reca....ama ben sadece yere bir taş koydum,kuleyi inşaa eden herkese asıl ben teşekkür ederim...gerçekten konu sahibini tebrik ediyorum ve teşekürediyorum bu kadar güldürdüğü için benisüpersiniz hepiniz
Bende anlatıcam konuyla alakalı değil ama olsun
Ben ve kuzenim komşuya bayramda oturmaya gittik..Onlar balkonda kahve içiyolar bende kuzenime wc'ye gidiyorum dedim..O ara çıktım wc için bizim eve geldim..Kuzenimde salak:)){{biz bazen wc de iken birbirimizden izin almadan kapıyı açar içeri gireriz}}}
Neyse bizim salak kuzen komşuda durmuş lamba açık hala wc de bu kız napıyor diye kapıyı açmış hiç vurmadan; açmasıyla donup kalmış..
Evin babası wc'de
Bizim kız kala kalmış ama ucuz yırtmış adam Allah'tan traş oluyormuş
Valla süpersiniz kizlar gül gül öldüm
Bitanede ben anlatiyim, ben evli degilim ama sevgilimle bir ara gezmeye gitmistik, kol kola geziyoruz bana dediki surda oturup birseyler icelim dedi, bende olur dedim. Aradan 5 dk gecmeden tuvalete gittim, onuda ne biliyim cikamiyacagimi, masallah bi girdim aradan 30 saat gecmis ben daha icerde oturuyorum tuvalette..Bide deli gibi sarki söyluyorum.. Vayy ben öleydim diiye Disarda herkes beni dinliyormus Bari en son geldide kapiya vurdu bitanem ordamisin diye, ama nasil utanmistim. :26: Salakligima doymayim
hepimiz istriz ya,sevdiğimizle bize ait,bize özel şarkımız olsun diye...tanrı tarafından bu bana hiç nasip olmadı.çıkarken bir kez olsun,en güzel anımıza denk gelmemiştir şööööle bağırdan kopmuş aşkı coşturan bir şarkı dinlemek...elbet öyle bir an gelir diye düşünerek pek kasmamışımdır da kendimi bu konuda.fakat nişanlık devri bitmek üzereyken bile hala ortada bir şarkı olmaması yavaş yavaş sinirime dokunmaya başlamıştır.arayış içersine girdiğim zamanda da,hiç bir parça bu ilişkinin dokusuna uygun olmadığını,arayıp da bulursam da eğer bunun bir zorlamadan ibaret olup hep böyle hatırımda kalacağını düşünerek vazgeçmişimdir.derken evlendik.ortada bir ay sonra hala bir şarkı yokken,arabada eşime döndüm ve bu sıkıntımı dile getirdim:'aşkım,herkesin bir şarkısı var,bizim niye yok?' eşim romantizmden biraz yoksundur,doğa ana ona bu konuda pek cömert davranmamıştır,gülerek bana döndü ve:'ayıp ediyon gulüm,ben sana hemen bi tane besteleyiim.'dedi.ben salak pek bi sevindim:'gerçekten mi???'dedim.gülmeye başladı:'hazır mısın?'deyip iğrenç bir sesle başladı şarkıyı söylemeye:'bir kibrit çaktı yandı göğüs kıllarım amaney amaneeeeey!''tamam sus,istemiyom şarkı filan...'diip fena bozulmuştum.ama eşim bu fikri çok sevdi,14yıldır bize özel olan şarkı:BİR KİBRİT ÇAKTIM YANDI GÖĞÜS KILLARIM....
yine ekran başında pislik yarattım,hey allahım kaç kez kendime söz vermişimdir:flocke okurken bişey içmeeeeee diye
karnım agrıdı yaaaaaaaaaaa benimde işyerinde olmuştu girdim çıkamıyorum ölecem yani allahım 15 dk oldu çıkamıyoum 30 dk oldu çıkamıyorum sonunda attım kendimi dışarı ama nasılın varya suratım bembeyaz terlemişim arkadaş beni almaya gelmiş utandım yapamıyom demeye dedim tansiyonum düştü bayılacam o gün izin verdiler çıktım diğer tuvalete gideyim dedim girdim rahatladım çıkınca kız demezmi yüzüne renk geldi diye bir bilseeeee
yine ekran başında pislik yarattım,hey allahım kaç kez kendime söz vermişimdir:flocke okurken bişey içmeeeeee diye
üç gün önce şehirlerarası otobusle istanbula dönerken bir adet veletin beni rezil edebilecegi aklıma gelmezdi.zaten bu durumada cok sinir oluyorum ya cocuk gelir benim yanıma yada yaşlı teyzeler iki tür de hiç susmazbu sefer ki 1 adet 9 yaşında kuçuk kız,abla şöyle abla böyle hiç susmadı kulaklık takıyorum tam bir soru soruyor sus dedim artık yeter.neyse bu konuşmadı bir süre benimle sonra ben çok sıkıştım öyle böyle degil cok tuvaletim geldi.bu kızda tek başına yolculuk yapıyor emanet muavinle kanka olmus durumda ona sordum - otobuste wc var dı degil mi ? aynen aktarıyorum cümleyi - he çişin mi geldi,ben seni götureyim gel ! koca kız oldun utanıyor musun söylemeye ? ( butun otobuskiler duydu ) bende kalkmadım tabi yuzumu deşifre edemem 1 saat boyunca tuttum tuttum patlayacaktım.iner inmez bavulumu bile almadan wc ye gittim
ben şehirler arası yolculukta kızı götürcektim wc.ye...kızıım işini bitirdikten sonra bi teyze koşturup geldi hemen:'1 tl...'dedi.ii dedim,cepleri karıştırıyom,çantayı karıştırıyom yok...güç bela bi 50kr.çıktı.teyze azimli illa alacak 1tl.yi.'bekle eşim arabada gidip aliim'diyom,teyze tecrübelerinden yola çıkarak:'yaaa gaçıp gitcen demi.'diyo.'teyze rahatsız mısın sen ya,1liranın hesabını mı yapcam,yok işte napiim?'diyom.teyze:'ben anlamam.'diyo.her bi manyak beni bulur işte,teyze beni rehin aldı,dikildi wc kapısının önüne duba gibi çekilmiyo.en sonunda şakağımdaki damar tık tık tık tık diye attığını hissetmeye başladım sinirden,teyzeye yaklaştım ve:'ya kızımın işediğini toplar geri sokarsın,ya da ufaklığına sayarak yarı fiyat alırsın...seçimini yap 3.seçeneğimde gözüm kararır ve senin için hiç hayırlı olmaz....' teyze 50kuruşu kabul etti kapıdan çekildi mecburen...üç gün önce şehirlerarası otobusle istanbula dönerken bir adet veletin beni rezil edebilecegi aklıma gelmezdi.zaten bu durumada cok sinir oluyorum ya cocuk gelir benim yanıma yada yaşlı teyzeler iki tür de hiç susmazbu sefer ki 1 adet 9 yaşında kuçuk kız,abla şöyle abla böyle hiç susmadı kulaklık takıyorum tam bir soru soruyor sus dedim artık yeter.neyse bu konuşmadı bir süre benimle sonra ben çok sıkıştım öyle böyle degil cok tuvaletim geldi.bu kızda tek başına yolculuk yapıyor emanet muavinle kanka olmus durumda ona sordum - otobuste wc var dı degil mi ? aynen aktarıyorum cümleyi - he çişin mi geldi,ben seni götureyim gel ! koca kız oldun utanıyor musun söylemeye ? ( butun otobuskiler duydu ) bende kalkmadım tabi yuzumu deşifre edemem 1 saat boyunca tuttum tuttum patlayacaktım.iner inmez bavulumu bile almadan wc ye gittim
ben anlatayım bitanede eşim gaz kaçırdı ben şok oldum bu ne dedim...
napim dedi içimdemi tutsaydım dedi?
bende içinde tutma ama benim yanımda da yapma dedim
napimm tutamıyosunki o an dedi bilmiyosun dedi
tamam dedim uzatma o zaman özürdile dedim
evet artık yanımda rahat rahat gazını çıkarıyo
vede yüzüme bakarak özürdilerim aşkım diyo her gaz çıkardığında
ben duymasamda anlamasamda bu özürlerden anlıyorum durduk yere
değişik bi kombine olmuş...Evlenmeden önce psikopatça tavla oynama ve yenilene ceza verme atraksiyonumuz vardı.Bir gün denizden dönüyoruz, cafeye girdik, tavlaya başladık, kaybeden eşimin plaj terlikleriyle akşam yemeği yiyeceğimiz yere gidecek ve yarım saat öyle oturacaktı.Kaybettim.Üstte siyah şık bir bluz, altta siyah bir mini etek, ayaklarda 45 numara mavi erkek deniz terliği.Neyse evlendik de, biraz akıllandık
Evlenmeden önce psikopatça tavla oynama ve yenilene ceza verme atraksiyonumuz vardı.Bir gün denizden dönüyoruz, cafeye girdik, tavlaya başladık, kaybeden eşimin plaj terlikleriyle akşam yemeği yiyeceğimiz yere gidecek ve yarım saat öyle oturacaktı.Kaybettim.Üstte siyah şık bir bluz, altta siyah bir mini etek, ayaklarda 45 numara mavi erkek deniz terliği.Neyse evlendik de, biraz akıllandık
ben anlatayım bitanede eşim gaz kaçırdı ben şok oldum bu ne dedim...
napim dedi içimdemi tutsaydım dedi?
bende içinde tutma ama benim yanımda da yapma dedim
napimm tutamıyosunki o an dedi bilmiyosun dedi
tamam dedim uzatma o zaman özürdile dedim
evet artık yanımda rahat rahat gazını çıkarıyo
vede yüzüme bakarak özürdilerim aşkım diyo her gaz çıkardığında
ben duymasamda anlamasamda bu özürlerden anlıyorum durduk yere