Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Koptum ya, süper

akşam akşam gülmekten mahvoldum eşimde şaşkın şaşkın bakıyor bana noluyor diye.allahtan ki kankamla konuşurken hep gülerim onunla yazışıyorum sanıyo
aklıma geldide geçenlerde kızkardeşim evindeyiz mutfağı topluyrum yardım edicem ya güya,bardağı elime almamla nasıl olduysa anlamadım bardak elimden düştü tezgahta duran tabağa çarğtı tabak kaseye ve hepside kırıldı
5 yaşındaki yeğenim geldi seslere bana nasıl bağırıyor evimizdeki herşeyi kırdın bitirdinnnnnnnn bitirdinnnnnnnnn
gülmekten cevap veremedim birde gülüyorum diye dahada sinirleniyor.eşim beni almaya gelince hemen yapıştırdı teyzoş herşeyimizi kırdı diye
adım sakara çıktı

"tanıştırmak istiyorum artık" dediği andan sonrasını pek dinlememişim ne giyicem diye düşünmekten

aynı ben bende hep bunu yaptığım için sonra saf durumuna düşüyorum

tanıştırmak istiyorum artık" dediği andan sonrasını pek dinlememişim ne giyicem diye düşünmekten

aynı ben bende hep bunu yaptığım için sonra saf durumuna düşüyorum

süper yaaa.. aradım buldum yazınızı beğenmek için.. nasıl güldüm anlatamam

bende anlatım bare..deminden beri okuyorum gülmekten gebericem burda eşimde gelip gelip bakıyo delirdim sanıyo D eşimle lisede tanıştık ilk defa okul dışında buluşucaz tabi ozamanlar genç kız havası var özeniyorum ama düğünler dışındada topuklu hiç giymemişim dahaDaneme zar zor bahane uydurarak çıktım evden buluşucağımız durağa kadar geldim havalı havalı..durakta biton adam eşimi gördüm oan..aklım başımdan gitti yürümüyorum adeta uçuyorum havada.Dayağımda topuklu eşimin gözleri açık Dherşey güzel giderken tam ellerimiz kavuştu kavuşacak yağmur sularının gittiği yol ızgaraları yokmu topuk onun içine girDeşim elimi tuttu çekiyo gelemiyorumDD o kolumu çekiyo ben bacağımıDDama gülmekten kaçırdım kaçırıcamDD en son çare ayakkabını çıkar hayatım dedi bende dedim eğilde sen çıkar bide adama orda bir fırça DD garibim eğildi ayakkabımı çıkardı ben artık oturdum yere bütün durak başımızda DD eşim çıkardı sonunda ayağıma giydirdi artık gidebiliriz hayatım dedi ben kıpkırmızı etraftakilerden bir alkış ama nasıl alkışDDyavaşça uzaklaştık ordan Ddaha sonra ordan bir kaçışımız varki sormayın ogün bugündür dışarda eşimleyken topuklu giymem çok lazım olmadıkçaDDhatta onu bırakın ızgaralıkların üstüne bile basmamDDD

Ayy akşam akşam yerlee yattım hahahahahahaha bavulu uçuşturması muhteşem yaa

bir rezillikte babaannemden gelsin
babaannem yaşlandığı için birçok şeyi unutuyor bazen tvde izlediği şeyleri gerçek sanabiliyor mesela filmde bir adam vurulsa günlerce gencecik çocuktu nasılda vurdular diye ağlıyo gerçek değil desek kan aktıya manyak görmedinmi beni kandırıyonuz sizde diyo oooo mümkün değil fikrinden caymıyor.
neyse velhasıl eşim(nişanlıyız) ve ailesi bize geldiler babaannemde baş köşede yerini almış hep birlikte oturuyoruz sene 2006 o dönem bir reklam vardı hangi banka hatırlamıyorum şimdi reklamda kız gelip erkeğin kollarını ayaklarını büküp adamı topaç gibi yapıyordu hatırlayan bilir neyse babaannem bunu izledi hepimize birden döndü ve reklamdaki kadını kastederek
- bu kadın bu adama böyle yapıyorya aynene o şekilde ölecek dedi.
eşim ve ailesi dondu kaldılar ben toparlamaya çalışıyorum bozuntuya vermemeye çalışıyorum.
-yok babaanne o şaka yapıyor gerçek değil dememle babaannem
-ne şakası bugün ikidir yapıyor demezmi
sözün bittiği an işte o andır (o reklamı o gün iki kere izlemişti)

kk Rezilhanesine Hoşgeldiniz

Bunlardan bir kitap yapsam ne satar ya başlıkta şu : rezil rüsva ettin beni yada rezil rüsva ettim kendimi

Selam Kızlar yine bişey anlatıcam ...
Ben ilk üniversitemi Samsunda okumuştum...Orda yaşayanlar veya okuyanlar bilir..Kampüse merkezden sadece 17 nolu otobüs gider..
Hal böyle olunca bizim 17 nolu otobüs sadece erkek-kız öğrencilerden oluşur...
Bi gün yine otobüse bindim full öğrenci dolu tabi...
Bi baktım bi kaç arkadaşım önceki duraktan binmişler ama iğne atsan yere düşmez...
Neyse bende kıvrıla-sıkışa milleti eze eze bizim kızların yanına gittim.Ayakta duruyoruz başladık muhabbete...Arkadaşım bi ara ''tango kursuna yazılıcam sende gelsene dedi''
Bende muhabbete o kadar kaptırmışımki kendimi...Tam o sırada otobüs ışıklarda durdu ve sessizlik oldu...Benim ağzımdan çıkan şu..
''Yahu ben hiç sevmem TangAyı'' .... Sesimde bi an niye öyle gür çıktı anlamadım...Abooo bi baktım bütün erkeklerin hepsi bana bakıyo...Kafamı cama doğru çevirdim...
Kafam cama yapışık bi halde okula gelene kadar içimden saydırdım kendime

harikasın ablamı uyandırmamak için kahkayı atamadım ama sessiz sessiz pek bir uzun güldüm :) sağol

uf çok fena rezil olmuşsun ya :)

bu akşam beni iyi güldürdün canım ya :)

Bir rezillik daha anlatayim

Bazen insanin bir kafasi durur da bildigi bir kelime aklina gelmez ya
Annaannemle oturuyoruz emlakci diyecegim aklima gelmed emlakci sozcugu. Diyorum ki ananeme (bizim dukkani kiralayan emlakci vardi falanca bey)
-anane hani sey var ya
-ney kizim
- hani sey isi yapan
-?

Baktim boyle isin icinden cikilmiyor
- ananee falanca bey bizim neyimiz oluyor
- kiz neyimiz olacak elalemin adami iste
Ben once boyle
Sonra boyle
Sonra cigligi bastim buldum buldum emlakciiiiiiibir yardimci olmadin anane askolsun

gülmekten öldüm yaaa :)

önceden yazmıştım ama olsun :)
ben erkek arkadaşım ve abisi arabayla gidiyoruz işimiz var abisi kullanıyordu biz arkadaydık neyse sonra sevgilim kullanmaya başladı arabayı abisi yanında bende arkada oturuyorum sevgilim arabayı çok hızlı kullanır abisi de biraz kızdı tabi deli kullanma arabayı diye benimki çekti mi el frenini ben abisinin arkasında otururken kafam sevgilim arka koltukta ayaklarım abisinin arkasındaki kapının kenarında buldum iki seksen yatmışım arkaya :) tabi toparlandım falan ama sevgilim beni bir an arkada göremeyince ve gördüğünde yer değiştirdiğimi farkedince taa ordan bu tarafa mı yuvarlandın dedi bastı kahkahayı ay nasıl rezil oldum :) çok utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…