size bir olay daha anlatım anlatırken komık olmaya bılır yasamanız gerekırdı.bır ay önce eşimle tatil için bodruma gittik arabamızla.eşim tuturdu aQua parka gidelim diye tamam dedim gittik park alanına arabayı parkettik normalde sabah 10da acılıyo aksam 5 e kadar ordasın bız saat 4 bucukta cıktık havuzdan arabaya geldık sag olsun esım arabanın farlarını acık unutmuş ve akü bitmiş .yanda bı araba var ama sahıplerı içerde.bıraz bekledık tabı bu sırada kavga edıyoruz dedım gıt barı bırısını bul bu gıttı 20 dakka sonra baktım bir kabloyla geldi .akü kablosu almış akıllım yandakı arabanın sahıbı cıkınca takvıye yapıcak.bodrumda cok turıst oldugundan hemen yandakı arabanın plakasına baktı yabancımı yoksa bodrumlumu dıyeDoh be dedı plaka istanbul demekkı turıst degıl dedı ıkımızdede sadece lıse de gordugumuz ıngılızce mevcut D baktık saat 5 oldu herkes cıktı saat 5 bucukta 2 cocuklu bır aıle bıze dogru gelıyo ama sansımıza bakın turıstler D adam yanastı arabayı actı ben esıme vuruyorum hello desene hello desene dıye eşim kapa çeneni diyo.adam o sırada bıze bakıyo o sırada el sallayarak hello dedi eşimde hemen akü kablosunun bi tarafını adamın elıne tutusturdu bı dıgerı onda heceleyerek aküüüü takviyesiii diye bağırıyor ben guluyorum turıstın karısı guluyor adam tabı anladı allahtan arabayla ılgılı oldugunu yes yes dedı kaputu actık ama aramızda mesafe vardı bıraz kablo yetısmıyodu esım el ısaretıyle adama yanas dıyo adam anlamıyo bende sınırlendım esıme dedımkı nasıl lıse okudun sen ? D sonra aynı hısımla adama dondum zero yanaş brother zero yanas pleas .(demek istedıgım sıfır yanas sıfır yanas kardeş lutfen) DD adamlarda bır kahkaha adam ok yes excuseme derken takvıyeyı yaptık ensonunda.rezıllıkte cabası. DD
Mrb kızlar bende universite yıllarımda yaşadığım bi rezilliğimi anlatayım:))))
Yaşadığım köy ile univ. okuduğum şehir arasında iki saat mesafe var..
Bi gun okuldan cıktım köye ewime gidicem sabahta ders erkendi erken kalktım uyku gozlerımden akıyo
Nyse bindim otobüse bi çoçugun yanına oturdum bnden bi iki yaş fln büyüktü heralde
otobuste hiç dayanamam hemen uyurum huyum kurusunnnn :)))
uyumamak için baya direndim ama bi ara uçmuşum...
bir uyandım ki ne göreyim cocugun omzuna uzanmısım öylece uyuya kalmışımmmm
anammm başımdan kaynar sular dokuldu kızardım morardımmm napcamı ne diycemi şaşırdım
sonra ya çoook özür dilerim keske uyandırsaydınız dedimmm
ne uyandırması cocuk daha montuyla ustumu örtmuşşş duble rezillik :)))))
yok ya kıyamadım cok guzel uyuyodunuz demezmi cocukkkk ben iyice morardımmm:)))
ewime gelmeden indim ötobusten baska otobusle dewam ettimmm bidahada o otobuse binmedimDDD
harbiden romantik bi yaşanmışlık:)eee sonra ne oldu o kişi şimdi eşinmi yoksa bi daha görmedinmi o kişiyi,ay gerçekten pembe dizi gibi.....
Annemin bir rezilliği geldi aklıma, ablamın kolu kırılmıştı annem onu hastaneye götürmüştü ve o gün kadınlar günüydü, ablamın kolunu alçıya olan doktor o arada anneme Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun diyo ve benim annem nasıl dalmış sa Sizinde doktor bey diyoadam neye uğradığını şaşırıyor
Teyzemin bir rezilliği de var eniştem teyzemden önce aşağı iniyo arabaya teyzemde 5 dk sonra, teyzem artık nasıl dalmışsa tanımadığı adamın arabasına binip, ön koltuğa oturuphadi ahmet diyobu olay evlerinin sitesinde oluyo adam da pardon hanımefendi kimsiniz siz diyo ve teyzem bi güzel rezil oluyo
Bi tane de babamdan annemle babamın imam nikahı kıyılırken hoca anneme, ali oğlu veliyi kocalığa kabul ediyor musunuz diyo ordan babam evet kabul ediyorum diyo
Bu DA BÖYLE Bİ REZİLLİK :d
yok kızlar ya birdaha görmedim o çocugu,bu arada okulum bitti ve bir yıllıık evliyimm :)))
Kuzenimle şehir dışında aynı üniversiteyi kazandık ikimiz bir eve çıktık , evin kapısı direk salona açılıyordu ve benim odam dış kapının tam karşısındaydı
şehirde tanıdığımız kimse yok iki tane yalnız kızcağız bir apartman dairesinde ve apartmanın dışındada yalıtım yapıldığından iskele var heran hırsız girer diye korku içinde yaşıyoruz
o korkuyla ben odamda derin uykudayken saat gecenin üçünde kuzenimin imdat krutarın beni diye çığlıklarıyla uyandım aman ALLAHım nasıl korkuyorum o aradada aklımdan ne yapıcağım kesin camdan iskeleden hırsız girdi kuzenime tecavüz ediyordur , şimdi çıksam gücümde yetmez ya banada tecavüz ederse diye düşünüyorum
ve son anda bir kararla elime odamdaki en sert cisim olan biblomu alıp (olurda adam banada saldırırsa bibloyla kafasına vurup etkisiz hale getirmekti amacım :18::18:) son hızla odamdan çıkıp dış kapıya yöneldim hızlı hızlı kapının kilitlerini açıyorum bu arada arkama bile bakmıyorum korkundan yusuf yusuf olmuşum arkama bakarsam adamla gözgöze gelirsen bayılırım biliyorum işte tam o sırada arkadan kuzenimin İNCİİİİ diyen sesini duydum ama nasıl irkildim
kuzenim inci nereye kaçıyorsun dedi
bende dönüp sana tecavüz etmiyorlarmıydı dedim
meğerseki kuzenim uyurken odasına camdan kuş girmiş saldırmış o yardım çığlıklarının sebebide kuşmuş
bu olayın üzerinden 12 sene geçmiş olmasına rağmen kuzenim halen herkesin içerinden anlatır İnci beni kurtarmadı kendi kıçını kurtarmak için kaçtı der ve güleriz
ama aslında benim kaçmamdaki amacım yardım getirmekti
ilk arabamız 91 model bir doğandı.eski meski farketmez BİZİMDİ O!ekzozu eski türk filmlerindeki bağırıyordu ve hiçbir özelliği yoktu ama BİZİMDİ O!tatile giderken camları açtık kafalar dışarda gidiyos işte.bi yerde trafik tıkandı ve yanımızda son model bi araba durdu.hava leş gibi sıcak adam tüm camları sıkı sıkı kapamış.adamı eleştirme gafletinde bulundum: 'aşkım adama bak ya ne rahatsızlar var şu dünyada, bu havada adam tüm camları kapamış...'eşim durdu ve yüzüme boş boş baktı ve: 'onun arabasında klima var hayatım...' bi gafletin verdiği daha o dayanılmaz ağırlığının eşliğinde biraz daha esinti alabilme umuduyla kafamı dışarı uzattım ve eşimin kahkahalarını duymazlıktan geldim.
Taze taze rezıllık 11de cıktık oglumuzu dra goturduk donuste bankamatıge ugradık esımın kredı kartı odemesı gelmıs borc 338 tl neyse benımkı 350 tl cıkardı bende 350 tl odeme yazıcam benımkı bastı 338 ay bende bı cıglıkk elınde 338 tl mı var senın demır para mı atacan bu sefer kocam basladı ekranın usstunde bı delık gosterı yaa paranın ustunu verıyo bu makına rezıl ettın benı kameraya sabah bankaclar ızleyıp gulecek
Evelı gece yataga gırdım yattım tabı kocam herzaman kı gıbı benden 2 saat once uyumustu yastıga kafamı koydum 5 dk sonra kocamın elı yapıstı benım topuzuma bı saga bı sola ılerı gerı bısıyler yaptı durdu sabahta gece ruyamda hep araba kullandım yaaa dedıyanı benım topuzum vıtes olmus adama ıntıkamım acı olucak...
Evelı gece yataga gırdım yattım tabı kocam herzaman kı gıbı benden 2 saat once uyumustu yastıga kafamı koydum 5 dk sonra kocamın elı yapıstı benım topuzuma bı saga bı sola ılerı gerı bısıyler yaptı durdu sabahta gece ruyamda hep araba kullandım yaaa dedıyanı benım topuzum vıtes olmus adama ıntıkamım acı olucak...