Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

moralim bozuk olunca arada bir bu topiğe dalıyorum, gam kasavet hiçbişi kalmıyorr 52:, tavsiye ederim.

bende öyle yaa :):) ne zaman moralim bozuk olsa bende bu başlığa uğruyorum.çok gülüyorum .rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah. bazen o an sinir bozucu ve acı olsa da anılar ileride anlatırken pek bir eğlenceli ve komik geliyor insana.

hep ilerde anlatırken güleceğimiz böyle güzel anılarımız olsun.

sen ne iyi bir insansın tatlım yaa dua eden kalbin güzel senin bi kere bu aşkta senin kalbinin mükafatı bence sağol canım ALLAH razı olsun ALLAH benim için hayırlısı neyse onu versin

Canımm, çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin işin. Dualarına da kocaman bir Amin!

eşime ilk rezil olduğumda daha eşim bile değildi ne yazıkki.

benim adetlerim çok sancılı- bulantılı geçer. o gün her ne yapacaksam iptal etmek zorunda kalırım. eşim nişandan önceki görüşme dönemlerimizde hastayım dediğimde doktora gitmem gerektiğini söylüyor, gitmeyince kızıyor ,her adet günümde neredeyse kavga çkıyordu. çünkü beni gerçekten hasta sanııyor ihmalkar olduğumdan doktora gitmediğimi düşünüyordu. ailemin görüştüğümüzden haberi olmadığı için kendi de bir şey yapamıyordu.

neyse bu durum fazla sürmedi nişanlandık. ben yine adetim ve dışarı çıkma planımızı iptal ettim. midem de bulandığı için konuşamadım bile sadece mesaj attım. bu akşama doğru elinde meyveler vs. kapıya dayandı. hastayım ya meyve getirmiş. işte başladı anneme anlatmaya. söylüyorum o kadar bi doktora görün sürekli hasta oluyorsun hiç laf dinlemiyor bu kız vs. müsadeniz oolursa ben götüreyim bi doktora şimdi dedi. adam bildiğin panik halinde. :))

annem baktı olmuyor. sütü kapalı bi şekilde anlattı durumu. özel günlerimin biraz zor geçtiğini söyledi. eşim de bende yerin dibindeyz utançtan. hiç unutamam o günü..

bu zor gunlerımde cok moral oluo burası bana bıtenede ben anlatiim
evlılıgın ılk yılındayız esımle tartısıoruz ama nasıl bı tartısam ben hem aglıorum hem bagırıorum
kalktım esyalarımı topluorum güya gıdıcem neyse esım yapma etme dıo hııc dınlermıorum
kolumdan tutdu sakınles konusalım dedı ben sınırle bıse solıcektım kı burnumdan bır sümük cıktı
ama ınanılmaz nerden cıktı okadar buyuk bıse anlamadım
esım guluoo bende karızmayım ya elıme koluma sıldım hıc bozuntuya vermeden devam edıorum
tartısmaya

Ay yazık yaa Keşke sen önceden söyleseymisşin üstü kapalı olarak. Her ay üzülmüştür senin için :)))

Çok fenaa. Bence bir süre oraya gitme. Parmakla gösterilebilirsin

daha yazının başını okurken "kesin evlenmişlerdir"diye düşündümmmsüpermiş...

geçen akşam evde ufak tefek işler yapıyorum, çamaşır katla yerleştir vs.
baya bi oyalandım..kocişte içerde televizyon izliyo...
uzun bi süre yanına gelmeyince seslendi napıyon nerdesin diye..
ben de dur bi oyun oynayayım diye ses çıkarmadım, kapının arkasına saklandım, beni bulsun diye(kendimce saklanmbaç oynuyom haa)
oda da bi karanlık ki sormayın bi yandan tırsıyom, sanki zorla beni oraya sokmuşlar
neyseeeee bu sırada evi arıyo"nerdesin kız?" diye bağırıyo, benden ses yok..
bu evi aradı aradı en son benim olduğum odaya geldi, ben de gördüm geldiğini haa
kapıyı açar açmaz benim attığım çığlıkla osmanlı tokatını yemem bir oldu
aha suratım böyle
meğerse canım kocam çok korkmuş benim o çığlığıma ve o korkuyla bana bi tane komuş
sonra da bi özür bi özür anlatamam, hee ben de ağlıyom naz yapıyom, oyun oynuyodum "sen bana vurdun" diye atıyom kendimi yerlere
ama bu sırada onun kalp çarpıntılarını da duyuyom acayip tırsmış
ama valla attığım çığlıktan tüm gece kendi kulaklarım çınladı

Son düzenleme:

süpeer sesli güldüm

öldüm gülmekten yaaaa gözümün önünde o halinizzzzzzçok yaşa emi yaaaa.
kopuşlardayım sayenizdeeeeeeeeeeeeebenim adam uyanacak sesimden ki alışkın bu duruma
sana inanmıyorummmmmm ben olsam panikten ölürdüm iyiki yol paran varmış yanındaaaalemsin cnm yaaaa

ahahahaha ölüommmmmmmm çılgın yaaaa bende o yaptıgın yaptım bikaç kereeee

allahım öldüm gülmekten ya böyle birşey olamaz ya
osmanlı tokatı iyimiş
gözümde canlandı birden
sen bana vurdun die atıyom kendimi yerler en komiğide burası olmuş la

çok pis koydu yeminle...evde hep saklanbaç oynarım ben kendi çapımda ama saklandığım yerde hep çok korkarım bu sefer daha fazla korktum zannımca

ahahhaha gülmekten evdekileri uyandıracaktım ilahi..Ömürlük

o korkuyla tüm gücüyle vurmuştur parmaklarının izi falan kalmamıştır inşallah

Son düzenleme:
Gece gece gulmekten oldum
okurken benim de aklima bi sey geldi bu esime rezil olusum degil hos ona da rezil olmusumdur da simdi hatirlamiyorum

ben biraz kokosumdurevden anca 2 saatde falan cikarim
kendmden de taviz vermem bekarken daha da fenaydim
neyse bekarken bi gun erkek kardesimle amcamlara gidiyoruz
ben yine parfumu kafamdan asagi dokmusum saclar fonlu full makyaj topuklu ayakkabi goren de gazinoya falan cikicam sanir
kapidan ciktik yeni aldigim gozluklerimi de taktim beni gormeniz lazim bi hava bi hava karsiki daglari ben yarattim sanki
neyse iniyoruz merdivenleri kardesimle son merdivende sen koskoca merdiveni gorme tabi burnun havada ayaginin altina bakmadan yurursen boyle olurgum diye dusuverdim ama nasil dususyer gok inledi
kardesim hemen tuttu kolumdan kaldirmaya calisiyo ben taviz vermiyorum yine yok bi sey falan diyorum
uzerimi falan temizlemeden yere dusen gozlugumu aldim hemen taktim
ciddiyetimi hic bozmadan ciktim apartmandan
baya bi gittikten sonra kardesim cekinerek abla bi sey dicem dedi ben tabi yuzumu bile donup bakmiyorum saclari savura savura gidiyorum
ne?dedim
gozlugun egilmis ve cami catlamis demesin mi
anam o an bi gulme krizine girdik abla kardes
sonra tabi topladim kendimi tamam iki gulduk diye civitma hemen falan diye
ama hala birisi havalisin dese o kadar emin olmayin deyip bakar bana gulerek
ben de tabi gozlerimi portletirim sakin diye

Son düzenleme:
çok komik anılar var gerçekten bende çok güldüğüm bir anımı anlatayım
biz 3 aylık evliyiz eşim 2 günde bir gece çalışıyor sabah geldiği zamanda öğlene kadar uyuyor, benim çalıştığım kurumda eve çok yakın öğle yemeklerine eve geliyorum, yine eşimin geceden çıktığı bir gün öğlen eve geldim odaya girdiğimde eşim yatıyordu ve gözleri kapalıydı off kim bu şimdi dedi ve elini telefon tutuyormuş gibi kulağına götürdü aloo aloo efendim abi nerde tamam hemen geliyorum dedi ve aslında elinde olmayan telefonu yere bırakıyormuş gibi bir hareket yaptı uykuya dalacaktı tekrar ama benim kahkahalarıma uyandı. Tuhaf tuhaf yüzüme baktı hayırdır aşkım kim çağırdı nereye gidiyorsun dedim ne çağırması ne diyorsun dedi anlattım böyle böyle diye keşke kameraya alsaydın dedi ama çok kısa bir andı zaten şaşkınlıktan ve gülmekten aklıma bile gelmedi
aslında bu olayı yaşadığımız trajedinin bir sonucu olarak değerlendiriyorum ben çünkü biz zorunlu hizmetten Hakkarideyiz yaşadığı olayları gece bana da aksettiriyor uykusunda konuşarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…