- 5 Ocak 2011
- 2.053
- 12
çok tatlısınız yaa.
çok güldürdünüz
ben de 2 yıldır evliyim. ilk buluşma günlerindeydik. pazar günleri de buluşma günlerimiz. sinemaya gidiyorduk, ara sıra ben kurabiye falan yapıp götürüyordum, pek hoşuna gidiyordu. neyse bir hafta içi pasta yapıp götürmeeyi planlamıştım.geceden minik kekler yaptım, bir dondurma kutusuna koyup buzdolabına koydum. ertesi gün öğlen kutuyu kaptığım gibi çantaya atıp, iş yerine gittim. öğle arası bir çay bahçesine gittik. kutuyu çıkardım, 'aç hadi' dedim. kutuyu açmasıyla kahkahayı basması bir oldu. bir de ne göreyim, dondurma kutusunun içi siyah zeytin dolubaşımdan aşağıya kaç kova kaynar su döküldü tahmin edin. annem kutunun aynısına zeytin doldurmuş.
çantamdan tuhaf tıkırdama sesleri geliyordu ama üstünde durmamıştım.
bir süre güldükten sonra simit aldık, zeytinlerle birlikte yedik, çay eşliğinde
keki de akşam ailemle yedik :))
çok tatlısınız yaa.
çok güldürdünüz
ben de 2 yıldır evliyim. ilk buluşma günlerindeydik. pazar günleri de buluşma günlerimiz. sinemaya gidiyorduk, ara sıra ben kurabiye falan yapıp götürüyordum, pek hoşuna gidiyordu. neyse bir hafta içi pasta yapıp götürmeeyi planlamıştım.geceden minik kekler yaptım, bir dondurma kutusuna koyup buzdolabına koydum. ertesi gün öğlen kutuyu kaptığım gibi çantaya atıp, iş yerine gittim. öğle arası bir çay bahçesine gittik. kutuyu çıkardım, 'aç hadi' dedim. kutuyu açmasıyla kahkahayı basması bir oldu. bir de ne göreyim, dondurma kutusunun içi siyah zeytin dolubaşımdan aşağıya kaç kova kaynar su döküldü tahmin edin. annem kutunun aynısına zeytin doldurmuş.
çantamdan tuhaf tıkırdama sesleri geliyordu ama üstünde durmamıştım.
bir süre güldükten sonra simit aldık, zeytinlerle birlikte yedik, çay eşliğinde
keki de akşam ailemle yedik :))
Kızlarrrrrrrr bu topiği 1 saat önce gördüm ve o zamandan beri okuyorum...Karnıma ağrılar girdi,çenem ağrıdı
Ben evli değilim ama abimin başına gelen komik bi olayı anlatıcam :)
Bi akşam annemle ben evde oturuyoruz abim geldi,içeri girer girmez telefonu çaldı...Arayan abimin askerlik arkadaşı Sedat abiydi.
Çok samimidirler,hep görüşürler..Abim telefonu açınca Hoparlörden midir nedir çocuğunda sesi net duyuluyodu..
Bizde annemle öyle bakıyoduk abime..Sedat abiyle abimin konuşması aynen böyle...
Meraba-Nasılsın faslı bitti....
Sedat abi :''Ya sorma Orhan geçen gün babamı kaybettik....''
AbimŞaşkınlıktan sanırım ne diceni karıştırdı) ''Aaa öyle mi Sedat İyi iyi hayırlı olsun.'' dedi...
Allahım benle annem gülmekten yerlere yattık,Bi yandanda çocuğa ses gitmesin ayıp olmasın diye kendimizi sıkıyoruz...
Canım abim utancından Domates salçası modunda durumu kurtardı...
Annemle hala güleriz
Kızlarrrrrrrr bu topiği 1 saat önce gördüm ve o zamandan beri okuyorum...Karnıma ağrılar girdi,çenem ağrıdı
Ben evli değilim ama abimin başına gelen komik bi olayı anlatıcam :)
Bi akşam annemle ben evde oturuyoruz abim geldi,içeri girer girmez telefonu çaldı...Arayan abimin askerlik arkadaşı Sedat abiydi.
Çok samimidirler,hep görüşürler..Abim telefonu açınca Hoparlörden midir nedir çocuğunda sesi net duyuluyodu..
Bizde annemle öyle bakıyoduk abime..Sedat abiyle abimin konuşması aynen böyle...
Meraba-Nasılsın faslı bitti....
Sedat abi :''Ya sorma Orhan geçen gün babamı kaybettik....''
AbimŞaşkınlıktan sanırım ne diceni karıştırdı) ''Aaa öyle mi Sedat İyi iyi hayırlı olsun.'' dedi...
Allahım benle annem gülmekten yerlere yattık,Bi yandanda çocuğa ses gitmesin ayıp olmasın diye kendimizi sıkıyoruz...
Canım abim utancından Domates salçası modunda durumu kurtardı...
Annemle hala güleriz
eşimle beraber kardeşini ziyarete gidicez bunlar 4. katta oturuyor asansör bozuk ay baktım ben çocuk kucağımda çıkamıcam topuklu ayakkabılar eşime dedim çocuğu kucağına al ben düşürürüm şimdi belli olmaz bu ayakkabılarla kurdada kuzuyu teslim etmişim meğer daha birinci kata yeni varmıştımki tangur tungur bir döndüm benim adam çocukla beraber düşmezlermi çocuğa bişe olmasın diyede çocuğu havada tutuyo kendi yere yapışık merdivenleri yalıyayalıya indi aşağıya ben bunu hiç umursamıyorum doğal olarak direkt çocuğu aldım kucağından oda korkudan ağlıyor onu pışpışlıyorum biyandan eşime döndüm kızıcam oda ayağım anam ayağım yandım anam bağırıyo deli bütün apartman döküldü başımıza çocuğu düşürmüş iki salak muamelesiyle çıt çıt sesleri yaralı bir adam ve ağlayan bir bebek eşliğinde kaçar adım evimize döndük:)
diğer bir rezilliğimiz eşimle nişanlıyken oldu . ben başka bir ilde üni okuyordum. eşim ailemle aynı şehirde çalışıyordu. uzaktayken bu beni çok kıskanıyordu sürekli kavga huzursuzluk birgün arkadaşlarımın evine gitmeme izin vermedi. gidersin gitmessin nese bende tamam gitmicem dedim ama gittim ,ufak yalandan ne olur nerden anlıcak sanki dedim. bu habire arıyor ne yaptın ne ettin normal konuşup kapatıyorum. yani kapattığımı sanıyorum. attım kenara teli bi gülüyoruz yedi hemende hahahaha ,yalandan kim ölmüş sanki nasıl anlayacak ,tam saf benimkide daha ne iğrençlikler söyledim hatta bir ara gaza gelip tam salak dediğimi hatırlıyorum. sonra bi baktım tel açık bizi nekadar dinledi bilmiyorum ama telefonu refleksle kapattım. bar bar arıyo zar şor açtım. bana tek şunu dedi "sana artık güvenemem ne halin varsa gör "şaştım kaldım. bendeki aşk ve bide suçluluğun verdiği kaldırma kuvvetiyle ertesi gün atladım otobüse eşimin yanına gittim. aradım bunu "gel beni terminalden al son kez konuşalım" geldi aldı sağolsun ,valizimlede gelmişim birde bir ağır arabasının bagajına koydu valizimi nese biyerde oturuyoruz bi kavga başladı tekrar " iyi oldu bana yalan söylettiren sensin" dememle "kalk çabuk" dedi bana, kalktım bi güzelde arabaya kuruldum. eve bırakacak sanıyorum . bi baktım benim valiz havada dönüyo. attı valizimi yerlere, bulunduğumuz yer işlek biyer ama ne dolmuş geçiyo ne otobüs taksiye verecek param yok anam demezmi "arabamdanda in " ben şoktayım ama hala gururluyum "beni nerden aldıysan oraya bırakacaksın" dememle bu delirdi iyicene kolumdan çekiyo. ben inmiyorum "in arabamdan" diye nasıl bağırıyo yırtıyo bitarafını yapıştım koltuğa o arada oturduğumuz yerin görevlisi geldi. "lütfen burda tartışmayın" kısaca defolun gidin dedi eşim hemen valizi bağaja tekrar attı. 1 km falan gitti tekrar indi. valiz yine havada uçtu nasıl bağırıyo "çabuk in in dedim" kollarımdan çekiyo sonunda çekti düşürdü beni yere kapıyıda kapattı koşa koşa şöför koltuğuna bindi bende araba kalkmadan arka koltuğa atladım ön koltuğada bir sarıldım nese oradanda arabalar geçiyo yanımızdan geçerken yavaşlıyorlar utandı bu yine valizi bağaja attı. 2 km gitti. bidaha indi. valiz yine havada ama nasıl dövüşüyo valizle bende baktım dolmuş durağına yaklaşmışız "tamam iniyorum kes" dedim. dememe kalmadan baktım bir polis aracı yanaştı salağın biri 155 arayıp kızın biri bohçasını almış bir oğlana kaçmak istiyo oğlanda kabul etmiyor. alın anasına götürün yazıktır kesin bunu arıyolardır. diye ihbarda bulunmuş bide kocaya kaçan kız muamelesi görmezmiyim nese olayı açıkladık. tartışıyoduk falan dedik kimliğimi gösterdim 22 yaşında olduğumu gördüler birde eşimde benim nişanlım diyince polisde bişey demedi eşim birde polise sadece ders vermeye çalışıyordum dedi polisde tamam kızı al ve gidin salak salak davranıp cevreyide rahatsız etmeyin dedi rezilliğimle beraber arabaya bindim. ve ordan uzaklaştık ben somurtmuş dudaklarımı kemirirken eşim birden kahkahalarla güldü bende kendimi tutamadım gülmeye başladım böylece güle güle ertesi gün buluşmak üzere öpüşüp koklaşıp evime gittim ertesi gün buluşamadık tabiki nedenmi eşim valizle verdiği savaş sonucunda yoğun bir bel ağrısından yataktan kalkamamıştı
Eşimle evleneli daha bir ay olmuştu. Ramazan bayramındayız, eşimin ailesiyle beraber yakınlarımızı ziyarete gidiyoruz. Tabi gidilecek yer çok yeni evliyiz ya, mesafeler de var biraz arabayla gidiyoruz. Önce anneanneden başlayalım dedik, evi yürüme mesafesi bize, eltilerim kayınvalidem ve ben yürüyerek gittik eşim arabayla sonradan geldi. Neyse oturduk biraz sonra kalktık başka bir yere gidicez, arabayla tabi. Biz üç elti arkaya oturalım kayınvalidem de öne otursun anca sığarız diye planladık. Kayınvalidem bindi, büyük eltim bindi, küçük eltim bindi son olarak tam ben binecektim ki eşim gazladı gitti. Ben şok oldum tabi, boynu bükükler gibi ööööylece arkalarından bakakaldım( bir de cadde ortasındayım, hemen hemen herkes de tanıdık millet bana bakıyo,gülüyolar. Şaşkın beni unutmuş sonra eltilerim söylemiş napıyosun diye, geri geldiler. Peki ben bunu kabullenirmiyim, tabi ki de hayırrrr. Aylarca başına kaktım burnundan getirdim. Hiç bu kadar bozulduğumu bilmem aklıma geldikçe hala sinirlenirim eşime, dövesim gelir :))
kötü olmuşşşş nasıl toparladı merak ettim:))
benim alamda bi keresinde telefonu BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diye açmıştı yani açtıktan sonra alo dicegine besmele çektiseninkinle çok alakalı dgl ama aklıma geldi birden.
kötü olmuşşşş nasıl toparladı merak ettim:))
benim alamda bi keresinde telefonu BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diye açmıştı yani açtıktan sonra alo dicegine besmele çektiseninkinle çok alakalı dgl ama aklıma geldi birden.
ablam yazacaktım alam olmuşAy canım toparlaması çok zor oldu ya..bayaa kem kümden sonra yanlışlıkla oldu falan demiştiHalanın ki güzel olmuş aslında,en azından hayırlı bi sözle açmış :)
bende bikere elhamdürillah deyip açmıştımsofradan tele kalkınca
eşimle evlenmeden önce beraber yemege gıttık turkulu ıckılı falan kendısı rakıdan baska bısey ıcmez bende ona ayak uydurcam yaa e dedım bende ıcerım nolcak rakı ıcen kadınlarıda sevdgını bılıyrm ya sözdee...=) halbukı rakı bana dokunyor nese ıctim ıctım mıdem bulanıyr edyr ama renk vermyrm taksıye bndık benı eve bırakıcak..hopppp ben adamın ustunee oldugu gıbı cıkarr bastan sona kadar heryerı kusmuk oldu ayyyyy bı utandım bı ettım taksıyı temızlemesıde cabasıydı tabııı=)