Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

geçen gün eşimle Ali kırca yı izliyoruz Ali kırca konuğa soruyor
-programın ilk zamanlarını hatırlıyormusun (soru böyle birşeydi)
konuk;
-evet o zamanlar liseye gidiyordum 16 yaşımda falandım
Ben;
-aaa aşkım çocukla aynı yaştayız bende lisedeyken 16 yaşımdaydım
Eşim;
-

Kızlar son birkaç sayfada uykuda konuşmalardan bahsedilmiş bende arada bir uykuda kalkıp dolaşıyorum ,evdekilerle gidip konuşuyorum sonrada gidip yatıyorum ,ertesi gün yaptıklarımı , kimle konuştuysam onun yüz ifadesini, yaşadığı korkuyu hatırlıyorum çok gülüyorum.
Bir tanesini yazayım,olay olduğunda daha 10 gün önce doğum yapmıştım, doğumum çok zor oldu tüm gün sancı çektim , devamlı doktorum beni doğum sandalyesine çıkartıp alttan muyane yapıp açılma varmı diye bakıyordu muyanelerde çok acı çekmiştim neyse bide bunların üzerine bebek ters gelince aniden sezeryana alınmıştım çok korkmuştum herhalde bu yaşadıklarımın etkisindeydim , eşim işten geldi bende bebeği ona bırakıp yatak odasına uyumaya gittim
yatıyorum kapım açıldı doktorum odaya girdi ameliyat kıyafetlerini giymiş bana -hadi inci seni doğurtmaya geldim dedi:18: :100bunlar rüyaymış ama ben gerçek zannediyorum)
bende -hayır doğuramam doktor bey , bebeği nasıl çıkarıcam diye bağırmaya başladım :95: yataktan fırladım eşim çığlıklarıma geldi hemen eşime sarıldım , - ne olur doğurmayayım ben ,nasıl çıkarıcam koca bebeği küçücük delikten dedim eşim şaşkınlık ve korkuyla -tamam doğurmucaksın söz veriyorum dedi :18:
bende aaaa ALLAH razı olsun senden dedim ve birşey olmamış gibi gidip uyudum , tabi eşim sabaha kadar korkudan uyuyamamış ,ertesi gün kalkınca acayip gülmüştük

Kızlar yanlış kişiye mesaj gönderme ile ilgili başıma aynen söyle bir şey geldi. Sevgilim beşiktaşli çok koyu . Bende fenerli. Devamlı bana beşiktaşli olacaksın tatlı dille olmazsan zorla falan diye takılıyo. Sık sık bu muhabbet dönüyor. Bir gün de Kardeşim bana bir fıkra gönderdi. Fıkra aynen söyle. Bir kadın varmış kocası beşiktaşli imis. Adam sabah akşam maç ile ilgileniyor fenerbahçeye küfürler ediyormus. Karısı ile ilgilenmiyormus. Kadın komşusuna anlatmış durumu akıl istemiş. Komşusu demiş ki. Bu akşam kocanin karşısına fenerbahçeli iç çamaşırı ile çık. Kadın denileni yapmış. Adam karısıni görünce artık maçla ilgilenmez olmuş sabah akşam ilişkiye giriyormus karısı ile. Kadın artık bunalmıs. Tekrar komşusuna gitmiş akıl istemiş. Komşusu ona beşiktaşli iç çamaşırı giymesini söylemiş. Kadın denileni yapmış. Adam akşam karısini görünce kahkahayi basmış. İşte adamı böyle s... s... beşiktaşli yaparım demiş.... Şimdi bu fıkra bana hiç komik gelmiyor ama bundan 5 sene önce komik gelmiş olacakki gül gül kırıldım okuldan kızlara göndereyim dedim. O hızla sevgiliye de gitti mesaj. Beş dakika sonra gelen mesaj. "Ne yani sende mi öyle istiyorsun"

Canım fıkradan çok yanlışlıkla sevgiline atman ve onun tepkisi olmuş

kızlar eşimle ilgili değil ama bir kız arkadaşıma rezil olmuştum onu anlatayım hemen :)benzer bir hikaye ama unutamam.samimi arkadaşım selma önce beni evden aldı dışarı çıkmak için yola koyulduk gezicez tozucaz bilindik üzere:)sonra evden çıktık onların site hemen bizim karşı site.neyse yerde sitenin kapısının önünde bi kadın oturmuş yün dövüyor hani bilirsiniz oklavayla falan bana çok garip geldi bir an yanlış anlamayında bizim oralar lüks evlerdi biraz yada modern görünümlü çok yüksek desem daha doğru olur.neyse kadını görünce veridğim tepki şu oldu "ayy selma inanamıyorum ya hala yün döven kaldımı eskide kaldı bunlar niye uğraşıyorlarki gereksiz,şu manzaraya yakılıyormu vss gibi laflar ettim ama kötü niyetli değildi inanın ağzımdan çıkıverdi. manzarada çok tuhaftı gerçekten modern ve yüksek evlerin arasında sitenin önüne yere oturmuş bir kadın bana o an çok garip geldi belki normal ama ne bilim işte daha önce oturduğumz yerde görmemiştim hiç:)herneysem uzun lafın kısası selma bana ne dese beğenirsiniz :"denizim o benim annem": Yerin dibini boyladığım andı.kem küm edip toparlamaya çalışmıştım

inanılmaz güldüm gece gece buna:))) yazık amcaceğizim o kanı silmeye mi çalıştı birde ııııyyyyyy yazık ya:))) ay hemde kazağının koluyla silmiş yaaaaaaa:)))

canım aynı olay benimde başıma gelmişti daha da kötüsü belki ı anlatayım bende senin gibi reglimi yoğun yaşıyorum tatildeyiz kamptayız..akşam yemeği yicez masada sipariş verdik buarada annem babam kardeşim kuzanler falan var masada tatil kalabalık kısacası:)ogün salaklık bende çok spor yapmıştım reglinin ilk günü bideunuttum mu bilmem hatrllamıyorum. haliyle çok da sıcak hava ,yaz ayları malum artış oluyo kanamada neyse..ben haliyle şortmu var kotmu öle ince bişiy yaz ya tam hatırlamıyorum ama spor yaptıktan sonra hiç kontol için yada ped değişimi vs için wcye gidememiştim spordan sonra hemen yemeğe indik çünkü saatliydi falan her neysem yemekler yenildi içildi o büyük yuvarlak masadan doyan kalktı zaten kampta herkes kafasına göre takılır herşey saatlidir askeriye olduğu için..neyse kuzanler kalktı annemler kardeş ben kaldık ben geç yediğim için.yemeğim bitti tam kalkacakken kardeşim beni hızla sandalyeye oturttu "Abb bla la allaaahh gibi kelimeler çıktı ağzından"anlamlı anlamsız bu arada ben 18 yaşlarında falanım kardeşim de yeni yetme 13-14 ama aklı eriyor yeni ergen yani o an kardeşimin bu manzara karşısında 5 yaşınd aolmasını dilerdimbu arada kardeşim erkek neysem neye uğradığı şaşırdım o an ama anladım ben panik yapınca babamda çaktımı "bu arada ben eyvah rezil oldum öldüm bittim gibi cümleler kuruyorum ama yüzüm da cayır cayır yandı yeminle bayılcam sandım o an başkası görcek die bu arada kan nerdeyse şortumun arkasına şortumda beyazdı tamamen yayılmış bildiğin portakal giibi hatta daha da büyüktüüstüne birde sarı renkteki sandalyeye geçmişki bildiğin galatasaray amblemi yani allahım saniyeler geçmek bilmedi babamda farkedince iyice bozuldum ağlıcaktım utançtan kıpkırmızı oldum yazık anlamamış gibi yapmaya çalıştı babam "olur olur panikyapma" gibi cümleler allahtan babam çok modern ve anlyışlı bir insandır..kardeşim ceketini verdi çaktırmadan arkama bağladım popoma yani:)sandalyeyide kaşla göz arasında peçeteyle falan sildik ama ne telaş anlatamam o günü hiç unutamam babama kardeşime rezil olmuştum annemi geç:)garson geldi gitti bir de masalar çok yakın ayağa bir kalksam o an eminim insanlar resim çektirmek için sıraya girerdi manzara karşısında: neyseki belimde ceketim yüüzmde utancımla masayı terkettik allahtan kuzenler önden gitmişti

bende bazen böyle saflıklar yapardım önceden çok saçma mantık yürütmelerim vardır..

önce gerildim beşiktaş sözü geçince, ucu beşiktaşa değecek diye.. :) ama süpermiş çok güldüm ya

bu cok kotu bi sey ya:26::26::26::26:
bi keresine okuldan cikis saati her kes sira sira cikiyo en onde bi kac kiz gidiyo eteklerde krem rengi kizin etegi arkadan kipkirmizi bi leke:18::18::18:
her kes gordu erkekler falan kizlardan biri kosarak kiza soyledi hemen ceketini cikarip etegin uzerinden bagladi ama nafile kizin bi kacisi vardi:18::18::18::18::18:

benim ilk değil ki lisede de olmuştı yoğun kanamam olduğu için bi kaç defa biyerlere geçirmişliğim vardırama insan istemeden oluyor işte bence en büyük utanç bu :18:aslında normal şeyler ama erkekler görcek die kötü oluyo insan

deniz altımı yuh anasını

kızlar selam bende de rezillik çoktur bi tane daha geldi aklıma.. yolda yürüyorum böle camları karanlıkmı desem yada içi boş gibi görünen bir dükkanmı desem, camekanlı falan.şöle durup saçımı başımı üstümü düzelteyim dedim.baya baya durdum yani önünde belki bi kaç dakika olmuştur ,bi makyaj yapmadığım kalmıştı camdaki görüntüme bakarak herneysem bide ne ne göreyim kapı birden açıldı bi adam çıktı içerden gülerek o esnada kapı aralığından baktımki içerde ne göreyim erkekler ,masalar ,okey, tavla oynayanlar ve bu arada ağzı bir karış beni izleyen ve gülen erkekler..şöle bir geri gelip dükkanın tabelasına baktımki bilmemne kıraathanesi... bildiğin kahveymiş oarası .nasıl kaçtığımı anlatamam gülsemmi ağlasammı

Kızlar bir kaç gün önce allah tan gece yarısı idi sevgilim ben kardeşim dışardayiz metrobusden indik üst köprüye çıktık meydana inmek icin başka merdivenden iniyoruz. Hava yağmurlu. Basamaklardan birinde bir parça bilmem ne marketin reklam kağıdı. Benim sağ ayak bu kâğıda bastı. Ve ıslak zemin kaygan kağıtla beraber o merdivenlerden öyle bir düştümki. Önce sağ dizimin üzerine düştüm sonra kendimi kurtarayım diyorum sol ayağım kayıyor. Koca merdiveni bir sağ diz önde bir sol diz önde ellerimde hava da ay oy diye diye indim. Aynı kafkas dansı yaptım mübarek. Öyle ağırdi öyle acıdı ama bir ağlıyorum bir gülüyoruz. Merdivenin dibindede millet kokoreç arabası çekmiş yiyor onların önüne pat diye. Of ya kocaman sisti de ayak bileğim

Ben de anlatayım bir tane:)
İlk aşk.. Mahallemizden bi çocuğa aşığım o zamanlar. Arkadaşlarla dışarıda muhabbet ederken geç oldu diye eve çağrıldık. Benimki de aşağıda kaldı. Eve gittiğimde hemen balkona çıktım. Yukarıdan izlicem sözde. ışığı yaktım. kendimi belli etmeyeyim diye arkama yaslanıp balkonun demirlerine gerilen çuvalı ayak parmaklarımla hareket ettiriyorum. Ama öyle ustaca yapıyorum ki yukarı doğru bakış gelmeden önce hemen ayağımı serbest bırakıp çuvalın kapanmasını sağlıyorum belli bir süre geçince parmaklarımı ustaca (!) oynatarak tekrar aralıyorum.
bir süre sonra aşağıda gülüşmeler, ben yine ustaca ayak parmaklarımla çuvalı araladım, yukarı bakıp gülüyorlar:18: "aman Allahım ne oldu ki?" Ne olacak arkada ışık, önde çuval, 15 dakika boyunca ayak parmaklarımla gölge oyunu oynamışım onlara ışığı niye kapatmazsın ki bayağı artistik haraketler yapmıştım ama

Bi tane daha geldi aklıma:)
Yine bu arkadaş:) evler karşı karşıya..balkon kapıları açık bir sürü misafirleri var..oturmuşlar masada sohbet ediyorlar (annesi, yengeleri..bi bu yok).
ben de ha geldi ha gelecek şeklinde aldım sandalyeyi koydum pencere önüne dikizliyorum. Bir süre sonra kadınlar bana doğru bakmaya başladılar. "Yok canım bana bakmıyorlardır" dedim ama tedbir(!) olsun diye de pencere önündeki deterjan kutularının arasına saklandım. Deterjanların arasından, kadınların bu sefer gülüştüklerini gördüm.
Evet.. Yine ışık vurunca arkadan (güneş ışığı) delikli perdeden tüm hareketlerim gözükmüş. Off doğalgaz peteğine yapışarak yavaşça görüş alanlarından çıktığımı, sürünerek odama gittiğimi hatırlıyorum

Son düzenleme:
ha ha hacanım sende de bişilerin arkasına saklanma huyu mu var ne ne maceracı kızmışsın ayolallah iyiliğini versin

Süpersin ya acayip güldüm kız ALLAH'ta seni güldürsün demek aynada süslendi heee adamlarda ne eğlenniştirler

ha ha hacanım sende de bişilerin arkasına saklanma huyu mu var ne ne maceracı kızmışsın ayolallah iyiliğini versin

yok canım saklanma değil de dikizleme huyum vardı ona karşı:))

Karşılıklıydı bu ama:) 20 dakika boyunca yağmur yağarken karşı karşıya oturup konuşmadan bakıştığımız olmuştu bizim

Bir keresinde ben yine balkondayım, bunların tellerde beyaz çamaşırlar asılı.. oturdum kitap okuyorum (!).. bu balkona çıktı, beni gördü, gülümsedi, içeri girdi. 15 dakika sonra yine çıktı, yine girdi. 10 dk sonra bi daha..1 dk sonra çıktı, tellere yanaştı, bişeyler yaptı, elinde beyaz bir topla hiç bana bakmadan içeri girdi
Çamaşırını alacakmış da içeri girmemi bekliyormuş meğerse..Bildiğin eziyet etmişim çocuğa yazık ya

Son düzenleme:
Süpersin ya acayip güldüm kız ALLAH'ta seni güldürsün demek aynada süslendi heee adamlarda ne eğlenniştirler

ay sorma canım ya çok utanmıştım birde çok kızmıştım yamyam erkeklere böle gözlerini belertmiş bu kız ne yapıyor der gibi bakıyorladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…