bi tane daha geldi aklıma kızlar
bundan yıllar evvel.. sevgilimle ilk yıllarımızda.. beni aşırı kıskandığı, kısıtladığı dönemler.. her şey yasak anacım. evden okula okuldan dershaneye dershaneden eve..
neyse o yılların bir günü, okuldan çıkmışız arkadaşla dershaneye doğru yol alıyoruz. derse de 1,5 saat var daha. arkadaş da bi yerde oturup dondurma yesek mi dedi. canım gidiyo. amaan dedim ben yanlış bişey yapmıyorum ki gidelim dedim. ama benimkine söylemedim tabii, yanlış bişey yaptığımdan değil, sırf aramızda huzursuzluk çıkmasın diye.
neyse oturduk biz bi yere. dondurmalarımız geldi, tam bi kaşık alıp ağzıma atıcam ki benimkinden mesaj
o: sevgilim napıyosun?
ben: iyi aşkım sen napıyosun?
o: iyiyim bende nerelerdesin?
ben: dershanedeyim aşkım nerelerde olucam aa sende (yalana gellllll)
dondurma yemeğe devam... ta kii
o: bebeğim dershanenin camından bakar mısın?
eyvahlar olsunnnn :96:
ben: bakamam hayatım dersteyim
o: senin dersin 1 saat sonra başlamıcak mıydı?
kıvır sedef kıvır yanacaksın yalanını yakalarsa hem niye aşağı bak dedi ki off bittim ben :18:
ben: aşkım boş hoca buldum o ders çalıştırıyo, vaktim boşa gitmesin dimi ama
o: bi 5 dk izin al sevgilim, sana bi sürprizim var. camdan bak o yeticek bana lütfen seni çok seviyorum
ben: tamam aşkım bakıyorum
nereye bakıyorum anca dondurmaya bakarım ben
o: baktın mı sevgilim gördün mü sürprizimi?
hay allah hay allah neyi gördüm mü, görmeli sürprizmiş diye bağırıyorum artıkama hiç istifimi bozmadan
ben: gördüm sevgilim çok güzel
ney güzel acaba
o: ben seni camda göremedim ama, hadi in aşağı da vereyim
hay allahım hem görmeli hem vermeli sürpriz, sürprizin tam sırasıydı, ama hala çaktırmamaya çalışıyorum
ben: gelemem aşkı hocayı bırakamam ders anlatıyo aa lütfen
o: hadi ya nolur sevgilim 5 dk in sadece sonra yine girersin dershaneye
dershanede değilim ki ineyimhala ısrar ediyorum inemem edemem en sonunda şu msj gelir
o: sen gelmezsen ben gelirim yanına öyle veririm ayıp değil ya geliyorum
ben: onurcuğum şey canım benim bak ben seni çok seviyorum ama şey ben küçük pembiş bi yalan söyledim sana ama söylemek zorunda kaldım senin yüzünden, neyse yani şey mm ben dershanede değilim
o: neyyyyyy
ben: ben dershanede değilim, dondurma yiyoduk da biz :101:
benimkinden cevap yok, telini kapamıştı, 2 gün konuşmamıştı benle yahu, dondurma yemeğe gitmeme değil yalan söylememe çok kırılmış. nasıl güvenicem ben sana böyle vs vs.. meğer bi buket gül almış gelmiş dershaneme bana vericekmiş
ayy benimkiler hem rezillik hem ibretlik sakın ha sevdiceklerinize eşlerinize yalan söylemeyinnnn
çok güldüm hepsi züper bende anlatym gece su içmek için kalktm tam odadan çikcm kapiya yapiştim ve ağlamaya başladm eşim yataktan kalkip beni kapidan ayirdi 1hafta brnum mor bi şekilde dolandm eşim 1hafta bynca kapiya gariban sumugu gbi yapisti gelp almsm kapida sbhlicktn:)
üniversiteyken bir akşam evime dönüyorum bir yandan da erkek arkadaşımla konuşuyorum.Maksat ben akşam akşam korkmayayım diye telde muhabbet(!).
ben:Allah allah bir türlü bulamadım şunu küçük çantada
o:ne arıyorsun ki
ben:Yine telefonumu kaybettim ya,acaba unuttum mu bir yerde
o:.....
ben:Allah allah yok işte
o:Canım yaaa sen iyi misin biz iki saattir nasıl konuşuyoruz?
Ne bileyim yahu?telefonu omzum ile kulağıma sıkıştırınca,ellerimde boşluk oluyor ben de bir şey olması gerekiyor diye telaşa kapılıyorum:)Çok dalga geçmişti çok
Mrb kızlar bende universite yıllarımda yaşadığım bi rezilliğimi anlatayım:))))
Yaşadığım köy ile univ. okuduğum şehir arasında iki saat mesafe var..
Bi gun okuldan cıktım köye ewime gidicem sabahta ders erkendi erken kalktım uyku gozlerımden akıyo
Nyse bindim otobüse bi çoçugun yanına oturdum bnden bi iki yaş fln büyüktü heralde
otobuste hiç dayanamam hemen uyurum huyum kurusunnnn :)))
uyumamak için baya direndim ama bi ara uçmuşum...
bir uyandım ki ne göreyim cocugun omzuna uzanmısım öylece uyuya kalmışımmmm
anammm başımdan kaynar sular dokuldu kızardım morardımmm napcamı ne diycemi şaşırdım
sonra ya çoook özür dilerim keske uyandırsaydınız dedimmm
ne uyandırması cocuk daha montuyla ustumu örtmuşşş duble rezillik :)))))
yok ya kıyamadım cok guzel uyuyodunuz demezmi cocukkkk ben iyice morardımmm:)))
ewime gelmeden indim ötobusten baska otobusle dewam ettimmm bidahada o otobuse binmedimDDD
Kızlar dün çok komik birşey oldu:)
Biliyorsunuz hafta sonu kpss sınavı vardı.
Gece hiç uyumadım sabah sevgilim geldi beni aldı sınav yerine gittik tam kapıdayız bir konu yüzünden tartıştık
Zaten çok gergindim ufacık meseleyi büyüttümde büyüttüm ama nasıl tartışıyorum o beni sakinleştirmeye çalışıyor.
Sınava girmicem diye tutturdum bi an öyle bağırıştık ki
İşaret parmağımı havaya kaldırıp şu Ezan hakkı üzerine sınava girmicemmmm dedim
Ardından -domatesss biberrr diye ses geldi
sevgilimde
Bitanem o ezan değil tablacı demesin mi
Ay gülmekten yarıldık:)
hahahaa ayy bu süpermis yaa.. olayi gözümde canlandirinca çok güldüm
ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
Mrb kızlar bende universite yıllarımda yaşadığım bi rezilliğimi anlatayım:))))
Yaşadığım köy ile univ. okuduğum şehir arasında iki saat mesafe var..
Bi gun okuldan cıktım köye ewime gidicem sabahta ders erkendi erken kalktım uyku gozlerımden akıyo
Nyse bindim otobüse bi çoçugun yanına oturdum bnden bi iki yaş fln büyüktü heralde
otobuste hiç dayanamam hemen uyurum huyum kurusunnnn :)))
uyumamak için baya direndim ama bi ara uçmuşum...
bir uyandım ki ne göreyim cocugun omzuna uzanmısım öylece uyuya kalmışımmmm
anammm başımdan kaynar sular dokuldu kızardım morardımmm napcamı ne diycemi şaşırdım
sonra ya çoook özür dilerim keske uyandırsaydınız dedimmm
ne uyandırması cocuk daha montuyla ustumu örtmuşşş duble rezillik :)))))
yok ya kıyamadım cok guzel uyuyodunuz demezmi cocukkkk ben iyice morardımmm:)))
ewime gelmeden indim ötobusten baska otobusle dewam ettimmm bidahada o otobuse binmedimDDD