Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

gerçekten konu sahibini tebrik ediyorum ve teşekürediyorum bu kadar güldürdüğü için beni süpersiniz hepiniz

gerçekten konu sahibini tebrik ediyorum ve teşekürediyorum bu kadar güldürdüğü için beni süpersiniz hepiniz
reca....ama ben sadece yere bir taş koydum,kuleyi inşaa eden herkese asıl ben teşekkür ederim...

karnım agrıdı yaaaaaaaaaaa benimde işyerinde olmuştu girdim çıkamıyorum ölecem yani allahım 15 dk oldu çıkamıyoum 30 dk oldu çıkamıyorum sonunda attım kendimi dışarı ama nasılın varya suratım bembeyaz terlemişim arkadaş beni almaya gelmiş utandım yapamıyom demeye dedim tansiyonum düştü bayılacam o gün izin verdiler çıktım diğer tuvalete gideyim dedim girdim rahatladım çıkınca kız demezmi yüzüne renk geldi diyebir bilseeeee

yine ekran başında pislik yarattım,hey allahım kaç kez kendime söz vermişimdir:flocke okurken bişey içmeeeeee diye

üç gün önce şehirlerarası otobusle istanbula dönerken bir adet veletin beni rezil edebilecegi aklıma gelmezdi.zaten bu durumada cok sinir oluyorum ya cocuk gelir benim yanıma yada yaşlı teyzeler iki tür de hiç susmaz bu sefer ki 1 adet 9 yaşında kuçuk kız,abla şöyle abla böyle hiç susmadı kulaklık takıyorum tam bir soru soruyor sus dedim artık yeter.neyse bu konuşmadı bir süre benimle sonra ben çok sıkıştım öyle böyle degil cok tuvaletim geldi.bu kızda tek başına yolculuk yapıyor emanet muavinle kanka olmus durumda ona sordum - otobuste wc var dı degil mi ? aynen aktarıyorum cümleyi - he çişin mi geldi,ben seni götureyim gel ! koca kız oldun utanıyor musun söylemeye ? ( butun otobuskiler duydu ) bende kalkmadım tabi yuzumu deşifre edemem 1 saat boyunca tuttum tuttum patlayacaktım.iner inmez bavulumu bile almadan wc ye gittim

ben şehirler arası yolculukta kızı götürcektim wc.ye...kızıım işini bitirdikten sonra bi teyze koşturup geldi hemen:'1 tl...'dedi.ii dedim,cepleri karıştırıyom,çantayı karıştırıyom yok...güç bela bi 50kr.çıktı.teyze azimli illa alacak 1tl.yi.'bekle eşim arabada gidip aliim'diyom,teyze tecrübelerinden yola çıkarak:'yaaa gaçıp gitcen demi.'diyo.'teyze rahatsız mısın sen ya,1liranın hesabını mı yapcam,yok işte napiim?'diyom.teyze:'ben anlamam.'diyo.her bi manyak beni bulur işte,teyze beni rehin aldı,dikildi wc kapısının önüne duba gibi çekilmiyo.en sonunda şakağımdaki damar tık tık tık tık diye attığını hissetmeye başladım sinirden,teyzeye yaklaştım ve:'ya kızımın işediğini toplar geri sokarsın,ya da ufaklığına sayarak yarı fiyat alırsın...seçimini yap 3.seçeneğimde gözüm kararır ve senin için hiç hayırlı olmaz....' teyze 50kuruşu kabul etti kapıdan çekildi mecburen...

ay alemsiniz kızlr bayılıyorum bu konuya
birtane daha anlatasım geldiii.
soğuk bi kış ayı erkek arkdaşımla bi kafeye gittik yemek yiyoruz etrafta 2 çift daha var ama bize uzaklar bi güzel yemk yedik yanında da kola içtim. normalde ewdeyken graaakkk diye hayvanca geğiririm ama onun yanında assslaa yapmadım ozamana kadar
yemeği yedk konşuorz bn bi yandan kola içiyorum allahım kola beni bi sıkıştırdıı.. unutmuşum geğirmemem gerektiğini yanlışlıkla ağzımdan çok yüksek olmayan bi sesle graak die bi ses çıktı..
ardından iki elimide ağzıma kapadım devamı varsa gelmesin diye..
erkek arkadaşım yerlerde ama yarılıyo artık. bana " tamam hayatım evdeyken rahat biri olduğnuda öğrendim" demişti bnm yüz kıpkırmızı tabi ellerm hala ağzımda şoktayım

Şu hasta halimle bile güldürdünüz ya beni....Hepiniz süpersiniz...

ben anlatayım bitanede eşim gaz kaçırdı ben şok oldum bu ne dedim...
napim dedi içimdemi tutsaydım dedi?
bende içinde tutma ama benim yanımda da yapma dedim
napimm tutamıyosunki o an dedi bilmiyosun dedi
tamam dedim uzatma o zaman özürdile dedim
evet artık yanımda rahat rahat gazını çıkarıyo
vede yüzüme bakarak özürdilerim aşkım diyo her gaz çıkardığında
ben duymasamda anlamasamda bu özürlerden anlıyorum durduk yere

çok komikmiş

Evlenmeden önce psikopatça tavla oynama ve yenilene ceza verme atraksiyonumuz vardı.Bir gün denizden dönüyoruz, cafeye girdik, tavlaya başladık, kaybeden eşimin plaj terlikleriyle akşam yemeği yiyeceğimiz yere gidecek ve yarım saat öyle oturacaktı.Kaybettim.Üstte siyah şık bir bluz, altta siyah bir mini etek, ayaklarda 45 numara mavi erkek deniz terliği. Neyse evlendik de, biraz akıllandık

değişik bi kombine olmuş...

çok hoşş resmin acıktırdı beni canım yaaaaa

Son düzenleme:

özürünü diliyormuş oda bişey

bastan sona hepsını tek tek okudum ve gülmekten karnım agrıdı..herkez bırseyler anlatmıs barı bende anlatayım.....
eşimler beni istemeye gelıcekler süslen püslen onları bekle neysee geldiler hepsının ellerını optum tam oturcam yerime okadar heycanlıyım ki eşimle gorusmeyi unuttumm tabi ordan eşim demezmi bende burdayım tabi ben napcamı şaşırdımm onunlada gorustum mutfaga gectım servıslerı hazırladımm tekrar yanlarına gecıcem derken ayagım takıldı ve ben süpermen gibi bi kolidordan öbür kolidora uçtumm uctum resmennn baktım içerden kahka sesleri geliyor.... cok utandım tabı neysee ki o aksamki rezilliklerim unutuldu

Son düzenleme:
süpersiniz kızlar takipçinizim benim aklıma da gelse anlatıtıcam da bi tane hatırladım onu da yazdım başka çıkmıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…