Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

taze taze rezilliğim komik değil ama çok utanç verici, aman siz siz olun benim gibi yapmayın
sevgilimle oturuyoruz, bi ara kalktı wc ye gitti, o sırada telefonuna mesaj geldi, baktım, msj kutusu dolmuş o yüzden yeni gelen mesajı göstermiyo, diğerlerini silin diyo.
neyse ben başladım diğerlerini silmeye, baktım arkadaşından msj gelmiş, aynen iletiyorum
x: onur çıkıcan mı bu gece bizimle
onur: olabilir, siz nerdesiniz?
x: sizin eve yakınız, nildeyiz, alalım istersen seni, burdan da çarşıya gideriz
onur: haa nilde misiniz, tamam hemen giyinip geliyorum.
böyle bi mesajlaşma geçmiş aralarında.. bu mesajlaşma da dün akşam olmuş. dün akşam da bana söylediği şuydu ''aşkım x bizim burdaki kahvedeymiş, böyle böyle çağırdı, ben de şimdi kahveye gidiyorum ordan çarşıya gidicez'' demişti bana. ama mesajda nil diyo.
şimdi bizim aramızdaki diyalog
ben: onuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nil kim
onur: kim kim yav :44:
ben: kim bu nil o.. suuuuuuuuuuuuuu :95:
onur: aşkım dur sakin ol, kim nil, nil kim, anlamadım ki ben anlatsana şunu
ben: yeme beni öküzzzzz, gebertirim seni ikinizi de gebertirimmmmmmmmmmmmm
sinir krizi geçirdim, sonra başladım ağlamaya, bi yandan ağlıyorum bi yandan nasıl yaparsın bunu bana diyorum benimki şaşkın, daha doğrusu ben şaşkın numarası yaptığını sanıyorum
ağlarken bi yandan söyleniyorum ''akşam kahveye gidiceğini söylemiştin, ama nile gitmişsin işte mesajda öyle yazıyo'' dememle beraber, benimki bi gülmek bi gülmek. gül allah gül
iyice sinirlendim, ''ben burda ağlıyorum sen orda gülüyosun, yazıklar olsun sana vs.''
gülerken bi yandan bişeyler anlatmaya çalışıyo ama gülmekten anlatamıyo ben de o an anlayamıyorum zaten, neyse bi süre sonra sakinleşti ''aşkım nil bizim kahvenin adı'' dedi
ben hala inanmıyorum. ''öyle kahve adı mı olurmuş, yuhh daha düzgün yalan bulamadın mı, sen kimi kandırıyosun ben o kadar salak mıyım'' vs hala saydırmaya devam..
sonra tuttu kolumdan, pencereden karşıyı gösterdi, ''bak bakalım karşıda ne yazıyo'' dedi
ben ne dedim sizce
''nil kıraathanesi''
benimki hala gülüyodu, ama ben bunca yıldan sonra kendimden utandım vallahi

gece gece koptummm nıl o....suuu meger kıraathaneymıs ...

yemın ederım donuma ısıcem gulmekten kaocaya kacan kız muamelesıde tam denk gelmıs

Lisede her ani eğlenceye bağlandık cnm arkadaşımla geometri dersinde soruyu hemen çözüp geyik yapardık hoca tahtaya soru çizdi yine çizerken silgimiz düştü yere girdim masanın altına arıyorum tam silgiyi buldum hoca sordu sinifa buldunuz mü cevabı diye
Ben masanın altından elimde silgile fırladım buldummmm diye tabi tüm coşkum silgiyeydi hoca bozuntuya vermedi ama biz zor tuttuk kendimizi gulmemek icin

Son düzenleme:
of gulmekten öldum vallahi en cokta sakarlık olaylarına

unıversıtedeyken bır gun arkadasımla dısarı cıktık. süt alacagız tatlı yapacagız güya
yagmurda yagıyor ben de saclarımı yeni duzlestırmişim. şemsiyeyı actım arkadasımda koluma gırdı hem anlatıyoruz hem guluyoruz oyle markete gırdık cıktık.
tekrar semsıyemı actım tabı semsıye tutma özürluyumdur kesın bır yerlere cakılır o benım elımdeyken.
neyse ben hala anlatıyorum gulerek bır seyler bırden baktım sarsılıyorum megerse arkadasımın ayagı kaymıs kolkolayız dıye benı de cektı düsürdü. ama düserken bıle hala anlatıyorum
sonradan dustugumuzu anladım arkadasım kalkmaya calısırken bır de benım semsıyenın demırını kafasına yemesın mı
gulmekten kalkamıyoruz benım semsıye hala yukarıda saclarımı dusunuyorum o halde arkadasımda semsıyeyı bırak artık bırakk dıyor off gulmekten evı zor bulmustuk

çok tatlısınız tabir-i caizse sülük gibi yapışmışsınız çocuğa

ben de en çok araba hareket etmeden hemencecik arka koltuğa atılıp ön koltuğa yapışmanıza bayıldım

çok güldüm yine arkadaşlar.

üniversite ve okul rezillikleri de süperdir. eşimle ilgili değil ama, tüm sınıfa rezil olmam da çok fena olmuştu.

bir gün ortak derslikte iişlenecek bir ders vardı. ama 3-4 bölüm bir alınan bir dersti. hoca demiş ki 'tahta kalemi' var mı? ben de büyük bir gururla kalktım bildiğiniz 'tahta kurşun kalemi' hocaya uzattım. meğer istediği beyaz sınıf tahtasına yazı yazmakmış. bir baktım tüm okul gülüyor.

ahh ah.. çok fena olmuştum.

Geçen yaz (şuan sözlüm) sevgilimle 2 yıla yakın birlikteydik, artık seni ailemle tanıştırayım dedi, ama ilk kez ailesine bir kız arkadaşı olduğundan bahsedeceği için gergin. ben de çok heyecanlandım sevindim ama acayip gerildim :) bu konuşmanın ertesi günü kardeşi üniversiteden mezun olacaktı ailesi de törene gelecekti, dedi ki o karışıklıkta hani ilk bi görüşme olsun sonra otururuz bir gün konuşur muhabbet ederiz tanışırsınız ama ilk günü böyle bir atlatalm dedi, çünkü ikimiz de hem bunu istiyoruz hem acayip geriliyoruz :)

Ve ertesi gün oldu, ben tören olacak yerin kapısında bekliyorum, arabayı sözlüm sürüyor, trafik çok diye ailesini caddede indirdi kendisi park yeri bulup gelecekti. Annesi hızlı hızlı geliyor, ben annesini yakaladım hoşgeldiniz dedim elini öptüm kadıncağız bi afalladı, teşekkür etti içeri girdi. babası koşarak geliyor hoşgeldiniz dedim sağolun hoşbulduk dedi ama tören başlamak üzere olduğu için o da hızla yanımdan geçip gitti mi.. ben oracıkta kaldım teyzesi vardı yanımızda bizim sevgili olduğumuzu biliodu hadi girelim dedi.

içeri girdik bi yer bulduk yan yana duruyoruz o sırada istiklal marşı başladı ama benim okadar moralim bozuk ki başladım hügür hüngür ağlamaya ama durduramıyorum kendimi, ailesi benimle tanışmak istemioooo beni sevmiooo diye içten içe düşünüyorum salya sümük ağlıyorum. Gören de törene duygulandım sanıyor o sırada baktım arkadan sözlüm girdi salona koşarak gittim sarıldım nasıl ağllıyorum ama anlattım işte annen de baban da beni istemio die
Başladı gülmeye, meğersem ben olayı yanlış anlamışım sözlüm bana demişki ilk gün o karışıklıkta bir tanışın sonra bir yere gidelim oturalm anlatırız sevgili olduğumuzu demiş ama ben tabi "tanıştırmak istiyorum artık" dediği andan sonrasını pek dinlememişim ne giyicem diye düşünmekten

şimdi hatırlayıp gülüyoruz, bu arada dipnot "beni sevmiolaaaaar istemiolarrrr" diye ağladığım kayınvalidem de kayınbabam da beni çok seviyor çok şükür ki hiç kızları yok ve ilk gelinim el üstünde tutuyorlar

alemsiniz valla ya gülmekten öldüm

polise olan ihbara da bittim yani ''oğlana kaçmak isteyen ama oğlanın kabul etmediği kız'' resmen erkek delisi yapmışlar sizi hayır, siz de amma azimliymişsiniz ama. sırf durağa bıraksın diye yapmadığınızı bırakmamışsınız resmen

Allah iyiliğinizi versiinn sizinnn harikaymşş

mesaj tekrarı..................................................

Son düzenleme:
ben değil ama kocam az önce telefonda anlattı. bana atacağı ' Beni sev ' mesajını yanlışlıkla patronuna yollamış sonra da adamı arayıp yanlış gönderdiğini söylemiş adam da gülmüş Allahtan ' akşam sevişelim mi ? ' falan yazmamış nasıl toparlardık artık bilmiyorum

Bende bir keresinde nişanlımla mesajlaşırken yanlışlıkla mesajı babasına göndermiştim. Üstelik mesajda fena kavga ediyorduk ki kavga dolaylı olarak aileleri de ilgilendiriyordu. of çok kötüydü :)

Bı keresinde erkek arkadasım bana artistleniyodu gebertirim seni falan diyodu ben de altta kalıt miyim hiç ona
Hayirdir yürek mı yedin sen diyeceğime nasıl olduysa

Hayirdir ciğer mı yedin dedim.

Valla kendimi cok rezil hissetmiştim.
Sözde artistlencem ama rezil oldum

bir tane daha
yıne unıversıtedeyken arkadasımla dersi bekliyoruz.
megerse hoca bızım sınıfı almış kampüsün icinde göl vardı manzarası iyiydi oraya götürmüs.:44: haberimiz yok tabi saat gecti hala bekliyoruz bekleyen de sadece ikimiz
sonra biz nerede bu insanlar diye kafamıza dank edip sormaya baslayınca oradan Allahın mubarek bır kulu hoca dersi gölun orada işliyor dedi.
neyse apar topar kalktık gıdıyoruz gölde biraz uzak. derken göl görundu herkes bıze bakıyor. butun snıf orda bır biz saflar yokuz:26:
geldik neyse ben de hocaya acıklama yapyorum hocam kusura bakmayın bılmıyorduk falan. hoca da siz ne yapacagınızı bılmıyor musunuz dıyor ben de hala özür dılıyorum bır daha olmaz dıye hoca da olmadı bu ama falan dıyor. ben yine acıklamama devam edıyorum bazıları da bana boyle bakıyor:44::44:
baktım sınıftan bır cocuk: 'hocam bır de buna bakın' demez mi
megerse hoca benımle degıl cocukla konusuyormus.
Allah.ım nasıl sandalye buldum nasıl oturdum bılemedım o utanclaaaa:26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:

gülmekten yerlerdeyim

bu cok komikti

Patrona yollanan mesaj aklıma bir rezillik getirdi. Daha yeni evliyiz esimi iftara taa sehrin dısına çağırmışlar
Gitme falan diyorum ben o da yakın bir arkadasım var sen de onu çağır diyor yok olmaz olur derken
Esprisine dedim ki sen genc ve taze karını bırakıp gitmeye utanmayacak mısın
O da aldı telefonumu arkadasıma mesaj yazıyor güya şakasına yollamayacak
"Ben genc ve taze karımı bırakmak zorundayım iftara gel yalnız kalmasın "diye yazıyorum diyor derkennnnnn
"Ben genc ve taze karımı " yazıp yanlışlıkla yollamasın mı
Aradım arkadaşı kıvırip çeviriyorum lafı ama feci rezil olduk tabii:26:

Son düzenleme:
yıllar önce sevgili adayımla ve arkadaşlaryla pizza yemeye çıktık....pizzaları yedik colamızı içtik derken...boş bulunduğum bi anda upuzuuuuunnn tırnağımla hafiften dişlerimi seviyordum saniyeler sonra yaptığımı anlayıp tam toparlanıcakken sevgilim kürdan uzattııı ama bn utançtan kaçıcak yer arıyorum bide kürdanı alıp az elimde tuttuktan sonra ben kürdan istemedim ki dedim zaten hiç anlaşamıyoduk onunla..nie pizza yediysek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…