Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kardeşimin bi zmanlar lisede benimle aynı dönemden olan bi çocukla ilişkisi vardı yani çıkıolardı bunlar ne konuştularsa artıkın abla sanada abisini ayarlayalım falan dio lan bi git işine diorum hayatta olmaz ben daha okucam diorum :) abisininde yaşının benden büyük oldugunu biliorum çünkü kardeşimin sevgilisi benimle aynı yaşta derken derken bi gün pc de bi resim açtı abla baaak dedi bune kıs dedim ne tipsiz adam dedem yaşında ne die pc de senin didim sakın kendinden bu kadar büyük biriyle çıktığını söleme ayrıldınızmı yoksa bunlamı çıkıosun falan dedim yok abla benimkinin abisi dedi ben hayaaaaaaaaattttttta olmaaaaaaaz dedim her defasında imkansız didim sonna bi gün iyi bari kendim yüzyüze olmıcanı sölim sizden kurtuluş yok dedim bi gün buluştuk sonra ertesi gün sonna ertesi gün ve kalan 3 yıl boyunca buluştuk ve kardeşimle sevgilisi ayrıldı bu süre içinde biz evlendik 3 ay önce:) insan haaaaaaayyyyyatta olmaz demicekmiş:) eşimde benden 8 yaş büyük bu arada ben okudum okulumun bitmesini kpss ye girmemi atanmamı bekledi sonrada evlendik:)

siz evlenmişiniz mutlusunuz ya kardeşleriniz onlar bu durumdan memnunmu birbirlerini görmek zorundalar aynı ortamda bulunmak zorundalar

Kızlar ben okula gitmek için metrobusle zincirlikuyuda iniyorum sonra oradanda beşiktaş a inen bir otobüse biniyorm. Yine bir sabah inanılmaz uykum var şansa durakta gözüm kapali otobüs gelsin diye bekliyorum. Bir otobüs geldi bomboş kimse de binmiyor bunlar mal ya dedim atladım araba ya oturduğum gibi iki durak sonra inecek olmama rağmen kapadım gözleri ne de olsa durağın ismini duyarım dedim. Sonra meğer bu otobüs kadıköy e giden otobüs. Benim haberim yok. Ben oradan kadıköy e giden iett olduğunu bile bilmiyorum. Gözleri bir açtım boğaz köprüsündeyim. Tabii ben tutuştum. Neyse son durak kadıköy. Orada indim indigm gibi bir otobüs kalkmak üzere . Üzerinde benim okulunda adı yazıyor bindim. Oturdum ve yine uyudum ve uyandıgmda otobüs bizim okulu çoktan geçmişti . Sonuç olarak o gün okula gitmekten vazgeçtim ve yurda gidip uyudum.

yani kardesının sevglısıyle mi evlendınız?

cok romantik ya cok hosuma gittii

Bir gün sahil de annem ben yengem geziyoruz kardeşler falan. Ben dondurma istedim. Geçtik dondurma almaya ortam tam kalabalık yaz ayları. Adam ilk yengeme dondurma verdi sonra bana verdi ben bağıra bağıra "ama bana az koydunuz yengeme daha cok koydunuz . Ben cok seviyorum bana daha cok koyun " diye bağırdım genç çocuk da " ne demek siz isteyin ben koyarım para kazanacak olan benim " dedi. Ve kardeşlerim koptu. Ben kıpkırmızı çocuk çabuk çabuk yamuk yumuk dondurmayi verdi bana. Annem dende iyi bir azar ardından da nasihat dinledim yani.

siz evlenmişiniz mutlusunuz ya kardeşleriniz onlar bu durumdan memnunmu birbirlerini görmek zorundalar aynı ortamda bulunmak zorundalar

onlar memnun çünkü eşimin kardeşi zaten benim arkadaşaım kardeşimde eşimi çok sevio burda bi problem yok fakaaaaaaat ikisini elimizden geldiğince bir araya getirmemeye çalışıoruz başarıoruzda bi tek düğünde geldiler ondada engelleyemezdim yane elimde olmayan sebeplerden dolayı oldu....:)

allahim cok reziiilll cok guldum ya

ayyy çok benziyor hikayelerimiz , Allah mutluluğunuzu bozmasın .

cok romantik ya cok hosuma gittii
Bir tane daha patlatayım hem romantik hem rezilinden .

Eşimle evlenmeden önceki ısınma turlarımızdan birindeyiz. Dışarda geziyoruz, ben acıktım dedim, eşim toktu. Gitiik bir lokantaya oturduk ben yemek söyledim, o da çay söyledi bana eşlik etmiş olmak için. Yemek geldi ben yemeğe başladım, yemek gelmesine rağmen çay bayağı gecikti , bir ara eşim bana ben senin gözleirini lenssiz hiçgörmedim dedi (ben genelde bana çok yakıştığını düşündüğüm için renkli lens takarım ). Çıkarabilir misin dedi, lavaboya gittim çıkardım, geldim, eşim gözlerini benden ayırmadı, uzun süre öyle kalakaldı, bu arada çay geldi. Bir on dakka falan böyle konuştuk . Daha sonra garsonu çağırdı, bu çay nerden geliyor, rize'den mi diye azarladı. Bende çay önünde ya dedim. Farketmemiş meğer , İyi rezil olmuştu ama .
Hee şimdi o romantik adam odunsulaştı belirtmeden geçmeyeyim, evlenmeden önceki hallerine kanmayın .

.. Hahahahah. :))))))))))))))))) Ayy çok güldüm :))))

.. Ayy öldüm gülmekten :))))))))) ben bu topiği neden daha önce görmemişim :)))))

yaaaaaaaaa ne guzel bır hıkaye. buyuk konusma konusunda hem fıkırım. aılem de ben de hayatta konya sevmezdık. yobaz falan demedıgını bırakmazlardı ama ben konyalı bırı ıle evlendım esımı de aılesını de cok severler :)))))))

cıleklı senı tanıyorum ama bu hıkayenı bılmıyordum. romantık ve guzel bır gecmısınız varrrrrrrr ne guzel.

Bir kaç ay önce adettim .. Erkek arkadaşım aradı telefonda konuşuyorduk napıyosun aşkım dedi uyuyordum yeni kalktım dedim bu saatte mi uyudun dedi evet dedim neden diye sordu karnım ağrıyor dedim hıım dedi ssz sonra biraz konuştuk falan sessizlik oldu birden off karnım ağrıyor yaa dedim vee o da bana ' Tamam aşkım hastasın anladım' dediiiii ve güldüü Çok utanmıştım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…