Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Okuduklarım kadar komik olmasada ben de anlatayım

Sevgilimle daha ilk aylarımız böyle daha birbirimizin yanında utanıyoruz böyle kontrollü hareketler falan. Bi'gün dersten çıktık cafede oturucaz, tavla oynasak mı dedi. Ben de ya ben bilmiyorum bu zamana kadar öğretmek isteyen arkadaşlarım hep pes ettiler dedim güldüm zannediyorum he tamam ozaman deyip oturucaz güzel güzel.

Sonra tavla geldi, başladı anlatmaya, hem anlatıyo hem oynuyoruz. Sonra bi'kaç turdan sonra ben öğrendim ya müdahale etme diyorum, kızıyorum falan. Sonra elimde tek bir taş kaldı. Bana baktı "bitanem oynasana" ben böyle düşünüyorum kendi kendime zar atıyorum tek kalmış taşı bi'oraya götürüyorum bi'buraya. Sonra kahkahayı bastı bitanem oyun biteli çok oldu, öyle bilmiş bakıyodun ki bozmak istemedim Ben elimde bi'tane taş "hııııııııııı:26:" diyebilmiştim sadece üstüne ilk aylardan şapşallığımı gördü diye içten içe bozulmuştum

Bi'günde ilk defa beraber uyuma fırsatımız oldu. Nasıl mutluyum ama romantik, sarılıp uyuycaz diye. (Dip not: gribim geçmiş ama burnum tıkalı nefes alamıyorum burnumdan) Nitekim uyuduk, ben öyle sanıyorum tabii. Ertesi gün ben gözlerimin içi gülerek "eheh günaydın aşkıııaaammmm" diye uyandırmaya çalışıyorum. Canım sevgilimden gelen cevap:

"Dur bitanem ya gece horluyo muydun napıyodun uyyamadım tam"
Tüm izlediğim romantik filmler geldi aklıma o an ve ben yerin dibine girdim. "Iı şey saçmalama, zaten hastayım dediğine bak"

Sonra "olsun sevgilim babamda burnundan nefes alamadığından horlar hep" diye beni teselli etmeye çalışarak sıvadı bi'de güzelce

Ama cidden horlamıyorum yaa normalde, şansıma

Bi'de ne pis huyum varsa, hiç erken uyyamam. Sevgilim de en geç 2 dedin mi gider gözleri. Sevgilimde kalıyorum işte film izliyoruz adam uyudu ben de tık yok saat olmuş gecenin üçü canım nasıl kahve istiyorum hani hamilelerin aşermesi anca bu kadar olurdu herhalde ölcem sanki içmesem. Uyandırıyım dedim, yok uyanmıyo korkuyorum da karanlıkta içeri gitmeye. Neyse telefonun ışığıyla gidiyodum arkamdan bi'şey omzuma dokundu. Nasıl sıçradıysam, yere düşüyodum. Meğersem uyanmış, korktuğumu bildiğimden arkamdan geliyomuşSıçramama onun bile ödü patlamıştı. Sonra garibim gecenin 4nde tek gözü kapalı benle kahve içti

Aklıma yıllar önce yaşadığım bir rezillik geldi..

Üniversite tatile girmişti ben de eve gitmek için otobüse bindim,hiç bir şey yememiştim..sonra otobüs mola verdi,yemek yiyim dedim gittim makarna aldım üzerine de bir güzel limon sıktım,ne alakaysa,o gün canım öyle yemek istedi..neyse otobüse tekrar bindim,benim karından gurul gurul sesler geliyor,midem bozuldu kesin..

O gün de erkek arkadaşımla buluşcaktık terminalden beni almaya gelecekti,neyse yolculuk bitti erkek arkadaşım geldi aldı beni,bir yerlere gitcez oturcaz filan,karnım hala ağrıyor çok kötüyüm ama ona belli etmemeye çalışıyorum,neyse metroya bindik ağrılar çoklaştı derken indik ayağa kalkmamızla benim altıma kaçırmam bir olduu,ishal olmuşum çok kötü ..
erkek arkadaşıma diyorum ki aşkım eve gitmem lazım benim,annemlere erken geleceğimi söylemiştiim uzak durmaya çalışıyorum yaklaşıyor yanıma ama koku geliyordur eminim,zor güç onu yolladım yanımdan..
Sonra dolmuşa bindim,dolmuşta boş yer var oturmam için gösteriyorlar ne mümkün oturmam,yüzüm kıpkırmızı olduu,zamanda geçmiyor..neyse eve geldim annem kapıyı açtı,annemi öpmeden direk lavaboya koştumm..
Off nasıl bir gündüü nasıl geçtii anlatamam,kimseye anlatmamıştım yaa,rezillik yaaa

heheh bi rezillik daha ama bunda resmen rezil oldum

Bİ akşam erkek arkadaşla faceden konuşuyoruz falan gayet iyi bi şekilde aşkımlar bitanemler havada uçuşuyo aramız o kadar iyi yani,
en sonunda ben ona hadi ben kaçtım dedim oda tamam aşkım falan gayet güzel bi şekilde günü kapattık..

sonra ben her gece 5 te mutlaka uyanırım ee malum ihtiyaç molası uyanırım nerden baksan 1 saat takılırım uyandım kendi faceme baktım çıktım sonra erkek arkadaşımın facesine girdim kız kardeşiyle yazışıyo kız kardeşini de çok severim, aynı evini içinde facede yazışıyolar.
kız gülerek yazıyo yenge nasıl aranız nasıl diye ( bu arada kızla konuşurken arada sırada bana yenge falan der)soruyo, benim öküz olacak adamda afedersiniz onun ağzına sıçayım ben diyo ben bunu okuyorum şookkkkkkk.....
kız da diyo ki niye öyle diyosun yazık falan diye, benimki di diyoki asıl bana yazık falan..

tabi ben sabahın beşinde o gazla ona attığım mesajların haddi hesabı yokk,

sen kim oluyorsuda benim ağzıma sı..ıyosun işte yok efendim sı..ta müsülüman dötü görelim falan işte ben bunu haketmedim benim suçum günahım ne falann..
saat te 5.30 kız kardeşide facede dedim ki onu uyandır telefonuna baksın falan
Bana demez mi ne oluyo sana manyak tek yenge sen misin
Biz ayşe yengemden konuşuyoruz (ayşı yengeside abisinin eşi oluyo araları hiç iyi deildir benimkiyle) geçen tartıştım kız da onu sordu falan ))

tabi beni aldı bir rezillik küfürü yediğimi düşündüğüme mi yanayım, ona attığım mesajlara mı yanayım, ailesini gözünde kendi kendime gelin güvey olduğuma mı
Olayın aslı küfür ayşe yengeye gidiyo tabi bunu da ıspatladı bana yoksa hayatta durmazdım ben

canım baya komik duruma düşmüşsün ben asıl sonra ne oldu onu merak ettim sevgilin izinsiz fecesini açmana ne dedin
bu arada kızma ama boşa dememişler insanın başına fazla meraktan herşey gelir diye benimde bu tarz bir anım var da

canım bizim aramızda izinsiz face açmanın lafı hiç olmaz benim telefonumda hep onun facesi açıktır :)) Oyun falan oynuyorum tabi kurcalıyorum da

valla ya ben bi gün ölürsem kesin meraktan ölürüm

Sonra ne mi oldu tabi ben hemen kıvırmaya çalışıyodum
dedim ki aşkım ben yenge kısmını görmedim sadece aranız nasıl kısmını gördüm dedim hem dedim görsem bile üstüme alınmam dedim ben yenge falan değilim diyorum sallıyorum da sallıyorum kız kardeşi sabah bana sormuştu abimle aranız nasıl canım diye bende onu dedim sabah bana akşam sana sormuştur diye düşündüm dedim ama yemediii :):

Kendi bile bazen yenge diyo bana bu sebepten dolayı rezilllik

bir kaçını okudumda çok güldüm size yaa benmde kocişle illaki wardır böyle hikayelerim ama hatırlayamadım şimdi

ama annemin bi anısı war babam anlattığı zaman halen gülmekten kırılırım
benm annem ewlendikleri günn sabahı yatağa çiş yapmış

ama daha ilk gün böyle bişi olunca bide köyde olunca yatağı temizlemek ne mümkün millet anlar diye 1 hafta aynı yatağın tersini çewirip yatmışlar

uzun süredir okuyorum ve gülme krizlerine girdiğim günler de oldu :). bi tane de ben yazayım. ama bu eşimin rezil olduğu an. benim de var bi tane ama onu sonra yazacağım.

şu domuz gribinin gündemde olduğu sene eşimin boğazı ağrıyor. öğretmen olduğu için zaten sık sık ağrır boğazı. hep farklı çareler arar.birilerinden duymuş tuzlu suyla gargara yap diye. okuldan eve geldi, mutfakta tuzlu suyunu hazırladı geçti banyoya. ben de hiç gargara yapamayan bırak gargarayı hap bile yutmakta zorlanan hemen kusan biriyimdir. eşim tam tersi midesinin sağlamlığıyla övünür hep. o banyoda küvete doğru, ben de banyonun kapısındayım. artist artist tavırlarla başladı gargaraya. hemen iyileşecekmiş, domuz gribi de olmayacakmış bilmemne.... artist ya gargarayı uzatıyor. ben de yüzümü ekşitmiş onu izliyorum. birden garrrk diye bir kustu banyonun duvarına doğru ama öyle böyle bi kusmak değil. fırşkırta fışkırta.. ben çığlığı basıp içeri kaçtım. bir yandan midem bulanıyo bir yandan krizlerdeyim gülmekten. o günden beri gargara falan yapınca kapatır banyonun kapısını.

midenizi bulandırdırdıysam özür dilerim :))

neden kustu ben onu anlamadım zorla mı gar gara yapıyormuş

ya arkadaşlar harikasınız ya koptum koptum valla :)nuzun zamandır böyle keyif almamıştım:)

yine şekerliliğiniz üzerinde bebek off senin sevgilin ne den bu kadar romantik ya olan var olmayan var kıskanıyoruz heralde

Kızlaar, ben bugün yine rezil oldum.
Bugün sevgilimle d&r'a girdik, ben kitap ve ajanda alacaktım.
Bu arada da sevdiceğin kuzeninin nişanlısı çin'de doktora yaptı. Oradan gelirken de hediye olarak sevgilime anahtarlık almış.
Hemen de kullanmaya başlamış eşşek Ama görseniz o kadar tatlı bir şey ki.. Böyle yumuşacık ve çok güzel bir dokusu var.
Bütün gün çocuklar gibi elimde onunla oynayıp durdum. Neyse sonra sevgilim anahtarlarının takılı olduğu anahtarlığı cebine koydu.
Ben de alacaklarımı aldım, şansımıza da kasada sıra var. Sıraya girdik.
Sıranın ortalarında benim canım sıkıldı (rahat durmak yok tabi,illa rezil edicem kendimi) Daldırdım elimi sevgilimin cebine, anahtarlığı alıp oynayacağım kendimce.
Anahtarlığı alırken, yani elim sevgilimin cebindeyken ağzımdan şu iğrenç cümleler döküldü: "Ayy çok güzel bir şey bu ya, sürekli dokunasım geliyor."
Ben bunu söylerken de sanki herkes anlaşmış gibi tüm mağaza sus pus oldu ve benim bu cümlelerim d&r'da adeta yankılandı, ardından tüm kafalar bize çevrildi.
Bir de yanlış anlaşılmayı ve rezilliğimi geri alabilecekmişcesine çıkardım anahtarlığı, "bakın bundan bahsediyorum" der gibi salladım elimde.
Sonra da son kalan yüzümle sevgilimin suratına baktım, "hayatım keşke daha sessiz konuşsan, ne güzel olurdu di mi" dedi, garibim nasıl da utanmış, ama gülmekten de kendini alamıyor tabi.
Etraftaki kimsenin yüzüne bakamadım ama arkamdaki ergenlerin kikirdemesini duydum. Eminim o gülüşmeler sadece arkamdakilerle sınırlı değildir.
Bu arada rezil oldum falan ama günün sonunda anahtarlık benim oldu.

yine şekerliliğiniz üzerinde bebek off senin sevgilin ne den bu kadar romantik ya olan var olmayan var kıskanıyoruz heralde

kuzum benim ya sen böyle söyledikçe dua ediyorum senin için hep. Rabbim gönlüne göre olan bir aşkı verir inşallah en kısa zamanda

eşim bundan bir ay kafdar önce cuma günü namaza gitmiş abdest alırken ayaşı ıslanmış merdivende kayıp düşmüş ama en başnda sonuna kadar zıpalaya zıplaya düşmüş nasıl düştüyse artık ertesi gün üstünü giyiniodu sol kalçası tamamen mosmorolmuş görünce şaşırdım
aşkıaaaaaam kim naptı sana noldu buraya uf olmuş didim anlattı işte böle böle oldu die ertesi gün ve kalan bi hafta boyunca gıcıklık olsun die gidip gelip orayaı sıktım tekme attım dürttüm çimdim bastırdım ısırdım hani morardında acırya üstüne bastırınca sonra iki gün önce işten öğle yeeği için geldim yagımd ince çorap var ayağımda terlemiş fayansta hoop sol kalçamın sütüne düştüm ama uçarak düştüm şu an orası mosmor ve eşm gidip gelip bi tane vuruo bugün yine öğle yemeğine geldim tam dış kapının önündeyiz bu yine vurdu ben aynen şunu didim
ya hergün geldimde olmazki biliorum zevk alıosun ama bana acı veriosun iki dakka bekle bari üstümü çıkarim nefes alim
sonra baktım tezgahta çöp var dışarı koyyim didim kapıyı bi açtım karşı komsu dışarda ve bana garip garip bakıo kesin yanlış anladı...

kuzum benim ya sen böyle söyledikçe dua ediyorum senin için hep. Rabbim gönlüne göre olan bir aşkı verir inşallah en kısa zamanda

sen ne iyi bir insansın tatlım yaa dua eden kalbin güzel senin bi kere bu aşkta senin kalbinin mükafatı bence sağol canım ALLAH razı olsun ALLAH benim için hayırlısı neyse onu versin

cok fena rezil olmussun

okurken kriz geçrdim resmen ya allah seni bildiği gibi yapsın rezillik diz boyu

geçen eşimle çok fena kavga ettik, ben eve led lambalardan yaptırmak istedim, karşı çıktı, paramız yok dedi, ben de taksit yaparız diye üsteleyince çok sinirlendi , duvarları yumrukladı , hemen geri adım attım, içimden de sen görürsün dedim . Birkaç gün sonra eve ustaları getirdim eşimden gizli , adamlar çalışmalaya başladılar, bazı odalara mavi led yapalım mı dediler, bende olur dedim. Neyse velhasılı kelam zafer benim oldu , sonunda muradıma ermiştim :128:, ledleri yaptırmıştım . Zaten maddi anlamda fazla zorlanmayacağımızı düşündüğüm için yapmıştım , içim çok rahattı . Akşam eşim geldi, görünce ledleri sen asla vazgeçmez misin diye güldü , bende hayır asla dedim , çok mücadeleci bri insanımdır .
Eşim pek sinirlenmemişti , bu safhayı da başarıyla atlatmıştım , bir mutluyum ki sormayın . Sonra gece şu lambaları yakayım dedim, anammm bu ne , her yer masmavi , eve resmen korku filmi efekti yaptırmışım , çok korkunç görünüyorlar :18:, evet o kadar uğraş verdiğim eşimle kavga ettiğim, herşeyi göze aldığım o lambaları korktuğum için kullanamıyorum :18:, eşim gülmekten ölüyor halime . Daha 10 ay da taksidini ödeyeceğiz , ne diyeyim Allah bana akıl fikir versin .

Bekarken eve görücü geldi, babamın arkadaşının oğluydu, ailesini tanıyor olmamıza rağmen ben onunla hiç karşılaşmamıştım daha önce. Eve geldiler, annesi ve teyzesi ile. Hep beraber salonda oturduk, ortam gergin, herkes ne konuşacağını nerden laf açacağını bilmiyor, çok gıcık bir durum . ben birşeyler ikram ettim, şu an ne olduğunu hatırlamıyorum. Sonra annem ilk rezilliği patlattı , biz sizi yalnız bırakalım dedi . İçimden yav anne öyle mi söylenir dedim , insan bir bahane bulur, mutfağa geçelim falan der yada bu lafı k.valide adayı söyler . Neyse onlar gittiler, biz baş başa kaldık. Çocuk ilk rezilliğini yaptı , bir ayağını altına katlayarak oturdu onlar gittikten sonra. O hareketinden sonra ben iyice rahatladım , cıkss bu iş olmaz dedim içimden . Havadan sudan konuştuk. Açık sözlü biriydi. Daha sonra annesi geldi, oğlum kalkalım dedi , annesinin gözünün içine baktı, hiçbirşey söylemedi, kalkmak istemiyordu belli . Annemde biraz daha oturun demek zorunda kaldı. Onlar içeri gitti, biraz daha konuştuk . Annesi bir daha geldi kalkalım dedi, bu yine annesinin gözünün içine bakıyor, kalkmak istemiyor . Biraz daha oturalım dedi, annesi kalkmamız lazım dedi. İsteksizce kalktı, gittiler.
Daha sonra babam sordu, nasıl diye, hayatta olmaz dedim . Ne kıyafeti, ne tarzı, ne tipi, ne karakteri hiç birşeyi bana uygun değil dedim . Babam pek üstelemedi ama ailesini çok sevdiği için biraz üzüldü sanırım.
Sonra ailesi araya birilerini koydu, çok ısrar etti, görüşmeye başladık dışarda, üç sene böyle geçti .
İnsan büyük konuşmamalı işte , şimdi o çocukla evliyim ve onu çok seviyorum :123:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…