Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kizlar burayi ara sira okuyorum, bazen burasi cok iyi geliyor bana....
aklima bi rezilligim geldi kucukttum o zamanlar hani ebru gundesin su meshur bi parcasi vardi cingegem cingenem kara gözlu cingenem diye...
neyse bir gun 3 kuzenlerimle disardayizm, benimde hergun o meshur olan parca dilimden hic dusmuyor, birde seslli söyluyorum ben söyledikce kuzenler gulmeye basliyor bende bi anlam veremedim neden gulduklerini parcayi söyle söyluyorum cingenemmm cingenemmm kara götluuu cingenemmmmmm, megersem kara gözlum olacakmis bende kara kötlu o kadar utandim ki rezilligin danikasiiii o gun bugundur o parcayi hic agzima almadim:82:

Ay çok güldüm harikasınız demek bağırınca karşı taraf hangi dil konuşsada anlıyor mantığı bir kaynanamda yokmuş
hemen bende kaynanamın bir vukuatını anlatayım kaynanamın komşusu ruslar var bir gün marketten ekmek alıyoruz rus adamda geldi market sahibine birşeyler diyor birşey istiyor ama adam anlamıyor , benim kayınvalide hemen duruma müdahale etti rus adama elindeki ekmeği göstererek avazı çıktığı kadar bağırarak ' ekmekmi istiyorsun , ekmekkkk ekmek ' diye sordu
bende hemen anne adam rus , sağır değilki demiştim marketin sahibi ben acayip gülmüştük

Annemin bir rezilliği geldi aklıma, ablamın kolu kırılmıştı annem onu hastaneye götürmüştü ve o gün kadınlar günüydü, ablamın kolunu alçıya olan doktor o arada anneme Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun diyo ve benim annem nasıl dalmış sa Sizinde doktor bey diyo adam neye uğradığını şaşırıyor

Teyzemin bir rezilliği de var eniştem teyzemden önce aşağı iniyo arabaya teyzemde 5 dk sonra, teyzem artık nasıl dalmışsa tanımadığı adamın arabasına binip, ön koltuğa oturuphadi ahmet diyo bu olay evlerinin sitesinde oluyo adam da pardon hanımefendi kimsiniz siz diyo ve teyzem bi güzel rezil oluyo

Bi tane de babamdan annemle babamın imam nikahı kıyılırken hoca anneme, ali oğlu veliyi kocalığa kabul ediyor musunuz diyo ordan babam evet kabul ediyorum diyo
Bu DA BÖYLE Bİ REZİLLİK :d

harbiden romantik bi yaşanmışlık:)eee sonra ne oldu o kişi şimdi eşinmi yoksa bi daha görmedinmi o kişiyi,ay gerçekten pembe dizi gibi.....

ay alemsiniz gerçekten yaaa hakikaten pembe dizi gibi. hani bir kore dizisi olsa bunun sonu kesin evliliktir

nurflz, belli olmaz belki çocuk yine karşına çıkar. bence arada yine o otobüse bin bak böyle düşünceli çocuğu nerden bulacan bir daha üstünü de örtmüş daha tanışmadan sahiplenmiş yahu

yok kızlar ya birdaha görmedim o çocugu,bu arada okulum bitti ve bir yıllıık evliyimm :)))

baban kendi kendini nikahına almış desenesesli güldüm gece gece

Taze taze rezıllık 11de cıktık oglumuzu dra goturduk donuste bankamatıge ugradık esımın kredı kartı odemesı gelmıs borc 338 tl neyse benımkı 350 tl cıkardı bende 350 tl odeme yazıcam benımkı bastı 338 ay bende bı cıglıkk elınde 338 tl mı var senın demır para mı atacan bu sefer kocam basladı ekranın usstunde bı delık gosterı yaa paranın ustunu verıyo bu makına rezıl ettın benı kameraya sabah bankaclar ızleyıp gulecek

yok kızlar ya birdaha görmedim o çocugu,bu arada okulum bitti ve bir yıllıık evliyimm :)))

tüh yaa çok da güzel bir tanışma hikayesiydi oysa ki =) neyse Allah eşinizle mutluluğunuzu arttırsın =)

bu arada benim de üniversitede başiımdan geçen bir olay aklıma geldi - sizinki kadar romantik olmasa da

yurdumuzun yakınlarında marken falan hiç olmadığından okul çıkışı markete uğrayıp yiyecek birşeyler aldım. sonra işte dolmuş geldi, bindim. elimdekileri bırakıp parayı uzatacaktım, poşetleri bıraktım, daha biryerlere tutunamadan araba hareket etti. ben de ani gazın etkisiyle hooop yanda oturan çocuğun kucağına atladım resmen çocuk şaşırdı, tüm dolmuş bize bakıyor ben ne yapacağımı şaşırdım hayır insan şokun etkisiyle öyle hemen hareket de edemiyor çocuğun yanında bir kız vardı, o da şok olmuş halde bana bakıyor bilmiyorum kız arkadaşımıydı artık ama dövecek gibi bakıyordu sanki isteyerek oturdum neyse şokun etkisi geçince ''pardon, kusura bakmayın'' diye kıpkırmızı bir halde çocuğun kucağından kalktım yok sorun değil falan dedi çocuk ama ben de tüm yol boyunca kafamı eğdim utançtan.

bende evlendim, ilk kucağına oturduğum kişinin eşim olmasını isterdim ama hayatta oluyor böyle şeyler he he bunu eşime hiç anlatmadım, anlatsam çok kızar eminim

Son düzenleme:
hep okuyup gülüyorum, o nedenle artık ben de bitane yazayım da herkes faydalansın istedim
şimcikk..nişanlımla istanbulda bir arkadaşının nikah eğlencesine gitmiştik ve ayıptır söylemesi ben 3 duble rakı içtim
tabi etkisi olmadı başlarda..neyse güzel bi akşam geçirdik ve dönme vakti geldi
nişanlım istanbul içine arabayla pek girmek istemediğinden biz arabamızı beylikdüzünde bıraktık ve taksime giden şu 2 katlı otobüslere binip öyle gitmiştik
dönüşte de taksimden aynı şekilde beylikdüzüne döncez,
otobüse bindik, otobüsün üst katında en önde oturuyoz..vakit geç olmuştu ve hafif de alkolün etkisi olduğundan uykum geldi ve ben sızdım
sonra uyandığımda o kadar çok çişim gelmiş ki Allahım ölücem artık o derece
daha yolumuz da var ama ben resmen kıvranıyorum ağlıcam artık.. hiç böyle bişey yaşamamıştım bugüne kadar cidden çok kötüymüş
nişanlım ha gayret dayan biraz daha diyip beni teselli etmeye çalışıyo ama ne mümkün yok yani bekleyemem asla
üzerimde elbise vardı ve ben eteklerini çaktırmadan kaldırıp direkt popun üstüne oturdum koltukta
ve dayanamadım yavaş yavaş saldım çişi valla ama tabi ki benimkine söyleyemedim utancımdan
abartmamak için çok azıcık yaptım ama birazcık rahatladım.. sonra Allahtan otobüs durağa yanaştı ve resmen arkamızdan atlılar kovalıyormuş gibi benzinlik aramaya başladık
bi tane bulduk ve ben hışımla girdim ve mutlu sona ulaştım sonunda ama şimdi çamaşırdan kurtulmak lazım di mi
yanımda poşet vardı (babet getirmiştim, poşetle birlikte çantama koymuştum) çamaşırımı çıkarıp poşete koydum ve attım çantaya
altımda bişey yok böyle püfür püfür gidiyorum ben bi yandan da vicdan azabı var benimkine söyleyemedim utandım diye
ben de aklımca böyle bi yalan söyledim ( sanki bu daha az rezilmiş gibi ) dedim ki hayatım klozete oturur oturmaz dayanamadım çamaşırıma da kaçırdım
o nedenle ayıptır sölemesi çıkardım ben onu, çantama koydum
benimki hem gülüyo, hem kızıyo (mekandan çıkmadan niye yapmadın diye) hem de kıyamıyo bana
bi de ben çaktırmadan nabız yokluyorum.. az kalsın otobüste altıma kaçırcaktım yaaa diye o da garibim demez mi yapsan anlaşılırdı ki kokardı o bi kere diye
yaptım ve kokmadı işte hıhhh diyorum ben de içimden
bu sır benle mezara gitçek sevgilim söylemicem sana işte

buna cok güldüm

benim çocukluğum çok kapris yyaparak geçti...annem de bnm yüzümden hep rezil olurdu ...gene bir gün 8 yaşındaydım o zamanlar perma çok modaydı.annem her kuaföre gittiğinde benide götürürdü bırakıcak kimsesi yoktu. bi gün tam da kuafördeyken...ben tutturdum perma isterim die ama öle böle değil...olmaz falan deyince yaygarayı bastırdım bi güzel zaten hep taktiğimdi o bnm mağazaya gitttimizde istediğim alınmayınca mağzanın ortasında oturup yerden yere atardım kendimi velasıl istediğimi yaptırdım belimde olan düz saçım permalıydı ama ondan sonra herkes anneme yüklendi doğal olarak ....anlycanız berbat bir çocuktum annem hala anlatır inanamıyorum der her yerde rezil ederdin bni isteriktin resmen şimdi nasıl oldu da uysallaştın der

Bir gün arkadaşımla yurt içi kargoyu arıyoruz hava o biçim sıcak. Ara ara yorgunluktan öldük ama yok bulamıyoruz. Arkadas benden beter artik kafa uçmuş. Sonra bir anda kendimizi yurt içi kargonun önünde bulduk. Ben arkadasa söylüyorum işte burada diye. İkimiz de tam yurtiçi kargonun onundeyiz kargonun önünde de kocaman yine kargonun kendi arabası duruyor bir yandan da ben arkadaşı itekliyorum işte burada diye. Ama arkadas öyle uçmuş ki beni duymuyor. Gitmiş kargonun arabasınin şoförüne soruyorki yurt içi kargo nerede adam da saf saf bakiyor alay mi ediyorsunuz diye. Ben de gülmekten arkana dön bak diyemiyorum arkadasa.

çook iyi yaaaaaaa

hıc bıse anlamadım

Bi 30-40 sayfa okudum yarılıorum gülmekte :) İş yerinde allahtan oda da tekim

Bnm aklıma ilk gelen rezilliğimi anlatayım.

O zmn nişanlıyız daha eşimle. Ben her zaman yaptıım gibi yine diyetteyim. Şu pazartesi başlayıp salı bitenlerden eşimde alıştı artık pek oralı o0lmaz
Neyse diyetitin 3. günündeyim ama tatlı krizim tavan yapmış durumda. Tüm hücrelerim tatlı istio neredeyse. Ama diyetteyim ya bu kez kararlıyım.

Büyükçe bi markete girdik diyet kola falan aldım. Gezinioz, birden yoğurtların yan tarafında gözüm frambuazlı bi pastaya takıldı aaaa pasta die bir gidişim vardı yanına pastanın anlatamam Adeta gözüm dönmüş sanki yıllardır pasta yemiorum
hatta eşim tuttu kolumdan dur dur nereye gidion die. Ama bi yandan da nasıl gülüo etrafımızdaki insanlar bakıo artık. Tabi ben kıpkırmızı Hala anlatır aklına geldikçe millete uyuz

lise dönemlerindeyiz kızkardeşim erkek arkadaşıyla buluşacak benide yanında götürdü annem yalnız göndermiyo
neyse çocuğun bir arkadaşının evinde oturuyoruz.ben laf olsun diye konuşucam ya diğer çocuğa kaç kardeşsin diye sorucam(bana neyse)
tek kardeşmisin deyiverdim
lafa bak tek kardeşmisin,nasıl oluyorsa

ayyyyyy aklıma bir tane daha geldi sizinkileri okurken.bundan 8 sene öncesi eşimle 3 4 aydır çıkıyoruz .tabi yaş 15 ozamanlar ben aşığım anem okumamı istiyo sadece oku demekten başka bişey demiyodu sağolsun.haklıydıda gerçi neyse..anem eşimle çıktığımı biliyodu habire telefonlarıma el koyuyodu eşimde telefonu her yakalattığımda akşam 8e kadar aramassam evin arka tarafına gelirdi ben ona iyi olduğumu evdeki olayları anlatan mektup yazar camdan aşağıya atardım DD yine bir gün telefonu yakalattım saat 8 oldu yazdığım mektubu tam asagıya atıyordum ki eşim mektubu aldı koşmaya başladı bi baktım anemde peşinde evin etrafında koşuyorlar anem avazı cıktıgı kadar bagırıyor kızımın peşini bırak dıye Drahat bır 3 tur donmuslerdır eşim önde annem peşinde D hemen indim bu sefer eşim önde annem peşinde ben annemin peşinde DD bütün mahalleleri turladık herkes biliyodu zaten annemin istemediğini biz kovalamaca oynarken millette bizi izliyodu.ama baktım koş koş olmuyo annem bağırdıkça bağırıyo utandım eve geldim annem bi 20 dakka sonra geldi garibim su içinde kalmış benide koşarken görmemiş peşindeyim diye.kapıyı açtım nerdesin sen dedim napıyosun diye bana demezmi gir içeri çöp atmaya indim ben DD bu arada çöpten kastı eşim tabiiDD şimdi eşimle annem arasında bi sorun yok tabi çokta iyiler bu günleri hatırladıkça gülüyoruz ama 3müzde mahalleye bi güzel rezil olmuştuk

Evelı gece yataga gırdım yattım tabı kocam herzaman kı gıbı benden 2 saat once uyumustu yastıga kafamı koydum 5 dk sonra kocamın elı yapıstı benım topuzuma bı saga bı sola ılerı gerı bısıyler yaptı durdu sabahta gece ruyamda hep araba kullandım yaaa dedı yanı benım topuzum vıtes olmus adama ıntıkamım acı olucak...

gulmektten öldummmm sanirim esiniz araba tutkunu, cok seviyor anlasilan arabalari ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…