Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay ne şirinsiniz ya

ay ne şirinsiniz ya

Burayi okurken cok gülüyorum ya super!
Bende anlatiyim bari daha taze sayilir :)
Biz gectigimiz hafta sonu sevgilimle beraber rezil olduk.
Arabadaydik biyere gidiyoduk otobandan cikip sehir icine girecekken kirmizi isik yandi en öndeyiz, ama durdugumuz yer yokuş.
Benimki araba durur durmaz bana dogru uzandi bi öpücük ver bakiim dedi.
Ben askim sagimiz solumuz araba sacmalama dedim,
Benim şapşalım 'askim bitanecik' diye üstelerken ben sonra öpersin yoluna bak derkeeeeenn kafami öne cevirmistim ki ne goriyim araba arkaya dogru kayiyo
Arkadaki arabadan bangir bangir korna sesi geliyo ben araba kayiyooooo araba kayiyooooo diye bagirirken küüüüüt arkadaki arabaya bi girdik
Bagiriyorum saydiriyorum benimkine al iste aldinmi öpücügünü! Yolun ortasinda hemde yokusta su yaptigina bak! Su basimiza gelene bak! diye.
Benimkinden tik yok arabadan indi arkadaki arabanin sahibide indi hasara bakicaklar, gittigiyle gelmesi bir oldu yol cok yogundu biraz ilerde sakin biyerde duralim demisler. Gidiyoruz o sirada ikimizdende cit cikmiyo. Garibimin bi nefes alisi verisi var! Sanarsiniz maraton koşmuş. Hala cok sinirliyim soktayim korktum kizicam kiyamiyorum belliki oda cok korktu.
Musait biyerde durduk islemleri yaptilar anlastilar masrafini ödedi geldi bindi arabaya.
Yine cit yok.
Sessizligi 'Askim umarim arabanin neden kaydigini görmemislerdir' diyerek bozdum, ikimizde kahkahalara bogulduk

Kızlarrrrrrrr bu topiği 1 saat önce gördüm ve o zamandan beri okuyorum...Karnıma ağrılar girdi,çenem ağrıdı
Ben evli değilim ama abimin başına gelen komik bi olayı anlatıcam :)
Bi akşam annemle ben evde oturuyoruz abim geldi,içeri girer girmez telefonu çaldı...Arayan abimin askerlik arkadaşı Sedat abiydi.
Çok samimidirler,hep görüşürler..Abim telefonu açınca Hoparlörden midir nedir çocuğunda sesi net duyuluyodu..
Bizde annemle öyle bakıyoduk abime..Sedat abiyle abimin konuşması aynen böyle...

Meraba-Nasılsın faslı bitti....
Sedat abi :''Ya sorma Orhan geçen gün babamı kaybettik....''
Abim Şaşkınlıktan sanırım ne diceni karıştırdı) ''Aaa öyle mi Sedat İyi iyi hayırlı olsun.'' dedi...
Allahım benle annem gülmekten yerlere yattık,Bi yandanda çocuğa ses gitmesin ayıp olmasın diye kendimizi sıkıyoruz...
Canım abim utancından Domates salçası modunda durumu kurtardı...
Annemle hala güleriz

Benzer bi durum benim de başıma gelmişti. Mal gibi kalakalmıştım.

Eşimle evleneli daha bir ay olmuştu. Ramazan bayramındayız, eşimin ailesiyle beraber yakınlarımızı ziyarete gidiyoruz. Tabi gidilecek yer çok yeni evliyiz ya, mesafeler de var biraz arabayla gidiyoruz. Önce anneanneden başlayalım dedik, evi yürüme mesafesi bize, eltilerim kayınvalidem ve ben yürüyerek gittik eşim arabayla sonradan geldi. Neyse oturduk biraz sonra kalktık başka bir yere gidicez, arabayla tabi. Biz üç elti arkaya oturalım kayınvalidem de öne otursun anca sığarız diye planladık. Kayınvalidem bindi, büyük eltim bindi, küçük eltim bindi son olarak tam ben binecektim ki eşim gazladı gitti. Ben şok oldum tabi, boynu bükükler gibi ööööylece arkalarından bakakaldım ( bir de cadde ortasındayım, hemen hemen herkes de tanıdık millet bana bakıyo,gülüyolar. Şaşkın beni unutmuş sonra eltilerim söylemiş napıyosun diye, geri geldiler. Peki ben bunu kabullenirmiyim, tabi ki de hayırrrr. Aylarca başına kaktım burnundan getirdim. Hiç bu kadar bozulduğumu bilmem aklıma geldikçe hala sinirlenirim eşime, dövesim gelir :))

burada moral buluyorum yahu.

bir inci daha. evliliğin ilk aylarıydı. o sıralarda işten de çıktım, ders filen çalışıyorum, stres bol yani. rüyamda bile koşuşturmaca görüyorum. neyse bir gece uyuyoruz, rüyamda eşim bir merdivenden hızlı koşarak iniyor, ben de onu durdurmak için elimi kaldırdım ve güya onu tutucam. bu refleksle adamın alnına bir osmanlı tokadını indirmişim bir anda uyandım, bir de demişim mi: 'ay canım acıdı mı?' günlerce güldük. bu evde sen beni dövdün diyor hala.

her gün okuyup okuyup gülüyorum benim de aklıma geldi:)

geçen sene ramazanda sevgilimle kafeye gittik. ikimiz de orucuz oyun oynarız zaman geçer dedik. neyse gittiğimiz yer 2 katı yukarı çıktık bizden başka kimse yok cam kenarına oturduk.. dedik ki kutu içecek isteyelim iftardan sonra içeriz. içecekler geldi benim elimde de şemsiye var. bi taraftan konuşuyoruz bi taraftan da ben şemsiyeyle oynuyorum bilardo oynar gibi tutuyorum şemsiyeyi. sevgilimde bırak bırak diye kızıyor. ben de nazlanıyorum aklımca saf saf :) ben yine kutuya vurur gibi yapıyorum şemsiyeyle. o sırada nasıl olduysa ben şemsiyenin düğmesine bastım. şemsiye hızla gelince o kutu kola öyle bir patladı ki anlatamam. üstümüz başımız masa camlar kola oldu yapış yapış. beni de bir gülme tuttu öleceğim gülmekten durduramıyorum kendimi. sevgilim kızıyor söyleniyor etrafı temizliyor ama benim susmam imkansız. en son sevgilim kağıt peçeteyle camları silerken garson geldi :) çıktık hemen ama günlerce azarladı beni :))

eşimle beraber kardeşini ziyarete gidicez bunlar 4. katta oturuyor asansör bozuk ay baktım ben çocuk kucağımda çıkamıcam topuklu ayakkabılar eşime dedim çocuğu kucağına al ben düşürürüm şimdi belli olmaz bu ayakkabılarla kurdada kuzuyu teslim etmişim meğer daha birinci kata yeni varmıştımki tangur tungur bir döndüm benim adam çocukla beraber düşmezlermi çocuğa bişe olmasın diyede çocuğu havada tutuyo kendi yere yapışık merdivenleri yalıyayalıya indi aşağıya ben bunu hiç umursamıyorum doğal olarak direkt çocuğu aldım kucağından oda korkudan ağlıyor onu pışpışlıyorum biyandan eşime döndüm kızıcam oda ayağım anam ayağım yandım anam bağırıyo deli bütün apartman döküldü başımıza çocuğu düşürmüş iki salak muamelesiyle çıt çıt sesleri yaralı bir adam ve ağlayan bir bebek eşliğinde kaçar adım evimize döndük:)

diğer bir rezilliğimiz eşimle nişanlıyken oldu . ben başka bir ilde üni okuyordum. eşim ailemle aynı şehirde çalışıyordu. uzaktayken bu beni çok kıskanıyordu sürekli kavga huzursuzluk birgün arkadaşlarımın evine gitmeme izin vermedi. gidersin gitmessin nese bende tamam gitmicem dedim ama gittim ,ufak yalandan ne olur nerden anlıcak sanki dedim. bu habire arıyor ne yaptın ne ettin normal konuşup kapatıyorum. yani kapattığımı sanıyorum. attım kenara teli bi gülüyoruz yedi hemende hahahaha ,yalandan kim ölmüş sanki nasıl anlayacak ,tam saf benimkide daha ne iğrençlikler söyledim hatta bir ara gaza gelip tam salak dediğimi hatırlıyorum. sonra bi baktım tel açık bizi nekadar dinledi bilmiyorum ama telefonu refleksle kapattım. bar bar arıyo zar şor açtım. bana tek şunu dedi "sana artık güvenemem ne halin varsa gör "şaştım kaldım. bendeki aşk ve bide suçluluğun verdiği kaldırma kuvvetiyle ertesi gün atladım otobüse eşimin yanına gittim. aradım bunu "gel beni terminalden al son kez konuşalım" geldi aldı sağolsun ,valizimlede gelmişim birde bir ağır arabasının bagajına koydu valizimi nese biyerde oturuyoruz bi kavga başladı tekrar " iyi oldu bana yalan söylettiren sensin" dememle "kalk çabuk" dedi bana, kalktım bi güzelde arabaya kuruldum. eve bırakacak sanıyorum . bi baktım benim valiz havada dönüyo. attı valizimi yerlere, bulunduğumuz yer işlek biyer ama ne dolmuş geçiyo ne otobüs taksiye verecek param yok anam demezmi "arabamdanda in " ben şoktayım ama hala gururluyum "beni nerden aldıysan oraya bırakacaksın" dememle bu delirdi iyicene kolumdan çekiyo. ben inmiyorum "in arabamdan" diye nasıl bağırıyo yırtıyo bitarafını yapıştım koltuğa o arada oturduğumuz yerin görevlisi geldi. "lütfen burda tartışmayın" kısaca defolun gidin dedi eşim hemen valizi bağaja tekrar attı. 1 km falan gitti tekrar indi. valiz yine havada uçtu nasıl bağırıyo "çabuk in in dedim" kollarımdan çekiyo sonunda çekti düşürdü beni yere kapıyıda kapattı koşa koşa şöför koltuğuna bindi bende araba kalkmadan arka koltuğa atladım ön koltuğada bir sarıldım nese oradanda arabalar geçiyo yanımızdan geçerken yavaşlıyorlar utandı bu yine valizi bağaja attı. 2 km gitti. bidaha indi. valiz yine havada ama nasıl dövüşüyo valizle bende baktım dolmuş durağına yaklaşmışız "tamam iniyorum kes" dedim. dememe kalmadan baktım bir polis aracı yanaştı salağın biri 155 arayıp kızın biri bohçasını almış bir oğlana kaçmak istiyo oğlanda kabul etmiyor. alın anasına götürün yazıktır kesin bunu arıyolardır. diye ihbarda bulunmuş bide kocaya kaçan kız muamelesi görmezmiyim nese olayı açıkladık. tartışıyoduk falan dedik kimliğimi gösterdim 22 yaşında olduğumu gördüler birde eşimde benim nişanlım diyince polisde bişey demedi eşim birde polise sadece ders vermeye çalışıyordum dedi polisde tamam kızı al ve gidin salak salak davranıp cevreyide rahatsız etmeyin dedi rezilliğimle beraber arabaya bindim. ve ordan uzaklaştık ben somurtmuş dudaklarımı kemirirken eşim birden kahkahalarla güldü bende kendimi tutamadım gülmeye başladım böylece güle güle ertesi gün buluşmak üzere öpüşüp koklaşıp evime gittim ertesi gün buluşamadık tabiki nedenmi eşim valizle verdiği savaş sonucunda yoğun bir bel ağrısından yataktan kalkamamıştı

kötü olmuşşşş nasıl toparladı merak ettim:))
benim alamda bi keresinde telefonu BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM diye açmıştı yani açtıktan sonra alo dicegine besmele çektiseninkinle çok alakalı dgl ama aklıma geldi birden.

en çok arka koltuga atlayıp,ön koltuga sarılmana çokkkkkk güldümmm..eglenceli ama

ay ALllah ımm yaa bı topik çok eğleceliii....

Ay canım toparlaması çok zor oldu ya..bayaa kem kümden sonra yanlışlıkla oldu falan demişti Halanın ki güzel olmuş aslında,en azından hayırlı bi sözle açmış :)

ay çok müthişsiniz bayıldım gülmekten çenem ağrıdı:)))

benimki ve oğluşum bakıyorlar bu kadın niye gülüyor kıs kıs diye

bende bikere elhamdürillah deyip açmıştım sofradan tele kalkınca

Ay canım toparlaması çok zor oldu ya..bayaa kem kümden sonra yanlışlıkla oldu falan demişti Halanın ki güzel olmuş aslında,en azından hayırlı bi sözle açmış :)
ablam yazacaktım alam olmuştrakyalı degilim bu aradaöyle anlaman normal yani
evet yaaa aynen öyle oldu:)bi keresinde de meyve yedikten sonra kabuklarını mutfaga götürdü ablam bende arkasından mutfaga gittim ve ablamı gaayet dalgın bi şekilde meyve kabuklarını yıkarken bulmuştumcanım ablam benim kafan kimbilir neredeydi:)
bende bikere elhamdürillah deyip açmıştım sofradan tele kalkınca

çok oluyo böyle şeyler yaaa...hayatımda çok anım var ama şuanda bişy gelmiyor aklıma:26:

ay benimde bunu okuyunca geldi bitane aklıma eşimin ilçede bi iş görüşmesi vardı arabayla gidicekti.. komşumuzunda kızı ve torunları orda oturuyor.. kız annesindeydi onlarda oraya gidicek biz nasılsa gidiyoz kız 2 çockla sürünmesin onlarıda götürelim dedim..tamam dedi.. neyse biz eşimle önde onlarda arkada gidiyoruz.. ama arbaya binmeden önce eşime dedimki çocuklar küçük araba tutmuyordur inşallah diye.. oda inşallah dedi çünkü arabaya adamlar binicek kusmuk kokmasını istemem dedi..neyse yoldayız önce 6 yaşlarındaki büyük oğlanın başladı midesi bulanmaya.. poşet felan dediler tuttular çocuk kustu.. sonra dediler Allahtan küçüğü kusmuyor diye.. kız dediki ufaklık kusmadan önce ağzını aynı geviş getirir gibi oynatıyor öyle bi huyu var dedi. o sırada çocuğa baktım aynını yapıyor.. böylemi dedim aanaaamm kusuyo dedi onada bi poşet.. iki çocukta kusunca araba başladımı kokmaya bu kokuyu duyan ben durabilirmiyim artık öö dememe kalmadı poşet felanda yoktu olduğu gibi üstüme avuçlarıma.. eşimde diyo hıh tam oldu artık..hemen bi benzinliğe çekti.. ama ben gülmeyle iğrençlik arası arabadan inmeye çalışıyorum gelmiyoda arkamdan.. neyse indim Allahtan wc dışardaydı yoksa marketin içinden o halde nasıl geçerdim.. o sırada adamın biri beni o halde gördü nasıl kaçıyor ama

şimdi ben yazmazsam olmaz bir kış günü bundan 5-6 yıl önce üniversiteye gitmek için yola çıkıcam ama saat baya bir geçmiş acele acele evden çıkmışım....

otobüs durağına doğru hızla ilerliyorum gözümdeki rimeli neden kış günü sürdüysem rimeli akınca silim diye uğraşırken durağa yaklaştım yol baya bir buz tuttuğundan tamda durağın direk karşısı otobüsü gördüm yaklaştı durağa gitmek için karşıya geçicem kaldırımın önünün buz tuttuğunu ne bilim 1 ayağımı yere bastım 2 ayağım birden nasıl havaya kalktı uçan tekme atıyom mübarek bide düşmim diye debelenirlken malumunuz arka taraf gümmmm....durakta herkes bana bakıyor .otobüste durağın önünde durdu bir an gözüm otobüse ilişti herkes cama yapışmış .2 adam koştu yardıma
vay vay vay diyerek hemde gülüyolar
-birşeyin varmı
-kalkabilcenmi
-biyeri kırılmasa bari
-yürüyemezsen kolumuza gir
ama belimin totomun ağrısı değil ben resmen rezil olmuştum belimi tuta tuta otobüse bindim ama akbili basmamla kimseyle göz göze gelmeden otobüsün arkasına geçip kampüse gelince otobüsten indim.....ben size belimmi ağrıyoor diyim yoksa totommu bilemedim... ama rezil olduğum kesin

Son düzenleme:
eşimle henüz nişanlıydık.alışverişe çıkmaya karar verdik.ben giyindim süslendim avm de buluşmaya karar verdik.o benden önce gitmişti bana olduğu mağzayı söyledi.ben tıkkır mıkkır gidiyorum özgüvenim tavan yapıyor.uzaktan mağzayı gördüm.adımlarımı hızlandırdım.eşim artık görüş alanımdaydı.el salladım bir an evvel yanında olmak istiyorum.yaklaştım KÜT.meğer mağzanın kapısı cam ve kapalıymış. ben receb ivedik gibi cama yapışıp eşim apışıp kalmıştı.kafamda inanılmaz bir ağrı burnum şiş makyajın tamamı camda.
Ogün bu gündür eşim hala cam kapılarda beni uyarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…