Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kızlaar Allah sizleri de güldürsün emi.ne zaman moralim bozuk olsa bu başlığı açıp okuyorum gülmekten yarılıyorum.

annem bile "noldu noldu niye ağlıyosun "diye soruyooo

eski konu ama be buna bayildimmmmmmmmmm

bunada kopttum kizlarrrrr

koptum yahu koptum ikrar allah seni de güldürsün inşallah

gulmektten öldummmm sanirim esiniz araba tutkunu, cok seviyor anlasilan arabalari ???

bende depık atmayı severım soyle 1 hafta gecsın elbet bı depık cakarım bende onun dusunemıcegı bı yere uyuyorum ayagınaaaaa unutamıcagı bı ders olucakkkkk

cok tatlısınız yaaa bu saatde seslı guldum

cok guldum yaaa burayı okudukca hıc komık anım yokmus anladım

cop atmaya gıttım harıkaydı annenızde cok tatlıymıs

bırde otobuste uyuyan arkadasa cok guldum burası harıka bır bolum

ben de bu sabah taze taze babama rezil oldum

sabah işe gitmeden spor yaptım duş aldım. giyindimm ama bluzumu ütülemediğim aklıma geldi. üzerimde sutyen. evde de çıt çıkmıyo zaten. tişört giy cıkar diye uğrasmayayım dedim.

ütü masası-ütü kardeşimin odasında.o da erkenden okula gittiği için sorun yok. hadi dedim koridorda biriyle karşılasırsam diye bluzumu üstüme tuttum akla bak. direkt karşı odaya geccem. kafamı odanın kapısından uzattım sag sola baktım kimse yok karsı odaya atladım. tam kapıyı kapatcam anam ne göreyim yatakta irice birsey günaydın kızım diyo ben baabbaaaaaaaaaaaaaaaaa diye kalakaldım.(megersem lavaboya kalkmıs bakmıs yatak bos hava serin uzanayım demişmiş) Allahtan bluzu önümde tutmuşum diyom ama tutsam ne gezer sanki sutyen askıları gözükmüyo senin ne işin var burda çık diyorum ama kıpkırmızı oldum. sonra uygun adım marş geri viteste odadan cıktım odama girdim. odada da söyleniyom kendime bi tişört giymek cok mu zordu diye

evden cıkarken de kapıdan ben gidiyom dedim apar topar kactım .

eşim yok eşimle olmadı ama çook rezil olduğum bian oldu anlatmak istedim

üniversitedeyim saat 5 de ders var yetişmeye çalışıyorum okula.
yurttan çıktım minibüs duragına gitmiyim yoldan geçer zaar bitane dedim beklemeye başladım.
minibüsler 15 kişilik ve en öne kimse oturmak istemez oturmaz !
çünkü bütün minibüsün tahsilatı önde oturan yapmak zorunda kalıyo.!
durdu bitanesi kahretsin ön boş ! derse geç kalıcam mecbur bindim ayakta durıyım dedim şöfor amca dedi hemen ayakta yasak önünüz boş oturun lütfen !
oturdum tık tık arkamdan millet başladı omzuma tıklatıp alırmısınız diyolar neyse arkadan al şöfore ver al ver al ver derken..
dedim bitti şükür en sonuncuyu da verdim şöfore vermeyen varmı bi sorarmısınız dedi bana !
bende var gücümle o müziğin içinde bağırrrr ARKADANNNN VERMEYENNN VARRRRRRMIII ?
millet bastı kahkahayı fesat şeyleerr
neden güldüklerini bile anlamadım başta sonra anladım yerin dibine girdim resmen

bayılıyorum buraya ya bunlarda benden.1.çarşıda gezerken eşimle aaa baksana rodi modi diye bir yer açılmış dedim oda aşkım rodi mood yazıyor orda dedi nasıl okuduysam artık

bu da 2.eşimle tv.seyrediyorduk vakit epey geç oldu o duşa gireyim ben dedi 0 dk.geçti hala dönmüyor bende kapattım tv.girdim yatağa ışık da kapalı yorganı çektim üzerime adamın odaya girmesiyle birlikte boğazımdan öyle bir ses çıkardım ki zavallı kocam ellerini havaya kaldırıp zıpladı ben yerlerde ayyy ne güldüm ne güldüm çok komikti ya

ay okurken sayfaları bir tane daha geldi aklıma evvelsi akşam eşim anladı iş arkadaşı melih öğle paydosundan sonra çıkmış masasının üzerine oturmuş ofisdede 4 bayan 4 erkek çalışıyorlar.herkes sessizlik içinde çalışmaya başladı diyor melih ne yediyse gaz yapmış yavaşca pıısss diye salcakmış derken zooorrttttt diye bir ses diyor melih zıplayarak inmiş masadan başlamış el çırpıp oynamaya millet yarılıyormuş gülmekten saf eşime kızlar duymuşmudur sence diyormuş kocam da sence demiş

her moralim bozuk olduğunda beni güldürmeyi başarıyooo
neyse rezilliğe geçelim balayına gitmişiz ilk gün yerleştik ettik odaya sonra oteli gezelim dedim çıktık bakıyoruz havuzun yanında küçük birşey var havuzumsu neyse eşim birşeyler anlatıyo ama ben farklı bişeyle ilgileniyorum anlamasın diye hııı evet falan diyorum nese aqua olan diğer havuzun yanına varıyoruz aaa aşkımm bak ayak dezenfektanı için küçük havuz yapmışlarr diyorum eşim bana bakıyoo anlamsız anlamsızzz ne oldu diyorum ii misin sen diyoo iyiyim diyorumm az önce sana ne anlattım diyorrr bende saf saf ne anlattın diyorummm

bir tane daha kızlar
yeni evliyiz oturuyorduk eşimle daha kahvaltı yapmamıştık birden elektrik gitti neyse kalkıp kahvaltı hazırlayayım dedim ocağın başına geçtim çay koyacam.. bizim ocağın bir gözünde problem var neyse ben ocağı yakmayı beceremedim çakıyom çakıyom olmuyoo kibritle denedim oluyoo.. koçişin yanına gittim sana kötü bi haberim var dedim ama yüzüm asık ne oldu dedi gelmen lazıım dedim ne oldu dedi geeeelll dedim neyse bu kalktı geldi bak dedim yanmıyo kibritle yanıyooo... aynen cevap şu beni bunun için mi çağırdın evet dedim acaba elektrik kesilmiş olabilir mi dedi sinirlendi söyleseydin beni kaldırmasaydın diye de azarladıı unutmuşummm ne varrr

kızlar bir tanede benden olsun.eğer kardeşim burayı okicak olsa beni " abaaaaaaaaaaaa " diye mahvederrrr

ortaokul 1 de iken erkek arkadaşlar toplanmışlar.hoş sohbet bunlar gaz yarışına girmişler.herkes tek tek uzun gaz yapma yarışına girmiş.en uzun ve sesli yapan birinci oluyor .sıra kardeşime gelmiş.kardeşim masa da ellerini birleştirip sakince oturuyomuş.

arkadaşları " hadi bekliyoz " demişler.kardeşte tık yok. eee hadi artık diye söylenmeye başlamışlar.kardeşimde " duymadınız mı " demiş.

içlerinden biri " neyi " der demez herkes o ortamdan kaçışmışlar.kardeşim de peşlerinden " kokuyu " demiş.

bunu yıllar önce anlattığında karnıma ağrılar girmişti kıvranıyordum yerlerde gülmekten.bi de kızmıştım.aklınız fikriniz hep hınzırlıkta bu aklı birde derslerinizde kullansanız diye.

konu eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz değil mi?:26::26::26:

konu eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz değil mi?:26::26::26:

evet .ama zaman içinde konu kaymış.herkes kendisini ,annesini ,arkadaşını vs vs paylaşmış.komik anılarını paylaşanlar da var.bende kardeşimi paylaştım ....geçmiş sayfaları okumadınız sanırım.

Son düzenleme:

koptuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm

bende izmirliyim.sen 525 diyince o günler aklıma geldi gülmekten koptum yahu

ben de yaşadığım bir rezilliği anlatayım bundan 3 sene önce yakın olduğum bi kız arkadaşımla içki içmek istedik ama nerde içicez diye düşünüp duruyoruz içeceğimiz şey de bira hani onların evleri dolu bizim ev dolu e o zaman küçüğüz de bar falan bilmiyoruz napcaz napcazzz akşam yürüyüşe cıktık bununla yeni tenha bir sokak bulduk binanın birine girelim falan dedik bu da aa bak şu balkon boşuş dedi evet dogru okudunuz milletin balkonundan bahsediyoruz balkon 1. katta ama 1.5 mt falan yüksekte yani tırmanmalık mesafe hala hangi kafayla yaptığımı bilmem ama tırmandık balkona içiyoruz hiç hoşumuza da gitmed ama fıstık falan da almışız yanımıza he bu arada tırmandığımız balkonun perdeleri falan yoktu biz boş sandık ta oraya gittik biz gırgır şamata gülüp eğleniyoruz bi anda balkon açıldı küçük kızın biri anneee balkonda birileri vaar diye baas baas bağırıyor biz diyoruz sus be sus falan her neyse bu aile başımıza dikiliyor olay büyüyor falan karakolluk oluyoruz annemiz babamız geliyor allahım allahımm en sonunda hiçbişe olmadan evimize varıyoruzz sağ salim tabi anneden babadan işitilen azarın haddi hesabı yokk ama hala hatırladıkça koparızzz

2 gün önce başımızdan geçen rezilliğimizi anlatayım hemen
Sevgilimle sabah buluşup akşama kadar gezmemizin ardından otobüse bindik, sevgilim benle eve kadar gelip sonra oradan kendi evine gidecekti.
Otobüse ilk duraktan bindiğimiz için oturuyorduk, ama sonra kalabalıklaşmaya, ayaktaki insan sayısı artmaya başladı ve otobüse yaşlı bir teyze bindi. Sevgilim de yanımdan kalkıp teyzeye yer verdi.
Havada karada uykuya dayanamayan ben de bu durumu fırsat bilip hemen uyumuşum oracıkta :18:
Ben uyurken teyze inmiş otobüsten, sevgilim tekrar oturmuş yanıma.
Cancağzım romantiklik yapacak ya, ben uyurken elimi tutup öpmek istemiş.
Elimi tutmuş, tam dudağına götürecekken ben uyku sersemi, haşin halimle bir refleks yapıp elimi geriye doğru bi itmişim...
Gözlerimi açıp sağıma baktığımda eli burnunda acıyla gözlerime bakan masum sevgiliciimi gördüm.
Yok anacım, bana romantik yapmaya gelmiyor. İlla oracıkta rezil ediveriyorum kendimi. Uyurken bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…