Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kırıldım gülmekten ya hepinize bitane bende anlatayım bi kaç ay önce bizim bahcenin demirliklerini boyuyoruz eşim ben kuzenim kardesim kardeşimin nişanlısı aile boyu demirlikleri boyuyoruz sonra biz 3 kız içeri girdik nescafe yapcaz onları cagırcaz odada nescafeleri yaptık oturuyoruz daha cagırmadık bende ay sunlar girmeden bi pırtlıyım dedim nese pırladım mübarek sanki gökgürldedi tam ben pırtladım kafamı kaldırdım karsımda kardesımın nişanlısı yanında eşim ben kıpkırmızı kesildim kızlar gülmemek için kendilerini zor tutuyo utancımdan cocogun suratına hala bakamıyorum

sedefcim bayıldım hikayene

kızlar keşke bu topiğin adı eşinize ilk nezaman rezil olduğunuz değilde yaptığınız rezillikleri anlatın olsaydı DD hepimiz dökülmeye başladık yahuu DD ne rezil bayanlarmışız DD

Mrb kızlar bende universite yıllarımda yaşadığım bi rezilliğimi anlatayım:))))
Yaşadığım köy ile univ. okuduğum şehir arasında iki saat mesafe var..
Bi gun okuldan cıktım köye ewime gidicem sabahta ders erkendi erken kalktım uyku gozlerımden akıyo
Nyse bindim otobüse bi çoçugun yanına oturdum bnden bi iki yaş fln büyüktü heralde
otobuste hiç dayanamam hemen uyurum huyum kurusunnnn :)))
uyumamak için baya direndim ama bi ara uçmuşum...
bir uyandım ki ne göreyim cocugun omzuna uzanmısım öylece uyuya kalmışımmmm
anammm başımdan kaynar sular dokuldu kızardım morardımmm napcamı ne diycemi şaşırdım
sonra ya çoook özür dilerim keske uyandırsaydınız dedimmm
ne uyandırması cocuk daha montuyla ustumu örtmuşşş duble rezillik :)))))
yok ya kıyamadım cok guzel uyuyodunuz demezmi cocukkkk ben iyice morardımmm:)))
ewime gelmeden indim ötobusten baska otobusle dewam ettimmm bidahada o otobuse binmedim DDD

hepsi komikti ama bir tek bunda kahakaha attım

sabahtan beri ara ara okumakla 45. sayfaya kadar geldim Hepinizin Allah iyiliğini versin
keşke konunun hepsi tek sayfa da olsa ine ine hepsini okusam sayfa değiştirmekle vakit kaybetmeseeem.. (üşengeç oldugumdan değil dizinin en heyecanlı yerinde giren reklam gibi hissediyorum) çok şey mi istiyorum ha bi de dünya barışı

gece uyuyorum telefonum titriyor sesini kısmıştım ama uzun uun aranıyorum yani ışıklarda sönük bangır bangır titriyor yatagım ama ışığı yanmıyor odanın ışığıda sönük,telefonu elime aldım ama sadece titriyor ışık felan yok ya korktum, kendi kendime bagarıyorum körrr oldddummmmm kör olduuuuummm..titreme durdu telefonun ışığı yandı çalarken bastım ama megersem telefonum kitlenmiş :) arayan kim peki? yeni tanıştıgım çocuk illkez beni arıyor!!! gündüzler torbayamı girdi be adam,az daha kör olacaktım :)

üniversiteyken bir akşam evime dönüyorum bir yandan da erkek arkadaşımla konuşuyorum.Maksat ben akşam akşam korkmayayım diye telde muhabbet(!).
ben:Allah allah bir türlü bulamadım şunu küçük çantada
o:ne arıyorsun ki
ben:Yine telefonumu kaybettim ya,acaba unuttum mu bir yerde
o:.....
ben:Allah allah yok işte
o:Canım yaaa sen iyi misin biz iki saattir nasıl konuşuyoruz?

Ne bileyim yahu?telefonu omzum ile kulağıma sıkıştırınca,ellerimde boşluk oluyor ben de bir şey olması gerekiyor diye telaşa kapılıyorum:)Çok dalga geçmişti çok

Ayy ne romantikkkkk

Kızlar dün çok komik birşey oldu:)

Biliyorsunuz hafta sonu kpss sınavı vardı.
Gece hiç uyumadım sabah sevgilim geldi beni aldı sınav yerine gittik tam kapıdayız bir konu yüzünden tartıştık
Zaten çok gergindim ufacık meseleyi büyüttümde büyüttüm ama nasıl tartışıyorum o beni sakinleştirmeye çalışıyor.
Sınava girmicem diye tutturdum bi an öyle bağırıştık ki
İşaret parmağımı havaya kaldırıp şu Ezan hakkı üzerine sınava girmicemmmm dedim
Ardından -domatesss biberrr diye ses geldi
sevgilimde
Bitanem o ezan değil tablacı demesin mi
Ay gülmekten yarıldık:)

Buda yine aynı gün oldu
Arabayla durduk o tartışmanın devamını getiriyorum:)
Bir tripler bir tripler bende
Neyse arabayı çalıştırdı azcık sürdü araba bir cisme takıldı meger iki tane kocam taş araba sıkıştı ne öne gidiyor ne arkaya
O arabadan inip bakıyor ediyor ama tampon mahvoldu araba çok sürtündü bende ordan direktifler veriyorum bilmiş bilmiş:)
Arkada oturuyordum bu ara
Sonra bana bitanem sen bi in ileri geri söyle dedi
İndiğim gibi araba vııınnnn çalıştı sürdü
Ay bir havam söndü resmen benim yüzümden sıkışmış o kadarmı ağırdım yahu:)))

hahahaa ayy bu süpermis yaa.. olayi gözümde canlandirinca çok güldüm

hahahaa ayy bu süpermis yaa.. olayi gözümde canlandirinca çok güldüm

İşin komik kısmı benim sinirle burnumdan dumanlar çıkarken bunu söylüyor olmam
Hani tablıcalarda artık mikrofonmu ne kullanıolarsa sesi ezan gibi geldi:)

en cok guldukleırmden cok tatlısınız yaaaa

bende anlatmak ıstıyorum kısaca ozetleyım

bu yaz tr deyız arkadasım ben ve arkadasımın kızı sınemaya gıttık labırent fılmıne gırıcez arkadasımın kızı dedıkı teyze bız sevgılı koltugu alalım rahat rahat ızlerız dedı tamam dedık bıletı alırken ozellıkle sevgılı koltugu aldık fılm baslıycak ıcerı bı gırdık salon bombos dedık bosuna ıstedık ısrarla .

sonra en arkaya oturduk dedık alt yazı cıkar goremeyız karar verdık en one oturduk ama oturmadan once bende salon bos nasılsa dıye basladım kugu balesı gıbı salonun en onunde dolanmaya ( uzerımde askılı robadan alt kısmı hafıf kabarık bı elbıse var ev yakın dıye kabarık felan demedım fırladım gıttım ) ben parmak uclarımda kabarık elbısemle dolanırken bırden arkadasım makınıst bakıyor manyakmısın otur suraya dedıgını duydum ve kafamı kaldırmamla makınıstın oldugu odanın pencereyı fark etmemle gozlerımın acılması bır oldu tabı daha sonra kuzu kuzu en arkada fılmı ızledık

Son düzenleme:
Kuzenimle şehir dışında aynı üniversiteyi kazandık ikimiz bir eve çıktık , evin kapısı direk salona açılıyordu ve benim odam dış kapının tam karşısındaydı
şehirde tanıdığımız kimse yok iki tane yalnız kızcağız bir apartman dairesinde ve apartmanın dışındada yalıtım yapıldığından iskele var heran hırsız girer diye korku içinde yaşıyoruz
o korkuyla ben odamda derin uykudayken saat gecenin üçünde kuzenimin imdat krutarın beni diye çığlıklarıyla uyandım aman ALLAHım nasıl korkuyorum o aradada aklımdan ne yapıcağım kesin camdan iskeleden hırsız girdi kuzenime tecavüz ediyordur , şimdi çıksam gücümde yetmez ya banada tecavüz ederse diye düşünüyorum
ve son anda bir kararla elime odamdaki en sert cisim olan biblomu alıp (olurda adam banada saldırırsa bibloyla kafasına vurup etkisiz hale getirmekti amacım :18::18:) son hızla odamdan çıkıp dış kapıya yöneldim hızlı hızlı kapının kilitlerini açıyorum bu arada arkama bile bakmıyorum korkundan yusuf yusuf olmuşum arkama bakarsam adamla gözgöze gelirsen bayılırım biliyorum işte tam o sırada arkadan kuzenimin İNCİİİİ diyen sesini duydum ama nasıl irkildim
kuzenim inci nereye kaçıyorsun dedi
bende dönüp sana tecavüz etmiyorlarmıydı dedim
meğerseki kuzenim uyurken odasına camdan kuş girmiş saldırmış o yardım çığlıklarının sebebide kuşmuş
bu olayın üzerinden 12 sene geçmiş olmasına rağmen kuzenim halen herkesin içerinden anlatır İnci beni kurtarmadı kendi kıçını kurtarmak için kaçtı der ve güleriz
ama aslında benim kaçmamdaki amacım yardım getirmekti

eşime ilk sevgiliyken rezil olmuştum,bigün işlek bi caddede yürüyoduk el ele,ben onun gözlerine bakacam derken önümdeki koca arabayı görmemişim,arabanın dikiz aynasına göğsümü çarptım,eşimde baya gülmüştü bana,çok utanmıştım,ne diyeceğimi bilememiştim....

harbiden romantik bi yaşanmışlık:)eee sonra ne oldu o kişi şimdi eşinmi yoksa bi daha görmedinmi o kişiyi,ay gerçekten pembe dizi gibi.....

size bir olay daha anlatım anlatırken komık olmaya bılır yasamanız gerekırdı.bır ay önce eşimle tatil için bodruma gittik arabamızla.eşim tuturdu aQua parka gidelim diye tamam dedim gittik park alanına arabayı parkettik normalde sabah 10da acılıyo aksam 5 e kadar ordasın bız saat 4 bucukta cıktık havuzdan arabaya geldık sag olsun esım arabanın farlarını acık unutmuş ve akü bitmiş .yanda bı araba var ama sahıplerı içerde.bıraz bekledık tabı bu sırada kavga edıyoruz dedım gıt barı bırısını bul bu gıttı 20 dakka sonra baktım bir kabloyla geldi .akü kablosu almış akıllım yandakı arabanın sahıbı cıkınca takvıye yapıcak.bodrumda cok turıst oldugundan hemen yandakı arabanın plakasına baktı yabancımı yoksa bodrumlumu dıye Doh be dedı plaka istanbul demekkı turıst degıl dedı ıkımızdede sadece lıse de gordugumuz ıngılızce mevcutD baktık saat 5 oldu herkes cıktı saat 5 bucukta 2 cocuklu bır aıle bıze dogru gelıyo ama sansımıza bakın turıstler D adam yanastı arabayı actı ben esıme vuruyorum hello desene hello desene dıye eşim kapa çeneni diyo.adam o sırada bıze bakıyo o sırada el sallayarak hello dedi eşimde hemen akü kablosunun bi tarafını adamın elıne tutusturdu bı dıgerı onda heceleyerek aküüüü takviyesiii diye bağırıyor ben guluyorum turıstın karısı guluyor adam tabı anladı allahtan arabayla ılgılı oldugunu yes yes dedı kaputu actık ama aramızda mesafe vardı bıraz kablo yetısmıyodu esım el ısaretıyle adama yanas dıyo adam anlamıyo bende sınırlendım esıme dedımkı nasıl lıse okudun sen ? D sonra aynı hısımla adama dondum zero yanaş brother zero yanas pleas .(demek istedıgım sıfır yanas sıfır yanas kardeş lutfen)DD adamlarda bır kahkaha adam ok yes excuseme derken takvıyeyı yaptık ensonunda.rezıllıkte cabası.DD

ben buraya bayıldımya bitanede ben anlatayım burda ben rezil olmuyorum ama okadarçok gülmüştümki belkı buyüzden olmuş olabılırım neyse biz eşimle sevgiliyiz ozmanlar onun arkadaşıyla benımkınıde tanıştırıp ortam yapçaz kendımıze göre eşimin arabasıyla gittik zaten hepimiz aynı semtte oturdumuzdan hepimiz yedik içtik oturduk arkadaşım çocuğa bayıldı artık dönüyoruz otoparkta arabaya doğru gidiyoruz baktık 3 kişi kalmışız benım arkadaşım 3 4 araba gerıde kalmış bizim arabanın rengınde bi arabanın kapısını açmaya çalışıyo ay nası rezil oldu cnm arkadaşım eve gelene kadar gülmüştük tabi bu buluşmada ziyan oldu bidaha görüşmediler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…