başka yerlerde uyanabilirdim :KK60:

hahahha bende bi kere gece saat 3 uyanmışım kapıdan tam çıkarken annemle babam yakalamış nereye gidiyorsun kızım demişler bende onlara bağırmışım ne demek nereye gidiyorsun ben şanlıurfaya gidiyorum demişimm :KK70: :KK70: :KK70:

X